BMW116i Δημ. March 29, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 No xenon,no party... Aκριβως. Δεν χρειαζεται να συμπληρωσω κατι παραπανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaul Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Επιλογή ξεκλειδώματος του bootloader σε ορισμένα από τα νέα μοντέλα Xperia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Αυτό όμως είναι καθαρά υποθετικό, εκτός και αν έχει βγει κάποιο συγκριτικό και δεν το γνωρίζω... Τουλάχιστον για λήψεις που δεν απαιτούν φλας δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο εναντίον των arc και neo... lol xenon Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalamatiani Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 (edited) Kατσε κατσε, νομιζεις οτι ειναι καλυτερα τα arc και neo απο τα Satio και Ν8? Προφανές παράδειγμα είναι το γεγονός οτι το c905 βγάζει καλύτερες φώτο κ από τα 2! Οπότε, θεωρώ πως σημαντικότατο ρόλο παίζει ο φακός κ στη συνέχεια το xenon κλπ... Εξού, κ πιστεύω ότι το arc k to neo θα είναι καλύτερα! Αχ, μη με διαψεύσεις κανεις! Δεν θα αλλάξω ποτέ κινητό!!!! :wacko: Edited March 29, 2011 by kalamatiani Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yperion Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 lol xenon Το "για λήψεις που δεν απαιτούν φλας" δεν το διάβασες? Παράθεση SE x10 mini pro 2.3.4 SonyBread v.4 ln -s /me /myphone/users/yperion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. March 29, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Προφανές παράδειγμα είναι το γεγονός οτι το c905 βγάζει καλύτερες φώτο κ από τα 2! Οπότε, θεωρώ πως σημαντικότατο ρόλο παίζει ο φακός κ στη συνέχεια το xenon κλπ... Εξού, κ πιστεύω ότι το arc k to neo θα είναι καλύτερα! Αχ, μη με διαψεύσεις κανεις! Δεν θα αλλάξω ποτέ κινητό!!!! :wacko: Eσυ λες οτι το c905 βγαζει καλυτερες απο το satio και το n8. Εγω δεν το νομιζω ομως.:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Unboxing.....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalamatiani Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Eσυ λες οτι το c905 βγαζει καλυτερες απο το satio και το n8. Εγω δεν το νομιζω ομως.:shifty: χμμμ νομίζω πως έχουν "πολυ θόρυβο" στις νυχτερινές λήψεις... Κ αυτό απεικονίζεται ιδιαίτερα άσχημα στις εκτυπώσεις, αλλά ακόμα κ στο pc... Το θέμα όμως είναι, οτι θα δώσω 550 € για να έχω κατώτερη ποιότητας φωτογραφιών από 3 ετών μοντελα;;; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. March 30, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 χμμμ νομίζω πως έχουν "πολυ θόρυβο" στις νυχτερινές λήψεις... Κ αυτό απεικονίζεται ιδιαίτερα άσχημα στις εκτυπώσεις, αλλά ακόμα κ στο pc... Το θέμα όμως είναι, οτι θα δώσω 550 € για να έχω κατώτερη ποιότητας φωτογραφιών από 3 ετών μοντελα;;; :confused: Δεν παιζουν ρολο τα χρονια στην καμερα. Το Κ800 του 2006 με τα 3.2MP ξεφτιλιζει κανονικα ακομα και σημερα κινητα με ''βαρβατες'' υποτιθεται καμερες απο 5.0ΜΡ και ανω. Ο φακος του ειναι απιστευτος. Δεν σημαινει επειδη ειναι καινουργια θα τραβανε καλυτερες φωτογραφιες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Νομίζω πως έχετε δώσει μεγαλύτερη σημασία στην φωτογραφία παρά στις άλλες δυνατότητες του κινητού Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.8.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalamatiani Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Δεν παιζουν ρολο τα χρονια στην καμερα. Το Κ800 του 2006 με τα 3.2MP ξεφτιλιζει κανονικα ακομα και σημερα κινητα με ''βαρβατες'' υποτιθεται καμερες απο 5.0ΜΡ και ανω. Ο φακος του ειναι απιστευτος. Δεν σημαινει επειδη ειναι καινουργια θα τραβανε καλυτερες φωτογραφιες. Ακριβώς αυτό! Συμφώνω απόλυτα! Γι αυτό θέλω να πιστεύω οτι ο exmor r θα είναι κατηγορίας k800 kai c905.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalamatiani Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Νομίζω πως έχετε δώσει μεγαλύτερη σημασία στην φωτογραφία παρά στις άλλες δυνατότητες του κινητού Προσωπικά εμένα με ενδιαφέρει μόνο αυτο! Κ αν μου πεις γιατι δεν πάω να πάρω μια ψηφιακή, θα σου απαντήσω οτι δεν μπορώ να κουβαλαω πολλά πράγματα μαζί μου! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 (edited) Αν κρίνω από την τιμή του Arc http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Sony-Ericsson-Xperia-Arc-1247-7722-Xperia-ARC-Blue-Black.htm που επιβεβαιώνει το techblog.gr στην ανακοίνωση http://techblog.gr/mobile/sony-ericsson-xperia-arc-cosmote-555-euro-9251/ και την αρχική ανακοίνωση τιμών όλης της σειράς Xperia 2011 http://techblog.gr/mobile/sony-ericsson-xperia-arc-xperia-neo-xperia-pro-greece-9962/ που αποκλίνει και από τις τιμές που αναφέρονται εδώ(με υπολογισμένο ΦΠΑ 23%) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3555782#post3555782 εγώ θα προτιμήσω να το πάρω από εδώ http://www.digitalo.de/products/179955/Sonyericsson-Xperia-Neo-Blue-Gradien.html στα 348 € τελική τιμή με έξοδα αποστολής χωρίς Branding και χωρίς SIMlock ευρωπαικό (θα το παραγγείλω την άλλη εβδομάδα αφού θα είναι διαθέσιμο στις 13/4 και μετά),τέλος πια η κοροϊδία......;) Πήρα τηλέφωνο να βεβαιωθώ πως δεν έχει Branding/SIMlock κλπ. και μου είπε πως είναι απευθείας από την SE Germany τα κινητά αυτά,στα 338 € συμφέρει πάντως. http://www.sonyericsson.com/cws/download/1/974/913/1301414664/Xperia_Neo_ROW_i_SAR-FCC-DoC-leaflet_web_1245-7337_1.pdf SAR 1,10 Edited March 31, 2011 by rostropol SAR level Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michalis12Laos Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 ^^^ Πολύ σωστά πράττεις. Μόνο που θα έχεις ένα θέμα με την εγγύηση, σε περίπτωση που η ελληνική αντιποροσωπεία δεν "ανανωρίζει" συσκευές αγορασμένες από άλλες χώρες. Πάντως εγώ νομίζω ότι μέχρι τα μέσα του καλοκαιριού θα έχει τιμή μεταξύ 350-400 ευρώ, ίσως και λιγότερο. Εξάλλου τότε λογικά θα κάνουν την εμφάνισή τους και τα νέα XPERIA Minis. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foreverfreak Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Eλεγα να παρω το xperia play, αλλα ειδα πως τελικα δεν αξιζει τον κοπο, οποτε παω με τα χιλια για το xperia neo!! Πραγματικα δεν του λειπει τιποτα και αν εχει και μια ελκυστικη τιμη θα γινει best seller... Και τωρα η χαζη απορια της ημερας: Θα κυκλοφορησουν ταυτοχρονα και τα 3 χρωματα στην Ελλαδα?? Γιατι κατι μου λεει πως αυτο που θελω εγω θα αργησει να ερθει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris33 Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 (edited) SAR 1,10 To SAR ειναι λιγο υψηλο, θα προτιμουσα να ηταν μικροτερο. Edited April 3, 2011 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foreverfreak Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 To SAR ειναι λιγο υψηλο, θα προτιμουσα να ηταν μικροτερο Δεν εχεις και αδικο, αλλα τι να κανεις!?! Θα τη βγαλουμε με τα hf λοιπον:p... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagemm Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 (edited) καθυστερηση μεχρι τελος Απριλιου http://www.xperiablog.net/2011/04/01/xperia-neo-delayed-until-end-of-april/ και unboxing http://www.xperiablog.net/2011/04/01/xperia-neo-unboxing-video/ επιβεβαιωση της καθυστερησης απο το Expansys για 29 Απριλιου αρα κατα δω ισχυει το "ζησε Μαη μου..." Edited April 3, 2011 by vagemm Παράθεση Βαγγέλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 http://www.ptcrb.com/ctiastaff/complete/view_complete_request.cfm?modelid=18908 Πάντως αφού έγινε certification 25/3 και έγιναν γνωστές και SW εκδόσεις δεν πρέπει να αργήσει και πολύ...ίδωμεν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Γιατι εχει τοσο SAR ? (0,66 το Arc) Σε συγκριση με το Arc πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michalis12Laos Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Bad news... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Ελλαδα θα ρθει 20 κατι απριλιου που χαν πει ή θα καθυστερησει και εδω ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. April 9, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Ελλαδα θα ρθει 20 κατι απριλιου που χαν πει ή θα καθυστερησει και εδω ?Εγω ξερω για τελη απριλη ή αρχες μαιου. Εγω το περιμενω απο μερα σε μερα απο γερμανια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MikeRibo5 Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Εγω ξερω για τελη απριλη ή αρχες μαιου. Εγω το περιμενω απο μερα σε μερα απο γερμανια... Το έχεις ήδη παραγγείλει;;; Στην Γερμανία εχει κυκλοφορισει κανονικα;;; Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/MPlataris-cucbu.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. April 9, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Το έχεις ήδη παραγγείλει;;; Στην Γερμανία εχει κυκλοφορισει κανονικα;;; Ναι απο τις 3 Απριλιου το εχω κανει παραγγελια. digitalo.de Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts