TrobocopR Δημ. March 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aimilios (27 Μάρ. 2004 , 20:03) Edit: Αντί για edit, quote, σκατά τα έχω κάνει, sorry... :o Άσε τις ψόφιες και σαθρές δικαιολογίες που προσβάλλουν την νοημοσύνη μας. Όλοι καταλάβαμε γιατι το έκανες. Για να αυξήσεις τον κάουντερ σου.... Όπως και εγώ άλλωστε.... :lol: :lol: Ελτεο, Α αυτα δεν πιανουν γιατι γραφτηκαν εκει! Aυτα που γραφονται ομως ας πουμε στο chat n fun ειναι πατατοποστ! Απο την στιγμη που υπαρχουν ως κατηγοριες πρεπει να τις υπολογιζουμε καλως ή κακως! Δεν συμμετεχω σε αυτα! Αλλα δεν μου αρεσει η συμπεριφορα μερικων μελων εδω μεσα σε αυτο το θεμα... Όχι έλτεο, δεν πιάνονται γιατί απλά δεν είναι πατατοπόστ, μην κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις.... Εγώ λέω ότι κατά κανόνα ναι, 3 στα 4 ποστ στο C&F είναι πατατοποστ. Μπορείς να πεις το αντίθετο; :whistle: Έλτεο όυτε εμένα μου αρέσει... :whistle: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2004 Σε καταλαβαινω τρομποκοπ (μονο εσυ θα με γραφεις με ελληνικα!!) ...και τωρα παρατηρησα οτι το counter μας ειναι περιπου στα ιδια χλμ! Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2004 παιδιά νομίζω το που είναι παρα πολύ βασικό. υπάρχουν φορές που κάμω βδομάδες να μπω στο chat'n fun, σχολιασμό και γενικά σε άλλα φόρα. και ασχολούμε με 1-2 φόρα. το θέμα είναι ότι αν κάποιος έχει ως βασικό του 'στέκι' το chat'n fun, ίσως αδικείται στο myphone.gr Υπάρχουν τόσα άλλα και καλύτερα σε αυτόν τον τομέα φόρα στην ελλάδα. δεν το λέω ειρωνικά απλά το αναφέρω ως προσωπική γνώμη. Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teoter Δημ. March 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2004 να πω κ γω την αποψη μου.δεν καταλαβαινω αυτην την μανια με τις πατατες ντοματες κτλ.αν το forum ηταν καθαρα απ την αρχη κ εμενε κ στην συνεχεια,μονο για τεχνολογια τοτε οντως θα ηταν ενοχλητικο να υπαρχουν τετοια θεματα.αλλα απ την στιγμη που η κοινοτητα εχει μεγαλωσει τοσο πολυ κ σιγα σιγα γινεται γενικου ενδιαφερντος με θεματα σε ολα τα επιπεδα τοτε λογικο ειναι να υπαρχει μια αυξηση κ στις ασχετες συζητησεις κ ποστ.θα συμφωνησω βεβαια στο οτι πολλοι για να αυξησουν τα ποστ τους η για οποιοδηποτε αλλο λογο που ξερουν μονο αυτοι,μπαινουν σε οποιαδηποτε κουβεντα κ την μαμανε,με αποτολεσμα το γνωστο μας λουκετο. :mad: οταν πρωτομπηκα εδω προσπαθησα να ανοιξω κ να κανω καποιες κουβεντες γιατι οπως εχω πει κ σε διαφορα ποστ μου,το forum αυτο ειναι η παρεα μου,αλλα δυστυχως παρανεβησαν διαφοροι που με ασχετες αποψεις κ ανουσιες τις οδηγησαν σε κλεισιμο.ειναι ενα θεμα που πρεπει να αντιμετωπισθει με καποιο τροπο,αν υπαρχει βεβαια. LET'S GO SOUTH LET'S GO GRETA!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. March 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo (27 Μάρ. 2004 , 22:37) Σε καταλαβαινω τρομποκοπ (μονο εσυ θα με γραφεις με ελληνικα!!) ...και τωρα παρατηρησα οτι το counter μας ειναι περιπου στα ιδια χλμ! :confused: :confused: :confused: ????????????????????? Πες με χαζό, αλλά τι ακριβώς εννοείς; :worry: Τεοτερ, παρακολουθούσα τα θρεντ που λες και σε καταλαβαίνω απόλυτα.... :whistle: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. March 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass (27 Μάρ. 2004 , 19:49) προσωπικά πιστεύω ότι ο κάουντερ όπως και όλα τα φόρα του εξωτερικού έχουν, πρέπει να μείνει. Συμφωνώ αλλά επαναλαμβάνω ότι για μένα δεν είναι κριτήριο του ποιόν έχω "απέναντί μου". Υπάρχουν μέλη με χιλιάδες ανούσια post και άλλα μέλη με χιλιάδες (ή "μόνο" εκατοντάδες) ουσιαστικά post. Ίσως είναι καθαρά υποκειμενικό το θέμα αλλά μην το εκλαμβάνετε μερικοί σαν επίθεση σε όσους έχουν πολλά post!!! Διαβάστε λίγο πιο προσεκτικά τι γράφω... ακόμα να μείνουν και οι αγοροπωλησίες μιας και εκεί πουλάμε τα κινητά μας, τα ανταλλάζουμε για να πάρουμε νέα ;) πάντως θα ήθελα και μια επίσημη γνώμη :) Μάλλον με παρεξήγησες. Δεν είπα να καταργηθούν οι αγοραπωλησίες, κάποτε κι εμένα μου χρειάστηκαν (επί unwired) και το βρίσκω λογικότατο να γίνονται (πάντα μέσα στα πλαίσια που ορίζει το site ). Αυτό που είπα (και το ξαναλέω γιατί νομίζω ότι είναι μια καλή λύση) είναι: Τουλάχιστον δεν θα έπρεπε να φαίνονται μαζί με όλα τα υπόλοιπα όταν κοιτάζω τα "θέματα που δημιουργήθηκαν από την τελευταία επίσκεψη". Δηλαδή να διαχωριστούν οι αγοραπωλησίες από το υπόλοιπο forum χωρίς να φύγουν από αυτό. Απλά δεν θέλω καθημερινά να τις βρίσκω μπροστά μου και να μου δημιουργούν "αδιάβαστα" post από τη στιγμή που δεν ενδιαφέρομαι στην παρούσα φάση γι'αυτές. Λέω κάτι ανάλογο με αυτό που λέει ο sigmacom για το Chat&Fun. Να γίνει κάτι ώστε να μπορώ να αποκλείω τις αγοραπωλησίες από την "Ανάγνωση νέων μηνυμάτων/θεμάτων" όποτε θέλω. KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2004 Αυτά που λέτε εδώ θα μπορούσατε κάλλιστα να τα αναφέρετε στο πατατοthread.Και σχεδόν όλο το forum έχει πατατοposts σε μεγάλο ποσοστό. Προσωπικά δεν με ενοχλεί να υπάρχει το chat n fun.Με ενοχλεί όμως να γράψω για παράδειγμα στο computing ότι έxω ένα τάδε πρόβλημα με το Pc μου και να βλέπω απαντήσεις του τύπου: lol, δεν ξέρω,δεν απαντώ κτλ Άμα δεν γνωρίζει κάποιος κάτι δεν είναι ανάγκη να το μάθουμε και οι άλλοι. [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. March 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2004 Η απαντησεις που συνηθιζω να βλεπω απο 1-2 στανταρ ατομα... "Νομιζω..." "Εχω την εντυπωση..." Και γενικως αναμεταδοτες πρηγουμενων απαντησεων. Πολυ απλα, δε προσφερουν τ ι π ο τ α. http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. March 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2004 A! Και επειδη θα μου ορμηξουν καποιοι, δεν εννοω οτι δε προσφερουν οι ιδιοι τιποτα. Αυτου του στυλ οι απαντησεις. φιλικα http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® (27 Μάρ. 2004 , 22:59) :confused: :confused: :confused: ????????????????????? Πες με χαζό, αλλά τι ακριβώς εννοείς; :worry: Τεοτερ, παρακολουθούσα τα θρεντ που λες και σε καταλαβαίνω απόλυτα.... :whistle: Xμμμμ :rolleyes: εννοω περιπου ιδιo αριθμο posts... Να το θεσω το θεμα και σε μια αλλη βαση...εσεις λετε για αυτους που εχουν πολλα posts. Για πειτε μου για την αλλη κατηγορια μελων που συνεχως γραφουν εκτος θεματος και καταστρεφουν topics.. Και αυτο γινεται απο ατομα με πολλα posts καιΛΙΓΑ ... Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo (28 Μάρ. 2004 , 11:11) Xμμμμ :rolleyes: εννοω περιπου ιδιo αριθμο posts... Να το θεσω το θεμα και σε μια αλλη βαση...εσεις λετε για αυτους που εχουν πολλα posts. Για πειτε μου για την αλλη κατηγορια μελων που συνεχως γραφουν εκτος θεματος και καταστρεφουν topics.. Και αυτο γινεται απο ατομα με πολλα posts καιΛΙΓΑ ... Μην ξεχνάς ότι ο trobo είναι στο editors team και πολλά post του έχουν γίνει στο news forum, οπότε είναι λίγο άτοπη η σύγκρισή σου. ;) [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. March 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 (28 Μάρ. 2004 , 12:33) Μην ξεχνάς ότι ο trobo είναι στο editors team και πολλά post του έχουν γίνει στο news forum, οπότε είναι λίγο άτοπη η σύγκρισή σου. ;) Και εγώ φίλε μου το κάνω αυτό χωρίς να είμαι τίποτα. Πολλά νέα προιόντα τα παραθέτω εδω μέσα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 (28 Μάρ. 2004 , 14:33) Μην ξεχνάς ότι ο trobo είναι στο editors team και πολλά post του έχουν γίνει στο news forum, οπότε είναι λίγο άτοπη η σύγκρισή σου. ;) Δεν καταλαβαινω γιατι μου το λες..? :confused: Εγω απλα το αναφερα, δεν το εθεσα ως μομφη... :blink: :!: Aληθεια που ειδες οτι κανω συγκριση με τον trobocop..? :wacko: Εν πασει περιπτωσει... Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo (28 Μάρ. 2004 , 15:44) Δεν καταλαβαινω γιατι μου το λες..? :confused: Εγω απλα το αναφερα, δεν το εθεσα ως μομφη... :blink: :!: Aληθεια που ειδες οτι κανω συγκριση με τον trobocop..? :wacko: Εν πασει περιπτωσει... Εδώ: Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo (27 Μάρ. 2004 , 22:37) ...και τωρα παρατηρησα οτι το counter μας ειναι περιπου στα ιδια χλμ! [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. March 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2004 Για το θέμα στο chat and fun πιστέυω πως οι αρμόδιοι θα πρέπει να αυξηθούν κατα πολύ σε νούμερο ώστε να έχουμε ένα ποιοτικό chat and fun με θέματα που σηκώνουν συζήτηση. 2ο Οι αρμόδιοι θα πρέπει να γίνουν πιο αυστηροί ώστε πολλά ενδιαφέροντα θέματα να μήν μετατρέπονται σε πατάτες από ορισμένους. (λίγο άσχετα με το θέμα.Τα γράφω όμως γιατί το πρόβλημα συζητήθηκε και από άλλους) @Unreal ναι φίλε μου,δε το κρύβω πως αντιμετώπιζα παλιά έναν εθισμό κάνωντας τα πάντα να μεγαλώσω τον αριθμό των ποστ μου. Μετανιώνω. Ξεκινάω μια νέα αρχή με ποιοτικά ποστ. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp86 Δημ. March 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2004 @Unreal ναι φίλε μου,δε το κρύβω πως αντιμετώπιζα παλιά έναν εθισμό κάνωντας τα πάντα να μεγαλώσω τον αριθμό των ποστ μου. Μετανιώνω. Ξεκινάω μια νέα αρχή με ποιοτικά ποστ. Ευχαριστώ jog xalases re filara??? :p :D aytes tis iposxeseis kai parakaleta ta ekane allos mexri tora..den pistevo na se kolise filaraki!! :D :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. March 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kp86 (29 Μάρ. 2004 , 14:48) @Unreal ναι φίλε μου,δε το κρύβω πως αντιμετώπιζα παλιά έναν εθισμό κάνωντας τα πάντα να μεγαλώσω τον αριθμό των ποστ μου. Μετανιώνω. Ξεκινάω μια νέα αρχή με ποιοτικά ποστ. Ευχαριστώ jog xalases re filara??? :p :D aytes tis iposxeseis kai parakaleta ta ekane allos mexri tora..den pistevo na se kolise filaraki!! :D :lol: όχι φίλε μου. Τα πολλά ανούσια ποστ χαλάνε την εικόνα μου στο φόρουμ και δε θέλω να γίνει κάτι τέτοιο. Επίσης τα πολλά ανούσια ποστ χαλάνε το ίδιο το φόρουμ. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. March 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2004 kp86 ακόμα γελάω με την υπογραφή σου... Αχαχαχαχα!!! [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp86 Δημ. March 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2004 :lol: :p ligo melo? :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 (29 Μάρ. 2004 , 06:56) Εδώ.. Aπλη αναφορα ειναι ...επειδη το ειδα σαν συμπτωση..! :blink: :confused: Τωρα τα υπολοιπα περι news forum τα αφηνω ασχολιαστα... :wacko: Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo (29 Μάρ. 2004 , 17:22) Aπλη αναφορα ειναι ...επειδη το ειδα σαν συμπτωση..! :blink: :confused: Kι εγώ απλή αναφορά έκανα λέγοντας πως απλά ήταν ατυχής η σύγκριση. :confused: Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo (29 Μάρ. 2004 , 17:22) Τωρα τα υπολοιπα περι news forum τα αφηνω ασχολιαστα... :wacko: Κάνεις οτι δεν καταλαβαίνεις μάλλον. Τεσπά... :worry: [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. March 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jog (29 Μάρ. 2004 , 14:37) ) Ξεκινάω μια νέα αρχή με ποιοτικά ποστ. Ευχαριστώ φίλε μου jog, μην χάσεις την αληθοφάνεια σου σκεπτώμενος πάντα το τι θα πούν οι άλλοι. Γράφε ότι σε εκφράζει ώς άτομο. Μην φτάσουμε στο άλλο άκρο φίλε μου καλέ. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. March 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος VIDEOMIX (29 Μάρ. 2004 , 20:59) φίλε μου jog, μην χάσεις την αληθοφάνεια σου σκεπτώμενος πάντα το τι θα πούν οι άλλοι. Γράφε ότι σε εκφράζει ώς άτομο. Μην φτάσουμε στο άλλο άκρο φίλε μου καλέ. :) Γενικά καλό είναι να μην φτάνουμε στα άκρα (παντού, όχι μόνο στο θέμα των post). Υπάρχει και η μέση λύση. Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. March 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2004 Παράκληση: Μπορείτε να κάνετε post με περιεχόμενο; Δεν έχει σημασία το μέγεθός τους αρκεί να μεταφέρουν ένα ολοκληρωμένο μήνυμα, το οποίο να μπορεί να καταλάβει, τόσο ο "συνομιλητής" σας όσο και τα υπόλοιπα μέλη και επισκέπτες του forum. Αφησα το θέμα να διαιωνιστεί... δηλαδή να φθάσει στις 4 σελίδες, περιμένοντας κάποια τεκμηριωμένη άποψη και αντ' αυτού στις 2 τελευταίες παρατηρώ ανούσια ουσιαστικά μηνύματα στο στυλ "μου την είπες εμένα, δεν μου την είπες εμένα, την είπες σε εκείνον, δεν την είπες σε εκείνον." Videomix: δεν είναι θέμα αληφοθάνειας. Είναι θέμα περιεκτικότητας και ουσιαστικότητας. Αν εσύ ή οποιοδήποτε άλλο μέλος, μεταξύ των οποίων και εγώ, δεν έχεις να προσφέρεις κάτι σε μια συζήτηση είναι πολύ καλύτερο απλά να τη διαβάσεις. Επίσης πολύ καλό τρικ είναι να ανοίγεις έναν κειμενογράφο, να γράφεις το κείμενό σου και αφού το ολοκληρώσεις να το διαβάσεις ξανά και ξανά. Να είσαι βέβαιος ότι έτσι θα βρεις και γραμματικά και συντακτικά λάθη, αλλά πάνω από όλα θα διαβάσεις το κείμενο για να δεις αν αυτό που έγραψες έχει νόημα, αν έχει ουσία. Αν το αληθινό για εσένα είναι το στυλ "μια φάτσα που γελάει", τότε συγνώμη αυτό δεν είναι άποψη... αν θέλω να δω γελάκια μπορώ να ανοίξω την τηλεόραση. Είναι δύσκολο λοιπόν να κάνουμε όλη μια προσπάθεια για το καλύτερο; Αυτό που χρειάζεται εδώ, δεν είναι μπαμπούλας, αλλά ούτε και δάσκαλος εκμάθησης έκφρασης και ελληνικών. Είναι μια κοινή λογική, που μάλλον την έχουμε αγνοήσει και ξεχάσει. Τελικά, καταφέρατε το σκοπό σας. Θα αλλάξει κάτι με αυτό το thread. Και κάτι ακόμη... βαθμολογήστε τις συζητήσεις. Βοηθάει πολύ. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. March 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2004 Τι θα αλλαξει δηλαδη MsK με αυτο το thread? Ρωταω, γιατι δεν καταλαβαινω. http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts