galans Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Καλησπέρα έχω το galaxy ace 5839ι αγορασμένο απο την Cosmote και το είχα παρατημέμο. Τώρα που το χρειάστηκα το ανάβω και δεν προχωράει μετά απο το σήμα της Samsung. Δοκίμασα με το Odin να περάσω το firmware S5839iBOMB1_S5839iCOSLK1_S5839iBOMB1_HOME.tar.md5 αλλά μόλις το περνάω στο Odin v4.38 κρασάρει. Έχεις κανείς αξιόπιστο firmware ή αρχεία ξεχωριστά csc, modem, pda μήπως και αναστηθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galans Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Τελικα βρήκα αυτο το αρχειο http://www.sammobile.com/firmwares/3/?download=17557 και ξεκινάει κανονικά την διαδικασία και στο modem μου βγάζει fail. Προσπάθησα και με άλλα αρχεια αλλα ακριβώς το ίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsd330 Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 δοκιμασε παλι την πρωτη διαδικασια που εκανες αλλα οχι με το BOMB αλλα την προιγουμενη εκδοση την BOLK δεν ξερω γιατι αλλα την bomb δεν καταφερα να την περασω ουτε με odin ουτε με ota.... το δευτερο που δοκιμασεσ ειναι για 5830 αρα δεν σου κανει για το κινητο σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galans Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Δοκίμασα και άλλα firmware ακριβώς το ίδιο μόλις ξεκινάει να περάσει το modem Fail. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsd330 Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 με μια γρηγορη αναζητηση στο νετ βρικα 2 πραγματα το ενα ειναι οτι χρειαζεσε να περασεις το modem.bin ξανα με το odin (δεν το βρηκα πουθενα ομως και δεν ξερω αν μπορω να το εξαγω απο το δικο μου) το αλλο ειναι να το τρεχεις μεσα απο win7 για καποιο λογω τα αλλα λειτουργικα κολανε που και που (περιεργο αυτο) απο εκει και περα δεν μπορω να βοηθησω αλλο αν γνωριζει καποιοσ αλλοσ συνφορουμιτης ασ μασ πει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SteveAnto Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Καλησπέρα παιδιά . Προσπαθώ να ανοίξω το κινητό αλλά φτάνει μέχρι το λογότυπο της samsung το εμφανίζει ξανά και ξανά . Όταν προσπαθώ να κάνω wipe data/factory reset μου γράφει failed to mount data (invalid arguments) . Δοκίμασα και μέσα από τον υπολογιστή με το odin αλλά τίποτα . Κάποια λύση ? Ευχαριστώ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galans Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 με μια γρηγορη αναζητηση στο νετ βρικα 2 πραγματα το ενα ειναι οτι χρειαζεσε να περασεις το modem.bin ξανα με το odin (δεν το βρηκα πουθενα ομως και δεν ξερω αν μπορω να το εξαγω απο το δικο μου) το αλλο ειναι να το τρεχεις μεσα απο win7 για καποιο λογω τα αλλα λειτουργικα κολανε που και που (περιεργο αυτο) απο εκει και περα δεν μπορω να βοηθησω αλλο αν γνωριζει καποιοσ αλλοσ συνφορουμιτης ασ μασ πει Έχω win 7 αλλά θα ψάξω μήπως βρω ξεχωριστό αρχείο για το modem. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros88 Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Εχω περασμενη την GR2 με ολα τα καλουδια της και θελω να ρωτησω μηπως εχετε υποψη καποιον τροπο ωστε να εμφανιζεται στην μπαρα εκτος απο το εικονιδιο της μπαταριας και το ποσοστο της. (εκανα το ιδιο ερωτημα και στο θρεντ της GingerReal 2 αλλά ειδα οτι ειναι εγκαταλελειμενο... γι αυτο και το διπλοποσταρισμα..) Παράθεση SGS2 R.I.P. > SGS4 i9505 με Kushan ROM v.9.0 Ultra Lite > SGS6 flat με stock ROM ...και μάλλον τέλος από Samsung... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Μήπως γνωρίζει κάποιος πωs γράφουμε το τελικό σίγμα αντί του σ; (σε λέξεις όπου δεν υπάρχει ήδη στο λεξικό του Τ9) πχ Γιώργος και όχι Γιωργοσ Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yansta Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 (edited) Λοιπον, προσπαθω μεσω Οδιν 3,85 να περασω στοκ ρομ. Βαζω το Pda.tar στο ODIN και οταν το συνδεω στο PC εκεινο το πλαισιο δε γινεται κιτρινο. Μπορειτε να μου πειτε τι λαθος κανω? Ή μήπως υπαρχει κανενας οδηγος για το ΟΔΙΝ 3.09? Edited September 11, 2014 by yansta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Λοιπον, προσπαθω μεσω Οδιν 3,85 να περασω στοκ ρομ. Βαζω το Pda.tar στο ODIN και οταν το συνδεω στο PC εκεινο το πλαισιο δε γινεται κιτρινο. Μπορειτε να μου πειτε τι λαθος κανω? Ή μήπως υπαρχει κανενας οδηγος για το ΟΔΙΝ 3.09? Γνωστές λύσεις.. Πέρνα τους drivers για τη συσκευή σου στον υπολογιστή (είτε εγκαθιστώντας το KIES, είτε Google them και θα τους βρεις), βεβαιώσου πως δεν τρέχει το KIES από πίσω πως είναι κλειστό πριν ανοίξεις το Odin, δοκίμασε και με άλλες εκδόσεις Odin 3.4, 3.7, 1.85, δοκίμασε σε άλλη θύρα usb, κάνε μια επανεκκίνηση το pc, ενεργοποίησε την επιλογή usb debugging στις επιλογές για προγραμματιστές στις ρυθμίσεις της συσκευής (αυτό είναι must βασικά). Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsd330 Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 @yansta ακριβως οπως ειπε ο προλαλησαντας αλλα σε μενα ετρωγε κολιμα οταν ειχα την sd πανω....(κουφο? αλλα το εχουν και αλλοι το θεμα) βγαλτην και ξανατρεξε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yansta Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Λοιπον, το προβλημα λυθηκε προ ολιγου. Δοκιμασα σε αλλον υπολογιστη και ολα πηγαν ρολόι. Να πω την αμαρτια μου, ειχα πειραξει τις ρυθμισεις των Windows να μην ψαχνει αυτοματα για drivers (τις οποιες δε θυμαμαι πως το εκανα :O ) και γι αυτο το λογο το δικο μου δεν ολοκληρων με το ODIN. Ευχαριστω παντως για τις απαντησεις σας παιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosbrc Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Έχω ένα Samsung Galaxy Ace GT-S5839i και ξαφνικά μια μέρα αποφάσισε όταν ανοίγει να φτάνει στο λογότυπο Samsung και να ξανακάνει επανεκκίνηση να φτάνει στο λογότυπο Sansung και πάλι το ίδιο!Αποφάσισα να του ξαναβάλω το Firmware και στο Odin μου βγάζει αυτό εδώ..Μήπως ξέρει κανένας τι παίζει? <ID:0/003> Added!! <OSM> Enter CS for MD5.. <OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable.. <OSM> Please wait.. <OSM> S5839iBOMB1_S5839iCOSLK1_S5839iBOMB1_HOME.tar.md5 is valid. <OSM> Checking MD5 finished Sucessfully.. <OSM> Leave CS.. <ID:0/003> Odin v.3 engine (ID:3).. <ID:0/003> File analysis.. <ID:0/003> SetupConnection.. <ID:0/003> Initialzation.. <ID:0/003> Get PIT for mapping.. <ID:0/003> Firmware update start.. <ID:0/003> SingleDownload. <ID:0/003> sbl.bin <ID:0/003> NAND Write Start!! <ID:0/003> BcmCP.img <ID:0/003> FAIL! <ID:0/003> <ID:0/003> Complete(Write) operation failed. <OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Έχω ένα Samsung Galaxy Ace GT-S5839i και ξαφνικά μια μέρα αποφάσισε όταν ανοίγει να φτάνει στο λογότυπο Samsung και να ξανακάνει επανεκκίνηση να φτάνει στο λογότυπο Sansung και πάλι το ίδιο!Αποφάσισα να του ξαναβάλω το Firmware και στο Odin μου βγάζει αυτό εδώ..Μήπως ξέρει κανένας τι παίζει? <ID:0/003> Added!! <OSM> Enter CS for MD5.. <OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable.. <OSM> Please wait.. <OSM> S5839iBOMB1_S5839iCOSLK1_S5839iBOMB1_HOME.tar.md5 is valid. <OSM> Checking MD5 finished Sucessfully.. <OSM> Leave CS.. <ID:0/003> Odin v.3 engine (ID:3).. <ID:0/003> File analysis.. <ID:0/003> SetupConnection.. <ID:0/003> Initialzation.. <ID:0/003> Get PIT for mapping.. <ID:0/003> Firmware update start.. <ID:0/003> SingleDownload. <ID:0/003> sbl.bin <ID:0/003> NAND Write Start!! <ID:0/003> BcmCP.img <ID:0/003> FAIL! <ID:0/003> <ID:0/003> Complete(Write) operation failed. <OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1) άλλαξε θήρα usb και ξαναδοκίμασε .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosbrc Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 (edited) άλλαξε θήρα usb και ξαναδοκίμασε .... Σε όλες τις θύρες τα ίδια μου βγάζει..Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω :/ Edited September 18, 2014 by Sofos_5 Προσθήκη Παράθεσης μηνύματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 (edited) Σε όλες τις θύρες τα ίδια μου βγάζει..Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω :/ 1 ΟΧΙ σε usb hub , 2 άλλαξε καλώδιο usb , 3 άλλο odin , 3 κατέβασε άλλη rom , 4 ξανάκανε εγκατάσταση drivers , 5 δοκίμασε σε άλλο pc . για την επανεκκίνηση (μπορεί να το διορθώσει) εάν μπορείς να μπεις recovery ,κάνε wipe data factory reset ,wipe cache partition wipe dalvic cache . Edited September 16, 2014 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosbrc Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 (edited) 1 ΟΧΙ σε usb hub , 2 άλλαξε καλώδιο usb , 3 άλλο odin , 3 κατέβασε άλλη rom , 4 ξανάκανε εγκατάσταση drivers , 5 δοκίμασε σε άλλο pc . για την επανεκκίνηση (μπορεί να το διορθώσει) εάν μπορείς να μπεις recovery ,κάνε wipe data factory reset ,wipe cache partition wipe dalvic cache . Eκανα ότι μου είπες έπιασε τελικά το odin απλά τώρα στη συσκευή μου βγάζει ότι και να πατήσω ακόμα και αντικατάσταση firmware που έκανα μου βγάζει Ε: failed to mount data/(invalid argument) και μετά συνεχίζει από κάτω τα υπόλοιπα!Τι μπορεί να σημαίνει αυτό το σφάλμα?Γιατί δεν μπορεί να κάνει mount?Μήπως έχεις θέμα η Rom και είναι για service? Edited September 18, 2014 by Sofos_5 Προσθήκη Παράθεσης μηνύματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Eκανα ότι μου είπες έπιασε τελικά το odin απλά τώρα στη συσκευή μου βγάζει ότι και να πατήσω ακόμα και αντικατάσταση firmware που έκανα μου βγάζει Ε: failed to mount data/(invalid argument) και μετά συνεχίζει από κάτω τα υπόλοιπα!Τι μπορεί να σημαίνει αυτό το σφάλμα?Γιατί δεν μπορεί να κάνει mount?Μήπως έχεις θέμα η Rom και είναι για service? κατέβασε μια άλλη rom. δοκίμασε αυτό http://www.sammobile.com/firmwares/3/?download=19225 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 δοκίμασε κάτι άλλο. Κλείσε το κινητό, βγάλε μπαταρία, βάλε μπαταρία, μπες recovery, κάνε wipe data/factory reset, και μετά ξανά πέρνα την ρομ από odin. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosbrc Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 (edited) δοκίμασε κάτι άλλο. Κλείσε το κινητό, βγάλε μπαταρία, βάλε μπαταρία, μπες recovery, κάνε wipe data/factory reset, και μετά ξανά πέρνα την ρομ από odin. Σε ότι και να δοκίμασα μου βγάζει faild to mount και cant mount πρώτα το fail και μετά το cant mount την ώρα που πάει να κάνει copy το firmware..Μήπως θέλει repartition? Edited September 18, 2014 by Sofos_5 Προσθήκη Παράθεσης μηνύματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 (edited) Σε ότι και να δοκίμασα μου βγάζει faild to mount και cant mount πρώτα το fail και μετά το cant mount την ώρα που πάει να κάνει copy το firmware..Μήπως θέλει repartition? πολύ πιθανόν τότε χτύπησε η nand... έτσι είναι για αλλαγή της μητρικής και στην περίπτωση του κινητού σου κοστίζει όσο το κινητό Edited September 18, 2014 by Sofos_5 Προσθήκη Παράθεσης μηνύματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 (edited) Σε ότι και να δοκίμασα μου βγάζει faild to mount και cant mount πρώτα το fail και μετά το cant mount την ώρα που πάει να κάνει copy το firmware..Μήπως θέλει repartition? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1811196 Edited September 18, 2014 by Sofos_5 Προσθήκη Παράθεσης μηνύματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisj Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 καλημερα και καλως σας βρηκα ! νεος εδω και θα χρειαστω τι βοηθεια σας διοτι αποσο εψαξα στο νετ ακρη στα ελληνικα δεν εβγαλα ενω εσπασα το κεφαλι μου μεχρι τις 4 τα ξημερωματα :lol: πηρα εχθες ενα samsung galaxy ace Gt-s5830i το οποιο και αγορασα απο καποιον επειδη δε του αναβε με τι προυποθεση να το φτιαξω,κολλαγε στο μοντελο του τηλεφωνου μπηκα στο boot menu (πατωντας +εντασης κεντρικο κουμπι και ανοιγμα ) και ενω παταω εργοστασιακες ρυθμισης δε κανει τιποτα στο να τις φορτωνει προφανως λειπει το backup. αυτος λεει πατησε μια εφαρμογη-παιχνιδι και μετα του εκανε τα παραπανω που ειπα και εγω ελεγα με τις εργοστασιακες ρυθμισεις θα το φτιαξω,αν εχετε κατι στα ελληνικα (για τα link) να με βοηθουσατε θα το εκτιμουσα. ευχαριστω προκαταβολικα για οσους ασχοληθουν με το θεμα μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Περνα μια στοκ ρομ για αρχη και μετα wipe παλι. Λινκ στο πρωτο ποστ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts