BMW116i Δημοσιεύτηκε February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 6, 2011 (edited) Είναι επίσημο πια το xperia play με android 2.3 απο τη Sony Ericsson.:) * 1 GHz MSM8655 + Adreno 205 GPU * RAM 512 MB * 4″-480 x 854 pixels (Capacitive LCD with Bravia Engine,Multi-touch) * Bluetooth * Gps with a-gps support * 5 MP Camera/LED Flash * 1500 mAh battery * Android 2.3 * 4.5″ x 2.5″ x ~14mm with controls retracted * or 4.5″ x 4.3″ x ~14mm with the controls extended * 3.5mm headphone jack * Micro SD * micro USB * Volume rocker * PSP buttons including L/R shoulder buttons and the new touchpad Η επίσημη παρουσίαση θα γίνει 13 Φεβρουαρίου 2011. Στα ράφια των καταστημάτων λέγεται ότι θα είναι τον Ιούνιο. Link με commercial--> http://img137.imageshack.us/img137/8287/17935710150104016138390.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img98.imageshack.us/img98/9927/5391799386b7469a9125z.jpg Uploaded with ImageShack.us Edited February 11, 2011 by BMW116i Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_hacker Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Επιτελους!!!! Παντως το βιντεο ειναι ολα τα λεφτα!!!! 13/2/2011 και ωρα 20:00 θα ξερουμε περισσοτερα.... Παράθεση Το τίμημα αυτών που κατέχουν την γνώση, είναι να ζουν έκπτωτοι..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 θελω να μαθω περισσοτερα για την μπαταρια του:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amoramor Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Εννοείτε πως θα το πάρω!!! :D Παράθεση Nokia 3510i - Nokia 3250 - Samsung D500 - Sony Ericsson W850 - Sony Ericsson K850i - Sony Ericsson W902 - iPhone 3G - Sony Ericsson x10 Mini - iPhone 4S - iPhone 5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TIM-RANGER Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Η πλακα ειναι οτι οταν ειχε ανακοινωθει το psphone, ειπα ποιος μλκ θα το παρει, αλλα το που εχω το προ και εχει σουπερ παιχνιδια αλλα δεν μπορεις να τα χαρεις πληρως ανετα θα το επερνα... Ουσιαστικα ειναι ενα εξελιγμενο μινι προ με χειριστηριο αντι πληκτρολογιο, καθολου κακο... Παράθεση Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 Sony Ericsson XPERIA Play, Δεν θα έρθει Ελλάδα λόγω Google; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. February 11, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 Sony Ericsson XPERIA Play, Δεν θα έρθει Ελλάδα λόγω Google;Nα δω ποτε η google θα μας βαλει κ΄μας στο γκρουπ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPERIA_X10 Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 Φαίνεται να είναι εξαιρετικό τηλέφωνο και παιχνιδομηχανή μαζί!;) Πρέπει να είναι όμως λίιιγο χοντρούτσικο ε;:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_element Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 Φαίνεται να είναι εξαιρετικό τηλέφωνο και παιχνιδομηχανή μαζί!;) Πρέπει να είναι όμως λίιιγο χοντρούτσικο ε;:confused: Περιέργως , όχι! Το είδα [/b] στα χέρια του τυπά και φαίνεται φυσιολογικό! Παράθεση Device: XIAOMI Mi6 (Blue) | Android Version: 8.0 (Oreo) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foreverfreak Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Εχω μεινει αφωνος!!!! Το συγκεκριμενο τηλεφωνο ειναι ο,τι ακριβως ψαχνω και αν χρειαστει θα κανω υπομονη μεχρι το καλοκαιρι για να το αποκτησω... Η sony ericsson εχει κανει αλματα προοδου τον τελευταιο καιρο και πρεπει να της το αναγνωρισουμε αυτο!! Το μονο που με προβληματιζει ειναι η τιμη του, που πολυ φοβαμαι πως θα ειναι στα συννεφα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 Εγώ πάλι δε θα το τιμήσω.όχι,δεν είναι αδιάφορο απλά δεν είναι ου γούστου μου. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 PSP με 80 ευρω εχω να πω εγω ;) Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 PSP με 80 ευρω εχω να πω εγω ;) Επαυξάνω... Να μην είχα τα προβλήματα με το analog μόνο (πάω για αλλαγή housing) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 μηπως,λεω μηπως,πεφτουμε λιγο θυματα υπερκαταναλωτισμου?:P δεν λεω,ειναι αψωγο το κινητακι.εχει ισως αυτα που θα θελα στο xperia x10 mini μου αλλα ειναι λιγο τραβηγμενο.. ειμαι σιγουρος οτι απο μπαταρια θαναι μαπα..οπως τα περισσοτερα smart phones και αμα κρυνω απο την σειρα mini της SE τοτε παει για φουντο το κινητο.οσο για την εσωτερικη μνημη...ελπιζω να εχει ικανοποιητικη γιατι αλλιως ποιος ειδε τους πελατες και δεν του φοβηθηκε.. που ξερεις,αμα απο μπαταρια και internal ειναι ικανοποιητικο μπορει να πουλησω το xperia X10 mini pro μου και το ipod touch για να παρω αυτο!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPERIA_X10 Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 (edited) Περιέργως , όχι! Το είδα [/b] στα χέρια του τυπά και φαίνεται φυσιολογικό! Όντως!:confused: Το περίμενα κάπως πιο χοντροκομμένο, αλλά και πάλι δεν είναι Χ10 ή Arc.;) Με τρώει όμως να το πάρω και αυτό!;) Edited February 21, 2011 by XPERIA_X10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 Τιμή προπαραγγελίας στο play.com: 650E... Με τόσα λεφτά παίρνεις android και NGP ή 3DS (μην πω psp και DS/3DS...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. February 24, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 Τιμή προπαραγγελίας στο play.com: 650E... Με τόσα λεφτά παίρνεις android και NGP ή 3DS (μην πω psp και DS/3DS...)Οπως το λες...προπαραγγελια...για κοροιδα που το θελουν τωρα ψαχνουν δεν το καταλαβες?:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TIM-RANGER Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 Τελικα δεν ειναι ενα μινι προ με χειριστηριριο αλλα πιο μεγαλο και προφανως πολυ πιο ακριβο (αν κανει πανω απο 500, σιγουρη αποτυχια...) Παράθεση Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 Τελικα δεν ειναι ενα μινι προ με χειριστηριριο αλλα πιο μεγαλο και προφανως πολυ πιο ακριβο (αν κανει πανω απο 500, σιγουρη αποτυχια...) για 650 λενε Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Τα στοιχεία της συσκευής ανέβηκαν στην βάση δεδομένων του FCC με κωδικό PY7 A3880088. Οι 3 πρώτοι χαρακτήρες είναι το Grantee Code ενώ οι υπόλοιποι το Product Code. Συνεπώς η κυκλοφορία της πρέπει να πλησιάζει. Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishsticky97 Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 Στις 31 Μαρτίου είναι το release στην Αγγλία με τιμή χωρίς σύνδεση περίπου 600 ευρώ (520 λίρες)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 Ρε παιδια ειναι γνωστο οτι ολα τα smartphones εχουν χαλια μπαταρια..ποσο μαλλον τα σμαρτφονς της ερικσον. Ποιος μου λεει οτι θα κραταει πανω απο μια μερα η μπαταρια του; Sent from my iPod touch ξαπλα στον καναπε ή στο κρεβατι.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 Ρε παιδια ειναι γνωστο οτι ολα τα smartphones εχουν χαλια μπαταρια..ποσο μαλλον τα σμαρτφονς της ερικσον. Ποιος μου λεει οτι θα κραταει πανω απο μια μερα η μπαταρια του; Sent from my iPod touch ξαπλα στον καναπε ή στο κρεβατι.. Αυτό δεν το κατάλαβα. Γιατί ειδικά της Ericsson; Είχε ποτέ τη φήμη η SE ότι οι μπαταρίες της δεν κρατάνε πολύ; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 Ρε παιδια ειναι γνωστο οτι ολα τα smartphones εχουν χαλια μπαταρια..ποσο μαλλον τα σμαρτφονς της ερικσον. Ποιος μου λεει οτι θα κραταει πανω απο μια μερα η μπαταρια του; Sent from my iPod touch ξαπλα στον καναπε ή στο κρεβατι.. Αν ειναι για κάτι ειναι γνωστή η SE ειναι για το ότι οι μπαταρίες της κρατάνε καλά. Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_b Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Πέραν του ότι η μπαταρία των SE ήταν ανέκαθεν μεγάλο ατού τους (έχω ακόμη ένα Τ65 eriscsson ακόμη, πριν εξαγοραστεί και κρατάει μια βδομάδα ακόμη και τώρα, μετά από ακριβώς 9 χρόνια), το θέμα δεν είναι αν είναι smartphone ή όχι. Το θέμα είναι η οθόνη αφής και οι ρυθμίσεις που χρησιμοποιείς. Τώρα τι θα κάνει το συγκεκριμένο... Θα δείξει. Αλλά το σίγουρο είναι πως αν κάθεσαι να παίζεις ώρες μην περιμένεις περισσότερο από μια μέρα.Πιστεύω τουλάχιστον, γιατί νομίζω του έδοσαν μεγαλύτερη μπαταρία.. Παράθεση Όταν ο Bell εφήυρε το τηλέφωνο βρήκε δυο αναπάντητες από τον Chuck Norris... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts