Jump to content

Samsung Galaxy Ace (S5830)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μόλις διαπίστωσα ότι γυρνάει μόνο του σε 3G μετά από κάθε restart, μικρό το κακό βέβαια γιατί μπορεί η μαμά να τρέχει σωστότερα από όλες αλλά η GR2 σε κατανάλωση μπαταρίας είναι ότι καλύτερο, μέχρι να βρω κάτι να μου βγάζει 5 ώρες προβολής στην οθόνη απλά δεν την αλλάζω.

Με τι δοκιμάζεις και βγάζεις τις 5 ώρες; YouTube;

Αυτά...

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Με τι δοκιμάζεις και βγάζεις τις 5 ώρες; YouTube;

Δείχνει στα στατιστικά της μπαταρίας πόση ώρα έχεις χρησιμοποιήσει και τι, δεν μιλάμε για σερί μιλάμε στην διάρκεια μιας ημέρας πχ.

Όλα καλά.

Μόλις διαπίστωσα ότι γυρνάει μόνο του σε 3G μετά από κάθε restart, μικρό το κακό βέβαια γιατί μπορεί η μαμά να τρέχει σωστότερα από όλες αλλά η GR2 σε κατανάλωση μπαταρίας είναι ότι καλύτερο, μέχρι να βρω κάτι να μου βγάζει 5 ώρες προβολής στην οθόνη απλά δεν την αλλάζω.

Welcome to my world :lol:

Βρήκα μια ρομ που ανασταίνει το κινητό από θέμα μπαταρίας!

ΜΕ ΤΙ ΚΑΡΔΙΑ ΝΑ ΤΗ ΒΓΑΛΕΙΣ?!

:D

Ακριβώς, το κακό είναι ότι σταμάτησαν την εξέλιξη της GR, να έχουμε τον νου μας μπας και βγει τίποτα άλλο εξ ίσου καλό...

Όλα καλά.

Ακριβώς, το κακό είναι ότι σταμάτησαν την εξέλιξη της GR, να έχουμε τον νου μας μπας και βγει τίποτα άλλο εξ ίσου καλό...

Πάλι καλά να λες!

Ποτέ δεν είχαν ace στην ομάδα!

Galaxy s είχανε (και σιγά τις ρομ που βγάζανε :p)

Μωρε αμα λειτουργουσαν και τα sms σωστα κι εγω δεν θα την αλλαζα με τπτ! Αλλα ειναι τεραστιο μειον για εμενα! Τα μισα μηνυματα που στελνω δεν παραδιδονται ποτε επειδη ειναι μεγαλα μαλλον! Μετα αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας! Οτι εστειλες και δεν παραδοθηκε! Ποιος να σε πιστεψει το 2012?

Μωρε αμα λειτουργουσαν και τα sms σωστα κι εγω δεν θα την αλλαζα με τπτ! Αλλα ειναι τεραστιο μειον για εμενα! Τα μισα μηνυματα που στελνω δεν παραδιδονται ποτε επειδη ειναι μεγαλα μαλλον! Μετα αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας! Οτι εστειλες και δεν παραδοθηκε! Ποιος να σε πιστεψει το 2012?

Όπως είπε και ο Νίκος πιο παλιά Gosms Pro μην το φοβάσαι είναι φανταστικό πρόγραμμα δεν επιβαρύνει το κινητό και κάνει παπάδες και είναι και δωρεάν. Εγώ το πέρασα και στο Y που δεν είχα θέμα με τα μηνύματα. Μην το φοβάσαι καθόλου πέρνα το και θα λύσεις το θέμα σου. Όταν το περάσεις σφύρα και για τις ρυθμίσεις έχει και ελληνικό μενού.

Όλα καλά.

Έχει και επιλογή για να δουλεύει το bln στο go sms (να ανάβουν τα led για ειδοποιήσεις) ενω με τη στοκ εφαρμογή θέλει patches.

Είναι υπερβολικά βολικό το bln μιας και δεν έχουμε led.

Edit:

Για να μην παρεξηγηθώ,

Το bln είναι ενσωματωμένο σε custom kernels (όπως ο cfroot που έχει προεγκατεστημένο η gr2).

Για να δουλέψει κατεβάζεις την εφαρμογή bln. Δεν δουλεύει με στοκ εφαρμογή μηνυμάτων (χρειάζεται patches).

Δύο αλλαγές χρειάζονται στο go sms στις ρυθμίσεις. Η μια είναι να μην ανάβει η οθόνη για ειδοποίηση και η άλλη να ανάβει led

(αναφέρω και τις δύο γιατι δεν βρίσκονται στο ίδιο σημείο στις ρυθμίσεις)

Η free έκδοση της εφαρμογής bln δεν δουλεύει για αναπάντητες, ενώ η pro (bln control pro) δουλεύει κανονικά.

Edited by nikos523

γεια σας και απο εμενα υπαρχει τροπος να μεταφερω την εφαρμογη του facebook στην sd γιατι μου πιανει 7 mb ειμαι root και εχω gingerreal2

Όπως είπε και ο Νίκος πιο παλιά Gosms Pro μην το φοβάσαι είναι φανταστικό πρόγραμμα δεν επιβαρύνει το κινητό και κάνει παπάδες και είναι και δωρεάν. Εγώ το πέρασα και στο Y που δεν είχα θέμα με τα μηνύματα. Μην το φοβάσαι καθόλου πέρνα το και θα λύσεις το θέμα σου. Όταν το περάσεις σφύρα και για τις ρυθμίσεις έχει και ελληνικό μενού.

Έχει και επιλογή για να δουλεύει το bln στο go sms (να ανάβουν τα led για ειδοποιήσεις) ενω με τη στοκ εφαρμογή θέλει patches.

Είναι υπερβολικά βολικό το bln μιας και δεν έχουμε led.

Edit:

Για να μην παρεξηγηθώ,

Το bln είναι ενσωματωμένο σε custom kernels (όπως ο cfroot που έχει προεγκατεστημένο η gr2).

Για να δουλέψει κατεβάζεις την εφαρμογή bln. Δεν δουλεύει με στοκ εφαρμογή μηνυμάτων (χρειάζεται patches).

Δύο αλλαγές χρειάζονται στο go sms στις ρυθμίσεις. Η μια είναι να μην ανάβει η οθόνη για ειδοποίηση και η άλλη να ανάβει led

(αναφέρω και τις δύο γιατι δεν βρίσκονται στο ίδιο σημείο στις ρυθμίσεις)

Η free έκδοση της εφαρμογής bln δεν δουλεύει για αναπάντητες, ενώ η pro (bln control pro) δουλεύει κανονικά.

οκ με ψησατε.. το ειχα περασει αλλη μια φορα αλλα δεν το εψαξα πολυ! παω να περασω και τα 2 απ'οτι καταλαβα και το bln εφαρμογη ειναι ε!? οχι ρυθμιση του gosms

Mια απορια, το ace τωρα πια με τι εκδοση του android κυκλοφορει; Την 2.3;

iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro 

Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra

Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a

Mια απορια, το ace τωρα πια με τι εκδοση του android κυκλοφορει; Την 2.3;

Τα ελληνικά cosmote,vodafone 2.3.5

Τα ελληνικά unbranded 2.3.3

οκ με ψησατε.. το ειχα περασει αλλη μια φορα αλλα δεν το εψαξα πολυ! παω να περασω και τα 2 απ'οτι καταλαβα και το bln εφαρμογη ειναι ε!? οχι ρυθμιση του gosms

Το bln είναι λειτουργία που είναι ενσωματωμένη σε custom kernels και την χειρίζεσαι με την εφαρμογή bln.

Edit:

Sorry για το double. Κεκτημένη ταχύτητα..!

Μια συγχώνευση παρακαλώ :)

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Παιδια μου η μονη εκδοση που βρισκω του go sms ειναι η pro δεν βρηκα την απλη! Δεν μας πειραζει αυτο το εβαλα να τρεχει lite! Επισης απο τις ρυθμισεις κατεβασα το πακετο με τα ελληνικα! Εστειλα ενα μεγαλουτσικο μηνυμα και ειδα οτι το εστειλε σε 3 κομματια, αφου μου εδειξε 3 διαφορετικες αναφορες! Μετα ειπα οτι καποια ρυθμιση μου διαφευγει, οποτε πηγα στις προηγμενες ρυθμισεις και μετα στις ρυθμισεις αποστολης! εκει περα ενεργοποιησα την υποστηριξη για τοπικες ρυθμισεις και διαλεξα την λειτουργια ελληνικων SMS! χρειαζεται να κανω κατι ακομα? Γιατι μετα απο ολα αυτα που ξαναεστειλα μηνυμα παλι 3 αναφορες μου ηρθαν! :/

Α και για το bln εγω που φοραω GR2 λογικα εχω cfroot kernel! αρα να κατεβασω κι αυτη την εφαρμογη να δω τι παιζει! αν και δεν θελω πολλα πολλα ειδοποιησεις με led και τετοια!

Edited by Ragezer

Reboot κάνε και έτοιμος. Μόνο το go sms pro υπάρχει.

Εχει κανονικά bln o kernel σου.

Πείραξε και τις ρυθμίσεις ειδοποιήσεις όπως είπα παραπάνω στο go sms για να ανάβουν τα led και όχι η οθόνη.

Τα ελληνικά cosmote,vodafone 2.3.5

Τα ελληνικά unbranded 2.3.3

Σ'ευχαριστω για την απαντηση :)

Το σκεφτομαι να το αγορασω, το θεωρω πολυ καλη επιλογη για τα λεφτα του.

http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_ace_s5830-3724.php

Βλεποντας ομως οτι εχει 278mb ram, δεν ειναι λιγο για τα σημερινα δεδομενα; Αρκετα βλεπω οτι εχουν 512. Και ρομ δεν αναφερει ποσο εχει, αμα μπορει καποιος να μ'ενημερωσει.

iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro 

Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra

Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a

γεια σας και απο εμενα υπαρχει τροπος να μεταφερω την εφαρμογη του facebook στην sd γιατι μου πιανει 7 mb ειμαι root και εχω gingerreal2

θα βρεις την απαντηση σου εδω..για να μεταφερεις γενικοτερα εφαρμογες στην SD!

Reboot κάνε και έτοιμος. Μόνο το go sms pro υπάρχει.

Εχει κανονικά bln o kernel σου.

Πείραξε και τις ρυθμίσεις ειδοποιήσεις όπως είπα παραπάνω στο go sms για να ανάβουν τα led και όχι η οθόνη.

Ευχαριστω πολυ !

Εγώ που έχω official rom υποστηρίζεται το bln mod; Κι αν ναι, από που μπορώ να το βρώ; Γιατί στο forum που με είχε κατευθύνει το κινητό δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη

Εγώ που έχω official rom υποστηρίζεται το bln mod; Κι αν ναι, από που μπορώ να το βρώ; Γιατί στο forum που με είχε κατευθύνει το κινητό δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη

Μπορείς σε στοκ ρομ αν έχεις custom kernel.

Cfroot b84 πχ (υπάρχει στον οδηγό για την gr2)

Sent from my GT-I9000

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ...

ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ ΚΙΝΙΤΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ..ΕΨΑΞΑ ΛΙΓΟ ΣΤΟ INTERNET ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΚΑΠΟΙA ΑPPS(HANDCENT,SUPERUSER,TITANIUM,ZEDGE,REALCALC,ASTRO,APP 2SD FREE,EASY BATTERY SAVER,DOLPHIN,3D DIGITAL WEATHER CLOCK)

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ

1.ΥΠΑΡΧΕΙ FLASH PLAYER ΓΙΑ TO KINITO(ΓΤ ΤΗΣ ADOBE ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΕΤΕ)?

2.ΑΚΟΥΣΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ "ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ" ΤΟΥ GOOGLE PLAY ΔΩΡΕΑΝ.ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ??

3.ΕΙΔΑ 2 ΟΔΗΓΟΥΣ(ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ROM & GingerReal-2) ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΙΤΟ...ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ EXPLAIN ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ 2??

4.ΚΑΠΟΙΑ APPS ΚΑΛΥΤΕΡA ΑΠΟ ΑΥΤA ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟIA MUST-HAVE APPS

ΤΟ ΚΙΝΙΤΟ ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΣΠΑΕΙ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ....

--- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ..

Edited by athanaso77

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ...

ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ ΚΙΝΙΤΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ..ΕΨΑΞΑ ΛΙΓΟ ΣΤΟ INTERNET ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΚΑΠΟΙA ΑPPS(HANDCENT,SUPERUSER,TITANIUM,ZEDGE,REALCALC,ASTRO,APP 2SD FREE,EASY BATTERY SAVER,DOLPHIN,3D DIGITAL WEATHER CLOCK)

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ

1.ΥΠΑΡΧΕΙ FLASH PLAYER ΓΙΑ TO KINITO(ΓΤ ΤΗΣ ADOBE ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΕΤΕ)?

2.ΑΚΟΥΣΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ "ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ" ΤΟΥ GOOGLE PLAY ΔΩΡΕΑΝ.ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ??

3.ΕΙΔΑ 2 ΟΔΗΓΟΥΣ(ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ROM & GingerReal-2) ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΙΤΟ...ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ EXPLAIN ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ 2??

4.ΚΑΠΟΙΑ APPS ΚΑΛΥΤΕΡA ΑΠΟ ΑΥΤA ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟIA MUST-HAVE APPS

ΤΟ ΚΙΝΙΤΟ ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΣΠΑΕΙ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ....

--- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ..

1. Το μονο που εχω ακουστα και δουλευει με ολες τις 2.3 Roms μπορεις να το βρεις εδω. Δεν το εχω δοκιμασει δεν ξερω τι παιζει και δεν εχω καμια ευθυνη απλα σου λεω τι ξερω :)

2. Απαγορευεται απο τους Ο.Π.Χ. να συζηταμε για πειρατικα applications σε αυτο το forum, οποτε δεν μπορει καποιος να σου απαντησει κατευθειαν εδω! Οποιος ξερει μπορει με PM ή μπορεις ισως να ψαξεις καπου αλλου :)

3. Roms ειναι διαφορετικες "πειραγμενες" εκδοσεις του firmware του κινητου σου, συνηθως φτιαγμενες απο καποιες ομαδες προγραμματιστων! Συγκεκριμενα η Gingereal 2 ειναι η πιο δημοφιλης rom για το Ace. οπως λες κι εσυ θα διαβασες τον οδηγο εγκαταστασης της μαλλον απο εδω. Αμα διαβασεις και λιγες σελιδες πιο πισω που εχει γινει αρκετο θεμα με τη συγκεκριμενη rom την οποια εχουμε προτιμησει αρκετα ατομα, επειδη δινει λιγη περισσοτερη αυτονομια στη μπαταρια κλπ. Επισης πρεπει να γινεις root για να εχεις δικαιωματα superuser στη συσκευη σου, κατι σαν Admin σκεψου ή και root user αν εχεις ασχοληθει ποτε με Linux. Οδηγο για root θα βρεις εδω.

4. Apps φιλε μου πιστευω οτι δεν υπαρχει κατι που μπορω να σου προτεινω. Φανταζομαι ο καθενας αναλογα με τις αναγκες του ψαχνει και τα αναλογα apps! Τα οποια μπορεις αναλογα με το τι χρειαζεσαι να ρωτας στο thread το οποιο ειναι φτιαγμενο αποκλειστηκα για συζητησεις apps! εδω ειναι ενα απο αυτα τα threads! Το μονο που θα σου προτεινω εγω ειναι το link2sd το οποιο κανει μεταφορα και εγκατασταση εφαρμογων στην sd καρτα και οχι στην internal μνημη του κινητου, μιας και το αγαπημενο μας Ace εχει πολυ περιορισμενη Internal μνημη και αν τη γεμισεις θα εχεις προβληματα! Οδηγος για το πως θα το εγκαταστησεις και χρησιμοποιησεις υπαρχει εδω.

Ελπιζω οσο μπορω να σε βοηθησα! :D

Παιδιά όταν συνδέω το κινητο με τον υπολογιστή δεν μου βγάζει ένδειξη USB στο παράθυρο ειδοποιήσεων ώστε να το αναγνωρίσει ο υπολογιστής. :(

Έχει κανείς καμιά ιδέα τι πρέπει να κάνω;

Παιδιά όταν συνδέω το κινητο με τον υπολογιστή δεν μου βγάζει ένδειξη USB στο παράθυρο ειδοποιήσεων ώστε να το αναγνωρίσει ο υπολογιστής. :(

Έχει κανείς καμιά ιδέα τι πρέπει να κάνω;

Έχεις βάλει drivers για το κινητό ή έχεις κάνει εγκατάσταση το Samsung KIES στο pc σου? κάνε ένα από τα δύο. Αν έχεις κάνει κάτι από αυτά, δοκίμασε σε άλλη USB θύρα του υπολογιστή σου.

Αυτά...

Δεν έχω εγκαταστήσει κανένα απ' τα δύο, θέλω απλά να το βλέπει όπως κι ένα φλασάκι ώστε να μπορώ να μεταφέρω φωτογραφίες, είχα διαβάσει ότι γίνεται και έτσι αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορώ να το καταφέρω. Κάθε ιδέα ευπρόσδεκτη. Edited by zaxarias120

Δεν έχω εγκαταστήσει κανένα απ' τα δύο, θέλω απλά να το βλέπει όπως κι ένα φλασάκι ώστε να μπορώ να μεταφέρω φωτογραφίες, είχα διαβάσει ότι γίνεται και έτσι αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορώ να το καταφέρω. Κάθε ιδέα ευπρόσδεκτη.

κανε μια φορα εγκατασταση το kies και μετα αν θελεις σβηστο! απλα μαζι με το kies θα περαστει και ο driver της συσκευης ωστε να το βλεπεις σαν αφαιρουμενο μέσο! αλλιως δεν θα λειτουργησει ποτε!

Δεν έχω εγκαταστήσει κανένα απ' τα δύο, θέλω απλά να το βλέπει όπως κι ένα φλασάκι ώστε να μπορώ να μεταφέρω φωτογραφίες, είχα διαβάσει ότι γίνεται και έτσι αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορώ να το καταφέρω. Κάθε ιδέα ευπρόσδεκτη.

Αν έχεις win7 μπορεί να στο αναγνωρίσει αν ενεργοποιήσεις τον εντοπισμό σφαλμάτων.

(ρυθμίσεις-εφαρμογές-ανάπτυξη).

Δοκίμασε 1-2 φορές βάλε-βγάλε usb και αν δεν το δει εγκατέστησε το κιες για τους drivers.

Sent from my Galaxy S using homing pigeon

• The title was changed to Samsung Galaxy Ace (S5830)