lewton Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 εμεις που ειμαστε ελλαδα δεν τον εχουμε αγορασει αλλα τον εχουμε "αγορασει" λογω της βλακωδους αποφασης της hp να μην ειναι ανοιχτο το market για όλους. ναι μεν αξιζει αλλα δεν θα δεις και τρομερη διαφορά. εχει και αυτος τα bugs του αιωνα. ναι το communities και αυτο "αγορασμένο" ειναι σαν το tapatalk και ειναι πολυ ωραιο αν χρησιμοποιείς συχνα fora. O browser ειναι ο Advanced Browser for Webos by Maklesoft; Μπορω να τον αγορασω για 3€... Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Μπορείς να τον βρεις μαζί με όλες τις πληροφορίες για νέες εφαρμογές σε αρκετές ξένες σελίδες, πάντως περιμένω να βγει σταθερή ανδροειδές έκδοση για να την εγκαταστήσουμε αρκεί να έχει κάποια...επίσημη υποστήριξη...Κατά τα άλλα νομίζω ότι το τάμπλετ μπορεί να κάνει πολύ περισσότερα από όσα δείχνει... Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerakas Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Ειμαι σε δίλλημα. Μπορει κάποιος να βοηθήσει? Εχω εδώ και ενα δίμηνο το touchpad αλλά πήρα και από μια προσφορά του Γερμανού το samsung το 7500 με 3G. Φυσικά θα πουλήσω το ένα από τα δύο. Τα προβλήματα που διαβάζω με το samsung με έχουν κάνει να σκέφτομαι να κρατήσω το touchpad. Μήπως κάποιος από εδώ έχει δουλέψει και τα δύο και έχει πιο ολοκληρωμένη άποψη? (το samsung ακόμα δεν το έχω παραλάβει αλλά και μέχρι να αποφασίσω δε θα το ανοίξω) Το 3G και η δυνατότητα σύνδεσης άμεσα με usb stick που έχει το samsung είναι μεγάλα πλεονεκτήματα όμως κάτι τα newton rings κάτι τα lags που αναφέρονται σε διάφορα forums με κάνουν να σκέφτομαι να το διώξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgci Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 γεια σας παιδιά αυτή η θηκη λέτε να κάνει και για το touchpad? http://www.multirama.gr/products/product?pid=0636005&catid=011000 απ τι έχω διαβάσει/ψάξει στο ίντερνετ το iPad 1 έχει τις ίδιες διαστάσεις με το touchpad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 (edited) ιδιες διαστασεις εχουν αλλα, δεν θα κανει καλή εφαρμογη γιατι αλλο σχεδιο το ενα, αλλο το αλλο και επισης οταν θα το φορτιζεις ή θα συνδεεις ακουστικά θα πρεπει να το εχεις εκτος θηκης εφοσον δεν εχει τα ιδια ανοιγματα με το ipad, και επισης δεν ξερω αν θα μπορεις να κανεις τα gestures slide from bottom του touchpad @gerakas κοιταξε φιλε μου το touchpad ετσι οπως ειναι με τις εφαρμογες που εχει διαθεσιμες εννοω γιατι με hardware δεν εχει θεμα, ειναι για απλα πραγματα, browsing/emai/calendar αντε και κανα κειμενογραφο τα κανει. αλλα λογω μη υποστηριξης και ανοιχτου marketplace υστερει αρκετα εναντι ενος android tablet. δηλαδη εγω με τον browser (ακομη και τον advanced) δεν ειμαι ευχαριστημενος. Θελω opera ρε ****το. και ΔΕΝ υπαρχει. Flash εκδοση 10 δηλαδη αν θελησω να δω τα ελληνικα webtv των καναλιων τρωω ακυρο. Επισης δεν υπαρχει video player της προκοπης που να μη θελει καθε φορα να βλεπω τι υποτιτλους του φορτωνω και αν ειναι utf ή ansi. Πχ για μενα μολις βγει android stable την περναω την επομενη μερα κιολας κι ας μην το μπορω το android με τιποτα για το ακριβως αντιθετο που προσφερει το webos - άπειρες επιλογες. Βεβαια και ειναι προσωπική ευχή αυτή, Αν βγει αληθινη η φημη οτι δοκιμαζεται Win 8 στο touchpad Μολις κυκλοφορησει εχω περασει win 8 και τα εχω αγορασει κιολας. Edited April 5, 2012 by prodromosfan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vorlon Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 γεια σας παιδιά αυτή η θηκη λέτε να κάνει και για το touchpad? http://www.multirama.gr/products/product?pid=0636005&catid=011000 απ τι έχω διαβάσει/ψάξει στο ίντερνετ το iPad 1 έχει τις ίδιες διαστάσεις με το touchpad Βρες και αγορασε την αυθεντικη. Δεν υπαρχει καλυτερη χρηστικα. Και δεν θα θες και κατι παραπανω. Εμενα μαζι με το touchstone που ειναι must μου κοστισαν 35 ευρω και τα δυο. Φυσικα το ταμπλετακι με την δικη του θηκη φορεμενη φορτιζει χωρις να το βγαλεις στο touchpad. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Βγηκε νεα alpha της CM9, οποιος τη δοκιμασει ας μας πει βελτιωσεις. :) Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgci Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Βγηκε νεα alpha της CM9, οποιος τη δοκιμασει ας μας πει βελτιωσεις. :) όχι φίλε δεν έχει βγει:) και κάτι άλλο αν παρω αυτον τον αναπτορα για το touchpad http://www.plaisio.gr/Peripherals/Connectivity/Cables/USB-Cables/Konig-Adapter-Micro-USB-To-USB-B-Female-CMP-ADAPT-35.htm θα κανει για τον λόγο που το θέλω δηλαδή να προσθεσω ένα πληκτρολόγιο η ένα στικακι? εννοείτε γνωρίζω ότι χρειάζομαι και εξωτερική τροφοδοσια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BHacker Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Θα ήθελα να αγοράσω αυτή την θήκη http://public.gr/prod/computers-and-software/tablets/aksesoyar-ipad/power-support-leather-for-ipad-thiki-prostasias-leyko/prod910184pp/ η οποία προορίζεται για το iPad πρώτης γενιάς, θα έχω πρόβλημα με τις διαστάσεις; Οι διαστάσεις των δύο συσκευών είναι: HP Touchpad: 240 x 190 x 13.7 mm iPad: 242.8 x 189.7 x 13.4 mm Παράθεση Sony Ericsson T610i - Nokia 6680 - iPhone 1st generation - HTC Desire - Samsung Galaxy S - HTC HD2 - Samsung Galaxy S3 - Nokia Lumia 920 - Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 3 μηνυματα πιο πανω ειναι η απαντηση φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BHacker Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Πρόκειται για 2 εντελώς διαφορετικές θήκες! Παράθεση Sony Ericsson T610i - Nokia 6680 - iPhone 1st generation - HTC Desire - Samsung Galaxy S - HTC HD2 - Samsung Galaxy S3 - Nokia Lumia 920 - Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 συγνωμμη δεν το προσεξα αν προκειται για pocket θηκη όχι δεν θα υπαρχει προβλημα είναι ελάχιστες οι διαφορές στις διαστασεις τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazurell Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 Καλημέρα παιδιά. Έχω μια απορία που ρωτήθηκε 4 σελίδες πριν από έναν άλλο φίλο, αλλά δεν υπήρξε λύση. Δεν μπορώ να δω κανένα video στο webtv ούτε του ant1 ούτε του mega. Ξέρετε αν πρέπει να κατεβάσω κάτι που δεν το έχει το hp, κάποιον player ίσως; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση to leave or not to leave?:worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 δυστυχως όχι απαιτει τη χρηση νεοτερης εκδοσης του flash plugin και η adobe δεν εχει βγαλει ενημερωση. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgci Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 Καλημέρα παιδιά. Έχω μια απορία που ρωτήθηκε 4 σελίδες πριν από έναν άλλο φίλο, αλλά δεν υπήρξε λύση. Δεν μπορώ να δω κανένα video στο webtv ούτε του ant1 ούτε του mega. Ξέρετε αν πρέπει να κατεβάσω κάτι που δεν το έχει το hp, κάποιον player ίσως; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. πέρνα του android και θα μπορείς να βλέπεις τα πάντα όλα η διαδικασία είναι πανεύκολη, με λίγο διάβασμά θα έχεις ένα super duper os:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 πέρνα του android και θα μπορείς να βλέπεις τα πάντα όλα η διαδικασία είναι πανεύκολη, με λίγο διάβασμά θα έχεις ένα super duper os:D που δεν θα δουλευει η καμερα, το μικροφωνο, η παρακολουθηση βιντεο στο youtube καθως επισης ισως να παρουσιαστουν προβληματα στο wifi. οταν βγει απο alpha το project τα ξαναλέμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgci Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 που δεν θα δουλευει η καμερα, το μικροφωνο, η παρακολουθηση βιντεο στο youtube καθως επισης ισως να παρουσιαστουν προβληματα στο wifi. οταν βγει απο alpha το project τα ξαναλέμε. η κάμερα και το μικροφωνο δεν δουλεύουν άλλα το HD YouTube, netflix και γενικά ότι έχει να κάνει με το hardware acceleration δουλεύουν τέλεια όσο για την κάμερα πραγματικά θα αργήσει υπερβολικά μην σου πω ότι μπορεί να μην έρθει καν:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Για όσους ενδιαφέρονται, κυκλοφόρησαν σε πρώτη μορφή τα Synergy Messaging Plugins για το Touchpad. Προσφέρουν κι άλλες δυνατότητες για το Messaging App αφού τώρα εκτός από Skype-Google Talk κτλ υπάρχει η δυνατότητα για MSN, ICQ και Facebook Chat. Δεν είναι 100% τέλεια, αλλά χθες που τα δοκίμασα λειτουργούν καλά. Γίνεται προσπάθεια να παίζουν και σε webOS 2.x για τα Pre2 και Pre3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 και που τα βρισκουμε αυτα για να τα περασουμε στο ΤΡ? στο preware? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Νομίζω ότι δεν θα μπουν στο Preware όπως και τα παλιά Messaging plugins (αυτά που έτρεχαν στα κινητά πριν το 2.2.4) Το λινκ για το ipk είναι αυτό: https://github.com/downloads/filmor/webos-messaging/org.webosinternals.purple_0.9.0_armv7.ipk και το αντίστοιχο post στο webOSnation είναι εδώ: http://forums.webosnation.com/hp-touchpad-homebrew/315001-synergy-messaging-plugins-touchpad.html#post3324929 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 το εγκατεστησα και δουλευει αξιοπρεπως ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Έχει κάποια θεματάκια ακόμα, αλλά πιστεύω σιγά σιγά θα διορθωθούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 Έχει κάποια θεματάκια ακόμα, αλλά πιστεύω σιγά σιγά θα διορθωθούν. msn & icq που ηθελα εγω δουλευουν επιτυχως. νταξ το μσν εστρωσε μετα απο 2 restart :p για το FB chat δεν με ενδιαφερει καθολου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Είμαι περίεργος να δούμε πότε θα καταφέρουμε να εγκαταστήσουμε με ασφάλεια το android 4.0 Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 Καμία απάντηση τόσο καιρό παιδιά και δεν το έχει δοκιμασει κανένας να μας πληροφορήσει για την ανδροειδές 4.0 έκδοση που είναι η καλύτερη, είδα στο xda αλλά δεν μπορω να το ρισκάρω... Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts