MikeRibo5 Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Ναι απο τις 3 Απριλιου το εχω κανει παραγγελια. digitalo.de Στο συγκεκριμενο site γραφει οτι θα κυκλοφορησει στις 14 Απριλιου. Ισχυει κατι τετοιο;; Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/MPlataris-cucbu.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Δυστυχώς παιδιά ο σεισμός στην Ιαπωνία δεν άφησε ανεπηρέαστη την SE. Γενικά θα υπάρξουν αρκετές καθυστερήσεις. Περισσότερα εδώ Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MikeRibo5 Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 Ρε παιδια δεν εχουμε κανενα νεο για την συσκευη;;; Το Arc και το Play εχουν ηδη κυκλοφορησει...Κοκκαλα εχει το Neo και εχει μεινει τοσο πισω;;;; Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/MPlataris-cucbu.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 παει για τελος καλοκαιριου μαλλον..πικρα... κ εγω το βλεπω στο ebay και το ζαχαρωνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 αμα οι αναβολες της se πανε για τελος καλοκαιριου το εχει χασει το παιχνιδι... Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MikeRibo5 Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 Κριμα παντως γιατι αν το Arc κοστιζει 460 euro αυτο θα ειχε σιγουρα κανα 50-60 κατω...θα ηταν απο τις πιο συμφερουσες επιλογες στην αγορα....αλλα ετσι εχουν αυτα :/ Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/MPlataris-cucbu.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 Κριμα παντως γιατι αν το Arc κοστιζει 460 euro αυτο θα ειχε σιγουρα κανα 50-60 κατω...θα ηταν απο τις πιο συμφερουσες επιλογες στην αγορα....αλλα ετσι εχουν αυτα :/ 460 μονο που λες λογικα οχι απο Cosmote , vod , wind ετσι ? Εκει το βλεπω να χει κανα 550 το Arc και κανα 450 το Neo Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 λογικα θα εχει κανα 80αρι κατω απο το arc.. υπαρχει θεμα με το σεισμο στην Ιαπωνια και γιαυτο καθυστερει η παραγωγη του.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MikeRibo5 Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 460 μονο που λες λογικα οχι απο Cosmote , vod , wind ετσι ? Εκει το βλεπω να χει κανα 550 το Arc και κανα 450 το Neo 460 το εχει το skroutz και ειναι μια χαρα τιμη για κινητο με τετοια χαρακτηριστικα... Μακαρι να εχει και το Neo ΟΤΑΝ κυκλοφορησει χαμηλη αρχικη τιμη για να το τσιμπησει ο κοσμος αμεσως και να μην χρειαστει να περιμενει κανα 4-μηνο για να πεσει.... Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/MPlataris-cucbu.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirobabis Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Ναι απο τις 3 Απριλιου το εχω κανει παραγγελια. digitalo.de Σε ερώτηση που τους έκανα, μου απάντησαν οτι δεν υποστηρίζει ελληνικά. Φαντάζομαι το γνωρίζεις και ή δεν σε πειράζει,ή σκοπεύεις να του περάσεις. Παράθεση www.slotgames.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris33 Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Ναι απο τις 3 Απριλιου το εχω κανει παραγγελια. digitalo.de Το παρελαβες η οχι; Αν ναι πες μας εντυπωσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 σε 11 εργασιμες λεει ελληνικο site αγορων..435+μεταφορικα.. ειδωμεν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. April 18, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Εγω ακυρωσα την παραγγελια εδω και μερες γιατι με το σεισμο στην ιαπωνια καθυστερει η παραγωγη του και μου ειπαν τελος αυγουστου οτι θα το στειλουν. Φυσικα μετα απο e-mail δικο μου φυσικα μου απαντησαν. Ευτυχως τους εστειλα γρηγορα εντος των οριων ακυρωσης παραγγελιας.:heat: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris33 Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Τοσο καλα...σ ευχαριστουμε για την πληροφορια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris33 Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 (edited) Παντως αυτη τη στιγμη κυκλοφορει σε καποια μερη του κοσμου, οπως ειδα εδω http://negrielectronics.com/sony-ericsson-xperia-neo-dark-blue-unlocked.html κι εδω http://www.sgbest.com/product.php?id=333 Edited May 2, 2011 by dimitris33 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyf95 Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 καμια εξελειξη ; ποτε θα το δουμε ; Παράθεση Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. May 9, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 καμια εξελειξη ; ποτε θα το δουμε ; Ολα στασιμα. Απο αυγουστο λογικα. Κριμα και το ηθελα σαν τρελος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Ολα στασιμα. Απο αυγουστο λογικα. Κριμα και το ηθελα σαν τρελος..Και εγώ αλλά δυστυχώς θα αργήσει πάρα πολύ και όταν κυκλοφορήσει θα είναι ήδη ξεπερασμένο Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris33 Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Νομιζω πως για τον ιδιο λογο (βλεπε: τσουναμι) που αργησε το Arc να ερθει στην Ελλαδα και ειχε σταματησει να κυκλοφορει και εξω για λιγο καιρο, καθυστερει και η αφιξη του. Τωρα λενε πως το arc θα ειναι εδω μεχρι τελους του μηνα. Αρα νομιζω θα μαθουμε και για το Neo ποτε θα ρθει και πιστευω πως δεν θα ειναι πανω απο διμηνο...Υπομονηηηη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyf95 Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 καποιο νεο; Παράθεση Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Μεχρι να βγει το Neo θα ναι Palio ;) Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris33 Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Kαλοοοοο!!!!! :clap: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirobabis Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Απο χθες 12/06/11 το έβγαλαν άλλα 2 καταστήματα στο scroutz χωρίς την σημείωση προ-παραγγελία. Παράθεση www.slotgames.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Μετά από επικοινωνία μου με ένα από αυτα τα καταστήματα το τηλεφωνο θα είναι διαθέσιμο σε 7 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 http://www.play.com/Mobiles/Mobile/4-/18876515/Sony-Ericsson-Xperia-Neo-Android-Sim-Free-Unlocked-Mobile-Phone/Product.html? Συμφωνα με αυτο θα ναι διαθεσιμο στις 17 Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts