Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙΙ)

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα παιδια μηπως ξερουμε εαν μπορει να εισελθει ιος η malware στο τηλ.απο την συνδεση με το καλωδιο με to pc?Υπηρχε ενας μεσα στο pc για αυτο,εκανα hard reset το τηλ.οποτε δεν νομιζω να εχει κατι μεσα ετσι δεν ειναι;Ειχα και δωρεαν προγραμμα απο το μαρκετ κατα των ιων στο τηλ.που δεν εντοπισε κατι.

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν υπαρχει tab top paid απλα. :p

Αν ψαξεις τις αντιστοιχες top paid απο το market με market enabler φυσικα θα τις βρεις ολες εκει.

Δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Εγώ εδώ το βλέπω κανονικά... άρα ισχύουν οι ίδιοι περιορισμοί με το τηλέφωνο, με τη διαφορά ότι στο τηλέφωνο ξεπερνιούνται με market access..

(Aν και υποθέτω ότι με έναν ξένο διακομιστή θα γίνεται εύκολα και στο pc)..

Καλημερα παιδια μηπως ξερουμε εαν μπορει να εισελθει ιος η malware στο τηλ.απο την συνδεση με το καλωδιο με to pc?Υπηρχε ενας μεσα στο pc για αυτο,εκανα hard reset το τηλ.οποτε δεν νομιζω να εχει κατι μεσα ετσι δεν ειναι;Ειχα και δωρεαν προγραμμα απο το μαρκετ κατα των ιων στο τηλ.που δεν εντοπισε κατι.

Πολύ χλωμό. Πρέπει να είναι ιος ειδικά φτιαγμένος για android/linux/java για να κάνει κάτι. Οι ιοί των windows δεν έχουν καμία σχέση... μάλλον τζάμπα έκανες reset.

Παιδεια το tab με τις κορυφαιες επι πληρωμη εφαρμογες στο μαρκετ δεν μορουμε να το δουμε στη 2.2 froyo ετσι δεν ειναι?πρεπει να παμε αναγκαστικα στο tab με τις καινουρειες εφαρμογες για να δουμε και καποιες επι πληρωμη

Mπορείς αν είσαι root.

Edited by Tyxerakias
- Alex

Παιδιά, έχουμε βρει τι φταίει και το setCPU, δεν κρατάει τις ρυθμίσεις? Έχω JPY, δε χρησιμοποιώ task killer και αν και έχω επιλεγμένο set on boot, και από τα profiles enable και notifications, σταματάει να δουλεύει, ακόμα και χωρίς να κλείσω το κινητό... Δε βρήκα καμία λύση ούτε στο forum για τα applications, ούτε στο google.... Εδώ είδα ότι έχει ξανααναφερθεί αλλά χωρίς λύση...

φιλε μου , το επαθε κ μενα κ προσπαθουσα να βγαλω ακρη μερες τωρα , ΔΕΝ λυνεται ουμε με soft reset , oute hard reset τα δοκιμασα κ τα 2

χρειαζεται να ξαναφλασαρεις τη ρομ για να στρωσει

-κατι παιζει με το ροοτ παντως εκει ειναι ολο το θεμα χανει τη συνδεση του

Παιδιά, έχουμε βρει τι φταίει και το setCPU, δεν κρατάει τις ρυθμίσεις? Έχω JPY, δε χρησιμοποιώ task killer και αν και έχω επιλεγμένο set on boot, και από τα profiles enable και notifications, σταματάει να δουλεύει, ακόμα και χωρίς να κλείσω το κινητό... Δε βρήκα καμία λύση ούτε στο forum για τα applications, ούτε στο google.... Εδώ είδα ότι έχει ξανααναφερθεί αλλά χωρίς λύση...

Eγώ δεν έχω κανένα τέτοιο πρόβλημα (JPY). Ποιά έκδοση του setcpu έχεις;

Edited by Tyxerakias
- Alex

Δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Εγώ εδώ το βλέπω κανονικά... άρα ισχύουν οι ίδιοι περιορισμοί με το τηλέφωνο, με τη διαφορά ότι στο τηλέφωνο ξεπερνιούνται με market access..

(Aν και υποθέτω ότι με έναν ξένο διακομιστή θα γίνεται εύκολα και στο pc)..

Μαλλον δε το εθεσα κανονικα. Δεν υπαρχει το tab top paid, αλλα μπορεις να προχωρησεις μεσω του search στην αγορα οποιασδηποτε εμπορικης εφαρμογης (επι πληρωμη παντα) μεσω του search. Ακομα πιο απλα δεν υπαρχει περιορισμος στο τι θα αγορασεις, σαν να εχεις το τηλ σου με market enabler.

Μαλλον δε το εθεσα κανονικα. Δεν υπαρχει το tab top paid, αλλα μπορεις να προχωρησεις μεσω του search στην αγορα οποιασδηποτε εμπορικης εφαρμογης (επι πληρωμη παντα) μεσω του search. Ακομα πιο απλα δεν υπαρχει περιορισμος στο τι θα αγορασεις, σαν να εχεις το τηλ σου με market enabler.

Α, καλό αυτό. Αν και μάλλον κάποια βλακεία κάνανε στη google, γιατί δεν έχει λογική.. και σε τί νόμισμα μπορείς να κάνεις αγορές;

- Alex

Α, καλό αυτό. Αν και μάλλον κάποια βλακεία κάνανε στη google, γιατί δεν έχει λογική.. και σε τί νόμισμα μπορείς να κάνεις αγορές;

euros και μεσα σε εισαγωγικα dollars και vice versa οταν προχωρας στο checkout αγου εχεις επιλεξει συσκευη που θες να γινει εγκατασταση.

setCPU 2.1.0

Και root θυμάσαι με ποιο τρόπο έκανα ;)

Αντώνης.

setCPU 2.1.0

Περίεργο... μήπως έχεις κόψει τίποτα με το autostarts ή κάτι τέτοιο; Εμένα μου δουλεύει κανονικά πάντως.

- Alex

Ειχα και γω το ιδιο προβλημα με την stock JPY. Και δε το εφτιαξα ουτε με hard reset! Εβαλα μετα μια costum και μου δουλευει μια χαρα. Ισως εφταιγε ο τροπος που ειχα κανει root οπως ειπαν και πιο πανω (με CF-Root ειχα κανει)

setCPU 2.1.0

Με titanium backup δοκιμασε να κανεις ενα σβησιμο δεδομενων της εφαρμογης.

Δε χρησιμοποιώ autostarts και τίποτα σχετικό...

Με titanium backup δοκιμασε να κανεις ενα σβησιμο δεδομενων της εφαρμογης.

Έχει νόημα να το δοκιμάσω, γιατί ήδη έχω δοκιμάσει εγκατάσταση και απεγκατάσταση.

Αντώνης.

Δε χρησιμοποιώ autostarts και τίποτα σχετικό...

Έχει νόημα να το δοκιμάσω, γιατί ήδη έχω δοκιμάσει εγκατάσταση και απεγκατάσταση.

Το οτι κανεις εγκατασταση απεγκατασταση της εφαρμογης δεν σημαινει οτι επηρεαζεις τα settings στις εφαρμογες που κρατανε τα settings στην sd και οχι στα data. Εναλλακτικά δοκιμασε να σβησεις οτι φακελους εχει δημιουργησει στην sd και μετα εκ νεου εγκατασταση.

Setcpu εκδοση 2.1.0 αλλα δεν βλεπω το tab με τις paid εφαρμογες εχω επισημη froyo 2.2 Επισης δεν μπορω να καταλαβω τι ρολο παιζει τι εκδωση setcpu εχω?

Sent from my GT-I9000

Επισης δεν μπορω να καταλαβω τι ρολο παιζει τι εκδωση setcpu εχω?

Αν δεν επαιζε ρολο γιατι η εφαρμογη δεν εμεινε στην εκδοση 1.0.0 και εχει βγαλει ενα σκασμο revisions? Φυσικα για να μεγαλωνει τη λιστα συμβατοτητας με περισσοτερα τηλεφωνα καθως και τις roms αυτων.

Αν δεν επαιζε ρολο γιατι η εφαρμογη δεν εμεινε στην εκδοση 1.0.0 και εχει βγαλει ενα σκασμο revisions? Φυσικα για να μεγαλωνει τη λιστα συμβατοτητας με περισσοτερα τηλεφωνα καθως και τις roms αυτων.

Εξακολουθω να μην καταλαβαινω

τι ρολο παιζει η διαχειριση του επεξεργαστη με το μαρκετ και το tab με τις πληρωμενες εφαρμογες

Sent from my GT-I9000

Setcpu εκδοση 2.1.0 αλλα δεν βλεπω το tab με τις paid εφαρμογες εχω επισημη froyo 2.2 Επισης δεν μπορω να καταλαβω τι ρολο παιζει τι εκδωση setcpu εχω?

Sent from my GT-I9000

Μάλλον ο Άλεξ δεν το έλεγε σ' εσένα και έβαλε λάθος quote......:lol:

Εγώ πάντως και μετά την εκκαθάριση δεδομένων, εγκατάσταση και επανεγκατάσταση, έχω ακόμα το ίδιο πρόβλημα με το setCPU! Τι να πω δεν ξέρω....

Αντώνης.

Εξακολουθω να μην καταλαβαινω

τι ρολο παιζει η διαχειριση του επεξεργαστη με το μαρκετ και το tab με τις πληρωμενες εφαρμογες

Sent from my GT-I9000

LOL πιθανων ο tyxerakias να εκανε λαθος στο quote. (σε εσενα αντι για τον morfie οπου προοριζοταν η απαντηση) Και εγω απαντουσα στον Morfie μεσω του quote που εκανε ο tyxerakias. :lol:

Υ.Γ ακομα γελαω, γραψε λαθος. :lol:

**Με προλαβε ο ninja Morfie

Παμε τωρα και στην περιπτωση σου. Εισαι root? Αν ναι κατεβασε το market enabler απο market, δωσε του su rights και μετα πας στο tab Settings List, κρατας πατημενη την πρωτη επιλογη (T-mobile) και επιλεγεις ειτε fake this provider now aka στο επομενο reboot το market σου επανερχετε κλειδωμενο οπως ειναι παντα, ειτε Set for fakeOnBoot aka unlocked market μονιμα.

Edited by amdnikos

Φαντάζομαι είσαι root. Ενημέρωσε το Superuser σου στην τελευταία έκδοση.

LOL πιθανων ο tyxerakias να εκανε λαθος στο quote. (σε εσενα αντι για τον morfie οπου προοριζοταν η απαντηση) Και εγω απαντουσα στον Morfie μεσω του quote που εκανε ο tyxerakias. :lol:

Υ.Γ ακομα γελαω, γραψε λαθος. :lol:

**Με προλαβε ο ninja Morfie

Παμε τωρα και στην περιπτωση σου. Εισαι root? Αν ναι κατεβασε το market enabler απο market, δωσε του su rights και μετα πας στο tab Settings List, κρατας πατημενη την πρωτη επιλογη (T-mobile) και επιλεγεις ειτε fake this provider now aka στο επομενο reboot το market σου επανερχετε κλειδωμενο οπως ειναι παντα, ειτε Set for fakeOnBoot aka unlocked market μονιμα.

λοιπον ειμαι ροοτ εχω το market enabler εχω δωσει το su rights εχω επιλεξει το T mobile και το fake this provider now ολα κομπλε αλλα το tab με τις πληρωμενες εφαρμογες δεν το βλεπω τι παιζει?

Sent from my GT-I9000

για βοηθησε με να το κανω

Sent from my GT-I9000

Ρυθμισεις ==> Εφαρμογες ===> Διαχείριση Εφαρμογών ===> Ολα ===> Βρισκεις το "Market" και το επιλεγεις ===> Διαγραφη Δεδομενων

ΥΓ: Το μηνυμα μου φαινετε? Γιατι εμενα μου το δειχνει οπως να'ναι.

ΥΓ 2: Ακυρο το εφτιαξα. Απλα επρεπε να αφησω κενο μετα τα βελακια.

Edited by THV

Μηπως να αρχιζες να διαβαζεις λιγο για να μαθεις εστω τα βασικα?

Ρυθμισεις--->Εφαρμογες--->Διαχειριση Εφαρμογων--->Ολα--->Market--->Διαγραφη Δεδομενων.

Παιδια μπορει καποιος απο σας να κανει εγκατασταση αυτο εδω? Ισως καποιος που δε μενει Ελλαδα. Εμενα δε με αφηνει..

https://market.android.com/details?id=com.navigon.navigator_select_samsung_pac

Ειναι δωρεαν navigon για Galaxy S? Βλεπω καλα?

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙΙ)