Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙΙ)

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλο το Forum,

στο τηλεφωνό μου δεν αποκρίνεται η οθόνη μετά απο εγκατάσταση της εφαρμογής accuweather εχω βγάλει την μπαταρια hard reset δεν μπορω να κάνω με το συνδυασμό των πλήκτρων το τηλέφωνο ανοιγει κανονικά αλλά δεν αποκρίνεται ο οθόνη σε οποιαδήποτε εντολή.

Οταν προσπαθώ να πατήσω τα εικονίδια βγαίνει μύνημα Η ΕΦΑΡΜΟΓΉ ΑΡΧΙΚΗ ΟΘΟΝΗ (ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ com.sec.android.app.twlauncher) δεν ανταποκρίνεται.Εχω την εκδοση 2.1 eclair.

ευχαριστώ

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα σε όλο το Forum,

στο τηλεφωνό μου δεν αποκρίνεται η οθόνη μετά απο εγκατάσταση της εφαρμογής accuweather εχω βγάλει την μπαταρια hard reset δεν μπορω να κάνω με το συνδυασμό των πλήκτρων το τηλέφωνο ανοιγει κανονικά αλλά δεν αποκρίνεται ο οθόνη σε οποιαδήποτε εντολή.

Οταν προσπαθώ να πατήσω τα εικονίδια βγαίνει μύνημα Η ΕΦΑΡΜΟΓΉ ΑΡΧΙΚΗ ΟΘΟΝΗ (ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ com.sec.android.app.twlauncher) δεν ανταποκρίνεται.Εχω την εκδοση 2.1 eclair.

ευχαριστώ

Δηλαδη δεν ανταποκρινεται γενικα η οθονη ή απλα δεν ανταποκρινεται στη συγκεκριμενη εφαρμογη? Αν ισχυει το δευτερο κανε απεγκατασταση της εφαρμογης και ξαναπερασε την.

edit - Ακυρο τωρα διαβασα το σφαλμα που βγαζει. Hard reset γιατι δεν μπορεις να κανεις? Σε recovery mode μπαινει?(up+power+home)

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Δηλαδη δεν ανταποκρινεται γενικα η οθονη ή απλα δεν ανταποκρινεται στη συγκεκριμενη εφαρμογη? Αν ισχυει το δευτερο κανε απεγκατασταση της εφαρμογης και ξαναπερασε την.

edit - Ακυρο τωρα διαβασα το σφαλμα που βγαζει. Hard reset γιατι δεν μπορεις να κανεις? Σε recovery mode μπαινει?(up+power+home)

οχι δεν μπορω να κάνω όταν το προσπαθώ το τηλ ανοιγει κανονικά και ζητάει pin

οχι δεν μπορω να κάνω όταν το προσπαθώ το τηλ ανοιγει κανονικά και ζητάει pin

Και βαζεις το pin και δεν ανοιγει?

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Και βαζεις το pin και δεν ανοιγει?

το τηλ ανοιγει φθάνει στην αρχικη οθονη με τα εικονιδια τηλ-επαφες-μηνυματα-εφαρμογες αλλά μόλις πατήσω την οθόνη ή τα εικονίδια μου βγάζει το παραπάνω μήνυμα.

@kaprilia πηγαινε στις ρυθμισεις μετα στις εφαρμογες βρες τον tw launcher(ειναι μια εικονα με ενα σπιτι) και κανε διαγραφη δεδομενων

Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity.

Samsung Galaxy S4 die hard !!

Samsung Galaxy S7

@kaprilia πηγαινε στις ρυθμισεις μετα στις εφαρμογες βρες τον tw launcher(ειναι μια εικονα με ενα σπιτι) και κανε διαγραφη δεδομενων

Μα αν καταλαβα καλα δεν μπορει να ανοιξει το τηλεφωνο του καν ο φιλος.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

@kaprilia πηγαινε στις ρυθμισεις μετα στις εφαρμογες βρες τον tw launcher(ειναι μια εικονα με ενα σπιτι) και κανε διαγραφη δεδομενων[/

δεν μπορω να μπω στις ρυθμισεις αφου η οθόνη δεν ανταποκρινεται σε οποιαδηποτε επαφη μολις παταω εφαρμογες βγαινει μηνυμα οτι ο οθονη δεν ανταποκρινεται

δεν μπορω να μπω στις ρυθμισεις αφου η οθόνη δεν ανταποκρινεται σε οποιαδηποτε επαφη μολις παταω εφαρμογες βγαινει μηνυμα οτι ο οθονη δεν ανταποκρινεται

Στο recovery mode ειπες μπαινει κανονικα? Eιχες καμια custom rom μεσα μηπως? Μια λυση ειναι να φλασαρεις ξανα αν λειτουργει το dοwnload mode, αλλα φανταζομαι backup δεν εχεις παρει...

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Μα αν καταλαβα καλα δεν μπορει να ανοιξει το τηλεφωνο του καν ο φιλος.

Επειδη μαλλον ειχα παθει το ιδιο μπορει να παει στην αρχικη οθονη να πατησει το αριστερο πληκτρο για να παει στην αναζητηση και να γραψει εφαρμογες.Σε εμενα δουλεψε και δεν χρειαστικε ρεσετ

Samsung Galaxy S7

Επειδη μαλλον ειχα παθει το ιδιο μπορει να παει στην αρχικη οθονη να πατησει το αριστερο πληκτρο για να παει στην αναζητηση και να γραψει εφαρμογες.Σε εμενα δουλεψε και δεν χρειαστικε ρεσετ

Μαλιστα, ας το δοκιμασει τοτε γιατι ετσι θα σωσει το κινητο και τον εαυτο του απο μεγαλη ταλαιπωρια.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Aν πάντως δε δουλέψει κανένα κουμπί, πρόκειται για τραγικό παράδειγμα Ελληνικής eclair... που εκτός από service θα σώζεται μόνο με jig.

(Mα γιατί είσαι ακόμα σε eclair???)

Edited by Tyxerakias
- Alex

δεν μπορω να πατησω κανενα πληκτρο δεν ανταποκρινεται ειμαι μαλλον για service και ειμαι και απο πατρα οποτε καλα χριστουγεννα

δεν μπορω να πατησω κανενα πληκτρο δεν ανταποκρινεται ειμαι μαλλον για service και ειμαι και απο πατρα οποτε καλα χριστουγεννα

Ξαναρωτω σε download mode δεν μπαινει?

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Αν σου βγαζει συνεχεια το μηνυμα πατα οκ η κατι τετοιο και προσπαθησε συνεχεια να πατας το αριστερο πληκτρο

Samsung Galaxy S7

οχι δεν μπορω να μπω δεν δουλευει ο συνδυασμος των τριων πληκτρων

Α μαλιστα, τοτε οντως καλα κρασια...Πρωτη φορα βλεπω τετοιο πραγμα παντως. Πρεπει να βρεις ενα jig αν δεν θελεις να το στειλεις στο service και να στο καθυστερησουν...

Δηλαδη ελεος, με επισημη ελληνικη μεσα και στα καλα καθουμενα, χωρις να φλασαρεις και να πειραξεις κατι, τρωει κολλημα ο touchwiz και τυχαινει να μην λειτουργει και ο συνδυασμος των 3 πληκτρων. Αυτο θα πει γκαντεμια, αλλα και τραγικοτητα ελληνικης ρομ...

Edited by red_herring

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Α μαλιστα, τοτε οντως καλα κρασια...Πρωτη φορα βλεπω τετοιο πραγμα παντως. Πρεπει να βρεις ενα jig αν δεν θελεις να το στειλεις στο service και να στο καθυστερησουν...

Δηλαδη ελεος, με επισημη ελληνικη μεσα και στα καλα καθουμενα, χωρις να φλασαρεις και να πειραξεις κατι, τρωει κολλημα ο touchwiz και τυχαινει να μην λειτουργει και ο συνδυασμος των 3 πληκτρων. Αυτο θα πει γκαντεμια, αλλα και τραγικοτητα ελληνικης ρομ...

το σπασα απο τα νευρα μου με ταλαιπωρουσε δυο μερες δεν αντεχω το service της samsung

καλο βραδυ

Δε φταίει τόοοοσο πολύ η Samsung αυτή τη φορά... το Froyo έχει βγει εδώ και μισό χρόνο... αν θέλει κάποιος να βάζει καινούριες εφαρμογές, καλύτερα να έχει και καινούριο os... τέλος πάντων.
- Alex

Δε φταίει τόοοοσο πολύ η Samsung αυτή τη φορά... το Froyo έχει βγει εδώ και μισό χρόνο... αν θέλει κάποιος να βάζει καινούριες εφαρμογές, καλύτερα να έχει και καινούριο os... τέλος πάντων.

Ε ειναι γκαντεμης ομως. Θα μπορουσε απλα να μην του τρεχει η εφαρμογη και να του βγαζει σφαλμα οταν παει να την ανοιξει:)

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Πήρε μια φίλη μου το galaxy s. Ήρθε κλειστό με 2.1 eclair. Το πρόβλημα είναι ότι όταν το συνδέω στο kies μου βγάζει ότι η συσκευή δεν μπορεί να αναβαθμιστεί.

Τα στοιχεία είναι

PDA XWJM2

PHONE XXJM1

CSC OXXJM2

PRODUCT CODE HKYTMN(KOR)

Άλλαξαμε το csc με το γνωστό *#272*ΩΩΛΛ# και από τότε δεν έχει σήμα (αναγνωρίζει τη sim αλλά βγάζει μήμυμα no service). Επανέφερα το αρχικό csc kor αλλά το πρόβλημα παραμένει. Κάποια ιδέα;

Τα νέα δεν είναι θετικά..Η φίλη μου το έστειλε στο service samsung στη Θεσσαλονίκη και από εκεί στο στείλανε Αθήνα. Σήμερα την πήρανε από Θεσσαλονίκη και της είπανε ότι από την Αθήνα θέλουν για να επισκευαστεί τηλέφωνο θέλουν 166 ευρώ!!! Έβγαλαν το κινητό εκτός εγγύησης και άρχισαν τα κόλπα τους....μια της είπαν υγρασία, μία αλλαγή πλακέτας και κάτι άλλα τρελά. Το πρόβλημα ξέρω ότι λύνεται με αναβάθμιση του firmare γιατί διάβασα ότι και άλλοι έιχαν αυτό το πρόβλημα. Πως πρέπει να κινηθεί εναντίον της samsung και να αποδείξει ότι ο ελέφαντας είναι ελέφαντας?

Πληροφοριακά για όσους είχαν πρόβλημα με JVP και google maps (το συζητούσαμε προχθές) μου έκανε σήμερα την ενημέρωση κανονικά.

@achillesgk Για τους αετονύχηδες του service τα έχουμε αναφέρει ξανά. Το να τους κυνηγησεις δεν νομίζω να έχει νόημα αναφορικά με την ταλαιπωρία που θα τραβήξεις. Αυτό που πρέπει να κανεις είναι αφού σιγουρευτείτε ότι υπάρχει λύση στο θέμα με φλασαρισμα (αλήθεια είχες δοκιμάσει πριν το στείλετε?) να πεις στη φίλη σου να το ζητήσει πίσω

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Πληροφοριακά για όσους είχαν πρόβλημα με JVP και google maps (το συζητούσαμε προχθές) μου έκανε σήμερα την ενημέρωση κανονικά.

@achillesgk Για τους αετονύχηδες του service τα έχουμε αναφέρει ξανά. Το να τους κυνηγησεις δεν νομίζω να έχει νόημα αναφορικά με την ταλαιπωρία που θα τραβήξεις. Αυτό που πρέπει να κανεις είναι αφού σιγουρευτείτε ότι υπάρχει λύση στο θέμα με φλασαρισμα (αλήθεια είχες δοκιμάσει πριν το στείλετε?) να πεις στη φίλη σου να το ζητήσει πίσω

δεν το είχα δοκιμάσει γιατί είχε πάνω την eclair 2.1 (το keys δεν έδινε Update) και δεν λειτουργουσε ο συνδυασμός των τριών πλήκτρων. Έτσι προτίμησα τη "σιγουριά" της ελληνικής αντιπροσωπείας...

δεν το είχα δοκιμάσει γιατί είχε πάνω την eclair 2.1 (το keys δεν έδινε Update) και δεν λειτουργουσε ο συνδυασμός των τριών πλήκτρων. Έτσι προτίμησα τη "σιγουριά" της ελληνικής αντιπροσωπείας...

Δυστυχώς η λέξη "σιγουριά" και η samsung hellas δεν μπορούν να μπουν στην ίδια πρόταση. Κατά την άποψή μου είναι μονόδρομος για σένα η επιστροφή της συσκευής, η ενεργοποίηση της λειτουργίας των τριών κουμπιών από τον οδηγό που έχει στην υπογραφή του ο Παναγιώτης στο προηγούμενο μήνυμα και το φλασάρισμα μιας επίσημης rom ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες από εδώ. Εάν και πάλι δεν λυθεί το πρόβλημα, δοκίμασε με μία άλλη κάρτα sim μήπως το πρόβλημα είναι εκεί. Εάν και πάλι δε λυθεί θα αναγκαστεί η φίλη σου να πληρώσει κοροϊδίστικα λεφτά.

Μάκης

Δυστυχώς η λέξη "σιγουριά" και η samsung hellas δεν μπορούν να μπουν στην ίδια πρόταση. Κατά την άποψή μου είναι μονόδρομος για σένα η επιστροφή της συσκευής, η ενεργοποίηση της λειτουργίας των τριών κουμπιών από τον οδηγό που έχει στην υπογραφή του ο Παναγιώτης στο προηγούμενο μήνυμα και το φλασάρισμα μιας επίσημης rom ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες από εδώ. Εάν και πάλι δεν λυθεί το πρόβλημα, δοκίμασε με μία άλλη κάρτα sim μήπως το πρόβλημα είναι εκεί. Εάν και πάλι δε λυθεί θα αναγκαστεί η φίλη σου να πληρώσει κοροϊδίστικα λεφτά.

είναι όντως απάτη...κ αυτό με την υγρασία δεν έμαθαν ότι είναι πλέον παλιό το κόλπο κ το ξέρουν όλοι?

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙΙ)