Jump to content

Samsung Galaxy Ace (S5830)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με τίποτα :)

Αν θέλεις περνάς custom roms, δοκιμάζεις, περνάς μοντες, δοκιμάζεις πάλι και βλέπεις που πάει καλύτερα.

Θαύματα μην περιμένεις πάντως.

ουτε με root ε? και ολα αυτα μοντες ρομ τι ειναι?

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

θα τα ψαξω... κατι αλλο τωρα καποιες εφαρμογες οταν ανανεωνονται και ενημερωνονται εχουν πιο πολλα mb και πιανουν πολυ χωρο και το κινητο δε τσουλαει μια τετοια περιπτωση ειναι το anti virus ρε παιδια χρειαζεται το anti virus ή να το διαγραψω?

Καλημερα παιδια,γραφω πρωτη φορα στο θεμα,επεσε στα χερια μου ενα galaxy ace και θελω να του κανω τα κλασσικα unlock,root,custom rom κλπ!δε δουλευει ομως το home button οποτε δε μπορω να μπω στο recovery καμια ιδεα για να κανω τουλαχιστον root?? Ευχαριστω

Καλησπέρα συναγωνιστές :lol:

Τι προτείνετε σαν all around-everyday use καλύτερη rom για τον κροκόδειλο;

Το τηλεφωνάκι έχει βγει σκύλος και δεν μου πάει η καρδιά να το πετάξω.

Τι να του περάσω να τσουλήσει λίγο γρηγορότερα ;

Καλημέρα παιδιά. Ένας συνάδελφος πήρε από ένα φίλο του το κινητό. Μου είπε ότι δε συνδέεται με wifi. Το είδα σήμερα το κινητό και είδα ότι έχει περασμένη μια cyanogen rom. Αν το περάσω στον υπολογιστή κ κατεβάσω το kies για αναβάθμιση θα κάνω δουλειά ή όχι; Αν όχι τι διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω ώστε να περάσω την εργοστασιακή rom; Λογικά αφού πέρασε cm rom θα έχει και unlock bootloader;

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Καλημερα παιδια,γραφω πρωτη φορα στο θεμα,επεσε στα χερια μου ενα galaxy ace και θελω να του κανω τα κλασσικα unlock,root,custom rom κλπ!δε δουλευει ομως το home button οποτε δε μπορω να μπω στο recovery καμια ιδεα για να κανω τουλαχιστον root?? Ευχαριστω

Βάλτο μέσω adb.

Με ένα απλό googlαρισμα είσαι πένα.

Καλησπέρα συναγωνιστές :lol:

Τι προτείνετε σαν all around-everyday use καλύτερη rom για τον κροκόδειλο;

Το τηλεφωνάκι έχει βγει σκύλος και δεν μου πάει η καρδιά να το πετάξω.

Τι να του περάσω να τσουλήσει λίγο γρηγορότερα ;

δοκιμασες την gignger real 2? Δεν ξέρω αν υπάρχει καμία άλλη της προκοπής από τότε, αλλα αν ακολουθήσεις τον οδηγό μου θα δουλεύει μια χαρά.

Καλημέρα παιδιά. Ένας συνάδελφος πήρε από ένα φίλο του το κινητό. Μου είπε ότι δε συνδέεται με wifi. Το είδα σήμερα το κινητό και είδα ότι έχει περασμένη μια cyanogen rom. Αν το περάσω στον υπολογιστή κ κατεβάσω το kies για αναβάθμιση θα κάνω δουλειά ή όχι; Αν όχι τι διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω ώστε να περάσω την εργοστασιακή rom; Λογικά αφού πέρασε cm rom θα έχει και unlock bootloader;

Οχι. Kies με custom δεν πάει.

Στην πρώτη σελίδα υπάρχει λινκ για τον οδηγό.

Οχι δεν είναι unlocked γιατί ποτέ δεν ήταν locked. Παλιά καλή samsung :)

Οχι. Kies με custom δεν πάει.

Στην πρώτη σελίδα υπάρχει λινκ για τον οδηγό.

Οχι δεν είναι unlocked γιατί ποτέ δεν ήταν locked. Παλιά καλή samsung :)

Οκ ευχαριστώ! Είδα λίγο το τοπικ για flashαρισμα κ είδα ότι σε κάποιους κόλλησε το κινητό. Δε μου το χει δώσει ακόμα, λογικά αύριο θα το χω να κάνω δουλειά!

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Απλά μετά από φλασαρισμα στοκ μπορεί να χρειαστεί να μπεις recovery και να κανεις wipe.

Έτσι ανοίγει κανονικά ακόμα και αν έκανε bootloops μετά το φλασαρισμα

Απλά μετά από φλασαρισμα στοκ μπορεί να χρειαστεί να μπεις recovery και να κανεις wipe.

Έτσι ανοίγει κανονικά ακόμα και αν έκανε bootloops μετά το φλασαρισμα

Σε ευχαριστώ,βλέπεις με Samsung δεν έχω ασχοληθεί ποτέ! όταν το πάρω να το φτιάξω αχρείαστος να είσαι :p

Ε μην αγχώνεσαι. Αν γίνει κάτι το στέλνεις και στο σενιαρω ;)

Το κινητό το πήρε σχετικά πρόσφατα κ μου λέει ότι έτσι ξαφνικά σταμάτησε να παίζει το wifi,κάνει σάρωση κ λέει ότι το com.settings σταμάτησε ,για αυτό θέλει να του το φτιάξω, αλλιώς παίζει απροβλημάτιστα. Υπάρχει τρόπος να στρώσω το wifi με κάποιο τρόπο;

έβαλα το 14 toggles mod και δούλεψε :)

φαίνεται αρκετά ωραίο !! έχει πολλές επιλογές και είναι πολύ βολικό , το μονο που δεν δουλεύει είναι το led (ανάβει για 3 δευτερόλεπτα και μετά σβήνει)

*δοκιμάστηκε σε GingerReal-2

Εικόνες :

1. http://desmond.imageshack.us/Himg11/scaled.php?server=11&filename=sc20120508152530.png&res=landing
  2. http://desmond.imageshack.us/Himg32/scaled.php?server=32&filename=sc20120508152549.png&res=landing
  3. http://desmond.imageshack.us/Himg585/scaled.php?server=585&filename=sc20120508152556.png&res=landing
  4. http://desmond.imageshack.us/Himg855/scaled.php?server=855&filename=sc20120508152604.png&res=landing

το κατέβασα από εδώ http://www.mediafire.com/?hzl22sooukprqjo

και η διαδικασία που ακολούθησα ήταν η εξής :

1. το πέρασα στην SD
  2. μετά μπήκα στο CWM
  3. μετά επέλεξα "flash update" και επέλεξα το αρχείο zip (ace_14_toggles_DDKQ8)!

επανεκκίνηση και έτοιμο!

Δεν φέρω καμία ευθύνη για οτιδήποτε πάει στραβά.

Δοκιμασα να περασω το συγκεκριμενο mod αλλα εξαφανιστηκε τελειως η status bar. Δοκιμασα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων αλλα το τηλεφωνο δεν bootαρει, ξεκιναει για λιγο το logo της vodafone και ξανακάνει restart. Υπαρχει καμια ευκολη λυση η παω για φλασαρισμα?

γραψε αν θες και πως γινεται απεγκασταση για καποιον που θελει να γυρισει στο παλιο.......

Δοκιμασα να περασω το συγκεκριμενο mod αλλα εξαφανιστηκε τελειως η status bar. Δοκιμασα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων αλλα το τηλεφωνο δεν bootαρει, ξεκιναει για λιγο το logo της vodafone και ξανακάνει restart. Υπαρχει καμια ευκολη λυση η παω για φλασαρισμα?

Πέρνα ξανά την rom ,δεν χάνεις κάτι απο αυτά που έχεις .

Samsung galaxy s21+

Δοκιμασα να περασω την gr2 αλλα δεν bootαρε με τπτ. Με clear ολα τα data και cache..

Black screen και κολλαγε εκει..

Anyway, περασα μια custom cm10.1.6 και ησυχασα, πολυ σωστη ρομ και δεν του το ειχα οτι σηκωνει 4.2.2

καλησπέρα... παρακαλώ για τη βοήθειά σας...

Έχω το samsung galaxy ace εδώ και 1 χρόνο περίπου αγορασμένο, και σήμερα για πρώτη φορά μου έβγαλε μήνυμα "internal phone storage is getting low" σε μόνιμη εμφάνιση, παρόλο που έχω διαγράψει αρκετές εφαρμογές, φωτογραφίες κλπ τόσο από τη μνήμη του κινητού μου όσο και από την κάρτα!!! Δε λέει να φύγει με τίποτα! Να σας πω ότι μετά τις διαγραφές το έκλεισα, έβγαλα και την κάρτα ΣΙΜ, και τη μπαταρία, και την κάρτα μνήμης, και όταν τα ξανάβαλα... δεν είχε αλλάξει τίποτα απολύτως...

Συνέπεια των παραπάνω ενεργειών μου ήταν να χάσω εισερχόμενες κλήσεις... οι οποίες συνήθως έρχονται ως μηνύματα όταν ενεργοποιείται η συσκευή ξανά... τα οποία δυστυχώς δεν κατάφερα ποτέ να δω, γιατί εκτός απ' το πρόβλημα με τη μνήμη, μού έβγαλε δεύτερο μήνυμα "Μνήμη μηνυμάτων πλήρης" (!!!!)... φυσικά και διέγραψα ΟΛΑ τα μηνύματά μου, χωρίς ωστόσο να καταφέρω και πάλι τίποτα.....

Καμιά ιδέα λοιπόν?

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Εχεις δοκιμασει την επιλογη "μετακινηση στην καρτα sd" για οσες εφαρμογες το υποστηριζουν?

Αν εχεις backup μια επαναφορα ρυθμισεων νομίζω θα βοηθουσε..

ναι, έχω μεταφέρει αρκετές εφαρμογές στην εξωτερική μνήμη (κάρτα).

σ' ευχαριστώ πολύ για την πρότασή σου, μάλλον σε κάτι τέτοιο θα καταφύγω τελικά, στην επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων... αν και θα προτιμούσα να μην ήταν αυτή η λύση, καθώς δεν έχω τη διαβεβαίωση ότι δε θα επαναληφθεί παρόμοιο πρόβλημα...

και πάλι ευχαριστώ!

εχω ενα θεμα με το ace μου .το φορτιζω φουλ και μετα βαζω τη καρτα σιμ μεσα αλλα σε λιγο σβηνει και μου δειχνει δεν εχει μπαταρια.

αλλαξα μπαταρια αλλα κανι το ιδιο.τι να φταιει?

Παιδια καλημερα

Περασα χθες την GR2 συμφωνα με τον οδηγο ο οποιος να πω ηταν πολυ ακριβής... επανεφερα ολες τις επαφες με το myexplorer και αρχισα να παιρναω εφαρμογες που ελειπαν facebook -viber ....και μεχρι εκι εφτασα γιατι με τα update των youtube palystore ,naps,gmail ηρθε αμεσως το γνωστο "περιορισμενος εσωτερικος χωρος" δηλ υπολοιπο 17mb

Τι εγινε γιατι τοσο λιγο; Πριν ειχα αυτα + ενα προγραμμα καταγραφης (cardiotrainer) και καποια ακομα και ειχα 23 το λιγοτερο mb ακομα.

Η εφαρμογες facebook και viber εχουν αποθηκευτεί στην καρτα. Μπορω να δωσω απο την καρτα χωρο στην εσωτερικη μνημη; πως;

1.Ναι, περνας μια στοκ ρομ με odin. Καλύτερα να κρατήσεις backup την ρομ που φοράς μόλις περάσεις cwm (στο cwm-backup) και θα υπάρχει στο κινητό, στην κάρτα μνήμης (στο φάκελο clockworkmod)

Εχω κρατησει backup με cwm. Μπορω να το επαναφερω με το cwm και θα ειναι και παλι με την ρομ που ειχε πριν το κινητο; η πρεπει να βρω μια στοκ και να την περασω με οντιν;

Xiaomi MI9T pro 128Gb

Xiaomi RN3 pro 32Gb

Όταν κάνεις επαναφορά με το cwm (wipe πρωτα) θα έχεις ξανά την ρομ που είχες πριν όπως την είχες στημένη.

Η μνήμη της συσκευής είναι μικρή δυστυχώς. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την sd όπως είπες με το link2sd.

Οδηγός εδώ

Όταν κάνεις επαναφορά με το cwm (wipe πρωτα) θα έχεις ξανά την ρομ που είχες πριν όπως την είχες στημένη.

Η μνήμη της συσκευής είναι μικρή δυστυχώς. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την sd όπως είπες με το link2sd.

Οδηγός εδώ

ευχαριστω για την απαντηση ..παιδεύτηκα το πρωι με οδηγο απο internet και τελικα με τα πολλά μου δουλεψε... partition απο cwm και Link2cd και τωρα εχω αρκετο χωρο.. οποτε θα μεινω να την δοκιμασω και αλλο...(μεχρι να ερθει το καινουργιο που εχω παραγγείλει) ... το προβλημα με τα ελληνικα στα μηνυματα λυνεται μονο με το gingerbread πληκτρολόγιο;νομιζω κατι αναφερε καποιος στον οδηγο ε;

Edited by astrah

Xiaomi MI9T pro 128Gb

Xiaomi RN3 pro 32Gb

• The title was changed to Samsung Galaxy Ace (S5830)