Superuser Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με Darky για να σου πω για το lagfix ή για την χαμηλή ανάλυση στο CWM με σιγουριά. Περίμενε να σου πει κάποιος σίγουρα ή ρώτα στο σχετικό θέμα. Πάντως η JVT, ειδικά σε συνδυασμό με Semaphore, είναι πολύ καλύτερη από την Darky που φοράς τώρα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Καλησπερα!Εμενα η Darky ειχε lagfix παντως. Κατι αλλο.Εβαλα το Go SMS Pro για να εχω 160 χαρακτηρες στα μηνυματα αλλα και παλι με 60 ανα μηνυμα γραφει.Στις ρυθμισεις δοκιμασα και GSM και αυτοματο και Unicode.Κατι αλλο που μπορει να μου εχει ξεφυγει? Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexus Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Καλησπερα!Εμενα η Darky ειχε lagfix παντως. Κατι αλλο.Εβαλα το Go SMS Pro για να εχω 160 χαρακτηρες στα μηνυματα αλλα και παλι με 60 ανα μηνυμα γραφει.Στις ρυθμισεις δοκιμασα και GSM και αυτοματο και Unicode.Κατι αλλο που μπορει να μου εχει ξεφυγει? Ενεργοποίησε την υποστήριξη των Ελληνικών στο go sms ;-) Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 (edited) Τελικα το κινητό έχει criskelo rom v79 με voodo lagfix η οποία εμφανισιακα είναι πολυ ωραία.δοκιμασα λοιπόν να κάνω wipe όλα και αφού έκανα nandroid backup μετα απο restore δεν ξεκινάει.μενει κολλημένο στην αρχική οθόνη. Ξέρει κανείς πως μπαίνει σε recovery mode? με pwr+vldown+home μπαίνει σε dowload mode. Κατι πάτησα προηγουμένως και μπήκε αλλα τωρα δε μπορω να ξαναμπω. Τελικα το βρήκα. Vlmup αντι vlmdown. Δε μπορω να καταλάβω γιατι δεν δουλεύει το restore. Τελικα με ενδιαφέρουν περισσοτερο οι custom roms. Edited December 7, 2011 by giokspy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Καλησπερα!Εμενα η Darky ειχε lagfix παντως. Κατι αλλο.Εβαλα το Go SMS Pro για να εχω 160 χαρακτηρες στα μηνυματα αλλα και παλι με 60 ανα μηνυμα γραφει.Στις ρυθμισεις δοκιμασα και GSM και αυτοματο και Unicode.Κατι αλλο που μπορει να μου εχει ξεφυγει? ρε παιδια δεν εχω καταλαβει κατι....οταν γραφεις ενα sms πανω απο 60 χαρακτηρες το stock προγραμμα το σπαει σε 2 sms?αυτο λεμε?διοτι αν ειναι ετσι..γιατι να βαλω το go sms ρε παιδια και να μου τρωει λιγο παραπανω ram ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
and64 Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 To go sms έχει σωστή υποστήριξη Ελληνικών (160/μήνυμα ) αρκεί να ενεργοποιήσεις την επιλογή στις ρυθμίσεις αποστολής αν θυμάμαι καλά. Παράθεση Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/ MyFlickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Νίκο έχω την 2.3.3 και έχω 2 διαφορετικά εικονίδια. Web και πλοηγός.. Όντως αν μπορείς βγάλε ένα screeshot γιατί δε μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς βλέπεις. Ενεργοποίησε την υποστήριξη των Ελληνικών στο go sms ;-) Εγώ επιλέγοντας αλφάβητο GSM στην στοκ, έχω 160 χαρακτήρες είτε γράψω με πεζά είτε με κεφαλαία. Οπότε υποθέτω πως όπως και να τα γράψω θα κωδικοποιηθούν σε απλά κεφαλαία μόλις το στείλω. Στο GO SMS πρέπει να γυρνάω και το πληκτρολόγιο στα κεφαλαία για να μη μου το γυρίσει στους 60 χαρακτήρες αντί για 160 :mad: Πολύ σπαστικό αυτό, υπάρχει λύση? Θα το απεγκαταστήσω μάλλον... ρε παιδια δεν εχω καταλαβει κατι....οταν γραφεις ενα sms πανω απο 60 χαρακτηρες το stock προγραμμα το σπαει σε 2 sms?αυτο λεμε?διοτι αν ειναι ετσι..γιατι να βαλω το go sms ρε παιδια και να μου τρωει λιγο παραπανω ram ε? Γιατί αυτά που σου σπάει, σου τα χρεώνει σαν ξεχωριστά SMS. Παιδιά καμία πρόταση για custom rom? Αν και δεν είναι κατάλληλο θέμα για συζήτηση εδώ πέρα. Ότι custom και να βάλεις πρέπει να φύγεις από την custom που έχεις τώρα. Φλάσαρε JVT με τα 3 αρχεία και με PIT512 repartition για να είσαι σίγουρος ότι αν έχει γίνει convert το filesystem θα επαναφερθεί έτσι και θα γυρίσουν όλα εργοστασιακά. Μετά βάλε custom kernel (πχ semaphore) για να έχεις το cwm ώστε να μπορέσεις να βάλεις την cyanogenmod αν θες. Αναλόγως την custom Που θες πρέπει να βάζεις και την αντίστοιχη στοκ που πρέπει διαβάζοντας τις οδηγίες της κάθε ρομ. Η cyanogenmod θα σου δουλέψει πάνω από JVT πάντως. Και η MIUI μπορεί αλλά δεν παίρνω κι όρκο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuda1985gr Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Έτσι ακριβώς,με τις σωστές ρυθμίσεις δουλεύει άψογα για ελληνικά. Παράθεση Cuda FTW Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Όντως αν μπορείς βγάλε ένα screeshot γιατί δε μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς βλέπεις. Εγώ επιλέγοντας αλφάβητο GSM στην στοκ, έχω 160 χαρακτήρες είτε γράψω με πεζά είτε με κεφαλαία. Οπότε υποθέτω πως όπως και να τα γράψω θα κωδικοποιηθούν σε απλά κεφαλαία μόλις το στείλω. Στο GO SMS πρέπει να γυρνάω και το πληκτρολόγιο στα κεφαλαία για να μη μου το γυρίσει στους 60 χαρακτήρες αντί για 160 :mad: Πολύ σπαστικό αυτό, υπάρχει λύση? Θα το απεγκαταστήσω μάλλον... . Νίκο πρέπει να βάλεις τα Ελληνικά στο go και ακολούθως στις ρυθμίσεις να τικάρεις την υποστήριξη Ελληνικών. το ίδιο ακριβώς γίνεται και στο handcent Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Νίκο πρέπει να βάλεις τα Ελληνικά στο go και ακολούθως στις ρυθμίσεις να τικάρεις την υποστήριξη Ελληνικών. το ίδιο ακριβώς γίνεται και στο handcent Το εχω κάνει αυτό. Έχει 160 χαρακτήρες αλλά πρέπει να το γυρίζω στα κεφαλαία. Σε αντίθεση με το στοκ που είτε τα γράψω πέζα είτε κεφαλαία θα εχω 160 χαρακτήρες γιατί θα τα στείλει μόνο του κεφαλαία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Παιδιά μπορώ να φτιάξω φακέλους στο κινητό χωρίς να μαι root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Το εχω κάνει αυτό. Έχει 160 χαρακτήρες αλλά πρέπει να το γυρίζω στα κεφαλαία. Σε αντίθεση με το στοκ που είτε τα γράψω πέζα είτε κεφαλαία θα εχω 160 χαρακτήρες γιατί θα τα στείλει μόνο του κεφαλαία! LOL, πρώτη φορά το ακούω αυτό, μέχρι πριν 2 βδομάδες χρησιμοποιούσα το go (τώρα χρησιμοποιώ το handcent γιατι μου έκανε κάτι περίεργα ώρες ώρες, έστελνε αλλού τα μηνύματα! το έχει πάθει κανείς αυτο; :blink:) Και δεν μου έκανε κάτι τέτοιο, έκανε μόνο του την μετατροπή σε κεφαλαία και το έστελνε Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Παιδιά μπορώ να φτιάξω φακέλους στο κινητό χωρίς να μαι root? Ναι φυσικά και μπορείς, αλλά τι φακέλους εννοείς? Αν λες στο μενού, θες κάποιον άλλον launcher όπως πχ Go launcher EX δωρεάν από το μάρκετ. Αν εννοείς φακέλους για τα αρχεία σου γίνεται νομίζω και με το πρόγραμμα που έχει η samsung (για να βλέπεις αρχεία στην κάρτα μνήμης κλπ) ή μπορείς να χρησιμοποιήσεις και προγράμματα από το μάρκετ που έχουν και περισσότερες επιλογές (ES File explorer, ASTRO file manager) LOL, πρώτη φορά το ακούω αυτό, μέχρι πριν 2 βδομάδες χρησιμοποιούσα το go (τώρα χρησιμοποιώ το handcent γιατι μου έκανε κάτι περίεργα ώρες ώρες, έστελνε αλλού τα μηνύματα! το έχει πάθει κανείς αυτο; :blink:) Και δεν μου έκανε κάτι τέτοιο, έκανε μόνο του την μετατροπή σε κεφαλαία και το έστελνε Εμένα δε μου το έχει κάνει πάντως αλλά δεν στέλνω και πολλά μηνύματα βέβαια. Πάντως τσαντίστηκα τώρα! Ξανακοιτάζω τις ρυθμίσεις και είναι μια χαρά και μόλις γραφτεί ένας εθνικός χαρακτήρας ο μετρητής πέφτει στους 60 από τους 160. Αναγκαστικά δηλαδή πρέπει να γράφω με κεφαλαία, πράγμα που στην στοκ εφαρμογή δε συμβαίνει :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Ναι φυσικά και μπορείς, αλλά τι φακέλους εννοείς? Αν λες στο μενού, θες κάποιον άλλον launcher όπως πχ Go launcher EX δωρεάν από το μάρκετ. Αν εννοείς φακέλους για τα αρχεία σου γίνεται νομίζω και με το πρόγραμμα που έχει η samsung (για να βλέπεις αρχεία στην κάρτα μνήμης κλπ) ή μπορείς να χρησιμοποιήσεις και προγράμματα από το μάρκετ που έχουν και περισσότερες επιλογές (ES File explorer, ASTRO file manager) Εμένα δε μου το έχει κάνει πάντως αλλά δεν στέλνω και πολλά μηνύματα βέβαια. Πάντως τσαντίστηκα τώρα! Ξανακοιτάζω τις ρυθμίσεις και είναι μια χαρά και μόλις γραφτεί ένας εθνικός χαρακτήρας ο μετρητής πέφτει στους 60 από τους 160. Αναγκαστικά δηλαδή πρέπει να γράφω με κεφαλαία, πράγμα που στην στοκ εφαρμογή δε συμβαίνει :mad: εγώ δυστυχώς επικοινωνώ μόνο με μηνύματα και με είχε χαλάσει πολύ το bug αυτό (το κάνει και το handcent από ότι είδα στις κριτικές των εφαρμογών) θα ξαναβάλω το go για να δω τι παίζει με αυτό που λες Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Νίκο στο μενού εννοούσα, θα κατεβάσω τον launcher που μου πες. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
and64 Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Ξανακοιτάζω τις ρυθμίσεις και είναι μια χαρά και μόλις γραφτεί ένας εθνικός χαρακτήρας ο μετρητής πέφτει στους 60 από τους 160. Αναγκαστικά δηλαδή πρέπει να γράφω με κεφαλαία, πράγμα που στην στοκ εφαρμογή δε συμβαίνει :mad: Με τι πληκτρολόγιο γράφεις; swype ή samsung? Εμένα μια χαρά δουλεύει το go sms με swype, γράφω με μικρά, με τόνους κανονικά και μετράει σωστά τους χαρακτήρες. Το μονο που εχω κάνει ειναι να τικάρω την επιλογή για υποστήριξη Ελληνικών (ή όπως αλλιώς το λέει τεσπα στα Ελληνικά, δεν το θυμάμαι γιατί τα μενου τα χω ολα Αγγλικά) Παράθεση Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/ MyFlickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Με τι πληκτρολόγιο γράφεις; swype ή samsung? Εμένα μια χαρά δουλεύει το go sms με swype, γράφω με μικρά, με τόνους κανονικά και μετράει σωστά τους χαρακτήρες. Το μονο που εχω κάνει ειναι να τικάρω την επιλογή για υποστήριξη Ελληνικών (ή όπως αλλιώς το λέει τεσπα στα Ελληνικά, δεν το θυμάμαι γιατί τα μενου τα χω ολα Αγγλικά) Με πληκτρολόγιο samsung γράφω. Swype δεν έχω καν. Μόλις πέσει ο πρώτος πεζός χαρακτήρας ο μετρητής από 160 πάει 60 (επιλεγμένη η Ελληνική υποστήριξη). Go SMS Uninstalled... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Με πληκτρολόγιο samsung γράφω. Swype δεν έχω καν. Μόλις πέσει ο πρώτος πεζός χαρακτήρας ο μετρητής από 160 πάει 60 (επιλεγμένη η Ελληνική υποστήριξη). Go SMS Uninstalled... :mad: και μενα ετσι ακριβως εκανε για αυτο και εβαλα τον handcent, ασχετα αν δεν μου αρεσει τοσο... Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
and64 Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Με πληκτρολόγιο samsung γράφω. Swype δεν έχω καν. Μόλις πέσει ο πρώτος πεζός χαρακτήρας ο μετρητής από 160 πάει 60 (επιλεγμένη η Ελληνική υποστήριξη). Go SMS Uninstalled... :mad: Μόλις το δοκίμασα και με samsung...πάλι μια χαρά δουλεύει!! (btw πρώτη φορά το είδα το πληκτρολόγιο samsung, swype rocks:lol::lol:) Σήμερα συμπτωματικά βγήκε και update για το go sms, το είχες περάσει; Παράθεση Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/ MyFlickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 και μενα ετσι ακριβως εκανε για αυτο και εβαλα τον handcent, ασχετα αν δεν μου αρεσει τοσο... Μόλις το δοκίμασα και με samsung...πάλι μια χαρά δουλεύει!! (btw πρώτη φορά το είδα το πληκτρολόγιο samsung, swype rocks:lol::lol:) Σήμερα συμπτωματικά βγήκε και update για το go sms, το είχες περάσει; :lol: Κι όμως έφτιαξε με το update!!! Δουλεύει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woner Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Παιδιά καλησπέρα,θα ήθελα να διευκρινήσω κάποιες απορίες μου για το πέρασμα της JVU + Semaphore JVT 1.9.1.Είμαι με JVN + Fuguroot: 1.Αρχικά επειδή έχω fuguroot, θα πρέπει να ξαναπεράσω τη rom που έχω(για να μήν είμαι πιά root),έτσι ώστε να φλασάρω την JVU? 2.Tί ενέργειες θα πρέπει να ακολουθήσω για να "πατήσει σε νέο καθαρό περιβάλλον",η καινούρια rom και ο νέος kernel?(π.χ.wipe data factory reset,όπως αναφέρεται στο επισυναπτόμενο video που αναφέρει στον οδηγό του ο tyxerakias) 3.Χρειάζεται να γίνει το re-partition στην περίπτωση μου,για να περάσω την JVU? 4.Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω είναι,πρώτα φλασάρω τη rom και μετά τον kernel? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 (edited) Παιδιά καλησπέρα,θα ήθελα να διευκρινήσω κάποιες απορίες μου για το πέρασμα της JVU + Semaphore JVT 1.9.1.Είμαι με JVN + Fuguroot: 1.Αρχικά επειδή έχω fuguroot, θα πρέπει να ξαναπεράσω τη rom που έχω(για να μήν είμαι πιά root),έτσι ώστε να φλασάρω την JVU? 2.Tί ενέργειες θα πρέπει να ακολουθήσω για να "πατήσει σε νέο καθαρό περιβάλλον",η καινούρια rom και ο νέος kernel?(π.χ.wipe data factory reset,όπως αναφέρεται στο επισυναπτόμενο video που αναφέρει στον οδηγό του ο tyxerakias) 3.Χρειάζεται να γίνει το re-partition στην περίπτωση μου,για να περάσω την JVU? 4.Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω είναι,πρώτα φλασάρω τη rom και μετά τον kernel? Καλησπέρα! 1. Όχι δε χρειάζεται αυτο, από τη στιγμή που θα φλασάρεις την JVU θα σβηστούν τα αρχεία για root και θα έχεις και τον στοκ κερνελ της JVU. 2. wipe data/factory reset, wipe cache πριν και μετά κυρίως το φλασάρισμα προτείνονται, όχι πως θα πάθει τίποτα αν δεν τα κάνεις βέβαια. (μέσα από recovery) 3. Δεν χρειάζεται αλλά δεν βλάπτει αν θες να κάνεις. Μπορείς να βάλεις και το PIT ταυτόχρονα με όλα τα υπόλοιπα και να φλασάρεις. 4. Φλασάρεις την JVU και μετά περνάς τον semaphore ως PDA χωρίς repartition και είσαι έτοιμος. Επίσης μπορείς να βάλεις και πιο καινούρια έκδοση semaphore. (σε λάθος thread βέβαια πόσταρες νομίζω αλλά οκ :p) Edited December 8, 2011 by nikospot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woner Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Καλησπέρα! 1. Όχι δε χρειάζεται αυτο, από τη στιγμή που θα φλασάρεις την JVU θα σβηστούν τα αρχεία για root και θα έχεις και τον στοκ κερνελ της JVU. 2. wipe data/factory reset, wipe cache πριν και μετά κυρίως το φλασάρισμα προτείνονται, όχι πως θα πάθει τίποτα αν δεν τα κάνεις βέβαια. (μέσα από recovery) 3. Δεν χρειάζεται αλλά δεν βλάπτει αν θες να κάνεις. Μπορείς να βάλεις και το PIT ταυτόχρονα με όλα τα υπόλοιπα και να φλασάρεις. 4. Φλασάρεις την JVU και μετά περνάς τον semaphore ως PDA χωρίς repartition και είσαι έτοιμος. Επίσης μπορείς να βάλεις και πιο καινούρια έκδοση semaphore. (σε λάθος thread βέβαια πόσταρες νομίζω αλλά οκ :p) Sorry παιδιά,αν μπορεί να μεταφερθεί δεν τίθεται θέμα,δεν ξέρω αν μπορώ να το κάνω κ γώ?Anyway,σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια όπως και σε όλα τα παιδιά εδώ μέσα.Πρέπει να γίνει γιατι έχω αγανακτίσει με την JVN! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Nαι φυσικά μπορείς. Το μόνο που θα χάσεις είναι ότι το Kies δε θα την αναγνωρίζει πια ως επίσημη και δε θα σου δίνει αναβάθμιση (τρίχες :)) Βασίλη αυτό που θα κερδίσει είναι τα ελληνικά ΑPN βασικά, τίποτα παραπάνω... αν και υπάρχουν αντικρουόμενες πληροφορίες ότι το ελληνικό csc βοηθάει και στον σωστό αριθμό των ελληνικών χαρακτήρων στα μηνύματα sms... εγώ δεν τό'χω δοκιμάσει πάντως. επιβεβαιώνω εγώ Άλεξ, όντως το Ελληνικό csc δίνει 160 χαρακτήρες στην στοκ εφαρμογή. Ψαχνόμουν με αυτό γιατί το go και το handcent έχουν ένα πολύ σοβαρό bug, αρκετές φορές στέλνουν αλλού τα sms! Αυτό για κάποιον που στηρίζεται αποκλειστικά στα sms και e-mail για την επικοινωνία του είναι πολύ σημαντικό προβλημα όπως θα καταλαβαίνεις Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
and64 Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 :lol: Κι όμως έφτιαξε με το update!!! Δουλεύει! :lol::lol: Αυτά είναι:cool: Παράθεση Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/ MyFlickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts