suspect21 Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Λογικα τοσο θα εχει μολις αρχισει να ειναι διαθεσιμο στην αγορα.Και παλι ειναι πολλα για μενα...optimus 2x και Motorola atrix θα ερθουν ευρωπη με τιμη κοντα στα 550. για το moto δεν εχω ιδεα, για το x2 ομως νομιζω οτι θα διατιθεται στα 650ε προσωπικα παντως αν ενδιαφερομουν για συσκευη θα τα προτιμουσα και τα 2 απο το gs2 και ειδικα το atrix :D οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 (edited) για το moto δεν εχω ιδεα, για το x2 ομως νομιζω οτι θα διατιθεται στα 650ε προσωπικα παντως αν ενδιαφερομουν για συσκευη θα τα προτιμουσα και τα 2 απο το gs2 και ειδικα το atrix :DΤο 2x ειναι σε preorder στο expansys που τσεκουρωνει στις τιμες μολις 580 ευρω (στην αγγλια το atrix για preorder απο expansys μολις 560 ευρω καθως για gr δεν εχουν ανακοινωσει ακομα τιμη)....οποτε δεν θα μου φανει περιεργο να δουμε το 2x στα ελληνικα καταστηματα με τιμη λανσαρισματος κοντα στα 520 ευρω.Το atrix μετα το review του engadget που το αποθεωσαν το γλυκοκοιταζω και εγω.Αλλα εχω βρει την ησυχια μου με το nexus & δεν θελω να ξαναμπλεξω με φλασαρισματα.Tεσπα καθαρα σε specs (κυριως λογω οθονης στα υπολοιπα δεν υπερτερει καπου τρανταχτα) θα προτιμουσα ενα galaxy s2 με tegra αλλα εχω φαει σκαλωμα με τις 4.3'' ιντσες....για να το δουμε απο κοντα μπας και..... Edited February 25, 2011 by sakiss Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g4ssecca Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Μήπως ξέρουμε αν έχει ένα ή δύο ηχεία; Γιατί κάτι διάβασα για stereo. δεν βλέπω να αναφέρετε κάπου για stereo ..αλλα τι να το κάνεις αδερφέ; ..σε κινητά στέρεο ηχεία δεν έχουν νόημα.. όταν είναι κοντά τα ηχεια δεν διακρίνεις την διαφορά του στέρεο ήχου.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Αυτο που πιστεύω είναι ότι το galaxy s 2 θα είναι ποιο ακριβό απο το optimus 2x και απο το atrix. Υπάρχει όμως και το optimus 3D το οποίο με έχει εντυπωσιάσει αρκετά. Αν ήταν να επιλέξω ανάμεσα σε αυτές τις συσκευές θα ήμουν στο optimus 3D και στο galaxy s 2 φυσικά. My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 απο οτι ακουσα θα κυκλοφορησει με τον exynos στην Ελλαδα και σε καποιες αλλες αγορες ενω σε καποιες αλλες θα κυκλοφορησει με tegra μπραβο samsung :angry: οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Αρχίζει και πέφτει η τιμή του στα pre-order. Τώρα Expansys στις 630 λίρες, play στις 600. παρόλα αυτά παραμένει πολύ υψηλή. Προσωπικά οτιδήποτε πάνω από 650 ευρώ θα μου φαίνεται υπερβολικό. Για τους επεξεργαστές τώρα, θα προτιμούσα να μη βασίζομαι σε πρώιμα benchmarks. Πέρα από αυτό ξέρουμε αν όντως έχει επιβεβαιωθεί άλλη έκδοση του SGS2 με Tegra2; Πάντως θα επιμένω σε κάτι. Πραγματικά πέρα από την ταχύτητα θα ήθελα να μάθω την κατανάλωση ενέργειας που έχει ο κάθε επεξεργαστής και αν υπάρχουν διαφορές. Προσωπικά θα προτιμούσα έναν λίγο πιο αργό επεξεργαστή και σημαντικά λιγότερο ενεργοβόρο, από έναν λίγο πιο γρήγορο στα διάφορα benchs, αλλά που θα μου μειώνει σημαντικά την αυτονομία της συσκευής μου. Αν έχει κάποιος να μας δώσει πληροφορίες για την κατανάλωση ενέργειας των Exynos/Tegra 2, θα ήταν πολύ χρήσιμο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Καλύτερος επεξεργαστεις ποιος είναι ο tegra 2 η ο exynos? Απο ότι φαίνεται στο galaxy s 2 θα καταλήξω μιας και βλέπω πως με το optimus 3D δεν ασχολείται σχεδόν κανείς. My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VirusSnake Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 οποιος και να ειναι καλυτερος εσενα δεν σε αφορα γιατι δεν θα εχεις την δυνατοτητα επιλογης... ο tegra ii δεν εχει καν ανακοινωθει επισημα, επισης το οτι σκοραρει πιο υψηλα στα benchmark δεν λεει τιποτα μιας και ο εξυνος μολις πριν απο 20 ημερες μπηκε σε κανονικους ρυθμους παραγωγης δεν ειναι σε καμια περιπτωση ''ωριμος''. αυτο που ειναι σιγουρο ειναι πως ο εξυνος θα τρωει πολυ λιγοτερη μπαταρια κατι που ειναι πολυ σημαντικο σε κινητο android. Στο άδειο δωμάτιο και στον κρύο αέρα Να σ’ αγαπώ το μόνο που μου μένει Να ‘μαι για σένα η ζωή που περιμένει Να κλέψει να σου δώσει Να σε στείλει να σε νοιώσει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 ο εξυνος μολις πριν απο 20 ημερες μπηκε σε κανονικους ρυθμους παραγωγης δεν ειναι σε καμια περιπτωση ''ωριμος''. Τι εννοεις με αυτο? Δεν εχουν γινει οι τελικες ρυθμισεις πανω του? Εννοω προκειται να βελτιωθουν οι επιδοσεις του? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VirusSnake Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 προκειται να βελτιωθει το fw, να γινουν διαφορα optimizations και γενικα ολοι οι επεξεργαστες στην αρχη εχουν χειροτερες επιδοσεις. ειναι πολυ δυσκολο να βγει tegra 2 & εξυνος στην ιδια χωρα οποτε μην τρελαινεστε για το ποιος ειναι καλυτερος. μερικοι λενε πως ο tegra 2 παει αμερικη πραγμα που το θεωρω τελειως χαζο. αλλοι λενε πως θα ειναι σαν back up για χωρες με μικρες αγορες αν δεν προλαβαινουν να φτιαξουν αρκετους εξυνος... εγω πιστευω πως το i9103 θα μεινει για παντα σαν prototype, αφου πριν το MWC οι εξυνος ηταν μετρημενοι στα δαχτυλα και η samsung αγορασε περσυ ΠΟΛΛΑ κομματια tegra 2 (που χρησιμοποιουντε τωρα στο νεο της ταμπλετ) και απλα εφτιαξε το i9103 ''προχειρα'' για να μπορει να το παρουσιασει στην βαρκελωνη. Στο άδειο δωμάτιο και στον κρύο αέρα Να σ’ αγαπώ το μόνο που μου μένει Να ‘μαι για σένα η ζωή που περιμένει Να κλέψει να σου δώσει Να σε στείλει να σε νοιώσει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 Σαν καλύτερο επεξεργαστεί ποιον θεωρείται τον exynos η τον tegra 2? o tegra λεγεται οτι ειναι πιο γρηγορος, με τον exynos να λεγεται οτι ειναι λιγοτερο ενεργοβορος και ολα αυτα οπως ειπα λεγονται γιατι δεν εχουμε ακομη πληρη εικονα για τον exynos οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Εγινε και η επισημοποιηση του tegra http://www.itproportal.com/2011/03/02/exclusive-nvidia-confirms-samsung-galaxy-s-ii-tegra-2-design-win/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Και τώρα θα έχει ενδιαφέρον να δούμε σε άμεση σύγκριση τους δύο επεξεργαστές σε όλους τους τομείς στην ίδια συσκευή και λογισμικό. Αν κάποιος ενδιαφέρεται για το SGS2 επιβάλλεται πλέον να κάνει υπομονή... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g4ssecca Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Για αρχή απ ότι φαίνεται θα κυκλοφορήσει σε Αμερική και Αγγλία με τον Tegra 2 ..απο κει και πέρα θα δούμε.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 σαν να λέμε Exynos και ξερός...? :lol: Με tegra ii θα πετάει το μηχανάκι :superman: Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Samsung Exynos vs OMAP 4 vs Nvidia Tegra 2: Benchmarked http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fikast Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 (edited) Προσωπικά μεχρι 650 θα το σκεφτω. Αναμονή.. Ο Απριλης ειναι κοντα.... Edited March 3, 2011 by fikast Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Προσωπικά μεχρι 650 θα το σκεφτω. Αναμονή.. Ο Απριλης ειναι κοντα.... Tιμη απο Ιταλικο καταστημα στο e-bay http://cgi.ebay.co.uk/NUOVO-SAMSUNG-GALAXY-S-2-i-9100-II-VIBRANT-4-G-/360348617757?pt=Telefoni_cellulari&hash=item53e6738c1d#ht_3679wt_698 ειναι σιγουρα το galaxy s2? οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Προσωπικά μεχρι 650 θα το σκεφτω. Αναμονή.. Ο Απριλης ειναι κοντα.... Tιμη απο Ιταλικο καταστημα στο e-bay http://cgi.ebay.co.uk/NUOVO-SAMSUNG-GALAXY-S-2-i-9100-II-VIBRANT-4-G-/360348617757?pt=Telefoni_cellulari&hash=item53e6738c1d#ht_3679wt_698 Αν κοιταξεις καλυτερα, αυτο που δινεις φιλε ειναι το γνωστο galaxy s, και οχι το galaxy s 2, και μαλιστα το δινει και πανακριβα. Σβηστο μη γινει καμια παρανοηση και το παρει κανας αμοιρος δυστυχης που δε ξερει, κριμα ειναι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fikast Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 (edited) Ενθαρρυντικά μηνύματα σχετικα με την τιμή.... http://www.expansys.com.gr/s.aspx?search=Samsung%20Galaxy%20S%20I9100 Edited March 3, 2011 by fikast Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Ενθαρρυντικά μηνύματα σχετικα με την τιμή.... http://www.expansys.com.gr/s.aspx?se...xy%20S%20I9100 Παιδια, πανω απο 600 ευρω δε θα πουλιεται απο τις γνωστες αλυσιδες οταν ερθει θα δειτε. Προβλεψη δικη μου, 550 ως 599 ευρω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fikast Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Γερμανία http://www.expansys.de/s.aspx?search=Samsung%20Galaxy%20S%20II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Μακάρι να το δούμε στα 600€, αν έρθει στα 600€ υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αλλάξω το iPhone που έχω. My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 3, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Γερμανία http://www.expansys.de/s.aspx?search=Samsung%20Galaxy%20S%20II Για αρχική... πολύ καλή τιμή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 Για αρχική... πολύ καλή τιμή. Αν περιμένει κανείς μέχρι τον Ιούνιο θα το πάρει 540 στα ελληνικά e-shops. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts