soublaki-3 Δημοσιεύτηκε January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 27, 2011 Εχετε εθισμό σε κάτι; Αλλοι έχουν στο κάπνισμα, άλλοι στο αλκοόλ, άλλοι στο τζόγο... Εγώ μια περίοδο είχα στο τζόγο, έχασα μεγάλα ποσά, τώρα έχω στο internet και δεν μπορώ να προσηλωθώ στο διάβασμά μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 στο internet εγω το παραδεχομαι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Bρειτε γυναικα και θα τα ξεχασετε ολα :p:p Βασικα εγω εχω εθιστει πλεον με το κινητο μου,"ολη μερα με αυτο παιζεις αμαν πια!!" αυτο ακουω συνεχεια και οποιος καταλαβε καταλαβε....:lol::lol::lol: Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Bρειτε γυναικα και θα τα ξεχασετε ολα :p:p Βασικα εγω εχω εθιστει πλεον με το κινητο μου,"ολη μερα με αυτο παιζεις αμαν πια!!" αυτο ακουω συνεχεια και οποιος καταλαβε καταλαβε....:lol::lol::lol: εγω να δεις με το iphone μου που ειναι και το πρωτο κινητο αφης και εκανα μεταβασει απο το νοκια ν82. εκει να δεις κολημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 (edited) στο ιντερνετ στο wildfire και στην αγαπημενη μου ομαδα:D:D edit: + pes 2011 Edited January 27, 2011 by giothesuper Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που να μην είναι εθισμένος σε κάτι. Τουλάχιστον ας είμαστε εθισμένοι σε όσο το δυνατόν λιγότερο βλαβερά πράγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Kι εγω μαλλον στο internet, αν και εχω περασει φασεις αποτοξινωσης παντα ξανακυλαω.:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
holic Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 εθισμένος στο online luxury shopping (ακόμα να καταλάβω πως προέκυψε αυτό) / internet γενικότερα / high end computing / mobile computing / MMORPGS .... Μην με ρωτάτε πως τα καταφέρνω....κατεστραμένος τελείως. Ευτυχώς που δεν είμαι εθυσμένος και στο τσιγάρο. Δεν την παλεύω καθόλου γενικά... i guess άτιμε καπιταλισμέ, και ναι ούτε εγώ μπορώ να διαβάσω .... ***ανα ζωή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Με τον Ολυμπιακο και τα βιβλια :O Δεν μπορω να αντεξω μεγαλο διαστημα μακρια τους :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Adjoint Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Εθισμένος με τα αυτοκίνητα και τη φωτογραφία και τώρα σιγά σιγά και με τα κινητά. χαχα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Με τα αυτοκινητα,τα gadgets,τους υπολογιστες,το ιντερνετ κι οτι κανει κακο στην υγεια(ειτε την ψυχολογικη,ειτε την σωματικη) οπως γυναικες,τσιγαρα,ποτα,καφεδες κτλ. Μια χαρα χαλια δηλαδη!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Μια απ'τα ιδια, στο Internet κι εγω.Δεν μπορω αμα δεν μπω τουλ.1 ωρα την μερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs40 Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Παλια με το Lineage!ατελειωτες ωρες μπροστα απο 1 pc (x3 χρονια ..:lol:) ...ευτυχως τωρα με 1 ωρα ιντερνετ την ημερα..ειμαι μια χαρα Παράθεση no turbo..no life Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Mε το στρατό ότι έχει να κάνει με Η/Υ έχει περάσει σε 2η μοίρα. Αλλά γενικά ότι έχει να κάνει με αμάξια, διαδίκτυο και ρολόγια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 GRnet IRC network Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 video games :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Είναι βαριά λέξη ο εθισμός.Δεν νομίζω ότι είμαι εθισμένος σε κάτι.Μπορεί να χρησιμοποιώ αρκετά το ίντερνετ αλλά αντέχω και χωρίς αυτό, και έχουν υπάρξει περιπτώσεις που δεν το είχα και άντεξα:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 κινητα,pes2011,ΠΑΟΚ..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_hacker Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Βασικα και εγω πιστευω πως ειναι λιγο βαρια λεξη ο εθισμος. Αν και: πινω, καπνιζω, παιζω mmorg, ασχολουμαι με κινητα-anime-computing-βιβλια σε μεγαλο βαθμο, δεν υπαρχει κατι που αν δεν το εχω, πιστευω πως θα μου λειψει πραγματικα. Γενικα δεν πιστευω πως τα παντα ειναι στο μυαλο, αν θες μπορεις να ζησεις με ή χωρις κατι. Παράθεση Το τίμημα αυτών που κατέχουν την γνώση, είναι να ζουν έκπτωτοι..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 (edited) Έχω εθισμό... στον ύπνο όλη μέρα. :p Και τρώω τα νύχια μου και δεν μπορώ με τίποτα να το σταματήσω, προσπαθώ 15 χρόνια... Και στα αναψυκτικά. Δεν πίνω μεγάλες ποσότητες αλλά μπορεί να μην φάω (ειδικά αν το φαγητό είναι αλμυρό) αν δεν έχω κόκακόλα, έστω μια γουλιά... :( Και τα τελευταία χρόνια, στην αναζήτηση του φτηνότερου πακέτου χρήσης κινητού για τις ανάγκες μου. Και φταίει το myphone. Παλιά πλήρωνα ό,τι να'ναι, τώρα συνεχώς σκέφτομαι "ποιο είναι το φτηνότερο;". Έχω 15 κάρτες σιμ που η κάθε μία είναι καλύτερη και φτηνότερη για κάποια χρήση. :lol: Edited January 28, 2011 by tseapis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_4 Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Τσιγάρο. Το είχα κόψει ένα 4μηνο και σαν ηλίθιος το ξανάρχισα. Όταν το έκοψα κατάλαβα πόσο εθισμένος ήμουνα. ΑΠό εκεί κ πέρα μου αρέσουν πάρα πολλά πράγματα με τα οποία ασχολούμαι συνεχώς, αλλά δεν θεωρώ κάποιο από αυτά σοβαρό εθισμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Ποιός άνθρωπος δεν έχει εθισμό σε κάτι; Εγώ έχω στα αυτοκίνητα, στο ίντερνετ και στις αγορές. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nihil Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Eθισμός είναι βαριά λέξη, αλλά... όταν είσαι όλη τη μέρα στη δουλειά μπροστά από ενα PC και γυρνάς σπίτι και ξαναμπαίνεις στο internet, πώς λέγεται αυτό; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AccountSaver Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 ο υπολογιστής ... και η μηχανη ;) Παράθεση “In the name of god. Impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 Μπα τιποτα δεν εχω.. ασχολουμαι με ολα οσα μου αρεσουν οταν μπορω και οταν δεν μπορω δεν στεναχωριεμαι και καθολου... .. μπαινω στο ιντερνετ αρκετα και λιγο .. αναλογα με την ωρα και τη διαθεση που εχω.. .. σιγουρα προσπαθω να ειμαι περισσοτερο με φιλους παρα με τα χαζοκουτια μου .. τελικα εχει να κανει και με την ηλικια.. και με την φαση που περναει καποιος.. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts