nikos523 Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 (edited) Παίδες μετά από κανένα μήνα που παράτησα το ace, είπα να ξανασχοληθώ λίγο. Έβαλα την gr-2 και τον τελευταίο cfroot. Την φοράω σχεδόν δύο βδομάδες και μπορώ να πω πως είναι η καλύτερη ως τώρα από όσες έχω βάλει (βγήκαν πολλές βέβαια την μέρα που φλάσαρα). Πολύ καλή, γρήγορη, δεν βρήκα bug ακόμα και η μπαταρία κρατάει 4 ώρες προβολής επιτέλους! (με την χρήση που κάνω είναι πολύ για το ace) Το μόνο που χρειάζεται για να δουλεύει σωστά, είναι να φλασάρεις και τα tw apps μετά την ρομ. Εν ολίγοις (για αρχάριους ενδιαφερόμενους). ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ GingerReal-2 1. Κάνουμε από cwm (με κλειστό το κινητό home + power) wipe data/cache/dalvik (σβήνονται τα πάντα εννοείται) 2. Περνάμε στοκ ginger με odin (εκτός αν βρισκόμαστε ήδη σε στοκ 2.3.x) 3. Περνάμε cwm (εκτός αν έχουμε ήδη πάλι) με το κλασσικό .zip (apply update) 4. Ξανά τα wipes και φλασάρουμε την ρομ (instal zip from sd card). 5. Μπαίνουμε cwm και κάνουμε mounts & storage-mount system, πηγαίνουμε πίσω και φλασάρουμε τα samsung apps (instal zip from sd card). Μπορούμε να διαγράψουμε ότι app απο αυτά θέλουμε μετά. 6. Φλασάρουμε τον κέρνελ b84 από cwm (instal zip from sd card). 7. Φλασάρουμε το b84 fix με cwm manager (θα υπάρχει σαν εφαρμογή στο κινητό μετά το φλασάρισμα του b84. Ξαναλέω, το b84-fix φλασάρεται με cwm manager που είναι εφαρμογή στο κινητό μετά το πέρασμα του b84. 8.enjoy :) την συστήνω ανεπιφύλαχτα Οδηγός για φλασάρισμα στοκ ρομ υπάρχει στην πρώτη σελίδα, οπότε δεν χρειάζεται να τον γράψω. Τα υπόλοιπα τώρα: Η ρομ εδώ Όλα τα υπόλοιπα (cwm4,kernel,root,tw apps) τα έχω ετοιμάσει σε ένα zip εδώ ( το αρχείο για το root το έβαλα καταλάθος!:lol: Μην σας απασχολεί ) το thread της ρομ το thread του κερνελ Εννοείται πως δεν φέρω καμία ευθύνη για οτιδήποτε. Αν κάτι πάει στραβά, είναι από δικό σας λάθος και μόνο :) Edited January 31, 2012 by nikos523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Super! ευχαριστούμε πολύ! Παίζει μέσα στη βδομάδα να την αλλάξω κι εγώ γιατί βαρέθηκα την 2.3.5 που έχω. Όταν το κάνω, σίγουρα θα γράψω σχόλια. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nexus82 Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Παιδια σκεφτομαι να αγορασω το galaxy ace και θελω να ρωτησω αν ξερει καποιος αν υπαρχει καποιο αρνητικο θεμα με την μικρη εσωτερικη μνημη του 158mb. οταν ας πουμε το φορτωσεις με πολλες εφαρμογες κολλαει? Και επισης αν υπαρχει προβλημα με τη μνημη ram που δεν ειναι 512 αλλα ειναι μικροτερη. και κατι για την καμερα, εχει ζουμ? Η κάμερα δέν έχει ζοομ, τουλάχιστον με αυτό με το πρόγραμμα που έχει. Δέν ξέρω άν με κάποιο άλλο app απο το Market μπορεί να το κάνει Η μνήμη μέχρι στιγμής δεν μου έχει δημιουργήσει πρόβλημα, facebook messenger ανοιχτό μαζί με browser κ δεν κολλάει Εντάξει αν το παρακάνεις θα κολλήσει αναλόγως κ πόσο βαρύ είναι το πρόγραμμα, εδώ μερικές φορές κολλάνε τα pc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Μία ερώτηση αν ξέρει κάποιος Έχω βάλει την CyanogenMod 7.2 cooper KANG RC0 Android 2.3.7 by vo-1 και δεν έχω ήχο στο κλείδωμα/ξεκλείδωμα και στο touch Ξέρει κανείς τι φταίει ? Σημείωση, άμα βάλεις το αυτί σου στο μεγάφωνο ακούς τους ήχους αυτούς αλλά απειροελάχιστα. Σαν να έχεις χαμηλώσει την ένταση τελείως. ¨Ομως δεν την έχω χαμηλωμένη. Οι άλλοι ήχοι είναι οκ. Και επίσης για να βάλω ένα ringtone mp3 πρέπει να το βάλω στο system/media/ringotones ? δεν το βρίσκω λογκό. έκανα κάτι λάθος ? γαιτί αν το βάλω στο sdcard/media/ringtones δεν το παίζει... Κάτι έχω γενικότερα με τους ήχους... :sick: Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axelfoley Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 (edited) Η κάμερα δέν έχει ζοομ, τουλάχιστον με αυτό με το πρόγραμμα που έχει. Δέν ξέρω άν με κάποιο άλλο app απο το Market μπορεί να το κάνει Η μνήμη μέχρι στιγμής δεν μου έχει δημιουργήσει πρόβλημα, facebook messenger ανοιχτό μαζί με browser κ δεν κολλάει Εντάξει αν το παρακάνεις θα κολλήσει αναλόγως κ πόσο βαρύ είναι το πρόγραμμα, εδώ μερικές φορές κολλάνε τα pc thanks a lot!! χαζο αλλα θα το ρωτησω το μηνυμα ποσους χαρακτηρες εχει? 160 'η 86 που εχουν μερικα κινητα? Ερωτηση που προβληματιζει πολυ τελευταια! Samsung Galaxy Ace ή Sony Ericsson Neo V ? το neo V παιζει σε πολυ καλη τιμη στα 199€!! Οποιος εχει αποψη θα με βοηθουσε πολυ!! :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited January 31, 2012 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pharao Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 και το ACE απο κει αρχιζει στην τιμη........... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 Ερωτηση που προβληματιζει πολυ τελευταια! Samsung Galaxy Ace ή Sony Ericsson Neo V ? το neo V παιζει σε πολυ καλη τιμη στα 199€!! Οποιος εχει αποψη θα με βοηθουσε πολυ!! Αν και αρκετά καλύτερο το neo v, με το εξωφρενικό σαρ που έχει δεν θα το έπαιρνα εγώ προσωπικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 thanks a lot!! χαζο αλλα θα το ρωτησω το μηνυμα ποσους χαρακτηρες εχει? 160 'η 86 που εχουν μερικα κινητα? 160 κανονικότατα! Αν όμως θες (δε βρίσκω λόγο , βέβαια) μπορείς να στέλνεις και μικρούς ελληνικούς πολύ λιγότερους στον αριθμό ανά μήνυμα. Δεν είμαι σίγουρος αν είναι 80 ή 86 ή 67 ή κάτι άλλο :) Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 Ερωτηση που προβληματιζει πολυ τελευταια! Samsung Galaxy Ace ή Sony Ericsson Neo V ? το neo V παιζει σε πολυ καλη τιμη στα 199€!! Οποιος εχει αποψη θα με βοηθουσε πολυ!! Τέτοια θέματα εδώ: http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=34 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nexus82 Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 Ερωτηση που προβληματιζει πολυ τελευταια! Samsung Galaxy Ace ή Sony Ericsson Neo V ? το neo V παιζει σε πολυ καλη τιμη στα 199€!! Οποιος εχει αποψη θα με βοηθουσε πολυ!! .[/b][/size] Το ίδιο δίλημμα είχα κ εγώ..αλλά τελικά πήρα το ace κ δεν το μετάνοιωσα Βασικά το ace είναι λίγο κατώτερο απο θέμα επιδόσεων αλλά είναι ομορφότερο κ καλύτερο ποιοτικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 (edited) Έτοιμος ο οδηγός εγκατάστασης για την GingerReal-2. Αν θέλει κάποιος MODεράτορας ας τον βάλει στην πρώτη σελίδα :) edit: προστέθηκε απο τον athanaso77 ευχαριστουμε :) Edited January 31, 2012 by nikos523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosm711 Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 Έτοιμος ο οδηγός εγκατάστασης για την GingerReal-2. Αν θέλει κάποιος MODεράτορας ας τον βάλει στην πρώτη σελίδα :) νικο ειναι καλητερη απο τιν the myth beta2? γιατι ειχα παρατιρισει στις επαφες δεν μποτουσες να βαλεις προτα το επιθετο και μετα το ονομα ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 νικο ειναι καλητερη απο τιν the myth beta2? γιατι ειχα παρατιρισει στις επαφες δεν μποτουσες να βαλεις προτα το επιθετο και μετα το ονομα ευχαριστω εμενα μου βγαζει διπλασια μπαταρια (themyth beta2 ειχα πριν) και δεν εχει βγαλει κανενα bug μεχρι τωρα (ειχα soft reboots στο wifi με ολες τις themyth). αυτο με τις επαφες δεν το κοιταξα. θα το κοιταξω μετα και θα σε ενημερωσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosm711 Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 (edited) εμενα μου βγαζει διπλασια μπαταρια (themyth beta2 ειχα πριν) και δεν εχει βγαλει κανενα bug μεχρι τωρα (ειχα soft reboots στο wifi με ολες τις themyth). αυτο με τις επαφες δεν το κοιταξα. θα το κοιταξω μετα και θα σε ενημερωσω νικο για μενα η καλιτερη ρομ μεχρι τορα ειναι η the myth beta2 εχω βαλει ολες σχεδον και αυτη που αναφερει εσει ειναι πολυ καλη αλλα μου τιν εσπασε αυτο το πραγμα περιμενω νεα σου:) Edited January 31, 2012 by markosm711 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wildfires Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 καλημερα!!!!αξιζει να το παρω σε αντικατασταση του wildfires ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nexus82 Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 καλημερα!!!!αξιζει να το παρω σε αντικατασταση του wildfires ? http://www.compare-cellphones.org/Samsung-Galaxy-Ace-vs-HTC-Wildfire Αξίζει, τώρα εσύ επιλέγεις πόσο θέλεις να ανέβεις σε λεφτά κ επιδόσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas83 Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Κάλημερα σας παίδες.. Μια ερώτηση έχω να κάνω έχω πάρει το ACE εδώ και τρεις μήνες μια απορία έχω πώς μπορώ να βάλω στο ελληνικό πληκτρολόγιο το ς (σ τελικό),δεν ξέρω αν έχει αναρτηθει προηγουμένως η ίδια ερώτηση αλλά εχω διαβάσει πανω απο 30 σελίδες και δεν βρίσκω κάτι.. Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας και την βοηθειά σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 νικο για μενα η καλιτερη ρομ μεχρι τορα ειναι η the myth beta2 εχω βαλει ολες σχεδον και αυτη που αναφερει εσει ειναι πολυ καλη αλλα μου τιν εσπασε αυτο το πραγμα περιμενω νεα σου:) Βάζοντας στο ταξινόμηση & στο εμφάνιση "επίθετο", εμφανίζει κανονικά το επίθετο πρώτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosm711 Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Βάζοντας στο ταξινόμηση & στο εμφάνιση "επίθετο", εμφανίζει κανονικά το επίθετο πρώτα. Θα το δοκιμασω Νίκο και θα σου πω ευχαριστώ πάντως πιστεύεις Πιερ είναι. Καλύτερη από τιμάται the myth. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Θα το δοκιμασω Νίκο και θα σου πω ευχαριστώ πάντως πιστεύεις Πιερ είναι. Καλύτερη από τιμάται the myth. μεχρι τωρα βλεπω οτι η gr-2 ειναι καλυτερη της themyth και των cm. δεν κομπλαρε πουθενα το κινητο, δεν μου εβγαλε κανενα bug και η μπαταρια πεταει. φοβομουν να την βαλω πιο πριν γιατι στο S δεν ειναι κατι σπουδαιο η συγκεκριμενη. στο ace παντως πεταει και τρεχει απροβληματιστα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MCGITYS Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 καλημερα φιλε νικο εχω την 2.3.5 της vodafone custom .. απλα κανω factory reset και περναω την g2 ? δωσε μια βοηθεια φιλε ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 καλημερα φιλε νικο εχω την 2.3.5 της vodafone custom .. απλα κανω factory reset και περναω την g2 ? δωσε μια βοηθεια φιλε ... καλημερα φιλε. τις voda πως γινετε να ειναι custom? εαν δεν εχει αλλαξει τιποτα στο filesystem απλα κανεις wipe και περνας την gr2. πιστευω καλυτερα παντως να περασεις μια στοκ με το odin για να γινει πεντακαθαρη εγκατασταση και μετα να βαλεις την gr2 και τον b84 κερνελ οπως ακριβως γραφω στο οδηγο. (wipe πριν και μετα την εγκατασταση τις στοκ εννοειται ετσι?:)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MCGITYS Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 φιλε μου καλα τα λες μολις ξυπνησα ... :p εχω περασει με odin την S5830BUKS2 ##2.3.5 2011 November S5830VGRKS3 Greece (Vodafone) απο το sammobile ... αρχικα κανω factory reset περναω το cwm και εν συνεχεια ακολουθω της οδηγιες σου ... δεν χρειαζεται να περασω αλλη ρομ ετσι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 φιλε μου καλα τα λες μολις ξυπνησα ... :p εχω περασει με odin την S5830BUKS2 ##2.3.5 2011 November S5830VGRKS3 Greece (Vodafone) απο το sammobile ... αρχικα κανω factory reset περναω το cwm και εν συνεχεια ακολουθω της οδηγιες σου ... δεν χρειαζεται να περασω αλλη ρομ ετσι ? :lol: οχι δεν χρειαζεται. κανεις ακριβως αυτα που ειπες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MCGITYS Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 ευχαριστω φιλε νικο ... θα σας πω εντυπωσεις αργοτερα ... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts