Jump to content

Nokia N8-00 (Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα) - Μέρος Ι

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δοκιμασε το vlc τα παιζει λιγο καλυτερα. με το Μod δεν αλλαζουν πολλα στο πως παιζεται το video στον υπολογιστη.

το ιδιο προβλημα ειχα κ εγω.μεσα απο το nokia ovi suite το επαιζε με παυσεις κ ο ηχος αργουσε.εκανα ομως αντιγραφη επικόλληση στην επιφανεια εργασίας του pc κ το παιζω κανονικα με το windows media player η κ με οποιοδήποτε πρόγραμμα αναπαραγωγής εχω

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν έχεις έστω HD ready τηλεόραση με hdmi υποδοχή πάρε ένα hdmi καλωδιάκι να βλέπεις στην τηλεόραση τα βίντεο και τις φωτογραφίες!!! Έτσι κάνω όταν πάω σε φίλους και τους έχω αφήσει με το στόμα ανοιχτό...

αυτο ειναι το καλυτερο- και πιο εντυπωσιακο για να χαρεις πραγματικα το βιντεο

Και εγω αυτο κανω καλωδιο HDMI στην TV και τα βιντεο ειναι τελεια!!!;)

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

μετά από σχεδόν έξι μήνες κατοχής του κινητού, μπορώ με ασφάλεια να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος από την συνολική του απόδοση!

Το μόνο που με τρελαίνει πραγματικά είναι το πόσο εύκολα βρωμίζει η οθόνη και θέλει κάθε 5 λεπτά πέρασμα με το πανάκι! Δεν ξέρω αν το έχουν κι άλλοι αυτό το θέμα αλλά σε άλλα κινητά που είχα (πλην του ν97) δεν είχα τόσο πρόβλημα. Ή γερνάω και με ενοχλούν όλα ή η οθόνη σε αυτό το θέμα είναι προβληματική

sotiris77 ομολογώ ότι όλα περίμενα να τα ακούσω, εκτός από αυτό!:lol: Όχι ότι έχεις άδικο, απλά μου κάνει εντύπωση που εκφράζει κάποιος τέτοιο παράπονο...όταν οι περισσότεροι γκρινιάζουν για τον browser, την κοκκινίλα κλπ. Δες το όμως και από την άλλη πλευρά... δακτυλίες αφήνει εύκολα, γρατσουνιές πολύ δύσκολα! Και αυτό είναι το πιο σημαντικό...;) Edited by Conception

δοκιμασε το vlc τα παιζει λιγο καλυτερα. με το Μod δεν αλλαζουν πολλα στο πως παιζεται το video στον υπολογιστη.

Το έβαλα αν και είμαι ακόμα στη δουλειά και παίζει πολύ καλά... Το pc του σπιτιού μου δεν ξέρω αν θα έχει τεράστια αλλαγη γιατι είναι λίγο παλιός και πάω για νέο.. Ευχαριστώ πάντως....

Αν έχεις έστω HD ready τηλεόραση με hdmi υποδοχή πάρε ένα hdmi καλωδιάκι να βλέπεις στην τηλεόραση τα βίντεο και τις φωτογραφίες!!! Έτσι κάνω όταν πάω σε φίλους και τους έχω αφήσει με το στόμα ανοιχτό...

Φίλε θα πάρω κι εγω ...τρομερή λειτουργία για κινητό... αλλα ξέρεις, το pc είναι πιο άμεσο ..

το ιδιο προβλημα ειχα κ εγω.μεσα απο το nokia ovi suite το επαιζε με παυσεις κ ο ηχος αργουσε.εκανα ομως αντιγραφη επικόλληση στην επιφανεια εργασίας του pc κ το παιζω κανονικα με το windows media player η κ με οποιοδήποτε πρόγραμμα αναπαραγωγής εχω

Κι εγώ στην επιφανεια εργασίας το έβαλα και το έπαιζε σπασμένα και με καθυστέρηση εικόνας...

Edited by LELELO

Σήμερα το άνοιξα το κινητό.Στις αλλες αρχικές οθόνες δεν μπορούμε να βάλουμε εφαρμογές?Και αν όχι τι βάζουμε το ημερολόγιο?Πολύ σκέτες μου φαίνονται...

https://twitter.com/ogiwrgos<>

Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE

The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!"

Σήμερα το άνοιξα το κινητό.Στις αλλες αρχικές οθόνες δεν μπορούμε να βάλουμε εφαρμογές?Και αν όχι τι βάζουμε το ημερολόγιο?Πολύ σκέτες μου φαίνονται...

ημερολογιο ειδοποιησεις widgets και οτι αλλο θες. μπες στο ovi η στα μαγαζακια και καλο λιωσιμο

Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά τι να κάνουμε είμαι περίεργος... Θεώρησα βέβαια πως μπορεί να έχει portrait πληκτρολόγιο γι αυτό κ τσακίστηκα να το περάσω χωρις να διαβάσω τι παιζει...

τελος παντων ! Thank you κ πάλι...:rolleyes:

Κι επειδή είμαι μαγκάκι ένα θα σας πω.... Το φτιαξα το swype....!!!!

Δεν ξέρω ποιος άλλος το έχει πάθει άλλα αν είναι τυχερός κ το διαβάσει θα καταλάβει...

Αν φορτώσεις την έκδοση του ovi store απλά θα σου κάνει επανεγκατάσταση την τελευταία η οποία δεν δουλεύει με ελληνικά.

Εγω αυτό που έκανα ήταν να βρώ την πρώτη έκδοση που είχα και να την ξαναπεράσω....

Συγκεκριμένα φόρτωσα την 13559 και στα καπάκια έκανα τις επανεκκινήσεις μου, φόρτωσα κ το ελληνικό λεξικό και στα καπάκια μου δούλεψε.... χι χι χι ΤΣΙΟΥ !!!

Edited by dim_dais

Οποιος προλαβε-προλαβε γιατι προβλεπεται να γινει αναρπαστο!

Μαλλον δεν το ψαχνετε αρκετα:)

http://www.mobile-phones.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=1188&category_id=7&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart

sotiris77 ομολογώ ότι όλα περίμενα να τα ακούσω, εκτός από αυτό!:lol: Όχι ότι έχεις άδικο, απλά μου κάνει εντύπωση που εκφράζει κάποιος τέτοιο παράπονο...όταν οι περισσότεροι γκρινιάζουν για τον browser, την κοκκινίλα κλπ. Δες το όμως και από την άλλη πλευρά... δακτυλίες αφήνει εύκολα, γρατσουνιές πολύ δύσκολα! Και αυτό είναι το πιο σημαντικό...;)

για κάτι έπρεπε να παραπονεθω κι εγώ! Και φυσικά είναι αμελητέο αλλά ήθελα να δω αν ενοχλεί κι άλλους αυτό το θέμα.

Το κινητό είναι εκπληκτικό και ειδικά για φωτό και βίντεο που το ήθελα εγώ απλά ασυναγώνιστο! Πάμε παρακάτω...

Ναι για παραεισαγωγής είναι πολύ καλή τιμή.. Απλά το πόσταρα γιατί είναι Ελληνικό και είμαι ικανοποιημένος απο τη συγκεκριμένη εταιρεία όταν πήρα το ανάλογο ..

Κι επειδή είμαι μαγκάκι ένα θα σας πω.... Το φτιαξα το swype....!!!!

Δεν ξέρω ποιος άλλος το έχει πάθει άλλα αν είναι τυχερός κ το διαβάσει θα καταλάβει...

Αν φορτώσεις την έκδοση του ovi store απλά θα σου κάνει επανεγκατάσταση την τελευταία η οποία δεν δουλεύει με ελληνικά.

Εγω αυτό που έκανα ήταν να βρώ την πρώτη έκδοση που είχα και να την ξαναπεράσω....

Συγκεκριμένα φόρτωσα την 13559 και στα καπάκια έκανα τις επανεκκινήσεις μου, φόρτωσα κ το ελληνικό λεξικό και στα καπάκια μου δούλεψε.... χι χι χι ΤΣΙΟΥ !!!

Πωω ρε φίλε τι λες τώρα. Πόσο καιρό πάλευα να βάλω το swype και δεν μου δούλευαν τα ελληνικά. Κατεβασα αυτη την έκδοση και όλα καλά τώρα :).

Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro

Σωστος ο φιλος η εκδοση 1.00 (13599) του swype δουλευει μια χαρα αν και την εχω αρκετους μηνες δεν το εχω δουλεψει πανω απο 4-5 φορες!!!Αλλα για οποιον δουλευει το qwerty ειναι τελειο αξιζει!!!;)

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

Υπαρχει καποιος τροπος να αφαιρεσω τις αχρηστες, ουγγρικες, εφαρμογες που ηταν μεσα στο κινητο?
Siemens s35, Ericsson t66, Sharp gx10, Siemens sx1, Nokia n70, Nokia n73,Lg viewty, Motorola Milestone, Nokia n8, Samsung galaxy nexus, Samsung galaxy s4, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy Alpha, S6 Edge, Samsung Galaxy S8 :happy:

Υπαρχει καποιος τροπος να αφαιρεσω τις αχρηστες, ουγγρικες, εφαρμογες που ηταν μεσα στο κινητο?

απο την διαχειριση εφαρμογών - η στο σημειο του μενου που εισαι πατα οργανωση και μετα στο εικονιδιο της καθε εφαρμογης παρατεταμενο πατημα και μετα διαγραφη.

Χθες ανοιγω το Ν8 και δεν εμφανιζε τα widgets. Πρεπει να ρυθμισω κατι 'η γενικα φταιει κατι?

δεν τα εμφανιζει στις αρχικες οθονες και δεν τα ανανεωνει? αν εχεις βαλει τις νεες qt πρεπει να βαλεις τις νεες εκδοσεις των widgets (οσες εχυον βγει) απο το ovistore.

δεν τα εμφανιζει στις αρχικες οθονες και δεν τα ανανεωνει? αν εχεις βαλει τις νεες qt πρεπει να βαλεις τις νεες εκδοσεις των widgets (οσες εχυον βγει) απο το ovistore.

Οχι ενταξει τις ανανεωνει, απλα χθες ανοιγω το κινητο και δεν εμφανιζονταν και τις ξαναεβαλα. Σημερα δεν μου το εκανε αυτο.

απο την διαχειριση εφαρμογών - η στο σημειο του μενου που εισαι πατα οργανωση και μετα στο εικονιδιο της καθε εφαρμογης παρατεταμενο πατημα και μετα διαγραφη.

Το ειχα δοκιμασει αυτο (τον 1ο τροπο βεβαια ηξερα) αλλα ελεγε "Η αφαιρεση ακυρωθηκε". Παρομοιως και με τον 2ο τροπο που λες :worry:

Siemens s35, Ericsson t66, Sharp gx10, Siemens sx1, Nokia n70, Nokia n73,Lg viewty, Motorola Milestone, Nokia n8, Samsung galaxy nexus, Samsung galaxy s4, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy Alpha, S6 Edge, Samsung Galaxy S8 :happy:

http://www.skroutz.gr/products/show/6255340

Και πιο φθηνο.Απλα ειναι ολα παραεισαγωγης και οχι ελληνικης αντιπροσωπειας.:)

Kαι εδώ πιο φθηνά: http://electronics.simplyelectronics.net/search?w=nokia%20n8&asug=&currency=eur :)

Το qt 4.7.3 το εχουν ανακοινωσει στις 2 πρωτες εβδομαδες του Μαιου. (εχει ηδη βγει στα γνωστα μερη).

Μαζι με αυτο θα βγει και η final για το bubbles...

H qt 4.7.3 παντως παει πολυ πιο γρηγορα απο τις παλιες, δεν εμφανιζει την οθονη με τα "χαλασμενα" χρωματα στην αρχή του bubbles...

Αντε να ερθει και η αννουλα, να κνουμε το πρωτο format στο κινητο!!

καλημέρα παιδιά 8α η8ελα να ρωτήσω τι διαφορά έχει ι αννουλα από το symbian είναι καλύτερο. ποιες ι διαφορές τους

ευχαριστώ εκ των προτέρων

καλημέρα παιδιά 8α η8ελα να ρωτήσω τι διαφορά έχει ι αννουλα από το symbian είναι καλύτερο. ποιες ι διαφορές τους

ευχαριστώ εκ των προτέρων

H "αννουλα" ειναι το Symbian.

Ειναι το πιο προσφατο update του λειτουργικου: Symbian ^3 Anna (PR 2.0)

Edited by impreza_sti

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...