red_herring Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 (edited) τι να την κανω τη μεγαλυτερη οθόνη οταν η ανάλυση παραμένει ιδια; Στο κινητο τωρα, λογικά έχουμε το νεο καλυτερο ανδροειδες, και ίσως ενα απο τα καλυτερα κινητα της αγορας. Λογικη συνεχεια απο εκει που σταματησε το πρωτο. Ειναι πραγματικα τεραστια επιτυχια της σαμυ που καταφερε να μεγαλωσει τη μπαταρια, την οθονη, να προσθεσει παραπανω μνημη και δευτερο επεξεργαστη κανοντας το κινητο ελαφρύτερο και λεπτότερο. Στις 4 ιντσες θα ηταν τελειο, μιας και δε βρισκω το λογο να συνεχισει αυτη η αυξηση στο μεγεθος των οθονών. Για τους κατοχους του υπαρχοντος γαλαξια, δεν βρισκω προς τι ο καημος να αλλαξουν μια πανακριβη συσκευη που δεν εχει χρονισει καν, με μια ακριβότερη συσκευη που δεν θα τους προσφερει κατι εντυπωσιακα καλυτερο, ενω θα εχ3ει δυνατοτητες που δεν θα ειναι πληρως εκμεταλλευσιμες απο το λογισμικο. Προσωπικα δεν μπορω να μπω στη λογικη της συνεχους αναβαθμισης συσκευων καθε φορα που βγαινει νεο μοντελο. Ακολουθω μια πιο συντηρητικη προσεγγιση με αναβαθμισεις ανα διετία, οταν εχουν αλλαξει 2 φορες τα μοντελα +1. To κινητο ειναι θεριο συμφωνοι, αλλα κατα τη γνωμη μου δεν κανει το μεγαλο μπαμ σε specs ωστε να δικαιολογει μια αναβαθμιση για τους κατοχους του γαλαξια, χωρις να εχει περασει καν ενας χρονος. Προφανως οι εταιριες δινουν τεχνολογια με το σταγονομετρο και κρατουν δυνατοτητες που ηδη υπαρχουν (βλεπε μεγαλυτερη αναλυση, θυρα HDMI, ακομα και μια S-Amoled 2 που ισως ηδη να υπαρχει) για επομενα μοντελα και ειναι λογικο. Αρα ειναι καθαρα θεμα του καταναλωτη αν θα αποφασισει να μπει στο χορο των εταιριων αναβαθμιζοντας καθε χρονο η ακομα και εξαμηνο. Προσωπικα η αποψη της αναβαθμισης καθε 2 γενεες (αρα 2ετια) με βρισκει απολυτα συμφωνο. AllShare synchronizes the phone with a compatible DLNA based product. So start the streaming to the big screen in full HD. That's media convergence made simple! Μάλλον προχώρησαν παραπέρα,αλλά λάθος γιατί δεν έχουμε όλοι τηλεοράσεις που να υποστηρίζουν ασύρματη επικοινωνία με φορητές συσκευές.Άρα μια HDMI output καλό θα ήταν να υπάρχει. Ετσι ακριβως ειναι, δεν δικαιολογειται με αυτον τον τροπο η απουσια του HDMI, ειδικα για μια συσκευη που μπορει να τραβηξει και να αναπαραγει 1080p. Edited February 14, 2011 by red_herring Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 gps δεν έχει; γιατί εδώ: http://galaxys2.samsungmobile.com/html/specification.html γράφει μόνο για a-gps! επίσης, για το sar έχει γίνει καμια αναφορά; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 καλα λετε τετοιο τηλςφωνο να μην εχει gps απο την στιγμη που θα εχει a-gps που σημαινει υποβοηθηση του gps μεσω δικτυων αρα εννοειται οτι θα εχει και GPS Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 gps εννοειται πως εχει...κατι αλλο για την rom ξερουμε κατι...; κατι εχω ακουσει για 4gb αληθευει αραγε :O Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 (edited) Προφανώς θύρα HDMI δεν έχει. Δεν αναφέρεται πουθενά στα επίσημα τεχνικά χαρακτηριστικά και από τα βίντεο-παρουσιάσεις δεν βρήκα κάποια θύρα. Μεγάλη έλλειψη καθώς με τέτοιες δυνατότητες και υποστήριξη fullHD, θα ήταν ένα άψογο media station. Moνο εδω βρηκα να λεει για hdmi. http://www.gsmarena.com/samsung_i9100_galaxy_s_ii-3621.php +1. To κινητο ειναι θεριο συμφωνοι, αλλα κατα τη γνωμη μου δεν κανει το μεγαλο μπαμ σε specs ωστε να δικαιολογει μια αναβαθμιση για τους κατοχους του γαλαξια, χωρις να εχει περασει καν ενας χρονος. Προφανως οι εταιριες δινουν τεχνολογια με το σταγονομετρο και κρατουν δυνατοτητες που ηδη υπαρχουν (βλεπε μεγαλυτερη αναλυση, θυρα HDMI, ακομα και μια S-Amoled 2 που ισως ηδη να υπαρχει) για επομενα μοντελα και ειναι λογικο. Αρα ειναι καθαρα θεμα του καταναλωτη αν θα αποφασισει να μπει στο χορο των εταιριων αναβαθμιζοντας καθε χρονο η ακομα και εξαμηνο. Προσωπικα η αποψη της αναβαθμισης καθε 2 γενεες (αρα 2ετια) με βρισκει απολυτα συμφωνο. To ειπα και στο topic του nexus s....σημερα ανακοινωθηκαν οι quad core απο την qualcomm για δευτερο εξαμηνο του 2011.Εγω παντως δεν θα παιξω το παιχνιδι τους ποσο μαλλον τωρα που ξενερωσα με τις διαστασεις που θυμιζουν mini tablet. Edited February 14, 2011 by sakiss Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 Moνο εδω βρηκα να λεει για hdmi. http://www.gsmarena.com/samsung_i9100_galaxy_s_ii-3621.php To ειπα και στο topic του nexus s....σημερα ανακοινωθηκαν οι quad core απο την qualcomm για δευτερο εξαμηνο του 2011.Εγω παντως δεν θα παιξω το παιχνιδι τους ποσο μαλλον τωρα που ξενερωσα με τις διαστασεις που θυμιζουν mini tablet. ετσι ακριβως κι εγω...!!!ενα εξαμηνο με 8 μηνες θα ειμαι σιγουρα με το πρωτο γαλαξια αλλωστε πριν ενα μηνα τον πηρα...οταν βγουν τετραπυρηνα τοτε θα χτυπησω σιγουρα ενα :) Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 επειδη ειμαι λιγο χαιβανι με την τεχνολογια :O οταν λεει διπύρηνο στο 1ghz εννοει οτι εχει 2 επεξεργαστες που αθροιστικα θα <<τρεχουν>> μεχρι το 1ghz η 1+1 = 2 ghz και ποια η διαφορα αν ειχαν μονο εναν επεξεργαστη και τον χρονιζαν στο 1,2 ghz και δεν ξερω αν τοποθετησα σωστα τις αποριες μου .......... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irovoudou Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 Το τηλεφωνο απο design δεν λεει και τιποτα αλλα κατα τα αλλα σκιζει βλεπω την οθονη του που ειναι απιστευτα καλυτερα απο το nexus s που εχω. Η διαστασεις του δεν ειναι και κατι το ιδιαιτερο ειχα το desire hd και παρολου πριν το αγορασω ελεγα τι παντοφλα θα ειναι μετα δεν ειχα προβλημα και κυριως η οθονη του ηταν απολαυση(φανταστειτε το galaxy2). Eiναι αληθεια οτι θα ρθει μεσα στον μηνα? παντως αρχιζω να μαζευω λεφτα θα το αγορασω σιγουρα μια που ο κουμπαρος μου μου εχει φαει να αγορασει το nexus s,και ευτυχως που θα αργησει το optimus 3d γιατι θα ημουν σε δειλημα μια που εχω παθει πλακα με το optimus 3D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 Το τηλεφωνο απο design δεν λεει και τιποτα αλλα κατα τα αλλα σκιζει βλεπω την οθονη του που ειναι απιστευτα καλυτερα απο το nexus s που εχω. Η διαστασεις του δεν ειναι και κατι το ιδιαιτερο ειχα το desire hd και παρολου πριν το αγορασω ελεγα τι παντοφλα θα ειναι μετα δεν ειχα προβλημα και κυριως η οθονη του ηταν απολαυση(φανταστειτε το galaxy2). Eiναι αληθεια οτι θα ρθει μεσα στον μηνα? παντως αρχιζω να μαζευω λεφτα θα το αγορασω σιγουρα μια που ο κουμπαρος μου μου εχει φαει να αγορασει το nexus s,και ευτυχως που θα αργησει το optimus 3d γιατι θα ημουν σε δειλημα μια που εχω παθει πλακα με το optimus 3D Καλα τα οσα λες αλλα το συμπερασμα οτι η οθονη του ειναι απειρως καλυτερη απο του nexus s πως το εβγαλες? Το nexus s που εχεις, ειναι εφοδιασμενο με s-amoled η slcd? Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc_maniac Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 http://www.techradar.com/news/phone-and-communications/mobile-phones/samsung-galaxy-s2-vs-lg-optimus-3d-928580 μια πολυ ενδιαφερουσα αρχικη συγκριση αναμεσα στα δυο κινητα (galaxy s 2 vs lg optimus 3d), το πιο ειναι καλυτερο ειναι αποψη του καθενος και θα φανει οταν κυκλοφορησουν και τα 2. αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι αναφερει πως και τα 2 κινητα εχουν θυρα hdmi kai Usb, τελικα εχει hdmi το sgs2; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irovoudou Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 Με s amoled Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 τελικα εχει hdmi το sgs2; Θύρα hdmi πάνω στη συσκευή δεν έχει. Θα την είχαμε δει. Ίσως όμως δώσουν κάτι τέτοιο σαν αξεσουάρ. http://androidspin.com/2010/07/28/samsungs-latest-accessory-will-allow-hdmi-out-on-galaxy-s/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 Με s amoled Απο τα βιντεο που εχω δει δεν νομιζω η διαφορα αναμεσα στην s-amοled και την s-amoled plus να ειναι και τοσο χαωδης παντως...Απο κοντα μπορει να ειναι αλλη η πραγματικοτητα βεβαια, αν και δεν το νομιζω... Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 επειδη ειμαι λιγο χαιβανι με την τεχνολογια :O οταν λεει διπύρηνο στο 1ghz εννοει οτι εχει 2 επεξεργαστες που αθροιστικα θα <<τρεχουν>> μεχρι το 1ghz η 1+1 = 2 ghz και ποια η διαφορα αν ειχαν μονο εναν επεξεργαστη και τον χρονιζαν στο 1,2 ghz και δεν ξερω αν τοποθετησα σωστα τις αποριες μου .......... Ας πούμε χοντρικά οτι είναι δύο επεξεργαστές (πυρήνες επεξεργαστών είναι το σωστό όμως) που τρέχουν @ 1.0 GHz ο καθένας. Δεν πάει ποτέ αθροιστικά, γιατί στην ουσία ο κάθε πυρήνας ασχολείται με διαφορετική εργασία. Δε μπορώ να σου το πω πιο απλά! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 (edited) Απο τα βιντεο που εχω δει δεν νομιζω η διαφορα αναμεσα στην s-amοled και την s-amoled plus να ειναι και τοσο χαωδης παντως...Απο κοντα μπορει να ειναι αλλη η πραγματικοτητα βεβαια, αν και δεν το νομιζω... Το θέμα των χρωμάτων δεν το εξετάζω δε μ' ενδιαφέρει. Αλλά αν ισχύει ότι καταναλώνει 18% λιγότερο από την προηγούμενη s-amoled, έχει καθαρότερη εικόνα και έχει ακόμα καλύτερη ευκρίνεια στους εξωτερικούς χώρους κάτω από τον ήλιο, αυτό ίσως παίζει σημαντικό ρόλο σε κάποιους ανάλογα με τη χρήση που κάνουν στη συσκευή τους. Edited February 14, 2011 by karlesg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 (edited) Το θέμα των χρωμάτων δεν το εξετάζω δε μ' ενδιαφέρει. Αλλά αν ισχύει ότι καταναλώνει 18% λιγότερο, έχει καθαρότερη εικόνα και έχει ακόμα καλύτερη ευκρίνεια στους εξωτερικούς χώρους κάτω από τον ήλιο, αυτό ίσως παίζει σημαντικό ρόλο σε κάποιους ανάλογα με τη χρήση που κάνουν στη συσκευή τους. Ναι δεν διαφωνω. Μακαρι να ειναι ετσι γιατι η μπαταρια εξαφανιζεται κυριολεκτικα απο την οθονη, τουλαχιστον στο γαλαξια. Και παλι ομως (συγκριτικα με το nexus s παντα) δεν νομιζω κανεις κατοχος να εχει παραπονο απο την αποδοση κατω απο τον ηλιο. Anyway, θεωρητικα ειναι ολα αυτα παντα, απλα πιαστηκα απο αυτο που ειπε η φιλη για πολυ καλυτερη οθονη. Ειδωμεν:) Edited February 14, 2011 by red_herring Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 (edited) Το τηλεφωνο απο design δεν λεει και τιποτα αλλα κατα τα αλλα σκιζει βλεπω την οθονη του που ειναι απιστευτα καλυτερα απο το nexus s που εχω....και βαλε....με ολο το σεβασμο ''pee a little bit'' :).....αν ειδες το video στο youtube που το εχουν διπλα στο Galaxy S ειναι μια απλη βελτιωση με πιο ζωντανα χρωματα....plus λεγεται οχι samoled 2.Απο τα video που εχω δει εξισου πολυ καλη οθονη ειναι του optimus 2x (ιδια με την retina του iphone 4 αλλα σε 4'' ιντσες) αλλα και του Black με το Nova panel (ζωντανα χρωματα οπως η samoled) Επειδη βλεπω οτι αρκετοι βιαζονται να το αγορασουν σας εχω pre-order με 650 λιρες απο expansys. http://pocketnow.com/android/galaxy-s-ii-xperia-neo-given-price-release-dates-by-expansys Edited February 14, 2011 by sakiss Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 δεν φαινεται παντως να ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα αναμεσα σην s.amoled και στην s.amoled plus... Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dejan457 Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 λογικα το επομενο μου κινητο Pc-ακι και πρωτο Smartphone ειναι οντως τερας... με τετοια ισχυς και ram το browsing θα ρολαρει φοβερα ανετα και οι οθονες θα εχουν ιδανικη αποκριση με τη μια και αν το συγκρινεις και με το optimus 3d ε ειναι και αρκετα μικροτερο! χαχαχα :D και κατι αλλο ρε παιδια αν ειναι να γραφουν αρκετοι που εχουν το προγενεστερο μοντελο τα λογικα επακολουθα χιλια δυο οτι θα το ηθελαν διαφορετικο και οτι δεν εγινε και κατι που βγηκε και οτι δεν σκεφτονται να το αγορασουν γιατι δεν περασε και πολυς χρονος και οτι δεν αξιζει και μπλα μπλα μπλα ε τοτε αυτο δεν αφορα νομιζω την πλειονοτητα ε και καλυτερα να μην αναλωθει το thread ετσι.... γιατι δεν θα ειναι πρακτικο για καποιον που αφιερωνει λιγα λεπτα και που ζητα Info εδω μεσα --> για το S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 δεν φαινεται παντως να ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα αναμεσα σην s.amoled και στην s.amoled plus... Nομιζω (τουλαχιστον ετσι καταλαβα στην χθεσινη παρουσιαση- μπορει να κανω κ λαθος γιατι κολλαγε η μεταδοση) οτι η οθονη ειναι πλεον RGB OLED. Δηλαδη καμια σχεση με την RGBG του galaxy S I... Οποτε απο κοντα η βελτιωση θα ειναι μεγαλη ασχετα αν μεγαλωσαν οι ιντσες.. Με το RGB μεγαλωνει πλεον κ η πραγματικη αναλυση.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 (edited) το θελω με τρελα αλλα η επιδοτηση μου βγαινει Σεπτεμβριο:( θα την ψαξω για προανανεωση μπας και το παρω νωριτερα P.S: Ποστ νουμερο 500! Edited February 14, 2011 by dimitris15 υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalakis22 Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 λογικα το επομενο μου κινητο Pc-ακι και πρωτο Smartphone ειναι οντως τερας... με τετοια ισχυς και ram το browsing θα ρολαρει φοβερα ανετα και οι οθονες θα εχουν ιδανικη αποκριση με τη μια και αν το συγκρινεις και με το optimus 3d ε ειναι και αρκετα μικροτερο! χαχαχα :D και κατι αλλο ρε παιδια αν ειναι να γραφουν αρκετοι που εχουν το προγενεστερο μοντελο τα λογικα επακολουθα χιλια δυο οτι θα το ηθελαν διαφορετικο και οτι δεν εγινε και κατι που βγηκε και οτι δεν σκεφτονται να το αγορασουν γιατι δεν περασε και πολυς χρονος και οτι δεν αξιζει και μπλα μπλα μπλα ε τοτε αυτο δεν αφορα νομιζω την πλειονοτητα ε και καλυτερα να μην αναλωθει το thread ετσι.... γιατι δεν θα ειναι πρακτικο για καποιον που αφιερωνει λιγα λεπτα και που ζητα Info εδω μεσα --> για το S2 νομίζω οτι οι τωρινοί κάτοχοι είναι ίσως και οι καλύτεροι ''κριτές'' του διαδόχου μιας και αυτοί έχουν χρησιμοποιήσει κατι που ειναι αρκετά κοντά. Δεν λεμε κατι παράλογο, γιατί το οτι βγήκε νέο μοντέλο, δεν καθιστά απευθείας το προγενέστερο απαρχαιωμένο. Το πρώτο galaxy ακόμα είναι ένα από τα 2-3 καλύτερα τηλέφωνα της αγοράς. Για όσους έχουν 4-5 μήνες ένα τοπ τηλέφωνο δεν έχει λογική η αναβάθμιση. Αυτό μπορεί να ίσως να αποτρέψει και κάποιους από το να παρασυρθούν και να πάρουν ένα τηλέφωνο που ίσως να είναι overkill για τις απαιτήσεις τους, ενώ θα μπορούσαν κάλλιστα με λιγότερα χρήματα να έκαναν τη δουλειά τους με ένα I9000 ή ένα I9003. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 και κατι αλλο ρε παιδια αν ειναι να γραφουν αρκετοι που εχουν το προγενεστερο μοντελο τα λογικα επακολουθα χιλια δυο οτι θα το ηθελαν διαφορετικο και οτι δεν εγινε και κατι που βγηκε και οτι δεν σκεφτονται να το αγορασουν γιατι δεν περασε και πολυς χρονος και οτι δεν αξιζει και μπλα μπλα μπλα ε τοτε αυτο δεν αφορα νομιζω την πλειονοτητα ε και καλυτερα να μην αναλωθει το thread ετσι.... γιατι δεν θα ειναι πρακτικο για καποιον που αφιερωνει λιγα λεπτα και που ζητα Info εδω μεσα --> για το S2 Φιλε dejan νομιζω πως η τοποθετηση σου ειναι εντελως λανθασμενη. Ειναι φορουμ εδω και η βασικη του υπηρεσια θεωρω οτι ειναι η ανταλλαγη αποψεων. Και οσο περισσοτερα ατομα με κριτικη σκεψη μπαινουν εδω και λενε την αποψη τους τοσο το καλυτερο για ολους μας. Δηλαδη εσενα που θελεις να αγορασεις το δευτερο γαλαξια δεν σε ενδιαφερει η αποψη καποιου που εχει εδω και ενα 7μηνο τον πρωτο? Δεν θελεις να ακουσεις και τα αρνητικα? Επειδη θα τα βρεις μπροστα σου μετα γιαυτο στο λεω. Οποιος θελει σκετο info μπορει να παει σε ενα απο τα εκατονταδες site με specs και reviews και να μαθει οτι θελει. Το galaxy ειναι απο τις πιο επιτυχημενες συσκευες αυτη τη στιγμη και ειναι λογικοτατο ολοι οι κατοχοι του προκατοχου να θελουμε να συζητησουμε για μια ενδεχομενη αναβαθμιση. Οποιον δεν τον ενδιαφερει μπορει απλα να προσπερασει τα σχολια. Και ναι, κατα γενικη ομολογια, επειδη τυγχανει να ξερω πολλους και εκτος φορουμ με το γαλαξια, η αποψη που επικρατει ειναι οτι οι περισσοτεροι δεν θελουν να αναβαθμιστουν και το βρισκω τελειως λογικο. Φιλικα ολα αυτα για να μην παρεξηγηθω:) Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 Ημουν ετοιμος να απαντησω και γω χτες σαν κατοχος του 1 Τα πραγματα ειναι απλα,πληρη και ολοκληρωμενη γνωμη και αποψη για το επομενο κορυφαιο κινητο μονο οι κατοχοι του προηγουμενου μπορουν να εχουν και η δικια μου ειναι ως εξης, Σιγουρα top of the top hardware αλλα με το software τι γινεται;οι περισοτεροι απο μας φαγαν τουλαχιστον 2-3 μηνες για να κανουμε τη συσκευη οπως επρεπε να ειναι καθως η μαμα σαμυ προτιμα rfs system και οχι ext4 για να μη λαγκαρει η συσκευη,εμεις σιγουρα ξερουμε τι θα συναντησουμε αν αλλαξουμε το γαλαξια μας με το νεο και πως θα το αντιμετωπισουμε πιστευω ομως πως δεν αξιζει ΤΩΡΑ να αλλαξω συσκευη αν και περιμενα το διαδοχο σαν τρελος Εννοειται ολα αυτα τα λεω φιλικα για να μη παρεξηγηθω Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 προτιμα rfs system και οχι ext4 για να μη λαγκαρει η συσκευη,εμεις σιγουρα ξερουμε τι θα συναντησουμε αν αλλαξουμε το γαλαξια μας με το νεο και πως θα το αντιμετωπισουμε πιστευω ομως πως δεν αξιζει ΤΩΡΑ Γιατι; Κ στο galaxy 2 το rfs χρησιμοποιησαν;;;:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts