Chryssostomos Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Το κινητο εχει εγγυηση απλα φβαμαι μην παθει κατι στην προσπαιεια με οντιν και μετα δεν φτιαχνεται ναι αλλα αν παθει κατι μεσω kies μπορεις μεσω οντιν να το φτιαξεις,ενω το αναποδο δε γινετε! Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Το κινητο εχει εγγυηση απλα φβαμαι μην παθει κατι στην προσπαιεια με οντιν και μετα δεν φτιαχνεται Να μην φτιαχνεται αποκλειεται, παρε παραδειγμα εμενα που ειχε καει η πλακετα του. Αν δεν μου το επαιρναν εντος εγγυησης ομως, θα πληρωνα γυρω στα 200€...Γιαυτο σου λεω... Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john9147 Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Να μην φτιαχνεται αποκλειεται, παρε παραδειγμα εμενα που ειχε καει η πλακετα του. Αν δεν μου το επαιρναν εντος εγγυησης ομως, θα πληρωνα γυρω στα 200€...Γιαυτο σου λεω... 200 ευρω ε;;;για το λογο αυτο φοβαμαι να το προσπαθησω μονος μου παιδια να το κανβ.μην παθει κατι και μετα θα θελει αρκετα χρηματα για επισκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 200 ευρω ε;;;για το λογο αυτο φοβαμαι να το προσπαθησω μονος μου παιδια να το κανβ.μην παθει κατι και μετα θα θελει αρκετα χρηματα για επισκευη. δεν θα χαλασει τπτ οποια διαδιακασια και να ακολουθησεις.ισα ισα που με οντιν και να παει κατι στραβα το ξανακανεις απο την αρχη και εισαι κομπλε...και γω οταν πηρα τον γαλαξια ασχετος ημουν αλλα το εχω κανει πλεον πολλες φορες!! Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 200 ευρω ε;;;για το λογο αυτο φοβαμαι να το προσπαθησω μονος μου παιδια να το κανβ.μην παθει κατι και μετα θα θελει αρκετα χρηματα για επισκευη. Οι πιθανοτητες να παει κατι στραβα ειναι ελαχιστες εως μηδαμινες..Διαβασε προσεχτικα τα βηματα φιλε μου κι οταν νιωσεις ετοιμος προχωρα...Δυστηχως η ευτυχως για να απολαυσει κανεις το γαλαξια του το odin ειναι μονοδρομος !!! Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john9147 Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Οι πιθανοτητες να παει κατι στραβα ειναι ελαχιστες εως μηδαμινες..Διαβασε προσεχτικα τα βηματα φιλε μου κι οταν νιωσεις ετοιμος προχωρα...Δυστηχως η ευτυχως για να απολαυσει κανεις το γαλαξια του το odin ειναι μονοδρομος !!! Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παιδια το pda της συσκευης μου ειναι I9000XWJVI και δεν μου βγαζει στο http://www.samfirmware.com/WEBPROTECT-i9000.htm οτι περνει την 2.3.4!!!Μηπως κανω λαθος κατι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Παιδια το pda της συσκευης μου ειναι I9000XWJVI και δεν μου βγαζει στο http://www.samfirmware.com/WEBPROTECT-i9000.htm οτι περνει την 2.3.4!!!Μηπως κανω λαθος κατι??? Απλα εχεις μπερδευτει... Αφου εχεις I9000XWJVI λογικα είσαι σε 2.3.3.σωστα? Αν θελεις τωρα να βαλεις 2.3.4 JVR μεσω odin πρεπει να κατεβασεις την I9000XXJVR. Αν παρατηρησεις ομως εχει 2 JVR. Μια JVR με CSC = I9000OXAJVQ Μια JVR με CSC = I9000SWCJVR Καλυτερα εσυ να περασεις την 2.3.4 JVR με CSC = I9000OXAJVQ ωστε το κινητο σου να ειναι unbranded(με λιγα λογια να μην εχει περιττα λογοτυπα κτλ της ολλανδικης εταιριας που εβγαλέ το update) Θες λοιπον αυτο: I9000XXJVR ## 512.PIT 2.3.4 2011 July 27 CSC = I9000OXAJVQ DOWNLOAD Το εξηγησα οσο πιο απλα μπορουσα :) Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john9147 Δημ. September 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2011 Απλα εχεις μπερδευτει... Αφου εχεις I9000XWJVI λογικα είσαι σε 2.3.3.σωστα? Αν θελεις τωρα να βαλεις 2.3.4 JVR μεσω odin πρεπει να κατεβασεις την I9000XXJVR. Αν παρατηρησεις ομως εχει 2 JVR. Μια JVR με CSC = I9000OXAJVQ Μια JVR με CSC = I9000SWCJVR Καλυτερα εσυ να περασεις την 2.3.4 JVR με CSC = I9000OXAJVQ ωστε το κινητο σου να ειναι unbranded(με λιγα λογια να μην εχει περιττα λογοτυπα κτλ της ολλανδικης εταιριας που εβγαλέ το update) Θες λοιπον αυτο: I9000XXJVR ## 512.PIT 2.3.4 2011 July 27 CSC = I9000OXAJVQ DOWNLOAD Το εξηγησα οσο πιο απλα μπορουσα :) Ευχαριστω προχωραω και αν τα βρω σκουρα τα ξαναλεμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 3, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2011 Ευχαριστω προχωραω και αν τα βρω σκουρα τα ξαναλεμε Πριν πάω για ύπνο, ξαναλέω ότι όλα τα firmwares είναι στη σελίδα την επισημασμένη, δηλαδή ΕΔΩ, χωρισμένα σε 3 αρχεία για το Odin. Μην κατεβάζετε αυτά με 1 αρχείο από το samfirmware εκτός αν ξέρετε τι κάνετε. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john9147 Δημ. September 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2011 (edited) Πριν πάω για ύπνο, ξαναλέω ότι όλα τα firmwares είναι στη σελίδα την επισημασμένη, δηλαδή ΕΔΩ, χωρισμένα σε 3 αρχεία για το Odin. Μην κατεβάζετε αυτά με 1 αρχείο από το samfirmware εκτός αν ξέρετε τι κάνετε. Παιδια δεν ξερω αν πρεπει να κανω repartition!!! η να παω κατευθειαν στο 2ο βημα???Εχω ξενη συσκευη και ειχα 2.2 αλλαξα μια ρυθμιση που σε πιο πανω μηνυματα με ειχαν βοηθησει τα παιδια για να περασω μεσω κιες την 2.3.3!Δεν εχω κανει κατι αλλο!θελει repartition η οχι? Αυτο πρεπει να κατεβασω ετσι? I9000XΧJVR (SWC branded) (έκδοση 27 Iουλίου - Ελβετία). Δεν περιέχει ελληνικά πληκτρολόγια, μόνο ελληνικό μενού. Προτείνεται, σε συνδυασμό με το CSC της JVQ. Edited September 3, 2011 by john9147 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john9147 Δημ. September 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2011 Παιδια μια χαρα το περασα το 2.3.4!!!Να ρωτησω κατι...Ενας φιλος μου που του το περασε αλλος,εχει 2.3.4 αλλα στον αριθμο κατασκευης δεν γραφει gingerbread αλλα S2 και κατι αλλα και ειναι διαφορετικο!Τι ειναι αυτο που εχει γιατι βασικα αυτο εψαχνα να κανω και πιστευα με την 2.3.4 θα γινοταν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. September 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2011 Παιδια μια χαρα το περασα το 2.3.4!!!Να ρωτησω κατι...Ενας φιλος μου που του το περασε αλλος,εχει 2.3.4 αλλα στον αριθμο κατασκευης δεν γραφει gingerbread αλλα S2 και κατι αλλα και ειναι διαφορετικο!Τι ειναι αυτο που εχει γιατι βασικα αυτο εψαχνα να κανω και πιστευα με την 2.3.4 θα γινοταν Εχει βαλει custom ROM.Αν μας πεις τι ακριβως γραφει ,θα σου πουμε ποια ρομ ειναι :p Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john9147 Δημ. September 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2011 Εχει βαλει custom ROM.Αν μας πεις τι ακριβως γραφει ,θα σου πουμε ποια ρομ ειναι :p Πες μου σε παρακαλω πως μπορω να δω τι ρομ εβαλε?τι να πατησει για να δει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. September 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2011 Πες μου σε παρακαλω πως μπορω να δω τι ρομ εβαλε?τι να πατησει για να δει? Δεν ξερει τι εχει βαλει στο κινητο του? Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john9147 Δημ. September 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2011 Δεν ξερει τι εχει βαλει στο κινητο του?[/quote ειναι ασχετος δεν εχει ιδεα,αλλος το εκανε παιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. September 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2011 Πες μου σε παρακαλω πως μπορω να δω τι ρομ εβαλε?τι να πατησει για να δει? Ρυθμισεις->πληροφοριες σχετικα με το τηλεφωνο->Αριθμος κατασκευης Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john9147 Δημ. September 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2011 Ρυθμισεις->πληροφοριες σχετικα με το τηλεφωνο->Αριθμος κατασκευης Παιδια γραφει τα εξης... S1 Galaxy S2 V6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. September 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2011 Παιδια γραφει τα εξης... S1 Galaxy S2 V6 Αυτη εδω εχει βαλει. Ακολουθησε τις οδηγιες αν θες να την περασεις... Σαν πρωτο βημα παντως πρεπει να βαλεις kernel με υποστηριξη CWM πχ τον semaphore 1.6.0 Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john9147 Δημ. September 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2011 Σαν πρωτο βημα παντως πρεπει να βαλεις kernel με υποστηριξη CWM πχ τον semaphore 1.6.0 Αυτο πως το κανω?Και κατι ακομα δεν μπορω να βαλω ενα ελληνικο πληκτρολογιο,πειτε μου ενα να κατεβασω παρακαλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. September 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2011 (edited) Σαν πρωτο βημα παντως πρεπει να βαλεις kernel με υποστηριξη CWM πχ τον semaphore 1.6.0 Αυτο πως το κανω?Και κατι ακομα δεν μπορω να βαλω ενα ελληνικο πληκτρολογιο,πειτε μου ενα να κατεβασω παρακαλω Αγαπητε φιλε, αυτα που θελεις να κανεις ειναι εξεζητημενα πραγματα και απ' οτι καταλαβαινω δεν ξερεις καποια βασικα. Θελει καποιες παραπανω γνωσεις για να τα πειραξεις αυτα. Καλυτερα να διαβασεις τους οδηγους στην πρωτη σελιδα και μετα αν θελεις να προχωρησεις. Οχι τιποτα αλλο, αλλα θα μπρικαρεις τσαμπα το κινητο. Edited September 3, 2011 by red_herring Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. September 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2011 (edited) Σαν πρωτο βημα παντως πρεπει να βαλεις kernel με υποστηριξη CWM πχ τον semaphore 1.6.0 Αυτο πως το κανω?Και κατι ακομα δεν μπορω να βαλω ενα ελληνικο πληκτρολογιο,πειτε μου ενα να κατεβασω παρακαλω Κατεβαζεις τον Semaphore 1.6.0 και μετα ακολουθεις κατα γραμμα τα εξης: 1.Start Odin 2. In PDA select the semaphore kernel .tar 3.Leave the other settings as default: - PHONE, CSC, PIT should be blank - Re-partition should be un-ticked 4.Put your phone in download mode. (Volume down + power button + home button ) 5.Connect your phone to your PC via the USB cable. It will install the drivers, or if they are already installed, you will see ‘Added’ in Odin’s message box . A COM port will also become visible. 6.Click on the "START" button to start the kernel upgrade. Do not disconnect your phone or PC at this point. 7.After the upgrade finishes, your phone should reboot. Καλο θα ηταν βεβαια να εριχνες λιγο διαβασμα στους Οδηγους του φορουμ πριν ασχοληθεις με custom rom ωστε να μην υπαρχουν τετοιες αποριες και γενικοτερα κινδυνος καποιου λαθους Edited September 3, 2011 by what Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v1zisis Δημ. September 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2011 Παίδες καλησπέρα, Εχω ένα πρόβλημα και θα ήθελα την βοήθειά σας. Εχω το galaxy s και ο φίλος tyxerakias μου είπε οτι έχει αγγλική ρόμ και να βάλω κάποια επίσημη. Το πρόβλημα είναι ότι το σύνδεσα στα kies σε λαπτοπ ( στο αλλο pc δεν εκανε με κανένα τροπο συνδ.) και μου λέει οτι δεν υπάρχει αναβάθμυση γι'αυτο το τηλ. Επίσης δεν έχω τον συνδιασμό με τα 3 κουμπιά για να το κάνω μέσω odin. Έκανα την διαδικασία για να επαναφέρω τα 3 κουμπιά μέσω odin ( δυο φορές ) αλλα δεν γίνεται τίποτε. Μόνο με το volume up και τα αλλα 2, μου έβγαλε το μύνημα FORCED UP LOAD BY KEY PRESSING και κάποια κόκκινα μικρα γράμματα. Μπορώ να κάνω κάτι άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. September 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2011 Παίδες καλησπέρα, Εχω ένα πρόβλημα και θα ήθελα την βοήθειά σας. Εχω το galaxy s και ο φίλος tyxerakias μου είπε οτι έχει αγγλική ρόμ και να βάλω κάποια επίσημη. Το πρόβλημα είναι ότι το σύνδεσα στα kies σε λαπτοπ ( στο αλλο pc δεν εκανε με κανένα τροπο συνδ.) και μου λέει οτι δεν υπάρχει αναβάθμυση γι'αυτο το τηλ. Επίσης δεν έχω τον συνδιασμό με τα 3 κουμπιά για να το κάνω μέσω odin. Έκανα την διαδικασία για να επαναφέρω τα 3 κουμπιά μέσω odin ( δυο φορές ) αλλα δεν γίνεται τίποτε. Μόνο με το volume up και τα αλλα 2, μου έβγαλε το μύνημα FORCED UP LOAD BY KEY PRESSING και κάποια κόκκινα μικρα γράμματα. Μπορώ να κάνω κάτι άλλο? Μπορείς να περάσεις με odin την jpu, η οποία περιέχει bootloaders που θα σου ενεργοποιήσουν τον συνδυασμό των τριών κουμπιών. Μετά από εκεί φλασάρεις ότι θες από το επισημασμένο θέμα. Sent from my GT-I9000 Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v1zisis Δημ. September 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2011 Μπορείς να περάσεις με odin την jpu, η οποία περιέχει bootloaders που θα σου ενεργοποιήσουν τον συνδυασμό των τριών κουμπιών. Μετά από εκεί φλασάρεις ότι θες από το επισημασμένο θέμα. Sent from my GT-I9000 Ευχαριστώ πολύ φίλε, Πάω να το κάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lynch Δημ. September 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2011 Εδώ και λίγες μέρες, το κινητό όταν δε χρησιμοποιείται για αρκετά λεπτά ή ώρες κάποιες φορές(ευτυχώς όχι πολλές) σβήνει τελείως και δεν ανοίγει με κανένα κουμπί. Όταν ανοίξω το καπάκι, αφαιρέσω και ξαναβάλω τη μπαταρία, όλα δουλεύουν ρολόι. Mπορώ να κάνω κάτι για μη σβήνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts