Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙΙ)

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχει καμιά βδομάδα που πήρα το S...Ωραίο κινητό

Με παραξενεύει όμως που καμιά φορά όταν το αφήνω κλειδωμένο και πατάω το κομπί power για να ξεκλειδώσω το κινητό, οτι μένει μαύρη η οθόνη(σαν να φριζάρει για πολύ ώρα) και χρειάζεται επανεκκίνηση...

Ξέρετε τι πάιζει;

Gingerbread έχει πάνω

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ε εντάξει έτσι λέει και ο οδηγός. Πρώτα κάνεις το repartition και μετά κάνεις reset και φλασάρεις τα άλλα αρχεία χωρίς το Pit και χωρίς να έχεις τικαρισμένο το repartition. Πάλι δε σου δουλεύει? Μήπως η JS8 δεν έχει 512 pit αλλά 803? Δεν ξέρω σίγουρα να σου πω περίμενε να το δει κάποιος άλλος καλύτερα. :)

EDIT: Ωπα έκανες τροποποίηση και τώρα είδα ότι το κινητό δουλεύει. Ε ξέρω γω? Μην το πειράξεις άλλο καλύτερα

Αν δεις τις φώτο στον οδηγό έχει και στο πιτ το s1 odin .......512 pit αρχειο???!!!

Τα στοιχεια του τηλ.

Εκδοση 2,2,1

Β.Φάσματος I9000XXJPY

KERNEL 2.6.32.9 root@DELL105#1

ΑΡ.ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ FROYO.XWJS8

Τώρα δουλεύει οκ. !!

Ηταν όλα αγγλικά, οταν πάτησα στις εφαρμογές έκανε shut down και οταν το ξανανοιξα είναι όλα ελληνικα. περίεργα πράγματα.

Μπορεί κάποιος να μου πει κάποιο καλό εξουσιοδοτημένο σερβις? Στο οποίο θέλω να τους δείξω ένα βίντεο που τράβηξα σαν αποδεικτικό στοιχείο για ένα ηλίθιο πρόβλημα που μία παρουσιάζεται και μία όχι. Ξέρω έναν ο οποίος μάλλον είναι ιδιότης (έχω πάει το προηγούμενο samsung μου) και θα μπορούσε να δείξει το βίντεο και στον τεχνικό που θα το αναλάβει αλλά δεν τον πολυ εμπιστέυομαι, και επίσης σκέφτομαι πως σε σερβις του στυλ Omnitech δεν υπάρχει περίπτωση να δουν το βίντεο γιατί είναι απλά υπάλληλοι. Τι να κάνω :( μιας βδομάδας κινητό, πιο πολύ θα εμπιστευόμουν τον εαυτό μου αν το ξεβίδωνα μόνος μου παρά να το κάνει άλλος....

Μπορεί κάποιος να μου πει κάποιο καλό εξουσιοδοτημένο σερβις? Στο οποίο θέλω να τους δείξω ένα βίντεο που τράβηξα σαν αποδεικτικό στοιχείο για ένα ηλίθιο πρόβλημα που μία παρουσιάζεται και μία όχι. Ξέρω έναν ο οποίος μάλλον είναι ιδιότης (έχω πάει το προηγούμενο samsung μου) και θα μπορούσε να δείξει το βίντεο και στον τεχνικό που θα το αναλάβει αλλά δεν τον πολυ εμπιστέυομαι, και επίσης σκέφτομαι πως σε σερβις του στυλ Omnitech δεν υπάρχει περίπτωση να δουν το βίντεο γιατί είναι απλά υπάλληλοι. Τι να κάνω :( μιας βδομάδας κινητό, πιο πολύ θα εμπιστευόμουν τον εαυτό μου αν το ξεβίδωνα μόνος μου παρά να το κάνει άλλος....

τι ακριβώς σου κάνει;

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

Καλησπερα και απο μενα! Εχω το SGS με την JS3 Froyo 2.2.1 rooted και την τελευταια βδομαδα οταν βαζω το USB καλωδιο για να το φορτισω κανει 3 δονησεις. Μια αρχικα, κανει μια παυση και στην συνεχεια αλλες δυο στο καπακι. Οταν βγαζω το καλωδιο κανει μια απο τα ιδια :blink:!

Επισης οταν το ανοιγω (π.χ. μετα απο επανεκκινηση) κανει καποιο αριθμο δονησεων. Ολα αυτα που σας περιγραφω ΔΕΝ τα εκανε μεχρι πριν μια βδομαδα. Δεν εχω πειραξει κατι τον τελευταιο καιρο και γι αυτο μου κανει εντυπωση.

Ξερει κανεις τι μπορει να συμβαινει; Τι μπορω να κανω;

Κανεις δεν ξερει τι μπορει να συμβαινει; Αν ειναι κατι απλο βοηθηστε με παρακαλω, μην περναω καινουρια ROM αν ειναι κατι απλο. :)

Κανεις δεν ξερει τι μπορει να συμβαινει; Αν ειναι κατι απλο βοηθηστε με παρακαλω, μην περναω καινουρια ROM αν ειναι κατι απλο. :)

Οι τρείς δονήσεις είναι fc κάποιας εφαρμογής. Δοκίμασες να συνδεθείς με άλλο υπολογιστή;

Μιχάλης

Galaxy S GT-I9000

Οι τρείς δονήσεις είναι fc κάποιας εφαρμογής. Δοκίμασες να συνδεθείς με άλλο υπολογιστή;

Οταν λες fc τι εννοεις; Δεν σε καταλαβα. Επισης να σου πω πως αυτες τις δονησεις τις κανει και μετα απο επανεννικηση του κινητου - την ωρα που φορτωνει τα προγραμματα και διαβαζει τις μνημες εσωτερικη και SD που εχω.

Οταν λες fc τι εννοεις; Δεν σε καταλαβα. Επισης να σου πω πως αυτες τις δονησεις τις κανει και μετα απο επανεννικηση του κινητου - την ωρα που φορτωνει τα προγραμματα και διαβαζει τις μνημες εσωτερικη και SD που εχω.

Ένα απ αυτά τα προγράμματα που φορτώνει προκαλεί αναγκαστικό κλείσιμο (force close - fc), όπως είπε ο mico. Πρέπει να βρεις ποιο είναι και να το βγαλεις. Εναλλακτικά θα φτιάξει με factory reset.

- Alex

Ένα απ αυτά τα προγράμματα που φορτώνει προκαλεί αναγκαστικό κλείσιμο (force close - fc), όπως είπε ο mico. Πρέπει να βρεις ποιο είναι και να το βγαλεις. Εναλλακτικά θα φτιάξει με factory reset.

Με factory reset στην περιπτωση αυτη θα χασω κατι; Ρυθμισεις, αποθηκευμενα αρχεια, τηλεφωνα, γενικα χανω κατι;

Με factory reset στην περιπτωση αυτη θα χασω κατι; Ρυθμισεις, αποθηκευμενα αρχεια, τηλεφωνα, γενικα χανω κατι;

Με factory reset ΧΑΝΕΙΣ επαφές και όλες τις εφαρμογές σου (φωτογραφίες, βίντεο κλπ άσχετοι κατάλογοι της εσωτερικής μνήμης δεν σβήνονται).

Οι επαφές γίνονται backup με διάφορους τρόπους

1) μέσω kies

2) μέσω της καρτέλας "Επαφές" του κινητού σου (εξαγωγή σε κάρτα μνήμης και μετά για εισαγωγή εισαγωγή απο κάρτα μνήμης).

3) μέσω gmail account

Οι εφαρμογές απο την άλλη είναι πιο δύσκολο και θέλουν πρόσβαση root και κάποιο ειδικό πρόγραμμα για backup (πχ titanium backup). Έτσι σώζονται σε κάποιον κατάλογο που δεν επηρεάζονται απο το factory reset και μετά μπορείς μέσω του ίδιου προγράμματος να τις επαναφέρεις (μαζί με τα data πχ save games κλπ δεν χάνονται).

Αν τα παραπάνω σου φαντάζουν βουνό καλύτερα άρχισε σιγά σιγά να αφαιρείς εφαρμογές που μπορεί να έχουν προκαλέσει το πρόβλημα (πχ πρόσθετα πληκτρολόγια, πρόσθετες εφαρμογές για sms, διάφορες άλλες εφαρμογές που μπορεί να τρέχουν κατα την εκκίνηση του κινητού (και είναι πολλές) και μετά την αφαίρεση κάθε μιας (η και περισσότερων- όπως βολεύεσαι) ξανακάνε επανεκκίνηση να δεις αν υπάρχει ακόμα το πρόβλημα...

Τέλος πληροφορικά όταν λέμε fc εννοούμε force close δηλαδή αναγκαστικό ή απρόσμενο τερματισμό κάποιας εφαρμογής (αντίστοιχα με τα windows)!

Βασίλης!

Αποθηκευμένα αρχεία (φωτο, μουσική κ.λ.π) δεν χάνονται.

τα τηλέφωνα ναι, χάνονται, κάνε πρώτα εξαγωγή όλων στην sd η backup μεσω του gmail.

το τηλέφωνο επανέρχεται όπως όταν το έβγαλες από το κουτί του, οπότε ρυθμίσεις, εφαρμογές που έχεις περάσει χάνονται εκτός απο τα περιεχόμενα της sd

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

Ευχαριστω πολυ! Θα ξεκινησω την επιχηρηση. Αν και ελεγα μηπως πηγαινα σε 2.3.3 αλλα με τοσα προβληματα που διαβαζω πως εχει, μαλλον καταληξω στην 2.2.1 της Κυπρου. Εκτος αν βγει καποια 2.3.4 με ελληνικά πληκτρολόγια.

Ευχαριστω πολυ! Θα ξεκινησω την επιχηρηση. Αν και ελεγα μηπως πηγαινα σε 2.3.3 αλλα με τοσα προβληματα που διαβαζω πως εχει, μαλλον καταληξω στην 2.2.1 της Κυπρου. Εκτος αν βγει καποια 2.3.4 με ελληνικά πληκτρολόγια.

2.3.4 επίσημη με Ελληνικά πληκτρολόγια (out of the box) δεν υπάρχει, αλλά στο θέμα τροποποιήσεις υπάρχει ο τρόπος να τα προσθέσεις (και πληκτρολόγιο και Swype!) σε οποιαδήποτε 2.3.3 ή 2.3.4 ρομ (μέσω CWM).

Πχ οι περισσότεροι εδώ (και εγώ) χρησιμοποιούν την JVR 2.3.4 με Ελληνικό πληκτρολόγιο/swype απο τους οδηγούς (χωρίς κανένα πρόβλημα ή κόλλημα). Αν διαβάσεις θα δεις οτι είναι απλό.

Τέλος αν τολμήσεις την αναβάθμιση σαφέστατα προτίμησε 2.3.4 απο τις 2.3.3!

Βασίλης!

Καλημερα,

γιατι το Galaxy δεν με αφηνει να "κατεβασω" app με wifi? (gingerbread 2.3.3)

Για κάντο πιο λιανά, τί προσπαθείς να κατεβάσεις και απο πού; αν δεν είναι απο το μαρκετ πρέπει να τικάρεις το "unknown sources" απο το μενού των εφαρμογών.

Πριν μπορούσες και τώρα δεν μπορείς;

Μιχάλης

Galaxy S GT-I9000

Για κάντο πιο λιανά, τί προσπαθείς να κατεβάσεις και απο πού; αν δεν είναι απο το μαρκετ πρέπει να τικάρεις το "unknown sources" απο το μενού των εφαρμογών.

Πριν μπορούσες και τώρα δεν μπορείς;

Ναι, βασικα δεν ειχα κατεβασει κατι εκτος απο την facebook app. Μετα δε την ηθελα πια και την εκανα απεγκατασταση, ολα καλα. Τωρα ηθελα να εγκαταστησω το Car Dock Home apo appbrain και δεν με αφηνει.

Επισης ουτε με αφηνει να μπω στο market (απο το εικονιδιο στο μενου) μου βγαζει οτι παρουσιστηκε σφαλμα και να προσπαθησω αργοτερα. Η συνδεση μου WiFi ειναι μια χαρα, πλοηγηση κανω μια χαρα.

Το uknown sources εννοειται οτι το εκανα τικ

Πριν μπεις στη διαδικασία φλασαρίσματος και εάν εχεις google account, μπες στο μάρκετ απο το pc. Πάνω δεξια λέει " Ο Λογαριασμός μου Market". Εκει σου δείχνει όλες τις εφαρμογες που κατέβασες ημερολογιακά. Δες τι έβαλες την τελευταία εβδομάδα.

Μιχάλης

Galaxy S GT-I9000

Ναι, βασικα δεν ειχα κατεβασει κατι εκτος απο την facebook app. Μετα δε την ηθελα πια και την εκανα απεγκατασταση, ολα καλα. Τωρα ηθελα να εγκαταστησω το Car Dock Home apo appbrain και δεν με αφηνει.

Επισης ουτε με αφηνει να μπω στο market (απο το εικονιδιο στο μενου) μου βγαζει οτι παρουσιστηκε σφαλμα και να προσπαθησω αργοτερα. Η συνδεση μου WiFi ειναι μια χαρα, πλοηγηση κανω μια χαρα.

Το uknown sources εννοειται οτι το εκανα τικ

Για το μαρκετ, κάνε διαγραφή δεδομένων της εφαρμογής. Για το appbrain, έχει φυγει εδώ και καιρό απο το κινητό μου δεν μπορώ να βοηθείσω. Πρώτη φορα το χρησημοποιεις; αν θυμάμαι καλα υπήρχαν κάποιες αρχικες ρυθμίσεις για να κατεβάζει και απο το pc, ή κατι τέτοιο

edit: σορρυ για το συνεχόμενο μύνημα

Μιχάλης

Galaxy S GT-I9000

Πριν μπεις στη διαδικασία φλασαρίσματος και εάν εχεις google account, μπες στο μάρκετ απο το pc. Πάνω δεξια λέει " Ο Λογαριασμός μου Market". Εκει σου δείχνει όλες τις εφαρμογες που κατέβασες ημερολογιακά. Δες τι έβαλες την τελευταία εβδομάδα.

Πολυ καλη η πληροφορια σου! Πηγα και βεβαια μου βγαζει και ποτε εγιναν οι προσφατες ανανεωσεις σε προγραμματα που ειχα καιρο πισω εγκατεστημενα. Αλλα νομιζω βρηκα τις πιθανες προβληματικες εφαρμογες. Να 'σαι καλα! :)

Και μια που το ανεφερα πριν, ειμαι με 2.2.1 JS3 Ολλανδικη, αξιζει να περασω την JS8 την Κυπριακη ή δεν εχουν διαφορες (παρολο που η Κυπριακη ειναι πολυ προσφατη). Τι λετε;

Και μια που το ανεφερα πριν, ειμαι με 2.2.1 JS3 Ολλανδικη, αξιζει να περασω την JS8 την Κυπριακη ή δεν εχουν διαφορες (παρολο που η Κυπριακη ειναι πολυ προσφατη). Τι λετε;

Δεν γνωρίζω αν η κυπριακή JS8 καλύπτεται απο εγγύηση στην Ελλάδα (αν και όπως ανάφερα παλαιότερα δεν υπάρχει/βρήκα επίσημη σαμσουγκ κύπρου, τα κινητά πάνε ελλαδα για σερβις ή ο αντιπρόσωπος χρεώνει τη samsung gr για επισκευές).

Αν δε σε νοιάζει η εγγύηση και θές 2.2.1 βάλε JSD χωρίς ιδιαίτερες διαφορές. Εγώ εχω JVR 2.3.4

Μιχάλης

Galaxy S GT-I9000

Για το μαρκετ, κάνε διαγραφή δεδομένων της εφαρμογής. Για το appbrain, έχει φυγει εδώ και καιρό απο το κινητό μου δεν μπορώ να βοηθείσω. Πρώτη φορα το χρησημοποιεις; αν θυμάμαι καλα υπήρχαν κάποιες αρχικες ρυθμίσεις για να κατεβάζει και απο το pc, ή κατι τέτοιο

edit: σορρυ για το συνεχόμενο μύνημα

ok, τα δεδομενα τα διεγραψα.

Το appbrain ναι πρωτη φορα το χρησιμοποιω οπως και γενικα ολα το κινητο ειναι προσφατο (καινουργιο)

Αν υπηρχε τροπος να κατεβασω τον installer sto pc και να το περναγα μεστα μεσω mass storage με το usb στο τηλεφωνο ισως να γινοταν δουλεια. Υπαρχει τροπος?

Γενικα ομως, γιατι μου βγαζει αυτο το μηνυμα σφαλμα

Α, οταν ειχα βγαλει το facebook μου εβγαζε ενα μηνυμα κατι με λαθος facebook/katana

τι ακριβώς σου κάνει;

Όταν πάει κάποια εφαρμογή να χρησιμοποιήσει magnet sensor τρώει σκάλωμα το κινητό. Στην αρχή νόμιζα πως ήταν πρόβλημα software, έκανα factory reset αλλά δεν εφτιαξε και μετά φλάσαρα σε JVR αλλά πάλι δεν έφτιαξε τελικά το γύρισα σε JVI όπου και ανακάλυψα ότι και στο μενού με τα self test της samsung *#0*# μόλις πατάω το τεστ sensors κολλάει απλά εκεί.... ούτε δύο βδομάδων κινητό ρε γμτ μου :( και το προηγούμενο samsung που είχα την δεύτερη βδομαδα στο σερβις ήταν... σιγά μην ξαναπάρω samsung.

Όταν πάει κάποια εφαρμογή να χρησιμοποιήσει magnet sensor τρώει σκάλωμα το κινητό. Στην αρχή νόμιζα πως ήταν πρόβλημα software, έκανα factory reset αλλά δεν εφτιαξε και μετά φλάσαρα σε JVR αλλά πάλι δεν έφτιαξε τελικά το γύρισα σε JVI όπου και ανακάλυψα ότι και στο μενού με τα self test της samsung *#0*# μόλις πατάω το τεστ sensors κολλάει απλά εκεί.... ούτε δύο βδομάδων κινητό ρε γμτ μου :( και το προηγούμενο samsung που είχα την δεύτερη βδομαδα στο σερβις ήταν... σιγά μην ξαναπάρω samsung.

χαχαχαχα εμένα βγάζει fc σε 4 τεστς και το κινητό πετάει. πρώτη φορα βλεπω αυτό το "*#0*#" είσαι σίγουρος ότι κάνει για το κινητό μας;

Μιχάλης

Galaxy S GT-I9000

χαχαχαχα εμένα βγάζει fc σε 4 τεστς και το κινητό πετάει. πρώτη φορα βλεπω αυτό το "*#0*#" είσαι σίγουρος ότι κάνει για το κινητό μας;

Αυτός ο κωδικός έχει κάποια self test της Samsung... Το χρησιμοποιούσα πολύ στο προηγούμενο samsung όταν ήθελα να ανάψω το φλας για φακο γιατί δεν είχε εφαρμογή να ανάβει το φλας :lol:

Edit: Να ορίστε... και προχτές να φανταστείς ότι μία δούλευε και μία δε δούλευε. Τώρα απο χτες δεν έχει δουλέψει καθόλου... (τραβηξα το βίντεο σαν αποδεικτικό στοιχείο μπας και ξαναδουλέψει όταν θα θέλω να δείξω το πρόβλημα σε κάποιον :p) http://www.youtube.com/watch?v=-iBV0q3QIyM

Edited by nikospot

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙΙ)