tonyreverse Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 δεν εχω μεινει πολυ σε στοκ ρομ, αλλα δεν μου αρσεσε η ks2 και η ks9 που ειχα δοκιμασει απο στοκ. με την gr2 ειμαι αρκετα ικανοποιημενος πλεον :) πφ. να μην εχω γνωσεις ****το. :/ δεν θελω να μεινω με την 2.3.5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 (edited) Συγνωμη, αλλα ενω εκανα οτι ειπες και εκανε συγχρονισμο στο κινητο ολα με το gmail, μολις πηγα στον υπολογιστη στο gmail/ επαφες, εμφανιζει μονο αυτες με email. Sorry, αλλ τι κανω καθος; δεν κοιταξα τις επαφες μου στο gmail ποτε. οταν παταω συγχρονισμο για να τις επαναφερω, ερχονται κανονικα. (ησουν συνδεμενος στο ιντερνετ να φανταστω οταν εκανες συγχρονισμο στο κινητο) πφ. να μην εχω γνωσεις ****το. :/ δεν θελω να μεινω με την 2.3.5. μα υπαρχουν οδηγοι! ολοι οταν φλασαραμε τις πρωτες φορες βγαζαμε τα ματια μας 2 ωρες πανω απο τους οδηγους με 100% αγχος!:lol: δεν ειναι τιποτα. επισης αφου εισαι σε 2.3.x, απλα περνας cwm, κανεις τα wipes και περνας την gr2 :) Edited February 11, 2012 by nikos523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagsk Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 Αγόρασα το δικό μου samsung από birdphone στην Ελλάδα αλλά εχει εγκατεστημένο Ρώσσικο firmware. Προφανώς είναι ανεξάρτητη εισαγωγή. Μια-δυο εφαρμογές είναι στα Ρώσσικα σε menu και δεν μπορώ να τις ξεφορτωθώ. Υπάρχει τρόπος να περάσω κάποιο επίσημο unbranded Ελληνικό firmware για τη συσκεύη; Έκανα μια προσπάθεια με το odin και αναβάθμισα απο 2.3.3 σε 2.3.6 αλλά όταν δοκιμάζω με firmware άλλης χώρας μετά το φλασάρισμα στο αρχικό boot κολλάει γιατί δεν έχει πρόσβαση σε κάποοι φάκελλο και μετα στην εκκίνηση κολλάει βγάζοντας ένα μηνυμα για som.sec.android.ugl κάτι. *#1234# PDA: S5830XXKPP PHONE:S5830XXKPP CSC: S5830SERKPP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sndev Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 καλησπέρα και απο εμένα μολις προχθές μπήκα στο κόσμο του android μιας και επεσε στα χερια μου το galaxy ace μετα απο δυο μερες και τη βοηθεια του οδηγου του nikos523 και πολυ googlarisma καταφερα μετα απο καμια 6 αποτυχημενες προσπαθειες να περασω την GingerReal-2 παρατηρω ομως οτι δε μπορω να γραψω ελληνικα.. υπαρχει καποιος τροπος που μπορουν να προστεθουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 καλησπέρα και απο εμένα μολις προχθές μπήκα στο κόσμο του android μιας και επεσε στα χερια μου το galaxy ace μετα απο δυο μερες και τη βοηθεια του οδηγου του nikos523 και πολυ googlarisma καταφερα μετα απο καμια 6 αποτυχημενες προσπαθειες να περασω την GingerReal-2 παρατηρω ομως οτι δε μπορω να γραψω ελληνικα.. υπαρχει καποιος τροπος που μπορουν να προστεθουν? Πήγαινε στις ρυθμίσεις του πληκτρολογίου και επέλεξέ την σαν γλώσσα (την ελληνική εννοώ) και θα γράφεις κανονικά. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sndev Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 Πήγαινε στις ρυθμίσεις του πληκτρολογίου και επέλεξέ την σαν γλώσσα (την ελληνική εννοώ) και θα γράφεις κανονικά. ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση αλλα το κοιταξα ηδη και δεν... δυστηχως στην κανονικη version Που ειχε το κινητο απο τη vodafone υπηρχε η επιλογη και εγραφα ελληνικα στην εκδοση GingerReal-2 δεν διχνει να εχει ελληνικο τροπο γραφης ( μονο ελληνικο μενου για ολο το κινητο εχει, το οποιο μου φαινεται παραξενο να εχει ελληνικο μενου αλλα οχι ελληνικο πληκτρολογιο γιαυτο ρωταω μηπως εκανα κατι στραβα κατα την εγκατασταση?:O ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση αλλα το κοιταξα ηδη και δεν... δυστηχως στην κανονικη version Που ειχε το κινητο απο τη vodafone υπηρχε η επιλογη και εγραφα ελληνικα στην εκδοση GingerReal-2 δεν διχνει να εχει ελληνικο τροπο γραφης ( μονο ελληνικο μενου για ολο το κινητο εχει, το οποιο μου φαινεται παραξενο να εχει ελληνικο μενου αλλα οχι ελληνικο πληκτρολογιο γιαυτο ρωταω μηπως εκανα κατι στραβα κατα την εγκατασταση?:O ) Επιλέγεις την ελληνική γλώσσα από το μενού ρυθμίσεων του πληκτρολογίου; Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση αλλα το κοιταξα ηδη και δεν... δυστηχως στην κανονικη version Που ειχε το κινητο απο τη vodafone υπηρχε η επιλογη και εγραφα ελληνικα στην εκδοση GingerReal-2 δεν διχνει να εχει ελληνικο τροπο γραφης ( μονο ελληνικο μενου για ολο το κινητο εχει, το οποιο μου φαινεται παραξενο να εχει ελληνικο μενου αλλα οχι ελληνικο πληκτρολογιο γιαυτο ρωταω μηπως εκανα κατι στραβα κατα την εγκατασταση?:O ) επελεξε σαν μεθοδο εισαγωγης το πληκτρολογιο gingerbread και στις ρυθμισεις του διαλεξε ελληνικα. το πληκτρολογιο ginger και το swype εχουν ελληνικα κανονικα. μονο το samsung keyboard δεν εχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sndev Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 επελεξε σαν μεθοδο εισαγωγης το πληκτρολογιο gingerbread και στις ρυθμισεις του διαλεξε ελληνικα. το πληκτρολογιο ginger και το swype εχουν ελληνικα κανονικα. μονο το samsung keyboard δεν εχει ευχαριστω πολυ! αυτο ηταν ! συγνωμη μολις δυο μερες το χω και ψαχνομαι ακομα (μεχρι σημερα μονο iphone ειχα και δεν νομιζω να ξαναγυρισω) επισης αμα θες να αλαξεις τον οδηγο σου .. και να σου εξηγησω (Σαν νεος χρηστης που ζωριστικα και πως τα καταφερα) αγοραζοντας νεα συσκευη με εγκατεστημενη την 2.3.5 vodafone χρειαστηκε να κανω πρωτα flash, το ClockWorkMod 4.0.0.9 (το οποιο το εχεις στο ενα αρχειο που κανουμε download ) ωστε να αλαξει το recovery menu και μετα ολα τα υπολοιπα σχεδον οπως τα γραφεις (δε καταφερα το κοματι με τα samsungs app πως που τα βρισκω ?! βημα νουμερο 5 οπου δε το καταφερα και συνεχισα με τα υπολοιπα και πηγαν ολα Normal) αμα θες σε παρακαλω να το προσθεσεις οτι σε αυτη τη περιπτωση χρειαζεται πρωτα το clockworkmod μην παιδευτουν και αλλα ατομα και προς θεου δε σου κανω υποδειξη απλα εξηγω που πεδευτηκα σαν απειρος χρηστης που πρωτη φορα προσπαθουσα να κανω κατι τετοιο και μη ξερωντας καν τι ειναι αυτα τα cwn βοηθηκα παρα πολυ πουτα εξηγουσες παρακατω σε καποιο αλλο παλικαρι κατα τα αλλα χιλια ευχαριστω για τις οδηγιες ηταν πολυ απλες χωρις πολλα περιττα ωστε να μπεχτω επιπλεον με ορος ^^ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 (edited) ευχαριστω πολυ! αυτο ηταν ! συγνωμη μολις δυο μερες το χω και ψαχνομαι ακομα (μεχρι σημερα μονο iphone ειχα και δεν νομιζω να ξαναγυρισω) επισης αμα θες να αλαξεις τον οδηγο σου .. και να σου εξηγησω (Σαν νεος χρηστης που ζωριστικα και πως τα καταφερα) αγοραζοντας νεα συσκευη με εγκατεστημενη την 2.3.5 vodafone χρειαστηκε να κανω πρωτα flash, το ClockWorkMod 4.0.0.9 (το οποιο το εχεις στο ενα αρχειο που κανουμε download ) ωστε να αλαξει το recovery menu και μετα ολα τα υπολοιπα σχεδον οπως τα γραφεις (δε καταφερα το κοματι με τα samsungs app πως που τα βρισκω ?! βημα νουμερο 5 οπου δε το καταφερα και συνεχισα με τα υπολοιπα και πηγαν ολα Normal) αμα θες σε παρακαλω να το προσθεσεις οτι σε αυτη τη περιπτωση χρειαζεται πρωτα το clockworkmod μην παιδευτουν και αλλα ατομα και προς θεου δε σου κανω υποδειξη απλα εξηγω που πεδευτηκα σαν απειρος χρηστης που πρωτη φορα προσπαθουσα να κανω κατι τετοιο και μη ξερωντας καν τι ειναι αυτα τα cwn βοηθηκα παρα πολυ πουτα εξηγουσες παρακατω σε καποιο αλλο παλικαρι κατα τα αλλα χιλια ευχαριστω για τις οδηγιες ηταν πολυ απλες χωρις πολλα περιττα ωστε να μπεχτω επιπλεον με ορος ^^ σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια φιλε μου :) προς θεου, γιατι να παρεξηγηθω? δεν μπορω να κανω edit το ποστ μου πλεον, μονο καποιος mod μπορει να το κανει. θα το καθαρογραψω καποια μερα ομως. για το 5 στο zip που εχω μαζεψει τα αρχεια, εχω και ενα "twapps" καπως ετσι (touchWizz apps αυτα ειναι τα samsung apps) το βαζεις στην καρτα μνημης μπαινεις σε cwm (κλειστο κινητο και πατας κουμπι home και power μαζι) και πατας την επιλογη "mounts & storage" μετα "mount system" και μετα πας πισω στο αρχικο μενου του cwm. τωρα πατας "install zip from sdcard" μετα "choose zip from sdcard" και διαλεγεις το αρχειο για να το φλασαρεις πισω πισω και reboot system now ετοιμος! edit: τωρα που κοιταξα τον οδηγο, στο 3 εγραψα οτι πρεπει να περασεις cwm (cwm=clockworkmod recovery) Edited February 12, 2012 by nikos523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sndev Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 edit: τωρα που κοιταξα τον οδηγο, στο 3 εγραψα οτι πρεπει να περασεις cwm (cwm=clockworkmod recovery) Ολα καλα τοτε , προφανος μπερδεψα το cwm απο το 1 βημα (θεωρουσα οτι ειναι το recovery menu κ στο βημα 1 και στο 3 ! και δεν εβγαζα ακρη γιαυτο τα κανα σαλατα :X ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pharao Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&t=1&o=1&m=GT-S5830&r=1#regiona κατεβασα απο δω το 2.3.5 spain και δεν το αποσυμπιεζει ζηταει κωδικο.......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sndev Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&t=1&o=1&m=GT-S5830&r=1#regiona κατεβασα απο δω το 2.3.5 spain και δεν το αποσυμπιεζει ζηταει κωδικο.......... ασε κ γω τα ιδια τραβηξα! το πασσ ειναι sammobile.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pharao Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 ασε κ γω τα ιδια τραβηξα! το πασσ ειναι sammobile.com μπα..........τιποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sndev Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 δοκιμασε να κατεβασεις την εκδοση 2,3,5 την ελληνικη που λεει vodafone που νε στανταρ αυτος ο κωδικος ( γενικα οτι κατεβασα απο αυτο το σιτε ο κωδικος ηταν sammobile.com μηπωs γραφεις τιποτα λαθος η με κεφαλαια? δοκιμασε και με copy paste.. ctrl +c , ctrl+ v ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 μπα..........τιποτα! δοκιμασε samfirmware.com επισης θα προτεινα 2.3.6 ΚΤ7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pharao Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 (edited) δοκιμασε να κατεβασεις την εκδοση 2,3,5 την ελληνικη που λεει vodafone που νε στανταρ αυτος ο κωδικος ( γενικα οτι κατεβασα απο αυτο το σιτε ο κωδικος ηταν sammobile.com μηπωs γραφεις τιποτα λαθος η με κεφαλαια? δοκιμασε και με copy paste.. ctrl +c , ctrl+ v ) με copy-paste τον εβαλα και τιποτα.......... δοκιμασε samfirmware.com επισης θα προτεινα 2.3.6 ΚΤ7 αυτο κανει δουλεια την κατεβαζω και βλεπουμε............ Edited February 12, 2012 by pharao Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagsk Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 Yπάρχει επίσημη unbranded firmware έκδοση για Ελλάδα; Τι κωδικό έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melanouri Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 Καλησπέρα σε όλους...:) Είμαι κάτοχος του Άσσου εδώ και μια βδομάδα και νέος χρήστης στo Android :happy: Έχω διαβάσει 118 σελίδες στο παρόν thread και κάποια στιγμή θα το διαβάσω όλο...:wacko: Το θέμα με την μπαταρία είναι λίγο που με ενοχλεί... μου κρατάει μία μέρα! κάθε βράδυ το φορτίζω και κατα την διάρκεια της ημέρας φοβάμαι μην ξεμείνω ξαφνικά! Σκέφτομαι να προμηθευτώ μια extra μπαταρία και θα ήμουν ευγνώμων αν κάποιος θα μπορούσε να μου προτείνει κάποια πιο μεγάλη σε mah και δοκιμασμένη! Ευχαριστώ εκ των προτέρων... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 Ελικοπτέρου ίσως σου κάνει :) διότι η μπαταρία στο κινητό μας ...δεν είναι και τόσο Άσσος. Με καλή χρήση 1 μέρα κρατάει. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melanouri Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 (edited) Ευχαριστώ για την απάντηση... μάλλον θα προμηθευτώ και μια 2η να έχω στην τσέπη μου... τουλαχιστον να μην νοιώθω ανασφάλεια! :) έχω δει μερικές στο ebay αλλά δεν τις πολυεμπιστεύομαι τις noname και για αυτό ρώτησα μήπως κάποιος έχει χρησιμοποιήσει κάποια noname... Επίσης έχω εντοπίσει και το εξής... καμιά φορά όταν με καλεί κάποιος, ο ήχος κλήσης δεν χτυπάει παρά μόνο η δόνηση... γνωρίζει κανείς γιατί το κάνει αυτό? Edited February 13, 2012 by melanouri Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ns11 Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 ξέρει κανεις αν αυτό δουλεύει σε galaxy ace 2.3.3 σε STOCK ROM ? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1445408 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 Yπάρχει επίσημη unbranded firmware έκδοση για Ελλάδα; Τι κωδικό έχει; H τελευταία επίσημη Unbranded (την οποία και φοράει αυτή τη στιγμή στο κινητό μου) είναι η S830XWKP8 και είναι Ginger 2.3.3 Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 H τελευταία επίσημη Unbranded (την οποία και φοράει αυτή τη στιγμή στο κινητό μου) είναι η S830XWKP8 και είναι Ginger 2.3.3 Για πες μας λίγο ολα τα στοιχεία της ρομ φίλε. Pda, modem,csc Thanks :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 PDA:KPY / PHONE:KP8 / CSC:KPA(EUR) Πάντα μέσω KIES. Δεν έχω πειράξει τίποτε. Μέχρι στιγμής μου παίζουν ΟΛΑ άψογα. Δεν έχω τίποτε από όλα αυτά που διαβάζω (κολλήματα, καθυστερήσεις, lags κλπ) Το μόνο μου πρόβλημα είναι η μπαταρία. Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts