Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙΙ)

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αχχχ εδω και 7 μερες διαβαζω τα ιδια και τα ιδια μεσα σε αυτο το forum και δεν λεω να το παρω αποφαση να ξεκινησω το flasharisma...Ποσο θα αντεξω ακομα δεν ξερω...
Έχω και JIG πάμε μια βόλτα??:shifty:

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αχχχ εδω και 7 μερες διαβαζω τα ιδια και τα ιδια μεσα σε αυτο το forum και δεν λεω να το παρω αποφαση να ξεκινησω το flasharisma...Ποσο θα αντεξω ακομα δεν ξερω...
Απο οτι ειδα σε προηγουμενο ποστ σου εχεις 2.2,εε παρτο αποφαση και βαλε μια 2.2.1,κανεις απο εδω μεσα δε θα σου πει να μην το κανεις ;)

Παιδιά η darky 9.2 είναι πολύ καλή και αρκετά γρήγορη αλλά έχω ένα θεματάκι προς το παρόν.Πήγα στις επαφές για να κάνω import από vcard αλλά δεν είχε επιλογή...!είχε μόνο από sim?τι κάνω γι αυτό?και αν βάλω και νέες επαφές και θέλω να κάνω νέο backup σε vcard πώς θα το κάνω?δεν έχει επιλογή.Ευχαριστώ!

Παιδιά η darky 9.2 είναι πολύ καλή και αρκετά γρήγορη αλλά έχω ένα θεματάκι προς το παρόν.Πήγα στις επαφές για να κάνω import από vcard αλλά δεν είχε επιλογή...!είχε μόνο από sim?τι κάνω γι αυτό?και αν βάλω και νέες επαφές και θέλω να κάνω νέο backup σε vcard πώς θα το κάνω?δεν έχει επιλογή.Ευχαριστώ!

Mηπως δεν ειχε τελειωσει το media scanning? Ξαναπροσπαθησες?

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Απο οτι ειδα σε προηγουμενο ποστ σου εχεις 2.2,εε παρτο αποφαση και βαλε μια 2.2.1,κανεις απο εδω μεσα δε θα σου πει να μην το κανεις ;)

Ναι αλλά έχω κακές εμπειρίες με εγγυήσεις..και δεν έχω καταλάβει αν επιστρέφει στην αρχική καταστση αν το κιν brickarei εντελος και δεν ανοίγει...:confused:

Ναι αλλά έχω κακές εμπειρίες με εγγυήσεις..και δεν έχω καταλάβει αν επιστρέφει στην αρχική καταστση αν το κιν brickarei εντελος και δεν ανοίγει...:confused:
εδω υπαρχει θεμα γιατι αν το κανεις χαιρετα την εγγυηση,εσυ αποφασιζεις.

Καλησπερα.. Αφου εβαλα την darkys 9.2 extreme περασα πριν λιγο το oclf lagfix κ αφου το διαμορφωσα οπως προτεινε για το ext partition εκανα reboot κ το κινητο κολλαει στην αρχικη οθονη του boot animation που γραφειsamsung galaxy s... Τι μπορω να κανω ? Help please

p.s. Επισης ακουγεται μια φωνη καπου καπου να λεει κατι για operation αλλα δεν βγαζω ακρη... :(

Καλησπερα.. Αφου εβαλα την darkys 9.2 extreme περασα πριν λιγο το oclf lagfix κ αφου το διαμορφωσα οπως προτεινε για το ext partition εκανα reboot κ το κινητο κολλαει στην αρχικη οθονη του boot animation που γραφειsamsung galaxy s... Τι μπορω να κανω ? Help please

p.s. Επισης ακουγεται μια φωνη καπου καπου να λεει κατι για operation αλλα δεν βγαζω ακρη... :(

Γιατι να βαλεις OCLF???

Κατι παιζει με τον Κernel. Eπισης ποσταρε το στο Hacks And Root. Πλακα πλακα κι αλλος την πατησε?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3506108#post3506108

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Γιατι να βαλεις OCLF???

Κατι παιζει με τον Κernel. Eπισης ποσταρε το στο Hacks And Root. Πλακα πλακα κι αλλος την πατησε?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3506108#post3506108

Mάλλον μπρίκαρε. Το ΟCLF βάζει ext2, και είχες ήδη voodoo που είναι ext4... σα να ακούω τη μικρή έκρηξη στο κεφάλι μου... Αν μπορείς να μπεις σε download mode έχει καλώς... Αλλιώς jig.

- Alex

Mάλλον μπρίκαρε. Το ΟCLF βάζει ext2, και είχες ήδη voodoo που είναι ext4... σα να ακούω τη μικρή έκρηξη στο κεφάλι μου... Αν μπορείς να μπεις σε download mode έχει καλώς... Αλλιώς jig.

Εκανα wipe/data factory reset μεσω recovery κ ολα οκ.... Ποιο Lagfix προτεινετε ??

Τι ακριβως να κανω.. ?

Αφησε το για 10-15 λεπτα εκει.Μαλλον απλα αργει μετα απο αυτα που εκανες.Η φωνη θα σου λεει οτι κατι κανεις και να περιμενεις

Καλησπέρα! Να κάνω μια ερώτηση; Ενώ έχω ξετικάρει τις ειδοποιήσεις από το μαμά πρόγραμμα των μηνυμάτων αυτές εξακολουθούν να έρχονται. Τι να κάνω; Eπίσης παρατήρησα ότι όταν είμαι με wifi δεν μου έρχονται ειδοποιήσεις e-mail στη notification bar. Ξέρει κανείς; Έχω jpy.
Δήμητρα :kitty:

Χωρις να κανω κατι εγω μου κατεβασε μια εφαρμογη ''press reader''.Θελω να τη διαγραψω.Παω λοιπον στη διαχειριση εφαρμογων,επιλεγω αυτες που ειναι σε εκτελεση και η μοναδικη επιλογη που μου δινει ειναι ''επιβολη διακοπης''.Δηλαδη δουλευει στο παρασκηνιο και καταναλωνει ενεργεια (εστω και λιγο).

Πως θα τη διαγραψω την εφαρμογη αυτη;

Χωρις να κανω κατι εγω μου κατεβασε μια εφαρμογη ''press reader''.Θελω να τη διαγραψω.Παω λοιπον στη διαχειριση εφαρμογων,επιλεγω αυτες που ειναι σε εκτελεση και η μοναδικη επιλογη που μου δινει ειναι ''επιβολη διακοπης''.Δηλαδη δουλευει στο παρασκηνιο και καταναλωνει ενεργεια (εστω και λιγο).

Πως θα τη διαγραψω την εφαρμογη αυτη;

Αυτη η εφαρμογη ειναι default. Κατεβασε το Titanium Backup και κανε απεγκατασταση απο κει.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Αυτη η εφαρμογη ειναι default. Κατεβασε το Titanium Backup και κανε απεγκατασταση απο κει.

Δεν χρειαζεται κατι αλλο.Μονιο να κατεβασω το titanium backup απο το android market;Ουτε ρουτερ ειμαι ουτε εχω πειραξει καθολου το κινητο μου.

Το λεω απλα γιατι δεν ξερω και πολλα.

Κι εγώ έχω κάνει την ίδια πατάτα με Darky 9.1 και Voodoo kernel (χωρίς να έχω ενεργοποιήσει το Voodoo lagfix)..Έκανα OCLF και το τηλέφωνο δεν άνοιγε..Τελικά μπήκα recovery,έκανα wipe τα πάντα όλα και χωρίς καν να ανοίξει κανονικά το κινητό, ενεργοποίησα το Voodoo lagfix..Δεν ξέρω αν ήμουν τυχερός ή αν όντως αυτά που έκανα το έφτιαξαν..Μια δοκιμή θα πείσει τον φίλο :p

Δεν χρειαζεται κατι αλλο.Μονιο να κατεβασω το titanium backup απο το android market;Ουτε ρουτερ ειμαι ουτε εχω πειραξει καθολου το κινητο μου.

Το λεω απλα γιατι δεν ξερω και πολλα.

Αν δεν εισαι rooted δυστυχως δεν νομιζω πως μπορεις να το κανεις..

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Μήπως αναφέρεσαι στο ημερολόγιο MyCalendar και όχι στο ημερολόγιό σου του gmail?

Να ξέρεις ότι το MyCalendar δε συγχρονίζει με το gmail αλλά μόνο με το Kies και βρίσκεται στο κινητό Μόνο για να μας σπάει τα @@.

Φρόντιζε κάθε φορά που αποθηκεύεις καινούργιο event, να το αποθηκεύεις στο ημερολόγιο του gmail σου και όχι στο my calendar.

Ευτυχώς τουλάχιστον στο froyo το mycalendar δεν είναι προεπιλεγμένο και δε χρειάζεται κάθε φορά να το αλλάζεις χειροκίνητα.

όχι στο gmail εννοούσα αλλά το πρόβλημα λύθηκε αφού κατέβασα μια εφαρμογή που συγχρονίζει τα ημερολόγια του gmail και έτσι συγχρονίστηκαν και με το κινητό μου...!!

Follow me on Instagram : el.rapha_

εδω υπαρχει θεμα γιατι αν το κανεις χαιρετα την εγγυηση,εσυ αποφασιζεις.

Δηλαδη οτι κινηση κανω εκτος απο root δεν γυριζει πισω??:wacko:

Ναι αλλά να μην μπερδεύουμε τον κόσμο επειδή έχουμε λάθος ορολογία στο μυαλό μας :) Αυτό που λες εσύ είναι το factory reset. (επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων). Είτε το κάνεις από το μενού ρυθμίσεων είτε από το recovery menu, είναι το ίδιο. Το HARD reset, που γίνεται μόνο με τον κωδικό κάνει και επιπλέον format την SD card (γι'αυτο το λένε και "σκληρό", τα καθαρίζει όλα). To ξέρω ότι δεν είσαι ο μόνος που το λες έτσι, και άλλοι σε ξένα φόρουμς το αναφέρουν έτσι (τις περισσότερες φορές επειδη δεν ξέρουν οτι υπάρχει ο κωδικός), αλλά αυτό δεν το κάνει λιγότερο λάθος.

εμενα γιατι με hard reset μου αφησε τα στοιχεια της καρτας??????????μουσικη και βιντεο τα βρηκα μεσα :mad:

galaxy note 2,iphone5,ipad3....kai keep walking!

Παιδια μπορεί κάποιος να δοκιμάσει ενα youtube video στην εφαρμογή και να πατήσει το κεντρικό button να μου πει εαν συνεχίζει το video? Γιατι εμένα σταματάει και διάβασα σε ενα θέμα οτι δεν πρέπει

εμενα γιατι με hard reset μου αφησε τα στοιχεια της καρτας??????????μουσικη και βιντεο τα βρηκα μεσα :mad:
Το καλυτερο φιλε μου, ειναι μια διαμορφοση της καρτας και εσωτερικης και εξωτερικης, και μετα μια επαναφορα ρυθμισεων, και καθαρισες μια και καλη. Σαν καινουριο. Ουτε κωδικους ουτε τιποτα. Απλα και καθαρα

συμφορουμητες να ρωτησω κατι...εχω την 2.2 ελληνικη γιατι με το facebook οταν ανοιγει γονατιζει το κινητο μου??τιποτα ουτε τα mail δεν φορτωνει ολο κολαει ετοιμοσ να το πεταξω στον τοιχο ημουν...το χει παθει κανεισ???εχει καμια εφαρμογη ελαφρια να κανουμε την δουλεια μας???:D:rolleyes: το παληκαρι που του κλεψανε τον γαλαξια βρηκε ακρη??

Το καλυτερο φιλε μου, ειναι μια διαμορφοση της καρτας και εσωτερικης και εξωτερικης, και μετα μια επαναφορα ρυθμισεων, και καθαρισες μια και καλη. Σαν καινουριο. Ουτε κωδικους ουτε τιποτα. Απλα και καθαρα

αν κανω διαμορφωση εσωτερικης μνημης δεν θα το παρω στο χερι το γαλαξιδι???εκει δεν εχει drivers???:(:wacko:

Edited by Tyxerakias
Συνένωση μηνυμάτων

συμφορουμητες να ρωτησω κατι...εχω την 2.2 ελληνικη γιατι με το facebook οταν ανοιγει γονατιζει το κινητο μου??τιποτα ουτε τα mail δεν φορτωνει ολο κολαει ετοιμοσ να το πεταξω στον τοιχο ημουν...το χει παθει κανεισ???εχει καμια εφαρμογη ελαφρια να κανουμε την δουλεια μας???:D:rolleyes: το παληκαρι που του κλεψανε τον γαλαξια βρηκε ακρη??
To flash στον browser φταιει φιλε μου. Κατεβασε την εφαρμογη facebook να κανεις τη δουλεια σου. Εχουμε πει δυστηχως το flash γονατιζει το κινητο

αν κανω διαμορφωση εσωτερικης μνημης δεν θα το παρω στο χερι το γαλαξιδι???εκει δεν εχει drivers???:(:wacko:
Τι λες φιλε μου? :blink: drivers?? Οχι βεβαια. Αρα εγω που το εχω κανει παμπολες φορες, δουλευω χωρις drivers τοτε.. Οχι βεβαια φιλε, μου καμια σχεση. Απορω ποιος στο πε αυτο.. Edited by Tyxerakias
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων

To flash στον browser φταιει φιλε μου. Κατεβασε την εφαρμογη facebook να κανεις τη δουλεια σου. Εχουμε πει δυστηχως το flash γονατιζει το κινητο

μα η επισιμη εφαρμογη του φεισμπουκ μου γονατισε το κινητο.και μου το χει ξανακανει η 1.5.0 μολις την εβγαλα ξανατρεχε ο γαλαξιας σφαιρα!

Τι λες φιλε μου? :blink: drivers?? Οχι βεβαια. Αρα εγω που το εχω κανει παμπολες φορες, δουλευω χωρις drivers τοτε.. Οχι βεβαια φιλε, μου καμια σχεση. Απορω ποιος στο πε αυτο..

δεν μου το ειπε κανενασ εγω αναρωτηθηκα γιατι εσωτερικη μνημη λογικα θα χε και τα προγραμματα λειτουργιας του τηλ:lol:

Edited by Tyxerakias
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Πατάμε "τροποποίηση" αν θέλουμε να προσθέσουμε κάτι σε υπάρχον μήνυμα

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙΙ)