than7 Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Σαν πρώτη κίνηση, κάνε αναβάθμιση σε gingerbread. Έχει ήδη δοθεί για τα vodafone. Και θα σου λυθούν σχεδόν όλα αυτά τα προβλήματα... αναλυτικά όμως... 1) Τι χρησιμοποιείς για sms? Τη μανίσια εφαρμογή ή κάτι άλλο; 2) Όπως έγραψα παραπάνω, κάνε update σε gingerbread. 3) Mπες στην μανίσια εφαρμογή μηνυμάτων, πάτα μενού (κάτω αριστερό πλήκτρο), ρυθμίσεις, και άλλαξε τη μέθοδη εισαγωγής σε 'Αυτόματο'. 4) Ναι, πολλές. Κοίτα στην αντίστοιχη ενότητα του Android, γιατί εδώ είναι off-topic. Ενδεικτικά: Sygic, Navigon, IGo. 1) Χρησιμοποιώ την εφαρμογή του κινητού, καμία άλλη εγκατεστημένη εφαρμογή! 2) Το Update σε gingerbread γίνεται μέσω του kies? 3) Already done! Thank you 4) Θα το κοιτάξω. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 2, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 1) Χρησιμοποιώ την εφαρμογή του κινητού, καμία άλλη εγκατεστημένη εφαρμογή! 2) Το Update σε gingerbread γίνεται μέσω του kies? 3) Already done! Thank you 4) Θα το κοιτάξω. Ευχαριστώ 1) Αν δε σε πειράζει να χάσεις τα μηνύματά σου, πήγαινε ρυθμίσεις-εφαρμογές-διαχείριση εφαρμογών, (κουμπί μενού) φίλτρο - όλα, βρες την εφαρμογή των μηνυμάτων, και κάνε Εκκαθάριση δεδομένων. Κάνε το ίδιο με την εφαρμογή του press reader, καθώς και του facebook, αν υπάρχει. Αν θες να κρατήσεις τα μηνύματά, σου, πριν κάνεις το παραπάνω κατέβασε από το market την εφαρμογή sms backup and restore, και κάνε ένα backup πρώτα. 2) Ναι. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john9147 Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Καλησπερα παιδια.να ρωτησω κατι.επειδη εχω την 2.3.3 και θελω να βαλω την 2.3.4 αλλα με τον οδηγο που εχει δεν νομιζω να τα καταφερω,υπαρχει καποιο ξαταστημα που να παω και να μπορει καποιος που ξερει να την κανει την διαδικασια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Καλησπερα παιδια.να ρωτησω κατι.επειδη εχω την 2.3.3 και θελω να βαλω την 2.3.4 αλλα με τον οδηγο που εχει δεν νομιζω να τα καταφερω,υπαρχει καποιο ξαταστημα που να παω και να μπορει καποιος που ξερει να την κανει την διαδικασια; Γιατι να μπεις σε ολη αυτη τη διαδικασια και να χρεωθεις κι απο πανω (αν υπαρχει καποιος που να αναλαβει να κανει την αναβαθμιση απο τα γνωστα μικρομαγαζα)? Διαβασες καλα τον οδηγο? Πιο αναλυτικα δεν γινεται να γραφτουν. Στην τελικη δεν υαπρχει καποιος γνωστος σου να σε βοηθησει να κανεις την αναβαθμιση? Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Καλησπερα παιδια.να ρωτησω κατι.επειδη εχω την 2.3.3 και θελω να βαλω την 2.3.4 αλλα με τον οδηγο που εχει δεν νομιζω να τα καταφερω,υπαρχει καποιο ξαταστημα που να παω και να μπορει καποιος που ξερει να την κανει την διαδικασια; Αν είσαι Αθήνα μπορώ εγω να σε βοηθήσω αν θέλεις :) Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john9147 Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Αν είσαι Αθήνα μπορώ εγω να σε βοηθήσω αν θέλεις :) Φιλε μου θα ειμαι αθηνα μεχρι τη δευτερα.εσυ εχεις καποιο μαγαζι και ποσο θα κοστισει;το κινητο μου δεν ειναι απο ελλαδα και αν δεις πιο πανω προχθες αλλαξα κατι και εκανα με κιες την 2.3.3 γιατι δεν την επερνε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Ναι έχεις δίκιο sorry, φοράω την επίσημη COS Gingerbread 2.3.3 και δεν είμαι root. ΕΊδα το link που μου έδωσες αλλά οριστική λύση δεν είδα να γράφεται πουθενά... Αγαπητέ μου Σταύρο, αν θες την άποψη ενός άσχετου τεχνικά χρήστη να στην πω: Κατά την άποψή μου δεν υπάρχει καθ' αυτό πρόβλημα με την gingerbread. Και αυτό το στηρίζω στο γεγονός ότι η αφαίμαξη της μπαταρίας δεν έχει παρουσιαστεί σε πολλούς, μεταξύ αυτών και εγώ, ενώ σε άλλους μία μόνο φορά. Οι υποψίες επικεντρώνονται κυρίως στην αλληλεπίδραση λειτουργικού-εφαρμογών. Φαίνεται ότι κάποιες εφαρμογές είναι μάλλον κακογραμμένες ή δεν έχουν πλήρως ευθυγραμμιστεί με τη λειτουργία της ginger. Με αποτέλεσμα όταν το λειτουργικό προσπαθεί να τις κλείσει αυτές να επιμένουν πεισματικά να βρίσκονται ανοικτές και έτσι να δημιουργείται ένας φαύλος κύκλος κατά τον οποίο το λειτουργικό να βρίσκεται μονίμως σε ανάγκη χρήσης ενέργειας, εξ' ου και το battery drain. Στο δια ταύτα, δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις πολλά για την αντιμετώπιση του φαινομένου. Η πιο απλοϊκή λύση είναι όταν το παρατηρήσεις να κάνεις ένα reboot. Αυτό θα το σταματήσει για εκείνη τη δεδομένη στιγμή. Για πιο μόνιμη λύση, θα πρέπει να βρεις ποια εφαρμογή είναι υπεύθυνη και να την απεγκαταστήσεις. Αν και αυτό δεν είναι δυνατό, εγώ θα γινόμουν root, θα κρατούσα backup των εφαρμογών μου, θα τις επεγκαθιστούσα όλες και θα τις πέρναγα μία - μία για να ελέγξω τη συμπεριφορά τους. Από ότι βλέπεις λοιπόν ταλαιπωρία, γι' αυτό και δεν υπάρχει διαπιστωμένη και απόλυτη λύση :). Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than7 Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 1) Αν δε σε πειράζει να χάσεις τα μηνύματά σου, πήγαινε ρυθμίσεις-εφαρμογές-διαχείριση εφαρμογών, (κουμπί μενού) φίλτρο - όλα, βρες την εφαρμογή των μηνυμάτων, και κάνε Εκκαθάριση δεδομένων. Κάνε το ίδιο με την εφαρμογή του press reader, καθώς και του facebook, αν υπάρχει. Αν θες να κρατήσεις τα μηνύματά, σου, πριν κάνεις το παραπάνω κατέβασε από το market την εφαρμογή sms backup and restore, και κάνε ένα backup πρώτα. 2) Ναι. 1) Έκανα "Διαγραφή δεδομένων" στην εφαρμογή μηνυμάτων, press reader, facebook αλλά δεν άλλαξε κάτι. Παραξενεύομαι γιατί δεν διαγράφτηκαν ουτε τα μηνύματα που είχα στο Inbox! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john9147 Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Γιατι να μπεις σε ολη αυτη τη διαδικασια και να χρεωθεις κι απο πανω (αν υπαρχει καποιος που να αναλαβει να κανει την αναβαθμιση απο τα γνωστα μικρομαγαζα)? Διαβασες καλα τον οδηγο? Πιο αναλυτικα δεν γινεται να γραφτουν. Στην τελικη δεν υαπρχει καποιος γνωστος σου να σε βοηθησει να κανεις την αναβαθμιση? Επισης φοβαμαι μη κανω κατι λαθος και χαλασω το τηλρφωνο,παιζει κΙ αυτο ετσι δεν ειναι;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Επισης φοβαμαι μη κανω κατι λαθος και χαλασω το τηλρφωνο,παιζει κΙ αυτο ετσι δεν ειναι;;;; Ναι, φυσικα και παιζει κι αυτο το ενδεχομενο, αλλα αν διαβασεις προσεκτικα τις οδηγιες, λυσεις ολες τις αποριες σου και εχεις ενεργοποιημενα και τα 3 κουμπια, μπορεις να δοκιμασεις. Μην νομιζεις οτι στο μαγαζι που θα πας (αν βρεις καποιο) θα κανουν κατι διαφορετικο. Απλα θα σου παρουν 20-30 € χωρις λογο. Αν μπορει να βρεθει ενας φιλος απο εδω μεσα να σε βοηθησει τοσο το καλυτερο. Αποψη μου... Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 2, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 1) Έκανα "Διαγραφή δεδομένων" στην εφαρμογή μηνυμάτων, press reader, facebook αλλά δεν άλλαξε κάτι. Παραξενεύομαι γιατί δεν διαγράφτηκαν ουτε τα μηνύματα που είχα στο Inbox! Καλά τα μηνύματα στο inbox μάλλον σώζονται αλλού, απλά δεν το είχα δοκιμάσει και δεν ήξερα. Χμμ.. Μήπως έχεις βάλει την εφαρμογή Beautiful Widgets? Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john9147 Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Ναι, φυσικα και παιζει κι αυτο το ενδεχομενο, αλλα αν διαβασεις προσεκτικα τις οδηγιες, λυσεις ολες τις αποριες σου και εχεις ενεργοποιημενα και τα 3 κουμπια, μπορεις να δοκιμασεις. Μην νομιζεις οτι στο μαγαζι που θα πας (αν βρεις καποιο) θα κανουν κατι διαφορετικο. Απλα θα σου παρουν 20-30 € χωρις λογο. Αν μπορει να βρεθει ενας φιλος απο εδω μεσα να σε βοηθησει τοσο το καλυτερο. Αποψη μου... Τι εννοεις να εχω ενεργοποιημενα τσ 3 κουμπια;;;ς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Τι εννοεις να εχω ενεργοποιημενα τσ 3 κουμπια;;;ς Ειναι ο συνδυασμος που σε βαζει σε download mode για να μπορεις να φλασαρεις. Αν διαβασεις τους οδηγους ειναι ολα εκει μεσα. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kosats Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Παλικάρια μιά βοήθεια.. Έβαλα την 2.3.3 για VGR I9000BUJVA από το link των επίσημων firmware. Οπότε τώρα μου εμφανίζει έκδοση kernel 2.6.35.7-I9000BUJVA-CL220544root@DELL 102 #2. Ερώτηση 1η: είμαι rooted; Αν ναι που βρίσκω το εικονίδιο CWM; Ερώτηση 2η: Αν δεν είμαι rooted πως θα γίνω; (το χρειάζομαι για να εγκαταστήσω μόνο το daily briefing) καθώς το link των root δεν αναφέρει τίποτε για την έκδοση BUJVA. Σας ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 2, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 (edited) Παλικάρια μιά βοήθεια.. Έβαλα την 2.3.3 για VGR I9000BUJVA από το link των επίσημων firmware. Οπότε τώρα μου εμφανίζει έκδοση kernel 2.6.35.7-I9000BUJVA-CL220544root@DELL 102 #2. Ερώτηση 1η: είμαι rooted; Αν ναι που βρίσκω το εικονίδιο CWM; Ερώτηση 2η: Αν δεν είμαι rooted πως θα γίνω; (το χρειάζομαι για να εγκαταστήσω μόνο το daily briefing) καθώς το link των root δεν αναφέρει τίποτε για την έκδοση BUJVA. Σας ευχαριστώ 1) Όχι. 2) Αυτό είναι ένα θέμα. Επειδή κανένας modder δεν ασχολείται με branded εκδόσεις, δεν υπάρχουν τα αντίστοιχα αρχεία. Θα σου φτιάξω το kernel σου για να γίνεις root με την fuguroot μέθοδο.... θα το ανεβάσω σε λίγο. Πάντως CWM δε θα έχεις, θα πρέπει να βάλεις τα αρχεία μόνος σου μέσω root explorer ή κάτι αντίστοιχο. EDIT: Ορίστε... http://www.multiupload.com/6HKARDLMIG Edited September 2, 2011 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kosats Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Πω πω .... Αυτό είναι service Tyxerakia ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Φιλε μου θα ειμαι αθηνα μεχρι τη δευτερα.εσυ εχεις καποιο μαγαζι και ποσο θα κοστισει;το κινητο μου δεν ειναι απο ελλαδα και αν δεις πιο πανω προχθες αλλαξα κατι και εκανα με κιες την 2.3.3 γιατι δεν την επερνε φιλε μου δεν έχω μαγαζί αν θέλεις μπορώ να σε εξυπηρετήσω από το σπίτι μου, εσυ κερνάς τους καφέδες μόνο :lol: θα σου στείλω με πμ την διευθυνση μου και μου απαντάς απο εκεί αν μπορεις να ερθεις Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kosats Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 @ tyxerakia οκ έκανα το root και μου εμφάνισε εικονίδιο superuser. Έχω και το infoalarm.apk. Από τα αρχεία μου το επιλέγω (το 'χω βάλει στην SDCARD/Download) και του λέω να προχωρήσει σε εγκατάσταση. Το σκέφτεται και απαντάει ότι η εγκατάσταση δεν έγινε. Τι κάνω λάθος;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v1zisis Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Έχεις ανεπίσημη αγγλική rom, μάλλον περασμένη στο τηλέφωνο πριν το πουλήσουν. Μάλιστα είναι και κακή περίπτωση... Θα συνιστούσα να ακολουθήσεις τον οδηγό και να βάλεις καινούρια ρομ. Δε φαίνεται από τα στοιχεία που έδωσες αν είσαι root, αλλά μάλλον δεν είσαι. Tyxerakia, Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 @ tyxerakia οκ έκανα το root και μου εμφάνισε εικονίδιο superuser. Έχω και το infoalarm.apk. Από τα αρχεία μου το επιλέγω (το 'χω βάλει στην SDCARD/Download) και του λέω να προχωρήσει σε εγκατάσταση. Το σκέφτεται και απαντάει ότι η εγκατάσταση δεν έγινε. Τι κάνω λάθος;;; To infoalarm.apk απλα το μεταφερεις στο /system/app(εφοσον εχεις χωρο) και εισαι οκ.Ισως χρειαστει βεβαια να αλλαξεις και τα permission Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 2, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 @ tyxerakia οκ έκανα το root και μου εμφάνισε εικονίδιο superuser. Έχω και το infoalarm.apk. Από τα αρχεία μου το επιλέγω (το 'χω βάλει στην SDCARD/Download) και του λέω να προχωρήσει σε εγκατάσταση. Το σκέφτεται και απαντάει ότι η εγκατάσταση δεν έγινε. Τι κάνω λάθος;;; To infoalarm.apk απλα το μεταφερεις στο /system/app(εφοσον εχεις χωρο) και εισαι οκ.Ισως χρειαστει βεβαια να αλλαξεις και τα permission Ακριβώς αυτό που είπε ο what, προσπαθείς να το κάνεις εγκατάσταση σαν εφαρμογή απλή, ενώ είναι συστήματος. Αυτός είναι και ο μόνος λόγος που έγινες root. Πρέπει λοιπόν να μεταφέρεις το .apk στο /system/app, είτε μέσω terminal είτε με κάποιον file manager όπως ο root explorer. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john9147 Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Ναι, φυσικα και παιζει κι αυτο το ενδεχομενο, αλλα αν διαβασεις προσεκτικα τις οδηγιες, λυσεις ολες τις αποριες σου και εχεις ενεργοποιημενα και τα 3 κουμπια, μπορεις να δοκιμασεις. Μην νομιζεις οτι στο μαγαζι που θα πας (αν βρεις καποιο) θα κανουν κατι διαφορετικο. Απλα θα σου παρουν 20-30 € χωρις λογο. Αν μπορει να βρεθει ενας φιλος απο εδω μεσα να σε βοηθησει τοσο το καλυτερο. Αποψη μου... Παιδια μια τελευταια ερωτηση..αν στη προδοαθεια να περασω το 2.3.4 με το κιες,ποιο ειναι το χειροτερο σεναριο αν κανω κατι λαθος,που θα παθει το κινητο;θα φτιαχνεαι εστω και απο τη σαμσουνγκ με πληρωμη;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Παιδια μια τελευταια ερωτηση..αν στη προδοαθεια να περασω το 2.3.4 με το κιες,ποιο ειναι το χειροτερο σεναριο αν κανω κατι λαθος,που θα παθει το κινητο;θα φτιαχνεαι εστω και απο τη σαμσουνγκ με πληρωμη;;; Η αναβαθμιση μεσω kies ειναι η επισημη μεθοδος αναβαθμισης... Θελω να ελπιζω οτι ειναι πιο ασφαλης απτο odin(ανεπισημο) που χρησιμοποιουμε για να περναμε μονοι μας οτι θελουμε. Go on Μην το σκεφτεσαι :p Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Παιδια μια τελευταια ερωτηση..αν στη προδοαθεια να περασω το 2.3.4 με το κιες,ποιο ειναι το χειροτερο σεναριο αν κανω κατι λαθος,που θα παθει το κινητο;θα φτιαχνεαι εστω και απο τη σαμσουνγκ με πληρωμη;;; Κατα τη διαρκεια της επισημης αναβαθμισης μεσω του kies ειναι πιθανο να μπρικαρει το τηλεφωνο, αλλα μεσω kies δεν μπορεις να περασεις την 2.3.4 ουτως η αλλως. Πρεπει αναγκαστικα να χρησιμοποιησεις το odin. Ολα φτιαχνονται με πληρωμη, το θεμα ειναι να μην χρειαστει φτιαξιμο και αν χρειαστει να μην γινει με πληρωμη αλλα μεσω εγγυησης:) Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john9147 Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Κατα τη διαρκεια της επισημης αναβαθμισης μεσω του kies ειναι πιθανο να μπρικαρει το τηλεφωνο, αλλα μεσω kies δεν μπορεις να περασεις την 2.3.4 ουτως η αλλως. Πρεπει αναγκαστικα να χρησιμοποιησεις το odin. Ολα φτιαχνονται με πληρωμη, το θεμα ειναι να μην χρειαστει φτιαξιμο και αν χρειαστει να μην γινει με πληρωμη αλλα μεσω εγγυησης:) Το κινητο εχει εγγυηση απλα φβαμαι μην παθει κατι στην προσπαιεια με οντιν και μετα δεν φτιαχνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts