Jump to content

[Επίσημο] LG Optimus 3D (P920)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τελικα η λυση στο να το ξεμπρικαρεις ηταν πολυ απλη αρκει να εχεις τους drivers.συνδεεις κινητο πατας volume up kai power σβηνει το κινητο ξανακανεις το ιδιο στο αναγνωριζει το προγγραμμα και γραφει οτι συνδεθηκε.το προγραμμα εχει επιλογη επαναφορα του κινητου.εκει σου ζηταει το ιmei της συσκευης το δινεις και μετα κανει τα παντα μονο του.επαναφερει την μαμισια ρομ και ξερουταρει το κινητο.

ευχαριστω παντως για την βοηθεια

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ρώτησα το παλικάρι και με είπε το έχουν σε προσφορά (για να χτυπήσει το evo 3d)

δε με ανέφερε κάτι για εκθεσιακό κομμάτι, ούτε ρώτησα παραπάνω Info:worry:

Δεν χρειαζεται να ειναι σε προσφορα για να χτυπησει το evo 3D,γιατι το συγκεκριμενο χτυπήθηκε απο μονο του με το χαλια 3D που εχει :lol::lol::lol::lol:

Προσωπικα σε θεμα 3D επειδη τα δουλεψα και τα 2 πριν αποφασίσω ποιο να παρω ειδα το lg εστιαση ποιο γρηγορα και ποιο ανετα με τα ματια του χρηστη και ειναι και ποιο ξεκούραστο στο ματι,ενω το evo 3D ειναι μη πω πως,ξεκουραστο δεν ειναι,να φανταστείτε οτι πανω απο 15 λεπτα δεν μπωρουσα να παιξω 3D παιχνιδι,και ετσι πηρα το optimus 3D,οπως και να εχει η lg ξερει να βγαζει 3D αν πάρουμε απο της καινουργιες της τηλεορασης 3D που εχει :lol: :lol: :lol:

3310,3510,T65,V600,3650,6600,7710,Qtek 8500,N90,N93,N73,N95,5800,N900,TyTN,Iphone 2G,Iphone 3G,Milestone,Wildfire,Desire HD,Galaxy Nexus,Optimus 3D,Optimus 2X,Galaxy S3,Note,IoceanX7,Thl W200,Optimus G Pro,Huawei Mate,Mega 6.3-Nexus 6/Huawei Mate 7/Huawei Honor X1,Nexus 6,Samsung S8+,Samsung Note 8,Iphone XS Max,Iphone 12 Pro Max

εχει κανεις να προτινει καμια καλη ρομ σταθερη και γρηγορη να σηκωνει overclock?

Thiaiz v0.2 clean χρεισιμοποιω και μεχρι τωρα ειναι αριστη

εγραψα ενα guide για να περνει πιο πολλες εφαρμογες το κινητο και ανταλαγη internal με external SD. Μπορειτε να το βρειτε εδω

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1509195

Αν το θελετε 2-3 στα ελληνικα θα το μεταφρασω.

Δειτε στις συννυμενες Photo τι κερδιζετε

Edited by orlox
[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα παιδιά

Αν και χρήστης iphone ξετρελάθηκα με το 3D του Lg και αποφάσισα να το πάρω... Πήρα τηλ στο πλαίσιο και μου λένε ότι έχουν μόνο εκθεσιακά κομμάτια στην τιμή των 499.... Έχετε ακούσει αν συμβαίνει κατι κι έχει εξαντληθεί? μήπως επειδή βγαίνει το επόμενο? πείτε μου σας παρακαλώ.... Αξίζει να το πάρω?

Καλησπέρα παιδιά

Αν και χρήστης iphone ξετρελάθηκα με το 3D του Lg και αποφάσισα να το πάρω... Πήρα τηλ στο πλαίσιο και μου λένε ότι έχουν μόνο εκθεσιακά κομμάτια στην τιμή των 499.... Έχετε ακούσει αν συμβαίνει κατι κι έχει εξαντληθεί? μήπως επειδή βγαίνει το επόμενο? πείτε μου σας παρακαλώ.... Αξίζει να το πάρω?

Απλατο πλαισιο θελει να σπρωξει το evo μαλλον. Ξεκινα να ψαχνεις απο εδω και προσεξε μονο το τηλεφωνο να ειναι ευρωπαικο.

Νομιζω τα αξιζει τα λεφτα του. Με την πτωση τιμης θα το ελεγα value for money. Γενικα ειναι ενα πολυ καλο κινητο ακομα και στοκ αν και μου εβγαλε την πιστη να το φερω στα μετρα μου (δες απο πανω ποστ)

Καποιοι αναφερουν ενα προβλημα με τις κλησεις που δεν το ειχα εγω, παρολα αυτα στο επερχομενο Update η lg λεει οτι θα το φτιαξει για τις προβληματικες συσκευες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χτύπα το ανεπιφύλαχτα. Παρα πολύ καλό κινητό. Και προσοχή! Μακριά από το evo. Δεν έχει καμία σχέση ούτε στο 3D ούτε στην οθόνη ούτε στην ταχύτητα.

Καλησπέρα παιδιά

Μιας και περασαν και τα 2 απο τα χερια μου προσφατα,να πω οτι σε οθονη τουλαχιστον το evo ειναι πολυ πισω......

Απαραδεκτα τα χρωματα,τελειως.....ξεπλημενα......:)Α και αμα βρεις κοιτα να ειναι Ελληνικο και οχι απο τα γνωστα

παραεισαγωγης,θα το καταλαβεις εαν ειναι χωρις ταινιες ασφαλειας,η ακομα και σε σφραγισμενα τα οποια δεν εχουν μεσα το

καλωδιο mini hdmi......Προσεχετα εχουν διαφορα θεματακια αυτα.

Καλη αγορα ευχομαι.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Όσοι έχετε προβλημα να κατεβάσετε το superoneclick,μπορείτε να το βρείτε εδώ

http://www.mediafire.com/?rgf8uby7ay7ce1u

Παιδια ενδιαφερομένων για το κινητο θέλω να ρωτήσω όταν βγει η νέα αναβαθμηση ice cream sandwich για τα android κινητά το Optimus θα την πάρει δηλαδή αναβαθμίζεται ευχαριστω

Εαν κατεβαζετε το αρχειο που εδωσε ο φιλος johnko1 και σας το βγαζει με κατάληξη .part,και δεν μπορειται να το τρεξετε,τσεκαρετε

το antivarius......εμενα αυτο μου την εκανε.:)

@Estefan1960

Δεν το ξερω πρωσοπικα αυτο,αλλα και να μην βγει δεν θα με χαλαση καθολου,το κντ ειναι εξαιρετικο.

Ειδικα στις 3d φωτο και στο 3d video ειναι πραγματικα αλλου!!!!

Εξαιρετικα αποτελεσματα,ειδικα εαν υπαρχει καποια συσκευη 3d προβολης θα το χαρεις σε ολο του το μεγαλειο!!!

Edited by kostast1

Παιδια ενδιαφερομένων για το κινητο θέλω να ρωτήσω όταν βγει η νέα αναβαθμηση ice cream sandwich για τα android κινητά το Optimus θα την πάρει δηλαδή αναβαθμίζεται ευχαριστω

Θα πάρουν κανονικά την αναβάθμιση αλλά προς καλοκαίρι.Αν δεν θέλεις να περιμένεις μέχρι τότε βάζεις μια custom και είσαι κομπλέ

Λοιπον παιδια ειδα αυτο εδω--->

LG Optimus P920 Homescreen 3D (HD Aufnahme)

Ξερει καποιος φιλος κατι παραπανω?Που το βρισκουμε?

Λοιπον παιδια ειδα αυτο εδω--->

LG Optimus P920 Homescreen 3D (HD Aufnahme)

Ξερει καποιος φιλος κατι παραπανω?Που το βρισκουμε?

Όντως πολύ εντυπωσιακό. Πρέπει να το βρούμε οπωσδήποτε.

Λοιπον το rootαρισμα με τo SuperOneClickv2.3.3 ειναι πανευκολο παιδια.....και ακομα πιο ευκολο το unroot.

To ανεβασα το προγραμματακι στο rapidshare---->

https://rapidshare.com/files/2769883780/SuperOneClickv2.3.3-ShortFuse.zip

Eυχαριστω τον φιλο johnko1 για την βοηθεια του.

Καλημέρα σε όλους! Ψαχνομαι για κινητό και σκέφτομαι για το συγκεκριμένο γιατι εχω παθει πλάκα με τα χαρακτηριστικά του. Θέλω να ρωτήσω απλά αυτούς που το έχουν γιατί έχω μπερδευτεί! Στην συσκευή τελικά υπάρχει ραδιόφωνο ή όχι?? Και ακόμα, η οθόνη είναι συνέχεια 3D ή γίνεται επιλεκτικά? Γιατί νομίζω το συνεχές 3D θα με κουράσει. Τέλος, σκέφτομαι να το πάρω από το mobilehellas. Έχει κανεία άποψη για το συγκεκριμένο μαγαζί?

Όποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει! Ευχαριστώ !

Καλημέρα σε όλους! Ψαχνομαι για κινητό και σκέφτομαι για το συγκεκριμένο γιατι εχω παθει πλάκα με τα χαρακτηριστικά του. Θέλω να ρωτήσω απλά αυτούς που το έχουν γιατί έχω μπερδευτεί! Στην συσκευή τελικά υπάρχει ραδιόφωνο ή όχι?? Και ακόμα, η οθόνη είναι συνέχεια 3D ή γίνεται επιλεκτικά? Γιατί νομίζω το συνεχές 3D θα με κουράσει. Τέλος, σκέφτομαι να το πάρω από το mobilehellas. Έχει κανεία άποψη για το συγκεκριμένο μαγαζί?

Όποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει! Ευχαριστώ !

1) Δεν έχει ράδιο.

2) Η οθόνη είναι επιλεκτικά 3D.

Για το μαγαζί δεν γνωρίζω.

Από Ομάδα Διαχείρισης: Απαγορεύονται οι υπογραφές εκτός των κανονισμών. Παρακαλώ προς συμμόρφωση σύμφωνα με τα ανωτέρω.

1) Δεν έχει ράδιο.

2) Η οθόνη είναι επιλεκτικά 3D.

Για το μαγαζί δεν γνωρίζω.

Σε ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση! Δυστυχώς όμως, χωρίς ράδιο δεν αξίζει. Ραδιόφωνο ακούω συνέχεια, αλλά 3D θα χρειάστώ σπάνια και για χαβαλέ μόνο...! Ευχαριστώ πολύ όμως!

Σε ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση! Δυστυχώς όμως, χωρίς ράδιο δεν αξίζει. Ραδιόφωνο ακούω συνέχεια, αλλά 3D θα χρειάστώ σπάνια και για χαβαλέ μόνο...! Ευχαριστώ πολύ όμως!

Αν εισαι root μπορεις να εχεις ραδιο. Το chip υπαρχει απλα "ξαχασανε" να το ενεργοποιήσουνε και να προσθεσουν την εφαρμογη :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν εισαι root μπορεις να εχεις ραδιο. Το chip υπαρχει απλα "ξαχασανε" να το ενεργοποιήσουνε και να προσθεσουν την εφαρμογη :lol:

:blink: Μπράβο στην LG! Ξέρεις αν θα το διορθώσουν σε μελλοντική αναβάθμιση;

Από Ομάδα Διαχείρισης: Απαγορεύονται οι υπογραφές εκτός των κανονισμών. Παρακαλώ προς συμμόρφωση σύμφωνα με τα ανωτέρω.

:blink: Μπράβο στην LG! Ξέρεις αν θα το διορθώσουν σε μελλοντική αναβάθμιση;

Ελα μωρη LG και μας λαχτάρησες!! Μπράβο ρε orlox! Φέυγω σφαιρα!!!

παιδια ποια εκδοση του rom manager περναμε στο κινητο ?

πως εγκαθιστουμε το recovery ?

thanks

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Το ροοταρισμα ειναι πανευκολο σε αυτο το κντ παιδια,πραγματικα παιχνιδακι.Το ιδιο βεβαια και το unroot.

Απο τον φιλο johnko1 και τα 2 videos.....

Για το rom manager το τελευταιο απο το market.

Προσοχη απο που θα το παρετε...........--->

Α και αμα βρεις κοιτα να ειναι Ελληνικο και οχι απο τα γνωστα

παραεισαγωγης,θα το καταλαβεις εαν ειναι χωρις ταινιες ασφαλειας,η ακομα και σε σφραγισμενα τα οποια δεν εχουν μεσα το

καλωδιο mini hdmi......Προσεχετα εχουν διαφορα θεματακια αυτα.

Να ρωτήσω κάτι ακόμα όποιον γνωρίζει?? Με το που θα κάνω root αυτόματα θα μπορώ να χρησιμοποιήσω και το ραδιόφωνο, ή πρέπει να κάνω και κάτι ακόμα? :confused:

Να ρωτήσω κάτι ακόμα όποιον γνωρίζει?? Με το που θα κάνω root αυτόματα θα μπορώ να χρησιμοποιήσω και το ραδιόφωνο, ή πρέπει να κάνω και κάτι ακόμα? :confused:

πρέπει να εγκταταστήσεις custom rom