antogr Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 @ labrosa. Στο δικο μου τρεχει μονιμα live wallpaper και δεν εχω καποιο προβλημα.Ο launcher της lg ειναι για κλαματα....οπως επισης και το αργο κλεισιμο εφαρμογων που κανει το froyo οταν πρεπει.Δοκιμασε να βαλεις τον go launcher και advanced task killer με τσεκαρισμενη την επιλογη οταν αναβεις την οθονη να σβηνει της ενεργες εφαρμογες.Πιστευω οτι θα δεις τεραστια διαφορα στο κινητο σου μετα απο αυτα. ρε φιλε αυτο το app κλεινει αυτόματα και τις εφαρμογες που έχει "μαμα"? Γιατι εκνευρίζομαι που τρεχει συνέχεια στο background προγράμματα social (facebook, twitter κλπ) αφου δεν μου χρειάζονται, αλλά και άλλα όπως το σήμερα , νεα κλπ. αν όχι υπάρχει κάποιο app που να τα κλείνει συνέχεια ή ακόμα καλύτερα να μην τα αφήνει να ανοίξουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 το αγορασα κι εγω,δεν ηταν σφραγισμενο το κουτι,και δεν ειχε hdmi καλωδιο.ο πωλητης μου ειπε οτι ετσι πωλειτε.του περασα την v10k,ειναι η νεοτερη? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satelsat Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 (edited) το αγορασα κι εγω,δεν ηταν σφραγισμενο το κουτι,και δεν ειχε hdmi καλωδιο.ο πωλητης μου ειπε οτι ετσι πωλειτε.του περασα την v10k,ειναι η νεοτερη? Καλημέρα και καλορίζικο το τηλέφωνο σου.Η συσκευή πωλείται με καλώδιο HDMI στο κουτί του.Καθώς επίσης με ακουστικά,φορτιστή και καλώδιο Η/Υ που χρησιμοποιείται και για την φόρτιση. Απο που το πήρες;Το οτι ηταν ανοιχτό το τηλέφωνο και το οτι δεν έχει HDMI μέσα μου φαίνεται λίγο πονηρό.Τα σακουλάκια του και τα υπόλοιπα,ηταν νοικοκυρεμένα μέσα; Ναι, η v10k είναι η τελευταία..Τι να το κάνεις όμως που το update στο Android το βλέπουμε με τα κυάλια...:confused: Edited October 28, 2011 by satelsat ορθογραφικά!!! Παράθεση Keep calm it just works. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 Καλημέρα και καλορίζικο το τηλέφωνο σου.Η συσκευή πωλείται με καλώδιο HDMI στο κουτί του.Καθώς επίσης με ακουστικά,φορτιστή και καλώδιο Η/Υ που χρησιμοποιείται και για την φόρτιση. Απο που το πήρες;Το οτι ηταν ανοιχτό το τηλέφωνο και το οτι δεν έχει HDMI μέσα μου φαίνεται λίγο πονηρό.Τα σακουλάκια του και τα υπόλοιπα,ηταν νοικοκυρεμένα μέσα; Ναι, η v10k είναι η τελευταία..Τι να το κάνεις όμως που το update στο Android το βλέπουμε με τα κυάλια...:confused: δεν ειναι πολυ γνωστο μαγαζι,δεν θελω να πω ποιο ειναι,απλως αν περιεχετε σιγουρα καλωδιο,θα τον παρω τηλεφωνο να τον χ..ω,και για το οτι δεν ηταν σφραγισμενο,δεν θυμαμαι για τα υπολοιπα καλωδια,ηταν στα σακουλακια παντως.το τηλ πρεπει να ειναι ευρωπαικο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 (edited) εχει προβλημα με το wi-fi?ολο αποσυνδεσεις ειναι.και ψιλοσερνετε στο ιντερνετ. Edited October 29, 2011 by kabalos_1971 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx255 Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 εχει προβλημα με το wi-fi?ολο αποσυνδεσεις ειναι.και ψιλοσερνετε στο ιντερνετ. Καμια σχεση εμενα πεταει στο νετ. Παράθεση History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 Καμια σχεση εμενα πεταει στο νετ. μου το κανει απο οταν εκανα αναβαθμιση στη v10k.παω για custom. μια ερωτηση,αν βαλω custom rom,πως ξαναβαζω στοκ ρομ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx255 Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 μου το κανει απο οταν εκανα αναβαθμιση στη v10k.παω για custom. μια ερωτηση,αν βαλω custom rom,πως ξαναβαζω στοκ ρομ? Γιατι εχουν βγαλει custom για το κινητο μας??? Παράθεση History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satelsat Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 ...Και εγω παιδιά με το ιντερνετ δεν εχω πρόβλημα. Το μόνο,που και που,το κινητό κανει επανεκκίνηση μόνο του..... :mad: Παράθεση Keep calm it just works. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 Γιατι εχουν βγαλει custom για το κινητο μας??? αυτα που γραφει στην πρωτη σελιδα τι ειναι? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 εχει προβλημα με το wi-fi?ολο αποσυνδεσεις ειναι.και ψιλοσερνετε στο ιντερνετ. ακυρο,το ρουτερ μου φταιει,μπηκα απο αλλο και "γαζωνει".! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satelsat Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Παιδιά,πέτυχα αυτό το άρθρο στην σελίδα "LG Mobile" του Facebook,και σας το παραθέτω: "LG Optimus Series Android 2.3 Gingebread Upgrade Available LG would like to express its sincere thanks to all of the Optimus Series owners who have been waiting patiently for the Android 2.3 Gingerbread upgrade. We are excited by the high level of product interest that LG Optimus Series owners have shown, and we are taking all possible measures to offer a smooth OS upgrade in a timely manner. The three premium smartphones of the Optimus Series will be upgraded first, as outlined below, followed by a global rollout thereafter. LG Optimus 2X: Now available (as of 1st November, 2011) for open models in Europe LG Optimus 3D: Week commencing November 21st for open models in Europe LG Optimus Black: Week commencing November 28th for open models in Europe The exact timing of the upgrades in each market may vary because of the different requirements in each country with respect to domestic operators and models. Please contact local service representatives to check the specific upgrade schedule in your market. Again, LG greatly appreciates the support and feedback that customers have given during the upgrade delay, and we will do our utmost to continually provide better service in the future. Thank you very much." Εγω πάντως,το χάρηκα!:happy: Παράθεση Keep calm it just works. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zapcor32 Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Καλησπερα. μπορω να πω οτι ειμαι πολυ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ γιατι ηρθε η συσκευη μου μετα απο μια βδομαδα απο το servise αλλα ηρθε χειροτερη.δεν εχει σημα με τιποτα,δοκιμασα τα παντα αλλες καρτες, το εβαλα 2g το εκανα παλι αναβαθμιση αλλα μπααα. στην ουσια πηρα τηλεφονο και περιμενω να ερθουν την πεμπτη να το ξανα παρουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Παιδιά,πέτυχα αυτό το άρθρο στην σελίδα "LG Mobile" του Facebook,και σας το παραθέτω: "LG Optimus Series Android 2.3 Gingebread Upgrade Available LG would like to express its sincere thanks to all of the Optimus Series owners who have been waiting patiently for the Android 2.3 Gingerbread upgrade. We are excited by the high level of product interest that LG Optimus Series owners have shown, and we are taking all possible measures to offer a smooth OS upgrade in a timely manner. The three premium smartphones of the Optimus Series will be upgraded first, as outlined below, followed by a global rollout thereafter. LG Optimus 2X: Now available (as of 1st November, 2011) for open models in Europe LG Optimus 3D: Week commencing November 21st for open models in Europe LG Optimus Black: Week commencing November 28th for open models in Europe The exact timing of the upgrades in each market may vary because of the different requirements in each country with respect to domestic operators and models. Please contact local service representatives to check the specific upgrade schedule in your market. Again, LG greatly appreciates the support and feedback that customers have given during the upgrade delay, and we will do our utmost to continually provide better service in the future. Thank you very much." Εγω πάντως,το χάρηκα!:happy: ειναι σιγουρο?διασταυρωμενο,κανα link? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satelsat Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 ...Το μόνο που μπορώ να σου πώ είναι οτι την Σελίδα την διαχειρίζεται η ίδια η LG.Προφανώς άνθρωπος απο μέσα,και οχι κάποιος πελάτης ή κολλημένος με την εταιρία π.χ.Τουλάχιστον,έτσι φαίνεται. Παράθεση Keep calm it just works. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasa1gr Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Και εμενα και καπου διαβασα οτι αμα εχεις καρτα sd και το wi fi ανοικτο συνεχεια κανει επανακινηση εβαλα το wifi οταν σβηνει η οθονη να σβηνει και αυτο απο τοτε ολα ενταξει Sent from my LG-P920 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satelsat Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Και εμενα και καπου διαβασα οτι αμα εχεις καρτα sd και το wi fi ανοικτο συνεχεια κανει επανακινηση εβαλα το wifi οταν σβηνει η οθονη να σβηνει και αυτο απο τοτε ολα ενταξει Sent from my LG-P920 using Tapatalk Εννοείς οτι άλαξες την πολιτική αδράνειας Wi-Fi; Αυτό απο οτι ξέρω εχει να κάνει με το πότε η συσκευή θα συνδέεται αυτόματα μεταξύ WiFi και δεδομένα δικτύου. Εσυ το έβαλες στο "οταν η οθόνη απενεργοποιείται"; Θα το δοκιμάσω και εγω.Γιατί απο επανεκκινήσεις άλλο τίποτα.:confused: Παράθεση Keep calm it just works. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx255 Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Και εμενα και καπου διαβασα οτι αμα εχεις καρτα sd και το wi fi ανοικτο συνεχεια κανει επανακινηση εβαλα το wifi οταν σβηνει η οθονη να σβηνει και αυτο απο τοτε ολα ενταξει Sent from my LG-P920 using Tapatalk Ποτε μα ποτε δεν μου χει συμβει. Παράθεση History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amdnikos Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 (edited) Είναι γεγονός το πρώτο leak Gingerbread 2.3.5! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1329679 ****ΜΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ ΝΑ ΦΛΑΣΑΡΕΤΕ ΑΚΟΜΑ, ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ FEEDBACK**** ****Update: Μην αναβαθμίσετε... Η το αρχείο είναι fake, η corrupted.**** Edited November 2, 2011 by amdnikos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deleeros Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Υπάρχει τρόπος να συγχρονίζουμε ασύρματα το κινητό με το PC μας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx255 Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Είναι γεγονός το πρώτο leak Gingerbread 2.3.5! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1329679 ****ΜΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ ΝΑ ΦΛΑΣΑΡΕΤΕ ΑΚΟΜΑ, ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ FEEDBACK**** ****Update: Μην αναβαθμίσετε... Η το αρχείο είναι fake, η corrupted.**** τελικα τι εγινε με αυτο??? Παράθεση History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amdnikos Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 τελικα τι εγινε με αυτο??? Δουλεύει, αλλά χωρίς data γενικότερα. Υπομονή λοιπόν, έμειναν 2 εβδομάδες ακριβώς για το official release. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx255 Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Δουλεύει, αλλά χωρίς data γενικότερα. Υπομονή λοιπόν, έμειναν 2 εβδομάδες ακριβώς για το official release. Αντε το ελπιζω.:) Παράθεση History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amdnikos Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 (edited) Δουλεύουν τα πάντα κανονικά τελικά. :) Το τηλ έτσι έπρεπε να βγει και όχι όπως το λάνσαρε η LG. Ταχύτητα παντού, η μπαταρία είναι σε άλλο κόσμο τελείως. Εκεί που έβγαζα 10 ώρες maximum με froyo σε κατάσταση idle, (ομολογώ ότι δε με είχε αγχώσει τόσο πολύ άλλο android τηλ στο θέμα μπαταρίας) τώρα με άπειρο σκάλισμα, φωτογραφίες surfing, 3d gaming έβγαλα 28 ώρες. Υπολογίζω ότι σε idle κατάσταση το τηλ θα φτάνει πολύ χαλαρά τις 2 ημέρες. Προς το παρών ο τρόπος περάσματος του leak για να δουλέψει σωστά απαιτεί αρκετά advanced χειρισμούς, οπότε προτείνω υπομονή στους χρηστές που δεν κατέχουν αρκετά το άθλημα μιας και μείναν μερικές μέρες ακόμα για το official release. Edited November 7, 2011 by amdnikos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satelsat Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 ....Άντε μακάρι.Γιατί το τηλεφωνάκι μας,καλό-χρυσό δεν λέω,αλλά μας έχει βγάλει την πίστη με την μπαταρία!Επίσης,όσοι έχετε πρόβλημα με τις επανεκκινήσεις του κινητού,κάντε ενα πείραμα:Βγάλτε την κάρτα microSD και αφήστε το έτσι.Εγω το εχω κάνει εδω και 3 ωρες και το τηλέφωνο δεν εχει επανεκκινηθεί. Παράθεση Keep calm it just works. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts