orlox Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 (edited) Παιδια γεια σας εκανα root το lg μου με το SuperOneClick 2.2.2 και εγινε root κανονικα.Ανοιγω το rom manager και παταω στο flash clockworkmod recovery και μου γραφει confirm phone model και απο κατω εχει μονο την επιλογη του optimus 2x.Γιατι;Ξερει κανεις πως μπορω να το κανω?Την πρωτη φορα επελεξα την επιλογη αυτη αλα μου κολησε το τηλεφωνο και δεν ανοιγε.Μετα απο πολες προσπαθειες το επανεφερα!!! Πως το επανεφερες? Την πατησα και εγω *Μια μερα μετα* Το επανεφερα με αυτο το guide http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1186460 Edited February 7, 2012 by orlox Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnko1 Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Παιδια επειδη πουλαω τη συσκευη, μπορειτε να μου πειτε ποια ειναι η επισημη rom που πρεπει να της περασω? Ειμαι με 21Α, νομιζω πως ειναι επισημη αλλα επειδη δεν ειμαι 100% σιγουρος, παρακαλω επιβεβαιωστε :) Η συσκευη ειναι ελληνικη και ερχοταν με Froyo, αλλα την αναβαθμισα σε GB με τον οδηγο απο xda. Ναι η V21A είναι η επίσημη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satelsat Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Καλημέρα παιδιά. Παραπάνω σε ενα βίντεο βλέπουμε εναν απλούστατο οδηγό,οπου μπορούμε να κάνουμε root την συσκευή. Επειδή δεν γνωριζώ ακριβώς,μπορεί κάποιος να αναφέρει τι ακριβώς κερδίζουμε,κάνοντας root στο κινητό μας? Ευχαριστώ για την ενημέρωση! Παράθεση Keep calm it just works. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 8, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Επειδή δεν γνωριζώ ακριβώς,μπορεί κάποιος να αναφέρει τι ακριβώς κερδίζουμε,κάνοντας root στο κινητό μας? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306146#post3645021 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satelsat Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306146#post3645021 ωωω...Μερσί μποκού! Παράθεση Keep calm it just works. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 στα 333€ η τιμή στο κατάστημα πλαίσιο ευκαρπίας (Θεσσαλονίκη) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnko1 Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Καλημέρα παιδιά. Παραπάνω σε ενα βίντεο βλέπουμε εναν απλούστατο οδηγό,οπου μπορούμε να κάνουμε root την συσκευή. Επειδή δεν γνωριζώ ακριβώς,μπορεί κάποιος να αναφέρει τι ακριβώς κερδίζουμε,κάνοντας root στο κινητό μας? Ευχαριστώ για την ενημέρωση! Eλπίζω να σου άρεσε ο αδηγός μου :) Με το root γίνεσαι superuser,κάτι σαν το admin στα windows.Μπορείς να τρέχεις εφαρμογες που το χρειάζονται και να κάνεις backup τη rom σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_296 Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Καλησπερα! με τις χαμενες κλησεις τι γινετε? μηλησα με το service και μου ειπαν να το στειλω να το δουν! τι να κανω? φταιει η συσκευη η το android 2.3.5? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnko1 Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Καλησπερα! με τις χαμενες κλησεις τι γινετε? μηλησα με το service και μου ειπαν να το στειλω να το δουν! τι να κανω? φταιει η συσκευη η το android 2.3.5? δυστυχώς είναι θέμα του λογισμικού.Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να περάσεις τη froyo baseband όπως είπα σε ένα προηγούμενο σχόλιο :) Νομίζω πως και service να το στείλεις δεν μπορούν να κάνουν κάτι...Είτε περιμένεις καποιο update ή κανεις αυτό που είπα (δες περισσοτερα στο xda) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deleeros Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 Επειδή είμαι λίγο άσχετος. Όταν λες froyo baseband εννοείς την official froyo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx255 Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 στα 333€ η τιμή στο κατάστημα πλαίσιο ευκαρπίας (Θεσσαλονίκη) :) Ναι αλλα ενα κομματι και αυτο το δειγμα που εχει εκει τοσο καιρο.;) Παράθεση History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drake19 Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 δυστυχώς είναι θέμα του λογισμικού.Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να περάσεις τη froyo baseband όπως είπα σε ένα προηγούμενο σχόλιο :) Νομίζω πως και service να το στείλεις δεν μπορούν να κάνουν κάτι...Είτε περιμένεις καποιο update ή κανεις αυτό που είπα (δες περισσοτερα στο xda) Δεν χρειαζεται να του περασεις froyo baseband,το προβλημα αυτο παρουσιαζεται μονο οταν εχεις 3g δυκτιο ενεργοποιημενο,εγω που το εχω μονιμος στο 2g και μονο rooted χωρις να του εχω αλλαξει τπτ,δεν εχω κανενα θεμα γενικα. Παράθεση 3310,3510,T65,V600,3650,6600,7710,Qtek 8500,N90,N93,N73,N95,5800,N900,TyTN,Iphone 2G,Iphone 3G,Milestone,Wildfire,Desire HD,Galaxy Nexus,Optimus 3D,Optimus 2X,Galaxy S3,Note,IoceanX7,Thl W200,Optimus G Pro,Huawei Mate,Mega 6.3-Nexus 6/Huawei Mate 7/Huawei Honor X1,Nexus 6,Samsung S8+,Samsung Note 8,Iphone XS Max,Iphone 12 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnko1 Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 Δεν χρειαζεται να του περασεις froyo baseband,το προβλημα αυτο παρουσιαζεται μονο οταν εχεις 3g δυκτιο ενεργοποιημενο,εγω που το εχω μονιμος στο 2g και μονο rooted χωρις να του εχω αλλαξει τπτ,δεν εχω κανενα θεμα γενικα. και εγώ το έχω πάντα σε 2g αλλά έχω χάσει κλήσεις :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orlox Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 και εγώ το έχω πάντα σε 2g αλλά έχω χάσει κλήσεις :mad: Εγω το εχω 3g και δεν χανω κλησεις. Ειμαι με το thaizod3d 0.2 με baseband L620_MODEM_SIC_01.1042.00 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnko1 Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 Εγω το εχω 3g και δεν χανω κλησεις. Ειμαι με το thaizod3d 0.2 με baseband L620_MODEM_SIC_01.1042.00 την ίδια έχουμε :p off topic : είσαι ο ίδιος orlox στο xda? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drake19 Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 Εγω το εχω 3g και δεν χανω κλησεις. Ειμαι με το thaizod3d 0.2 με baseband L620_MODEM_SIC_01.1042.00 Ε λογικο ειναι ρε συ αφου του εχεις αλλαξει και rom και baseband :lol::lol: εδω μιλαμε τωρα για μαμα καταστασης :p :p Παράθεση 3310,3510,T65,V600,3650,6600,7710,Qtek 8500,N90,N93,N73,N95,5800,N900,TyTN,Iphone 2G,Iphone 3G,Milestone,Wildfire,Desire HD,Galaxy Nexus,Optimus 3D,Optimus 2X,Galaxy S3,Note,IoceanX7,Thl W200,Optimus G Pro,Huawei Mate,Mega 6.3-Nexus 6/Huawei Mate 7/Huawei Honor X1,Nexus 6,Samsung S8+,Samsung Note 8,Iphone XS Max,Iphone 12 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92 Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 Παιδια αντιπετωπιζω ενα προβληματακι με ενα optimus 3d ενος φιλου... Μου το εφερε να του περασω την thaizo rom και δεν καταφερα να κανω τιποτα γιατι δεν μπορουσα να το root-αρω... Δοκιμασα διαφορες εκδοσεις του SuperOneClick (1.9.5 , 2.1 , 2.3) αλλα τζιφος. Το κινητο φοραει 2.3.5 και μαλλον ειναι η V21A χωρις ομως να ειμαι σιγουρος. Εχετε καμια ιδεα για root; Παράθεση http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermotard12 Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Φίλε πρώτον έπρεπε να ποστάρεις στο topic που είναι αποκλειστικά για το optimus 3d. Τώρα το προβλημα σου το ξερω καλά γιατί το έπαθα και εγώ.Απλά κάνεις εγκατάσταση την εκδοση 5.0.14 γιατί η τελευταία έχει αυτό το bug (να βγάζει μόνο το O2X).Μείνε σ'αυτή την έκδοση μέχρι να βγει καινούρια και διορθωμένη την επαθα και γω ετσι με το rom manager οταν πηγα να εγκαταστησω το cmr και τωρα δεν ανοιγει το κινητο μενει στο lg.τι κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Ναι αλλα ενα κομματι και αυτο το δειγμα που εχει εκει τοσο καιρο.;) ρώτησα το παλικάρι και με είπε το έχουν σε προσφορά (για να χτυπήσει το evo 3d) δε με ανέφερε κάτι για εκθεσιακό κομμάτι, ούτε ρώτησα παραπάνω Info:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Παιδια αντιπετωπιζω ενα προβληματακι με ενα optimus 3d ενος φιλου... Μου το εφερε να του περασω την thaizo rom και δεν καταφερα να κανω τιποτα γιατι δεν μπορουσα να το root-αρω... Δοκιμασα διαφορες εκδοσεις του SuperOneClick (1.9.5 , 2.1 , 2.3) αλλα τζιφος. Το κινητο φοραει 2.3.5 και μαλλον ειναι η V21A χωρις ομως να ειμαι σιγουρος. Εχετε καμια ιδεα για root; Πήγαινε πρώτα Ρυθμίσεις- εφαρμογές - ανάπτυξη - και τσεκάρισε τον εντοπισμό σφαλμάτων κατά την σύνδεση usb. Μετα κανονικά με το SuperOneClick (οποιαδήποτε έκδοση) και είσαι έτοιμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermotard12 Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 κανεις να ξερει πως μπορω να ανοιξω το κινητο?πατησα απο το το rom manager εγκατασταση clockwork αλλα δεν προσεξα οτι η επιλογη που εβγαλε ηταν lg2x.κολησε εσβησε και οσες φορες προσπαθησα να το ανοιξω κολαει στο lg δεν ανοιγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 16, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 κανεις να ξερει πως μπορω να ανοιξω το κινητο?πατησα απο το το rom manager εγκατασταση clockwork αλλα δεν προσεξα οτι η επιλογη που εβγαλε ηταν lg2x.κολησε εσβησε και οσες φορες προσπαθησα να το ανοιξω κολαει στο lg δεν ανοιγει. Δοκίμασε αυτό εκεί που γράφει STUCK AT LG LOGO. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orlox Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 κανεις να ξερει πως μπορω να ανοιξω το κινητο?πατησα απο το το rom manager εγκατασταση clockwork αλλα δεν προσεξα οτι η επιλογη που εβγαλε ηταν lg2x.κολησε εσβησε και οσες φορες προσπαθησα να το ανοιξω κολαει στο lg δεν ανοιγει. Γραφω 1-2-3 σελιδες πιο πισω πως το ξεμπρικαρα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92 Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Πήγαινε πρώτα Ρυθμίσεις- εφαρμογές - ανάπτυξη - και τσεκάρισε τον εντοπισμό σφαλμάτων κατά την σύνδεση usb. Μετα κανονικά με το SuperOneClick (οποιαδήποτε έκδοση) και είσαι έτοιμος. Εννοειται οτι το εχω κανει αλλα κολλαει...κατι αλλο φταιει. Παράθεση http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnko1 Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Εννοειται οτι το εχω κανει αλλα κολλαει...κατι αλλο φταιει. δες το guide μου στο youtube για βοήθεια.Αν δεν δουλεύει δοκίμασε να τσεκάρεις την επιλογή use alternative adb στο superoneclick Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts