telson71 Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 Γεια χαρα,πριν λιγο καιρο(εχθες:rolleyes:!)κατεβασα κατι εφαρμογες απο το μαρκετ και δεν ξερω πως τα καταφερα και εξαφανισα το πρασινο εικονιδιο του ακουστικου,αυτο που ειναι το ενα απο τα τεσσερα κατω στην οθονη,με αποτελεσμα να υπαρχουν μονο τα υπολοιπα τρια.Μπορει να μου πει καποιος πως το επαναφερω παλι? Ευχαριστω:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 Γεια χαρα,πριν λιγο καιρο(εχθες:rolleyes:!)κατεβασα κατι εφαρμογες απο το μαρκετ και δεν ξερω πως τα καταφερα και εξαφανισα το πρασινο εικονιδιο του ακουστικου,αυτο που ειναι το ενα απο τα τεσσερα κατω στην οθονη,με αποτελεσμα να υπαρχουν μονο τα υπολοιπα τρια.Μπορει να μου πει καποιος πως το επαναφερω παλι? Ευχαριστω:cry: Μπες στο app drawer, βρες την εφαρμογή, πατα την παρατεταμένα να επιλεγει και τράβα την στο dock (εκει που ήταν) Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 Γεια χαρα,πριν λιγο καιρο(εχθες:rolleyes:!)κατεβασα κατι εφαρμογες απο το μαρκετ και δεν ξερω πως τα καταφερα και εξαφανισα το πρασινο εικονιδιο του ακουστικου,αυτο που ειναι το ενα απο τα τεσσερα κατω στην οθονη,με αποτελεσμα να υπαρχουν μονο τα υπολοιπα τρια.Μπορει να μου πει καποιος πως το επαναφερω παλι? Ευχαριστω:cry: Μπες μέσα στο μενού που είναι όλα τα εικονίδια, πάτα το αριστερό πλήκτρο και εκεί θα έχεις κάποια επιλογή για ταξινόμηση των εικονιδίων ή επεξεργασία δε θυμάμαι ακριβώς πως το αναφέρει. Αφού μπεις σε αυτή τη λειτουργία θα βρεις το εικονίδιο που θες από το μενού και θα το τραβήξεις εκεί κάτω στην μπάρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telson71 Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 Ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις παιδια.εγινε διορθωση!!:up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoka Δημ. March 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2012 (edited) Καλησπέρα. Έχει δοκιμάσει κανείς την εφαρμογή Spirit Fm; Στο κινητό έχω τη ROM ICS4.0.3] WeUI v0.7.8. Έτρεξα την εφαρμογή και ενώ βρίσκει σταθμούς δεν ακούγεται κάτι στα ακουστικά. Τα ακουστικά δουλεύουν κανονικά γιατί ακούω μουσική από το ίδιο κινητό. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει; Παιδιά ευχαριστώ. Βρήκα τη λύση. Edited March 16, 2012 by geoka Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. March 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2012 Καλησπέρα. Έχει δοκιμάσει κανείς την εφαρμογή Spirit Fm; Στο κινητό έχω τη ROM ICS4.0.3] WeUI v0.7.8. Έτρεξα την εφαρμογή και ενώ βρίσκει σταθμούς δεν ακούγεται κάτι στα ακουστικά. Τα ακουστικά δουλεύουν κανονικά γιατί ακούω μουσική από το ίδιο κινητό. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει; Παιδιά ευχαριστώ. Βρήκα τη λύση. Ούτε και μένα δουλεύει. Τι έκανες; Πείραξα όλες τις ρυθμίσεις, αλλα μάταια. Και ακούω πολύ ραδιόφωνο, νομίζω μόνο γι'αυτό θα βγάλω την ics :( Και στην cm9 και στην RC4.2 και στην dark knight 3 4.0.4 δε μου δούλεψε. Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!! Αργότερα: άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση! --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE > Pixel 9 --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GnF Δημ. March 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2012 Ούτε και μένα δουλεύει. Τι έκανες; Πείραξα όλες τις ρυθμίσεις, αλλα μάταια. Και ακούω πολύ ραδιόφωνο, νομίζω μόνο γι'αυτό θα βγάλω την ics :( Και στην cm9 και στην RC4.2 και στην dark knight 3 4.0.4 δε μου δούλεψε. Βάλε galaxy alsa στις ρυθμίσεις του spirit fm. Απλα να σου πώ ότι υπάρχουν διάφορα προβλήματα που έχει δημιουργήσει το πρόγραμμα αυτό σε διάφορους χρήστες (δεν τους ακούει ο συνομιλητής αφού ανοίξεις το spirit fm μέχρι να κάνεις restart. Το χειρότερο νομίζω είναι που έχω διαβάσει για...... καμένο ηχείο?). Απλά ψάξτε μία ίσως και να έχει βγεί κάποιο fix για όλα αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dragonheart Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 Καλησπερα σε ολους! Λοιπον, εχω ενα galaxy s stock σε 2.3.3 (με superuser). Το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι με την μπαταρια. Το βγαζω το πρωι απο την πριζα και μεχρι το βραδυ μου εχει πεταξει μηνυμα να συνδεσω το φορτιστη με χρηση ελαχιστη εως καθολου. Εχω παρει αλλη μια εξτρα και αυτη μου κανει τα ιδια. Το μονο που μπορω να σκεφτω οτι μπορει να φταιει ειναι οτι εχω πολλες εφαρμογες εγκατεστημενες (15 σελιδες οι περισσοτερες γεματες). Γενικα ακολουθω ολες τις οδηγιες για να εχω μεγαλυτερη διαρκεια ζωης (κλειστο wifi, οχι live wallpapers κτλ), το μοναδικο που εχω ανοικτο ειναι ο λογαριασμος μου στο gmail που του εχω βαλει να συγχρονιζει επειδη το χρειαζομαι. Εχω εγκατεστημενο και το Titanium Backup pro (αγορασμενο οπως και οι περισσοτερες εφαρμογες) λετε να του κανω reset μηπως και στρωσει; Επισης τον τελευταιο καιρο εχω παρατηρησει οτι κανει καποια νερα, αργει να ανοιξει καποιες εφαρμογες, κολαει σε καποια παιχνιδια λιγο (ακομα και στο angry birds). Παράθεση http://img409.imageshack.us/img409/7029/cretaet8.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 Φίλε μου μπορεί να ακολουθείς τις οδηγίες για μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας, αλλά ξεχνάς το γεγονός ότι η 2.3.3 έχει πρόβλημα με την κατανάλωση της μπαταρίας :) Μάλλον αυτό θα είναι το πρόβλημα. Μπορεί να μην συμβαίνει πάντα, άλλα μπορεί να σου τελειώνει την μπαταρία και σε 10 ώρες όποτε του καπνίσει. Δεν είναι και λίγες οι φορές βέβαια που κάποια εφαρμογή κακογραμμένη μένει ανοιχτή και καταναλώνει την μπαταρία χρησιμοποιόντας CPU αλλά από τη στιγμή που έχεις 2.3.3 το πρόβλημα προφανώς θα οφείλεται από το ίδιο το σύστημα. Μπορείς να αναβαθμίσεις σε 2.3.6 JW1 να είσαι ήσυχος. (Από τη στιγμή που έχεις ήδη κάνει root, δεν έχεις να χάσεις κάτι αν αναβαθμίσεις) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dragonheart Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 Απλα μου κανει εντυπωση πως γινεται απο εκει που χωρις χρηση εφτανε ανετα τριτη μερα (οπου εκλεινε) ενω τωρα το βραδυ που θα κοιμηθω αν δεν μπει στη πριζα κλεινει (ουτε 24 ωρες). Και δεν ειναι οτι μια μου το κανει μια οχι, τον τελευταιο μηνα ειναι ετσι συνεχεια. Την αναβαθμιση να την κανω απο αυτον τον οδηγο; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306882 Για τα κουλα κολληματα που κανει τι πιστευεις; Πχ, το κανει πιο πολυ στο Angry birds season οπου ειναι εμφανες πιο "βαρυ" το παιχνιδι με τα κινουμενα φοντο, αλλα και παλι πιστευω οτι δεν δικαιολογειτε να κανει τετοια, ειναι παλιο κινητο αλλα αυτο πιστευω επρεπε να το παιζει χωρις κοληματα. Υ.Γ. Θα πηγαινα σε custom ice cream αλλα εχω υπομονη και θελω να περιμενω να βγει πρωτα μια σταθερη εκδοση που να μην εχει ελλειψεις. Παράθεση http://img409.imageshack.us/img409/7029/cretaet8.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
outrospective Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 Απλα μου κανει εντυπωση πως γινεται απο εκει που χωρις χρηση εφτανε ανετα τριτη μερα (οπου εκλεινε) ενω τωρα το βραδυ που θα κοιμηθω αν δεν μπει στη πριζα κλεινει (ουτε 24 ωρες). Και δεν ειναι οτι μια μου το κανει μια οχι, τον τελευταιο μηνα ειναι ετσι συνεχεια. Την αναβαθμιση να την κανω απο αυτον τον οδηγο; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306882 Για τα κουλα κολληματα που κανει τι πιστευεις; Πχ, το κανει πιο πολυ στο Angry birds season οπου ειναι εμφανες πιο "βαρυ" το παιχνιδι με τα κινουμενα φοντο, αλλα και παλι πιστευω οτι δεν δικαιολογειτε να κανει τετοια, ειναι παλιο κινητο αλλα αυτο πιστευω επρεπε να το παιζει χωρις κοληματα. Υ.Γ. Θα πηγαινα σε custom ice cream αλλα εχω υπομονη και θελω να περιμενω να βγει πρωτα μια σταθερη εκδοση που να μην εχει ελλειψεις. Με την jw1,που αναφερει και ο φιλος πιο πανω, θα εισαι μια χαρα! Την φοραω στο κινητο εδω και δυο μηνες, και δεν εχω προβληματα:D. Θα την περασεις μεσω odin με βαση τον οδηγο που αναφερεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 Με την jw1,που αναφερει και ο φιλος πιο πανω, θα εισαι μια χαρα! Την φοραω στο κινητο εδω και δυο μηνες, και δεν εχω προβληματα:D. Θα την περασεις μεσω odin με βαση τον οδηγο που αναφερεις. συμφωνω 100% με τους φιλτατους παραπανω. JW1 και θα εισαι μια χαρα. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 Απλα μου κανει εντυπωση πως γινεται απο εκει που χωρις χρηση εφτανε ανετα τριτη μερα (οπου εκλεινε) ενω τωρα το βραδυ που θα κοιμηθω αν δεν μπει στη πριζα κλεινει (ουτε 24 ωρες). Και δεν ειναι οτι μια μου το κανει μια οχι, τον τελευταιο μηνα ειναι ετσι συνεχεια. Την αναβαθμιση να την κανω απο αυτον τον οδηγο; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306882 Για τα κουλα κολληματα που κανει τι πιστευεις; Πχ, το κανει πιο πολυ στο Angry birds season οπου ειναι εμφανες πιο "βαρυ" το παιχνιδι με τα κινουμενα φοντο, αλλα και παλι πιστευω οτι δεν δικαιολογειτε να κανει τετοια, ειναι παλιο κινητο αλλα αυτο πιστευω επρεπε να το παιζει χωρις κοληματα. Υ.Γ. Θα πηγαινα σε custom ice cream αλλα εχω υπομονη και θελω να περιμενω να βγει πρωτα μια σταθερη εκδοση που να μην εχει ελλειψεις. Κοίτα κι εγώ όταν είχα πάρει το κινητό το είχα αφήσει με 2.3.3 και στην αρχή δεν είχα πρόβλημα, αλλά παρουσιάστικε ξαφνικά στα καλά καθούμενα. Αν πας στις ρυθμίσεις > πληροφορίες> χρήση μπαταρίας κοίτα το system αν πιάνει τρελό ποσοστό. Αν είναι στα ύψη τότε είναι αυτό που λέμε battery drain της 2.3.3. Αλλιώς σου το κάνει κάποια εφαρμογή. Δεν υπάρχει λόγος βέβαια να το ψάχνουμε τώρα αυτό, κάνε μια αναβάθμιση με τον οδηγό που αναφέρεις και θα είσαι κομπλέ σε όλα! Δεν δικαιολογείται κόλλημα στο angry birds, εδώ παίζουν και ανώτερα παιχνίδια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polll Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 κανοντας επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις μου εβγαλε ενα τριγωνο και ενα πρασινο ανθρωπακι, τι κανω τωρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 Πως γίνεται να σου έβγαλε κάτι τέτοιο με την επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων; Τέλος πάντων... λογικά πρέπει να έχεις μπει σε Download Mode. Κράτα πατημένο το κουμπί Power για μερικά δευτερόλεπτα και το κινητό θα επανεκκινήσει. Αν δεν γίνει τίποτα τότε βγάλε την μπαταρία, ξαναβάλε την και άνοιξε το κινητό σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polll Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 το κινητο το πηρα μεταχειρισμενο, μου εβγαλε τωρα: clockworkmod recovery v3.0.0.5 και τις επιλογες reboot system now, wipe dada/ factory reset ... και απο κατω checking for ext4, checing/system.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 Εσύ έκανες επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων από τις ρυθμίσεις του κινητού, σωστά; Όταν έχεις CWM Recovery όπως εσύ, το οποίο σημαίνει ότι το κινητό που πήρες είναι "πειραγμένο", τότε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων κάνεις από το μενού που σου έβγαλε. Κάνε wipe data/factory reset για την επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων και μετά reboot system now και λογικά το κινητό θα ανοίξει (μπορεί να αργήσει λίγο). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. March 17, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 το κινητο το πηρα μεταχειρισμενο, μου εβγαλε τωρα: clockworkmod recovery v3.0.0.5 και τις επιλογες reboot system now, wipe dada/ factory reset ... και απο κατω checking for ext4, checing/system.... Διάλεξε από κει wipe data/factory reset. Και όντως το κινητό σου είναι μεταχειρισμένο :) Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polll Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 ok επανηλθε :), ακολουθω το οδηγο με τα 3 αρχεια για την JW1 , ελπιζω να μην αντιμετωπισω αλλα προβληματα :(. Ευχαριστω για τη βοηθεια παιδια :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carculas Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 Γεια σας, εχω γαλαξια 1,5 χρονο και εδω και καιρο δεν μπορω να ενημερωσω αρκετες απο τις εφαρμογες μου απο το μαρκετ.Εδω και 2-3 μερες που ειχα χρονο αρχισα να σκαλιζω να δω τι φταει.εκανα wipe και φακτορι ρισετ αλλα τιποτα, περασα 4-5 ρομ που μπορεσα να βρω μεσα απο odin αλλα παλι τιποτα.Εχω ιντερνετ κανονικα και καινουργιο μαρκετ.Αυτο γινεται με ορισμενες εφαρμοφες οχι όλες.αλλες ειναι του συστήματος αλλες οχι.Βγαζει την μπαρα για download και μετα μενει ετσι οση ωρα και να το αφησεις με μηνυμα οτι δεν μπορει να ενημερωσει την εφαρμογη.Αρχικα το τηλεφωνο ηταν χωρις κανενα σκαλισμα απο kies αναβαθμισμενο σε ψωμι που καιει,μετα του αλλαξα τα φωτα και εβαλα και επισημες και ανεπισημες αλλα και παλι τιποτα.Παλι τα ιδια οποια και να εβαλα.Εκανα πριν τις βαλω οτι έλεγε ο τυχερακιας με ευλαβια στον οδηγο του. Εψαξα στο διαδικτυο και ειναι και αλλοι που εχουν το προβλημα αυτο, σε μερικους λυνετε με καθαρισμο μνημης της εφαρμογης του μαρκετ, αλλα και σε πολλους οχι.Απαντηση δεν βρήκα, προσπαθησα να κανω πρωτα όλα οσα μπορουσα και μετα να γραψω εδω. Επισης αισθανομαι την αναγκη να ευχαριστησω ολα τα παιδια (τυχερακιας,Αντονυ κ κ.α.) και όλους οσους εχουν αφιερωσει χρονο και εχουν μοιρστει μαζι μας αυτες τις γνωσεις.(αν δεν διαβαζα εδω μεσα θα ειχα ενα τουβλο αυτη τη στιγμη) Επισης θα ηθελα να βαλω την μαμισια της cosmote δεν με ενδιαφερει εκδοση, ας ειναι eclair, froyo οτι να΄ναι, αρκει να το βλεπει το kies.Το προβλημα μου ειναι οτι τα links του οδηγου,των xda's και των samfirmware ειναι νεκρα, δεν οδηγουν πουθενα(megaupload γαρ) και εχω μεινει μονο με 2-3 σε αλλους σερβερ που δεν ειναι μαμισιες.Αν καποιος μπορει να μου πει που θα βρω καμια ντοπια θα το εκτιμουσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Γεια σας, εχω γαλαξια 1,5 χρονο και εδω και καιρο δεν μπορω να ενημερωσω αρκετες απο τις εφαρμογες μου απο το μαρκετ.Εδω και 2-3 μερες που ειχα χρονο αρχισα να σκαλιζω να δω τι φταει.εκανα wipe και φακτορι ρισετ αλλα τιποτα, περασα 4-5 ρομ που μπορεσα να βρω μεσα απο odin αλλα παλι τιποτα.Εχω ιντερνετ κανονικα και καινουργιο μαρκετ.Αυτο γινεται με ορισμενες εφαρμοφες οχι όλες.αλλες ειναι του συστήματος αλλες οχι.Βγαζει την μπαρα για download και μετα μενει ετσι οση ωρα και να το αφησεις με μηνυμα οτι δεν μπορει να ενημερωσει την εφαρμογη.Αρχικα το τηλεφωνο ηταν χωρις κανενα σκαλισμα απο kies αναβαθμισμενο σε ψωμι που καιει,μετα του αλλαξα τα φωτα και εβαλα και επισημες και ανεπισημες αλλα και παλι τιποτα.Παλι τα ιδια οποια και να εβαλα.Εκανα πριν τις βαλω οτι έλεγε ο τυχερακιας με ευλαβια στον οδηγο του. Εψαξα στο διαδικτυο και ειναι και αλλοι που εχουν το προβλημα αυτο, σε μερικους λυνετε με καθαρισμο μνημης της εφαρμογης του μαρκετ, αλλα και σε πολλους οχι.Απαντηση δεν βρήκα, προσπαθησα να κανω πρωτα όλα οσα μπορουσα και μετα να γραψω εδω. Επισης αισθανομαι την αναγκη να ευχαριστησω ολα τα παιδια (τυχερακιας,Αντονυ κ κ.α.) και όλους οσους εχουν αφιερωσει χρονο και εχουν μοιρστει μαζι μας αυτες τις γνωσεις.(αν δεν διαβαζα εδω μεσα θα ειχα ενα τουβλο αυτη τη στιγμη) Επισης θα ηθελα να βαλω την μαμισια της cosmote δεν με ενδιαφερει εκδοση, ας ειναι eclair, froyo οτι να΄ναι, αρκει να το βλεπει το kies.Το προβλημα μου ειναι οτι τα links του οδηγου,των xda's και των samfirmware ειναι νεκρα, δεν οδηγουν πουθενα(megaupload γαρ) και εχω μεινει μονο με 2-3 σε αλλους σερβερ που δεν ειναι μαμισιες.Αν καποιος μπορει να μου πει που θα βρω καμια ντοπια θα το εκτιμουσα. H τελευταία 2.3.3. cosmote από sammobile. http://hotfile.com/dl/146334546/61d9857/I9000XWJVN_I9000OXXJV9_COS.zip.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dragonheart Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 (edited) Παιδια καλημερα σας και παλι. Εχω ενα προβλημα, μολις εβαλα την 2.3.6 JW1, συγκεκριμενα αυτη που εφτιαξε ο superuser, και κατεβασα το πρωτο λινκ (mediafire). Ειχα ακολουθησει ολα τα βηματα κανονικα, ξεκιναω και ανοιγω το κινητο, ολα μια χαρα και παλι και παω να μπως στο market, μπαινει αλλα οποτε παω να μπω σε εφαρμογη μου βγαζει αυτο το μηνυμα: "Λυπουμαστε! Υπηρξε μη αναμενομενη διακοπη της εφαρμογης Market (διαδικασια com.android.vending). Πρσπαθηστε ξανα." Και μου εχει ενα κουμπι απο κατω που λεει αναγκαστικο κλεισιμο. Τι ειναι αυτο το κουλο; Δοκιμασα απο τον brower να μπω στο ιντερνετ και μπανει κανονικα. Τι μπορει να φταιει; Edit: Ξεχασα να αναφερω πως με την προηγουμεη εκδοση το σημα του market ειχε αλλαξει και ειχε γινει google play,ενω τωρα ειναι ακομα το παλιο του μαρκετ. Λετε να φταιει αυτο; Και πως το αναβαθμιζω; Edited March 18, 2012 by Dragonheart Παράθεση http://img409.imageshack.us/img409/7029/cretaet8.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 παιδες σε σας εγινε το market --> google play ? σε μενα ακομα τιποτα. πρεπει να κανω κατι εγω; δε νομιζω ετσι. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dragonheart Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Κατι ακομα, το root δεν υπαρχει απ'οτι ειδα πια, για να κανω το απλο fuguroot (ισα ισα για να τρεχω το titanium backup) ποιον kernel πρεπει να περασω μετα το φλασαρισμα με τοzImage-root.tar; Οπως σας ειπα και πιο πανω χρησιμοποιησα την εκδοση JW1 του superuser. Παράθεση http://img409.imageshack.us/img409/7029/cretaet8.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bthebest Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Παιδια καλημερα σας και παλι. Εχω ενα προβλημα, μολις εβαλα την 2.3.6 JW1, συγκεκριμενα αυτη που εφτιαξε ο superuser, και κατεβασα το πρωτο λινκ (mediafire). Ειχα ακολουθησει ολα τα βηματα κανονικα, ξεκιναω και ανοιγω το κινητο, ολα μια χαρα και παλι και παω να μπως στο market, μπαινει αλλα οποτε παω να μπω σε εφαρμογη μου βγαζει αυτο το μηνυμα: "Λυπουμαστε! Υπηρξε μη αναμενομενη διακοπη της εφαρμογης Market (διαδικασια com.android.vending). Πρσπαθηστε ξανα." Και μου εχει ενα κουμπι απο κατω που λεει αναγκαστικο κλεισιμο. Τι ειναι αυτο το κουλο; Δοκιμασα απο τον brower να μπω στο ιντερνετ και μπανει κανονικα. Τι μπορει να φταιει; Edit: Ξεχασα να αναφερω πως με την προηγουμεη εκδοση το σημα του market ειχε αλλαξει και ειχε γινει google play,ενω τωρα ειναι ακομα το παλιο του μαρκετ. Λετε να φταιει αυτο; Και πως το αναβαθμιζω; Καλημέρα, Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα μόλις πέρασα την 2.3.6. Αρχικά να πω κάτι(just in case) κοίτα μια αν έχεις βάλει την κάρτα sim σωστά (γιατί το κινητό μας την δέχεται και ανάποδα) γιατί εγώ το είχα κάνει και δεν μπορούσα να το καταλάβω. Μετά έφτιαξε και το market και όλα. Τώρα επειδή αυτό είναι η εξαίρεση στον κανόνα κοίτα αν έχεις ακολουθήσει όλα τα βήματα σωστά και μετά κοίτα τον kernel. Εγώ τον άλλαξα σχεδόν αμέσως γιατί είδα κάποιες "ατέλειες". Τώρα αν και μετά από όλα αυτά συνεχιστεί το ίδιο τροπάριο δεν ξέρω τι να σου πω... Παράθεση Samsung GT-I9000 Galaxy S Jellybean 4.1.2 with Semaphore JB 2.6.5s Slimbean version 3.1.0 ~~ΓΙΩΡΓΟΣ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts