Jump to content

HP Veer

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εκτός τόπου και χρόνου το σχόλιο αυτό. Το multitasking είναι στo webos "dated" ενώ στα ios και android (το ας πούμε όποιο multitasking) δεν είναι; Το γεγονός ότι μπορείς να αλλάζεις μεταξύ προγραμμάτων με απίστευτη ευκολία είναι παρωχημένο; Φαίνεται είναι της μόδας να δυσκολεύεσαι και όχι να κάνεις τη ζωή σου εύκολη.

Επίσης δεν χρειάζεται να έχεις 200 εικονίδια-widgets και να ψάχνεις 10 ώρες να τα βρεις. Αρκεί να πατήσεις 2 γράμματα στο Just Type και ανοίγεις ότι θέλεις. Tα "μόλις 4" shortcuts τουλάχιστον στην περίπτωσή μου είναι μάλλον πολλά καθώς χρησιμοποιώ μόνο τα 2.

οντως οτι να ναι... :lol:

αυτο που με ελκυει περισσοτερο στο web os ειναι το multitasking :rolleyes:

αντε να βγει το pre3 να τρελαθουμε... :D

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

• 4 weeks later...
  • Απαντήσεις 53
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γι'αυτούς που δεν είδαν το post του φίλου ringbearer στο αντίστοιχο νήμα, πλέον με το Veer έχει κανείς πρόσβαση και σε paid apps, μόνο που χρειάζεται πιστωτική κάρτα της χώρας που έχει δηλωθεί στο palm profile.

• 6 months later...

Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά. Ένα Veer που μας έφεραν δώρο από Αμερική πριν μήνες κατάφερα να ξεκλειδώσω και να ενεργοποιήσω και αποφάσισα να ασχοληθώ μαζί της μιας και θεωρώ πως το WebOS είχε (?) αρκετή δυναμική, έχοντας παίξει με iOS και Android.

Αρχικά, αφού ήταν carrier-locked στην ΑΤ&Τ ακολούθησα τα βήματα εδώ (πρώτα developer mode και μετά Imposah) και μετά το ξεκλείδωμα δικτύου εδώ. Ευτυχώς τα κατάφερα :D

Θα ήθελα στους γνώστες να μου επιτρέψουν να παραθέσω μερικά ερωτήματα, έχοντας κάνει χρήση κάποιες μέρες με τη συσκευή, αφού στο τοπικό WebOS FAQ δεν μπόρεσα να βρω απάντηση.

Βασικό ερώτημα που με κάνει να ποστάρω είναι αν γνωρίζετε γιατί στα μηνύματα-Messaging με παραπέμπει στο Google Chat ως απάντηση (ενώ το αρχικό μήνυμα πάει ως SMS και έλαβα ως SMS απάντηση) και, αν αφαιρέσω το Messaging Account, πάνω δεξιά στις συνομιλίες μου γράφει πλέον LOCKED... Σας συμβαίνει σε σας (αν έχετε το Veer); Αν επιλέξω νέο μήνυμα (μπαλόνι με +) στο ίδιο άτομο, η απάντησή μου περνά στην ίδια συνομιλία!

1. Γιατί δεν μπορώ να απαντήσω σε ληφθέντα SMS; Γιατί μπορώ μόνο στο mail του αποστολέα, αν έχω ενεργοποιημένο κάποιο IM Account (π.χ. Google Chat) στο Messaging;

2. Πώς αφαιρείται το carrier logo (έχω AT&T) εντελώς; Υποχρεωτικά θα βλέπω κάτι;

Διαβάζω αλλού πως στο Pre3 το αρχείο είναι: /usr/lib/luna/customization/images/carrier-boot-logo.png αλλά δεν έψαξα να δω διαστάσεις και max μέγεθος. Προφανώς το σύστημα θέλει να το έχει ως αρχείο.

3. Το boot time είναι αρκετό--είναι λόγω επεξεργαστή; Μπορώ να το κάνω να boot-άρει πιο γρήγορα; Προφανώς όχι.

4. Ποιες είναι οι ιδανικές ρυθμίσεις του Impostah; Εγώ που έχω αμερικάνικο AT&T μοντέλο, νομίζω πως όσο κι αν προσπάθησα να αλλάξω χώρα, με πετάει πάντα "Αμερική" γιατί μάλλον περιορίζεται μέσω IMEI ή σειριακού αριθμού. Άλλες ρυθμίσεις που είναι σημαντικές, υπάρχουν; Μπορώ να δω τα paid apps (της Αμερικής, μάλλον).

5. Δεν υπάρχουν Regional Settings > Phone Numbers για Ελλάδα και αναγκάζομαι να βάλω UK. Υπάρχει patch; Μπορώ να πειράξω κάποιο εσωτερικό αρχείο, όπως το iPhone τον παλιό καλό καιρό;

6. Στο HP Veer το σήμα μου δείχνει χαμηλότερο, στο ίδιο σημείο, απ'ότι άλλο κινητό με την ίδια SIM. Μήπως οι μπάρες είναι παραπλανητικές και η μέτρηση έντασης σήματος σε dB ακολουθεί τυχόν μη Ευρωπαϊκά standard; Δεν βλέπω να ανεβαίνουν στις 5. Εκτός κι αν είναι "ευαίσθητο" τηλέφωνο :D

...αυτά for now :lol: Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Ξεκινάμε από τα εύκολα:

2. Υποχρεωτικά όταν ανοίγει το κινητό βλέπεις κάτι. Είναι σχετικά σημαντικό για να ξέρεις τι γίνεται. Στην αρχή εμφανίζεται απλά και στη συνέχεια αρχίζει και αναβοσβήνει. Παλαιότερα υπήρχε της Palm, στη συνέχεια της HP. Στο τόπικ που λινκάρεις, έχει για το αρχείο για το Veer ώστε να ανοίγει με το σήμα της ΗΡ.

3. Ευτυχώς για σένα είναι φυσιολογικό. Δυστυχώς για όλους μας είναι ένα πρόβλημα του webOS, λόγω δομής του. Θα μάθεις να μην το κλείνεις πολύ, να κάνεις restarts και αν δεν το θες ανοιχτό να το βάζεις σε airplane mode.

4. Αφού έχεις πρόσβαση τότε τι το ψάχνεις άλλο; :p Εννοώ ότι είναι πλεονέκτημα να βλέπεις τα apps.

5. Λογικά θα έχεις μια επιλογή "Other" στο μενού. Αυτή χρησιμοποιούμε και με τα unlocked. Ελλάδα δεν υπάρχει. Δεν προκαλεί κάποιο πρόβλημα πάντως σε μένα. Λειτουργούν όλα μια χαρά.

Πάμε στα πιο μπερδεμένα:

SMS κτλ. Κατ' αρχήν καλώς όρισες στο Synergy. Το messaging γίνεται με κάθε επαφή σε μία "συζήτηση". Έτσι π.χ. στέλνεις SMS, σου απαντάει αυτός από το Skype και του απαντάς εσύ από το GTalk (άμα θέλεις εννοείται, δυστυχώς το MSN δεν υποστηρίζεται, υπήρχε τρόπος για webOS 1.4.5 και 2.1 αλλά στα 2.2.χ δεν δουλεύει).

Στην κάρτα με την συζήτηση πάνω δεξιά μπορείς να διαλέξεις πού θα το στείλεις.

Τώρα σε σένα προφανώς υπάρχει κάποιο θέμα.

1) Γίνεται σε όλες τις επαφές αυτό;

2) Μήπως είναι σε κάποια επαφή που άλλαξες; (π.χ. άλλαξες όνομα ή κάτι τέτοιο)

3) Στο κάτω κάτω μέρος της κάρτας σου γράφει "messages can no longer be sent or received" κτλ;

4) Το ξέρω χαζό, αλλά δοκίμασες να κάνεις full shut down και να το ανοίξεις πάλι;

5) Δοκίμασες να αφαιρέσεις το Gtalk account; Από ότι είπες ναι, αλλά δοκίμασε μετά να ανοίξεις νέα συζήτηση.

6) Επίσης τι επαφές χρησιμοποιείς; Μήπως είναι από την SIM; Αν ναι δοκίμασε να τις μεταφέρεις στο Palm Profile αν τις χρησιμοποιείς ή στο Google contacts ή κάπου αλλού τέλος πάντων.

Αυτά για αρχή. Δοκίμασε και πες.

Καλησπέρα κι ευχαριστώ για τις συμβουλές.

Κατ'αρχάς, το σωστό post για την αλλαγή του carrier logo είναι αυτό. Η θέση του αρχείου στο Veer είναι: /usr/palm/sysmgr/images/att-bootup-logo.png το οποίο έκανα backup και το άλλαξα με αυτό που επισυνάπτω.

1. Στη πρώτη χρήση του κινητού, έκανα sync/εισαγωγή το Gmail Account όπου κρατώ επαφές και τηλέφωνα. Είχα διαβάσει σε ξένα φόρουμ (όπου βρήκα τον τρόπο ξεκλειδώματος) πως καλό είναι να μην διατηρούμε backup στον server της Palm/HP και να κάνουμε disable την υπηρεσία... προφανώς αυτό αφορά και της επαφές στο profile/διεύθυνση mail που δηλώσαμε, σωστά;

Ξεκινώ και στέλνω SMS, λαμβάνω απάντηση SMS και στην δική μου μετά απάντηση, μου λέει να στείλω μόνο ως mail στο GMail (της συζύγου μου, συγκεκριμένα) αφού είναι off-line. Πάνω δεξιά έλεγε μόνο GOOGLE (χωρίς άλλες εναλλακτικές--έκανα tap). Έψαξα και βρήκα κάποιους που πρότειναν να κλείσω/διαγράψω το Google Instant Message account. Το έκανα. Κάνω reboot.

Σε νέο SMS μου και απάντηση ως SMS, πάω ο άμοιρος να στείλω νέα απάντηση και στο κάτω πλαίσιο τώρα γράφει "Messages can no longer be sent/received in this conversation". Πάπαλα. Για να στείλω SMS στο ίδιο άτομο, κάνω εξαρχής νέο μήνυμα το οποίο μετά προσκολλά στην υπάρχουσα συζήτηση. Πάνω δεξιά μου γράφει πλέον LOCK. Πες μου αν θες screenshot να στείλω να δείτε.

Αφαίρεσα πριν λίγο κάθε αναφορά σε Google λογαριασμό, κάνω reboot. Τώρα δεν έχω επαφές και παραμένει το LOCK στη συζήτηση...

Καμιά ιδέα...; Θα διαγράψω αύριο τη συζήτηση και θα αρχίσω νέα εξαρχής, να δούμε μήπως η προηγούμενη κρατά τίποτα "flags" και κλειδώνει.

2. Επίσης στα Regional Settings > Phone Numbers έβαλα Other, ευχαριστώ. Δεν το είχα δει στη βιασύνη μου :p

3. Δεν μου είπατε για το σήμα στο Veer--σας δείχνει 5/5 γιατί εμένα με δυνατό Cosmote που δοκίμασα... όχι...

4. Τέλος, δεν βλέπω Skype διαθέσιμο για το Veer (έχω 2.1.2) στο AppStore (εμ, Catalog). Όντως δεν υπάρχει;

Υ. Γ. Μήπως είναι επειδή έχω τις επαφές με Ελληνικά στο Google; Υποτίθεται τις βλέπουμε και στο Veer/WebOS επειδή είναι σε UTF8. Λες να επηρεάζει αυτό;

Edited by Konsti
Υστερόγραφο

Λίγο... ανακατεμένα:

2. OK :)

3. Δεν έχω Veer και γενικά δεν πρέπει να το έχουν πολλοί. Σε τι μπάντες παίζει το Veer σου; Μήπως επειδή είναι από Αμερική δεν παίζει σε όλες τις ελληνικές συχνότητες; Έχεις full 3G ή μόνο Edge;

4. Το Skype δεν μπαίνει σαν app από το Synergy, αλλά σαν account όπως π.χ. το Google ή το Facebook. Στη συνέχεια ενσωματώνεται σε εφαρμογές όπως το Messaging και το Phone App. Για να το βάλεις θα πρέπει να έχεις αναβαθμίσει σε 2.2.3-2.3.4. Νομίζω ότι υπάρχει τρόπος να το αναβαθμίσεις, αλλά δυστυχώς δεν το έχω ψάξει και δεν μπορώ να σε βοηθήσω περισσότερο.

1. Για τις επαφές: Όλα σχετικά είναι. Εμένα με βόλεψε από την άποψη ότι έχω και TouchPad οπότε τις έχω στο Palm Profile. Γενικά δεν θέλω να βάζω πολλά πράγματα στο Google. Αλλά πολύς κόσμος τις έχει εκεί.

Όχι δεν χρειάζεται να μου στείλεις screenshot, κατάλαβα ακριβώς τι γίνεται τα περιγράφεις μια χαρά.

Λοιπόν: Το "Messages can no longer be sent/received in this conversation" είναι "φυσιολογικό". Συμβαίνει όταν έχεις ένα conversation με κάποιον και αλλάζεις την επαφή (π.χ. το όνομα ή όπως τώρα που έβγαλες τις επαφές). Σβήσε την συζήτηση και δοκίμασε έστω με το νούμερο μόνο χωρίς επαφές.

Αυτό που δεν είναι φυσιολογικό είναι το άλλο που δεν σε άφηνε να απαντήσεις σε sms. Το έψαξα κι εγώ λίγο και το μόνο σχετικό που είδα ήταν να βγάλεις το Google account. Πάντως κάτι γίνεται με τις επαφές: http://forums.webosnation.com/hp-veer/301588-sms-messaging-thread-locked-unable-send-sms.html

Η τελική λύση είναι να κάνεις doctoring.

Καλησπέρα αγαπητέ, προφανώς κι εσύ απολαμβάνεις τη μεταμεσονύκτια ησυχία του internet :lol:

1. Το Veer υποτίθεται είναι 4G. Πώς να δω σε τι μπάντες παίζει; Εννοείς ως τεχνικά χαρακτηριστικά; Δεν βλέπω κάποια σήμανση για 3G ή Edge... Δεν ξέρω αν ενεργοποιώ ή απενεργοποιώ πουθενά αυτό. Είμαι ακόμα χαμένος στα μενού...

Το βρήκα, στις κλήσεις εκεί στις ρυθμίσεις δικτύου--είχα απενεργοποιήσει το Data Usage γιατί έχω καρτοκινητό. Με την ευκαιρία, τι είναι το TTY/TTD Accessibility?

2. Αν δε που υπάρχει Skype account! Το διάβασα κι εγώ για τους άλλους αλλά δεν υφίσταται ως account εκεί που τους ρυθμίζεις. Μη ξεχνάς φοράω 2.1.2 και δεν υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση. Ίσως μην υπάρξει ποτέ (εκτός από cooked ROM από τα παλλικάρια στο xda-developers ίσως). Άρα το ξεχνώ. ΟΚ.

3. Θα κοιτάξω το link που έστειλες και θα δοκιμάσω μήνυμα σε νούμερο αντί επαφής (κουλό, βέβαια). Αλλά διάβασα και αλλού περί doctoring! Μήπως παίνω σε μπελάδες; Τι παραπάνω θα επιτύχει κανείς με το WebOS Doctor συγκρητικά με μια "παρθένα" συσκευή με 2-3 μέρες χρήση και 1 SMS!?!? Ειλικρινά. Η συσκευή δεν έχει τίποτα, ούτε apps, ούτε μηνύματα, ούτε mail παρά μόνο κάποια preware. Θα μου "φορέσει" νεότερη έκδοση OS, πιστεύεις;

Καληνύχτα και ευχαριστώ προκαταβολικά.

Υ.Γ. Είμαι κι εγώ γραμμένος στο webosnation.com ως "konsti"

1. Τα δίκτυα κινητής στην Αμερική και στην Ελλάδα δεν εκπέμπουν σε ίδιες συχνότητες. Στις ΗΠΑ κάποιο-α δεν είναι καν GSM. H Cosmote αν δεν κάνω λάθος εκπέμπει σε GSM900 και GSM1800 και το 3G είναι στα 2100. Επειδή δεν θυμάμαι ακριβώς τις συχνότητες του Veer, μια που είναι AT&T όπως είπες υπάρχει το ενδεχόμενο (αρκετά σοβαρό) να μην συμπίπτουν σε όλες τις συχνότητες.

π.χ. το αμερικάνικο Pre2 παίζει σε άλλη συχνότητα και αν το φέρεις στην Ελλάδα δεν θα μπορείς να έχεις 3G παρά μόνο 2G.

Γι' αυτό δες ακριβώς σε τι συχνότητες παίζει το AT&T Veer μήπως φταίει κάτι τέτοιο.

2. Nαι το ξέρω. Γι' αυτό σου είπα θα πρέπει να το κάνεις upgrade. Δεν ξέρω τι παίζει με το Veer αλλά είχε πάρει κάπου το μάτι μου στο webosnation ότι το αναβαθμίσανε σε 2.2.3. Δεν ξέρω πόσο εύκολη είναι η διαδικασία, δεν έχω ασχοληθεί, αλλά ψάξτο. ROMs δεν υπάρχουν για το webOS και γενικά το xda δεν έχει πολύ πράγμα. Καλύτερα να κοιτάς το webosnation.

3. Αφού είναι άδεια η συσκευή όπως λες δε χρειάζεται να ανησυχείς. Το doctoring είναι κάτι σαν format, αλλά καλύτερο από την άποψη ότι το Palm Profile σου γίνεται restored (δηλαδή αν έχεις Palm calendar, contacts, apps κτλ όλα αυτά ξαναφορτώνονται αυτόματα). Αυτά που έχεις φορτώσει από το Preware θα χαθούν μεν, αλλά υπάρχει και γι' αυτά λύση. Το πρόβλημά σου είναι κάτι με τις επαφές πάντως, μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω περισσότερο για να μην φτάσεις στο σημείο να κάνεις doctoring. Αναβάθμιση δεν θα σου κάνει πάντως, αφού δεν έχει βγει επίσημα. Το ξέρω ότι έχεις πήξει γιατί σου πέσανε πολλά μπερδεμένα πράγματα μαζί, αλλά αν σου λύσει το πρόβλημα νομίζω ότι αξίζει ο κόπος.

ΑΝ αποφασίσεις να κάνεις doctoring και ανάλογα με το τι χρήση θες να κάνεις το κινητό, θα σου πρότεινα αν έχεις τις επαφές σου να τις ανεβάσεις στο Palm profile. Έχει το πλεονέκτημα ότι υπάρχουν σωσμένες εκεί και επίσης αν δεις το webOS FAQ υπάρχει και τρόπος να τις βγάλεις από το κινητό (αν π.χ. θελήσεις κάποια στιγμή να φύγεις από webOS συσκευή). Από την άλλη έχει το μειονέκτημα ότι δεν μπορείς να τις συγχρονίσεις όπως αυτές του Google.

Edited by Sotnem

H AT&T έχει 3G στα 850 και στα 1900.

Άρα υποθέτω ότι υπάρχει πιθανότητα το AT&T Veer έχει μόνο αυτές τις συχνότητες. ;)

Ωστόσο το gsmarena διαφωνεί: http://www.gsmarena.com/hp_veer_4g-3943.php. Λέει ότι υποστηρίζει και τα 2100. Αν ισχύει αυτό θα έπρεπε να συνδέεται στα ελληνικά 3G δίκτυα.

Άρα.... δεν τσεκάρεις τι λέει το manual της συσκευής; Υποθέτω ότι μπορείς. :p

ΥΓ. Mη μου πει κανείς ότι το Veer 4G είναι 4G γιατί θα πηδηχτώ από το παράθυρο....

Edited by lewton

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θα μάθουμε σύντομα από τον konsti νομίζω...

Πάντως εδώ που το βλέπω: http://kb.hpwebos.com/wps/portal/kb/na/veer/veer/att/solutions/article/65931_en.html

μάλλον είναι ευχάριστα τα νέα για τον konsti !

Θα μάθουμε σύντομα από τον konsti νομίζω...

Πάντως εδώ που το βλέπω: http://kb.hpwebos.com/wps/portal/kb/na/veer/veer/att/solutions/article/65931_en.html

μάλλον είναι ευχάριστα τα νέα για τον konsti !

Αφού στο λέει ολόκληρο gsmarena, το webos.com που να ξέρει. :p

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αφού στο λέει ολόκληρο gsmarena, το webos.com που να ξέρει. :p

Ένα δίκιο το έχεις, δεν λέω...

:p

Δεν έχεις τώρα webOS συσκευή παλιοπροδότη;

@alfa δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια. Φαίνεται ωραίο σε λευκό πάντως.

Καλησπέρα φίλοι μου, ευχαριστώ για τις συμβουλές σας.

Προφανώς και το "4G" είναι απλά μια μαρκετίστικη αναφορά σε quad-band.

Απλώς δεν μπορώ να δω κάποιο σύμβολο για το 3G αν και η Wind γενικά στη περιοχή έχει πρόβλημα.

Αν βρει κανένας screenshot για το τι σύμβολο βγάζει δίπλα στο όνομα του παρόχου, μου λέτε.

Το κινητό παίζει καλά, απλώς στη κάρτα Wind που φοράει, δεν έχω πάρει κάποιο data πακέτο, μιας και το έχω μόνο για τηλέφωνο επικοινωνίας για βιογραφικά που στέλνω.

Τέλος, δεν πιστεύω πως θα βρείτε πουθενά HP Veer ή Pre3 εύκολα, ή φθηνά, γιατί πλέον νομίζω τα ξεπούλησαν όλα όσο κι όσο...

Βιαστική αυτή η HP γι'αυτό με εκκνευρίζει εδώ και χρόνια--από τότε που έφαγε την Compaq... :X

Προφανώς και το "4G" είναι απλά μια μαρκετίστικη αναφορά σε quad-band.

Δεν είναι μαρκετινίστικη αναφορά σε quad-band. Είναι μαρκετινίστικη αναφορά στο HSPA+, το οποίο είναι η πιο πρόσφατη αναβάθμιση του UMTS και άρα είναι 3G, ή άντε να δεχτώ τον όρο 3,5G ή 3G+.

Το είπαν 4G και καλά επειδή πιάνει 40 Mbps στο εργαστήριο.

Αλλά τώρα αυτό γυρνάει μπούμερανγκ, γιατί ανακοίνωσαν τη δημιουργία κανονικού δικτύου 4G και ο κόσμος τους ρωτάει «μα καλά, εδώ και ένα χρόνο δε μας λέτε ότι έχετε 4G;». :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 7 months later...

βρε παιδια, απέκτησα χτες ένα veer απο Γερμανία. Σαν καινουριος στο Webos ξέρω ελάχιστα, το έχω φτιαξει με patches και δουλέυει αψογα me overlock στο 1,4 ghz. Μπορώ να το κάνω update μέσο Doctor στην έκδοση 2.23/2.2.4?

Εγώ προσωπικά δεν χρειάζομαι πολλά apps παραμόνο messenger IM, facebook, twitter, ινσταγραμ, hotmail, gmail και κανα δυο εφαρμογές. Το κατάστημα το έχω ξεκλείδωτο, αλλά δνε μπαίνουν οι aid εφαρμογές. Τι ξέρω οτι είναι παράνομο αλλά όποια βοηθεια δοθεί χρήσημη είναι! Με το υpdate αν γινεται τελικά τι μπορώ να σώσω? Με Back up σώζω μόνο τα αρχεία το κινητου στο παλμ account?

Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις!!! :rolleyes:

Απ' ότι ξέρω δεν έχει πάρει το Veer επίσημα 2.2.3. Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά αυτό θυμάμαι. Υπάρχουν κάποιοι τρόποι να του βάλεις μέσω homebrew αλλά δεν έχω ασχοληθεί.

Για Messengers υπάρχουν αρκετά από μόνα τους μέσω Synergy και μετά μπορείς να περάσεις κάποιο patch για να βάλεις κι άλλα, ανάλογα με το τι έκδοση λειτουργικού έχεις.

Twitter client υπάρχει τζάμπα ο phnx που είναι πολύ καλός, υπάρχουν κι άλλοι επί πληρωμή απ' ότι θυμάμαι.

Instagram δεν υπάρχει. Gmail και γενικά υπηρεσίες Google περνάς πολύ εύκολα από τα Accounts, το ίδιο και Yahoo.

Yπάρχει ένα FAQ για το webOS στο Palm forum section που γράφει αναλυτικά τι σώζεται με το backup.

• 2 months later...
  • 2 weeks later...

παιδια,απο τι βλεπω τελευταια απαντηση ειναι κατι μηνες....εγινα κατοχος ενος hp veer 4g της AT&T το οποιο ειναι ξεκλειδωτο

η το εχει ξεκλειδωσει το παιδι γιατι το πειρα μεταχειρισμενο δεν γνωριζω τι απο τα δυο συμβαινει.

το ερωτημα μου ειναι το εξις.... φωραει επανο την webos 2.1.2 εαν το αναβαθμισω σε καποια νεοτερη χανω το ξεκλειδωμα?

πχ οπως σημβαινει και με το iphone απο το εξοτερικο...

θα ηθελα μια υπευθηνη απαντηση μονο εαν ξερει καποιος σιγουρα...

ισως ξενα forum να εχουν την απαντηση αλλα λογο ασχετοσηνης αγγλικων δεν καταλαβαινω...

H 2.1.2 ήταν η τελευταία έκδοση που βγήκε για το Veer.

φιλε μου η μπαταρια σου εσενα ποσο σου κραταει?

εμενα μια μερα και χωρις πολυ σκαλισμα,

μεσα σε 6 ωρες εχει παει στο 84% χωρις να του κανω κατι...

εκτος απο το 3g που το εχω κλειστο... υπαρχει κατι αλλο να κοιταξω με θεμα την καταναλωση?

φιλε μου η μπαταρια σου εσενα ποσο σου κραταει?

εμενα μια μερα και χωρις πολυ σκαλισμα,

μεσα σε 6 ωρες εχει παει στο 84% χωρις να του κανω κατι...

εκτος απο το 3g που το εχω κλειστο... υπαρχει κατι αλλο να κοιταξω με θεμα την καταναλωση?

μπα μια χαρα εισαι...

δεν εχεις θεμα πιστευω.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

παρατηρησα οτι αμα εχεις τερμα την ενταση της φωνης για να ακους τον αλλο οταν μιλατε,στον αλλο επιστρεφει η φωνη του και ειναι ενοχλιτικο,οχι για εμενα,εγω καλα τον ακουω και μιλαω...ο αλλος εχει προβλημα και δεν φταιει το κινητο του γιατι το τεσταρα σε 2-3 συσκευες...και αμα χαμηλωσεις το volume ειναι καλα. το εχει και κανενας αλλος αυτο το προβλημα...?

Σε ότι αφορά την μπαταρία αλλά και στο φαινόμενο μικροφωνισμού μου συμβαίνει ΚΑΙ εμένα οπότε no worries:p

• The title was changed to HP Veer