gvuser Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Καλησπέρα. θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Θυμάμαι το καλοκαίρι είχε κυκλοφορήσει ένας οδηγός http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=311023 σχετικά με την εγκατάσταση W7 στο HD2. Αυτή τη στιγμή έχω omega rom ELL v.30 στο κινητό. Για να εγκαταστήσω τα 7.5 θα πρέπει να ακολουθήσω αυτόν τον οδηγό? Υπάρχει κάποιος άλλος που να αναφέρει έτσι διεξοδικά τα βήματα? Τέλος, για κωδικό που χρειάζεται ενεργοποίησης παίζει κάτι? Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreatLorens Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 (edited) Παιδιά καλησπέρα , έχω ένα πρόβλημα Βάζοντας το Hradspl2.08 η συσκευή μουλάρωσε . Δεν κάνει τίποτα ούτε το Magldr1.13 περνάει , ούτε άλλη Rom ούτε τίποτα μένει κολλημένη στη μπάρα πριν γίνει η φόρτωση κάποιου (ρομ ,ραδιο κλπ) έβγαλα τη μπαταρία, έκανα Hard reset τίποτα , κάνει έναρξη της ρομ που είχα αλλά αναβάθμιση δεν κάνει σε τίποτα πλέον. ( ήθελα να περάσω τα win7 αλλά δεν πρόλαβα να κάνω παρά μόνο το downgade se 2,08 ... προφανώς κάτι έγινε εκεί άλλη λογική δεν βγάζω.... τι πρέπει να κάνω τώρα να ξεκολλήσει ? Παιδιά καλησπέρα , έχω ένα πρόβλημα Βάζοντας το Hradspl2.08 η συσκευή μουλάρωσε . Δεν κάνει τίποτα ούτε το Magldr1.13 περνάει , ούτε άλλη Rom ούτε τίποτα μένει κολλημένη στη μπάρα πριν γίνει η φόρτωση κάποιου (ρομ ,ραδιο κλπ) έβγαλα τη μπαταρία, έκανα Hard reset τίποτα , κάνει έναρξη της ρομ που είχα αλλά αναβάθμιση δεν κάνει σε τίποτα πλέον. ( ήθελα να περάσω τα win7 αλλά δεν πρόλαβα να κάνω παρά μόνο το downgade se 2,08 ... προφανώς κάτι έγινε εκεί άλλη λογική δεν βγάζω.... τι πρέπει να κάνω τώρα να ξεκολλήσει ? Προς το παρόν το πρόβλημα λύθηκε , κατέβασα το hardspl4 και όταν σύνδεσα το τηλέφωνο έγινε σωστά η εγκατάσταση του hardspl2.08 !!!.. κάνω τώρα εγκατάσταση τα 7 ... Τελικά παιδιά τα Windows Mango είναι απλά τέλεια !!! άλλο πράμα ο λέοντας ... ζεί 2η εφηβεία λέμε !!! . Πολύ γρήγορο λειτουργικό και η διασυνδέσεις μεταξύ των προγραμμάτων είναι πολύ καλές . Με τη μπαταρία υπάρχει θεματάκι ...το παλεύω με όποιες λύσεις βρίσκω και άμα θα προκύψει κάτι καλό τα λέμε. Φυσικά δεν έκανα την εγκατάσταση με τον δύσκολο αυτό τρόπο που τρομάζει κάποιος αλλά πολύ απλά με τη ρομ που κυκλοφορεί για 22 lang λέει στο Forum του XDA για το ΗΤC hd2 leo.--- http://http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=953078 τα προγράμματα με τη σπασμένη εφαρμογή marketplace μπαίνουν κανονικά. (όσα κυκλοφορούν δηλαδή τα υπόλοιπα , όποιος έχει activation Code τα αγοράζει. αλλά είναι πολύ ικανοποιητικά και αυτά που τρέχουν με αρκετή ποικιλία .http://http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1245206 Κάρτα SD θέλει προσοχή να είναι τουλάχιστον 16GB ποιο μικρή δε λέει για αυτά τα windows. και άμα διαβάσετε υπάρχει και ένα σχετικό θέμα συμβατότητας με τις κάρτες εγώ με μια Kingston class2 μια χαρά τρέχει . Υπάρχει και ένα θέμα με την Ελληνική γλώσσα 2 φορές που τη δοκίμασα το τηλέφωνο έκανε από μόνο του restart . τελικά με την αμερικάνικη τρέχει μια χαρά και μπορείς να έχεις και Ελληνικό πληκτρολόγιο build in. Πλοηγός υπάρχει στο XDA και δουλεύει , Γενικά οι βασικές λειτουργίες του τηλεφώνου δουλεύουν και όποιος το τρέξει δεν νομίζω να θέλει να επιστρέψει στα 6,5. Αν κατεβάσετε 2-3 προγραμματάκια και κάνετε ότι λένε οι οδηγίες είναι πολύ εύκολο μα πολύ εύκολο να τρέχει ο λεο κανονικά τα μάνγκο !!! . Τώρα το θέμα με τις φωνητικές κλήσεις κλπ ..λειτουργεί κανονικά μέν (όταν υπάρχει σύνδεση στο ίντερνετ) αλλά χωρίς ενδιαφέρον αποτελέσματα και φυσικά είναι αποκλειστικά για Αγγλικά . Αυτά τα πρώτα σχόλια. Η ρομ πάντως σε κερδίζει και μιας και η adobe ανακοίνωσε το τέλος του Flash player mobile σαν ενασχόληση ...το μέλλον είναι ξανά στα Windows mobile και σίγουρα αυτό είναι ένα καλό δείγμα επιτέλους από την Microsoft. Edited November 15, 2011 by athanaso77 Συνεχομενα μηνύματα Παράθεση Goodbye Nexus --Welcome Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 Ίσως του δώσω μια ευκαιρία ακόμα σήμερα Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 καλησπερα, Επειδη ειμαι νεος στα νεα παράθυρα, πως βαλω ελληνικο πληκτρολόγιο? Πως συγχρονιζω τις επαφές? Ποια ειναι η τελευταια εκδωση των 7? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Η wp7 mango που αναφέρεται 2 ποστ πιο πάνω,έχει κανονικά ελληνικό πληκτρολόγιο και είναι η τελευταία που μπορεις να βάλεις στο hd2 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Η wp7 mango που αναφέρεται 2 ποστ πιο πάνω,έχει κανονικά ελληνικό πληκτρολόγιο και είναι η τελευταία που μπορεις να βάλεις στο hd2 με ποια διαδικασια μπαινει πανω σε ηδη υπαρχοντα windows 7? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Εχεις βάλει ήδη κάποια παλιότερη έκδοση με τα πρώτα 7αρια? Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 (edited) Εχεις βάλει ήδη κάποια παλιότερη έκδοση με τα πρώτα 7αρια? εχω βαλει την HD2_WP7_7592_TEST Επισης δεν πιανω το wifi μου, δεν ξερω γιατι.... Edited November 18, 2011 by steliosk Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 (edited) Τα ελληνικά μπαίνουν στην mango wp7 έκδοση.Η έκδοση που έβαλες είναι παλιά. Εdit Και η 7592 mango είναι αλλά ελληνικά θα βρεις στην 7720.7720 εκδόσεις http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1246040 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=953078 Edited November 18, 2011 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 (edited) Τα ελληνικά μπαίνουν στην mango wp7 έκδοση.Η έκδοση που έβαλες είναι παλιά. Εdit Και η 7592 mango είναι αλλά ελληνικά θα βρεις στην 7720.7720 εκδόσεις http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1246040 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=953078 την εχω κατεβασει την δευτερη αλλα δεν ξερω πως να την βάλω, πανω στην άλλη Edit: το έκανα αλλα μου λέει οτι ειναι κατεστραμενη η storage card (storage card not working...) τι κάνω? Edited November 18, 2011 by steliosk Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Λογικά θα φτιάξει αν μπεις στον magldr--->services--->clear sd mbr μετά πας στην επιλογή usb mass stg,συνδέεις το καλώδιο και την φορμάρεις από το pc Eπειτα για να την αναγνωρίσουν πάλι τα wp7,πρέπει να πας στις ρυθμίσεις και να κάνεις reset Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 (edited) Λογικά θα φτιάξει αν μπεις στον magldr--->services--->clear sd mbr μετά πας στην επιλογή usb mass stg,συνδέεις το καλώδιο και την φορμάρεις από το pc Eπειτα για να την αναγνωρίσουν πάλι τα wp7,πρέπει να πας στις ρυθμίσεις και να κάνεις reset Το κατάφερα, οκ. Τώρα, γιατι δεν βλέπει το wifi μου? Θέλει καποια ρυθμηση? πως μπαινω στο magldr? Edited November 18, 2011 by steliosk Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Για το wifi μάλλον φταίει η κάρτα σου.Με κάποιες κάρτες έχει θέμα.Τουλάχιστον είχε παλιότερα με τις πρώτες εκδόσεις.Σε άλλα wifi δοκίμασες αν συνδέεται;Για να περνάς εφαρμογές μέσω του marketplace,πρέπει να έχεις κωδικό ενεργοποίησης.ψάξε στο θέμα στο xda για να δεις πως μπορείς να πάρεις κωδικό.Επίσης εφαρμογές εκτός μαρκετ εγκαθιστάς από το pc με το xap installer ή από μαρκετ με το wappstore http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1245206 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 Πως μπορω να κατεβασω εφαρμογες απο το marketplace? θελει κωδικο ενεργοποιησης, πως γινεται:(? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 Αν δε σου κάνει κόπο,διάβασε το ακριβώς προηγούμενο ποστ μου Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 to εχω δει το ποστ, και σε ευχαριστω, αλλα δεν γινεται τιποτα, δεν ξερω Αν υπαρχει εδω μεσα καποιος οδηγος.... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 Eγώ προσωπικά δε μπορώ να σε βοηθήσω περισσότερο,γιατί στο hd2 μου έχω ως βασικό λειτουργικό και δε σκοπεύω να ξαναβάλω άμεσα wp7 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 Eγώ προσωπικά δε μπορώ να σε βοηθήσω περισσότερο,γιατί στο hd2 μου έχω ως βασικό λειτουργικό και δε σκοπεύω να ξαναβάλω άμεσα wp7 se ευχαριστω πολυ παντως.... Αληθεια απο windows 6.5 τι προτεινεις σε ρομ? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 προτείνω omega Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 (edited) καλησπερα μετα απο πολες ωρες τα καταφερα! Βοηθησε βεβαια και ο bbb) Απο πλοηγους τι παιζει? ( pm please...) Edited November 19, 2011 by steliosk Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Να ρωτησω και κατι ακόμα, καρτα sd πως αλλαζουμε? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Μη το πάρεις ως δεδομένο 100% αλλά κατά 99% νομίζω ότι ο μόνος τρόπος να αλλάξεις κάρτα είναι να πας στις ρυθμίσεις και να κάνεις hard reset..Δε ξέρω αν μπορείς να κρατήσεις κάποιο backup.Δεν το έχω ψάξει Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 (edited) τι χασιμο αυτη η ενεργοποιηση ελεος δηλαδη πρεπει να παρεις και τηλεφωνο μετα? μα δε γινονται αυτα! PS: Δεν εχω ξαναδει πιο smooth λειτουργικο και μαζι την αισθηση οτι πιανεις το καλυτερο πραγμα στα χερια σου. Λιγο ομως το οτι θελει ενα καρο δουλειες για να λειτουργησει, λιγο η ενεργοποιηση, λιγο οτι οι εφαρμογες ακομα ειναι λιγες, ξαναγυρισα ανδροιδ. Edited November 22, 2011 by mplip^ Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreatLorens Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 Καλημέρα σε όλους. Θα σας παραθέσω μια σύντομη εμπειρία μου από τα νέα Windows 7.5. όπως είχα γράψει και σε προηγούμενο ποστ είχα κάνει εγκατάσταση την NAND ρομ η οποία ναι μεν έτρεξε κανονικά αλλά με τα προβληματάκια της όπως είναι φυσικό. Όταν ήρθε η ώρα του Update διαπίστωσα ότι είχα κάνει βιαστική επιλογή στην ρομ και ότι τελικά η δυνατότητες της Rom XBmod-Yuki Back to the Future (XDA forum--- HD2 LEO Windows & development) δεν είναι τελικά και τόσο πονοκέφαλος στην εγκατάσταση. αρκεί να προσέξει κάποιος όλες τις λεπτομέρειες που γράφουν οι οδηγίες και μετά να ξεκινήσει την εγκατάσταση. Μιας και κάτοχος κάρτας SD Kingstown class 2 κατά την διάρκεια της εγκατάστασης έπαθα ότι κακό μπορεί να πάθει κάποιος που δεν προσέχει κάποιες λεπτομέρειες. / για να μην σας κουράσω η ρομ δεν έμπαινε με τίποτα λόγο ασυμβατότητας της κάρτας.. Υπάρχει όμως ένα CAB File που έχει φτιάξει ο XBmod και σου δίνει την δυνατότητα ακόμα και με τέτοια προβλήματα να την εγκαταστήσεις και εύκολα και γρήγορα και να τρέχει κανονικά !! αφού κάνει κάποιος την 1η εγκατάσταση 7004 ---βάζει μετά το CAB και πάει κατευθείαν στην Mango έκδοση χωρίς να χρειαστεί να κάνει τίποτα άλλο και αποφεύγοντας όλα τα προβλήματα που τυχόν θα αντιμετωπίσει κατά την εγκατάσταση. Από την χρήση της σε 4-5 μέρες τώρα έχω να σας πω τις παρακάτω παρατηρήσεις. Δουλεύει κανονικά - το bluetooth δεν το έχω δοκιμάσει όμως δουλεύει απο ότι λένε- Τα ελληνικά μπαίνουν και δουλεύουν χωρίς προβλήματα. Η Μπαταρία βεβαιώνεται σε σχέση με την NAND έκδοση - Υπάρχει βασικό το στοιχείο της αναβάθμισης μέσω CAB file και έτσι αποφεύγεις το στήσιμο από την αρχή !!! πολύ βασικό και επίσης και το update τρέχει κανονικά. /facebook -twιtter OK - τηλέφωνο οκ - e-mails ok -explorer (κλασικά όπως σε όλα τα windows phone συνεχίζει δηλαδή χαζά ) Το Youtube κολλάει και σε αυτή την έκδοση αλλά πέρασα ένα Cab file και δεν ξέρω κατά πόσο ευθύνεται αυτό αλλά σε μερικά βίντεο παίζει κανονικά χωρίς κολλήματα. Το Office κανονικά και όποιος έχει activation code δουλεύει κανονικά το Skkydrive για την εισαγωγή αρχείων στο τηλέφωνο καθώς και ονλίνε αρχειοθέτηση. Το Zune κάποιες φορές αφήνει ανοιχτά τα εικονίδια play-stop-rewind- στην ταπετσαρία -sms ok - marketplace OK (activation code) όποιος δεν έχει δουλεύει κανονικά το σπασμένο απο ΧDA. Η πυξίδα δεν δουλεύει. To GPS οκ - Πλοηγός ΟΚ -Radio αφού τελειώσει η εγκατάσταση κανονικά και στήσετε το τηλέφωνο μπορείτε να φλασάρεται όποιο θέλετε .(το 2.12 για μένα κρατάει περισσότερο την μπαταρία από το 2.14) Γενικά ακόμα και με αυτή την κάρτα που έχω δεν μου έχει κολλήσει ακόμα και ούτε έχει κάνει κάποιο reboot απο μόνο του. και ακόμα δεν έχω καταφέρει να παίζει το ραδιόφωνο χωρίς ακουστικά παρόλο που υπάρχει σχετικό Cab file για αυτή την δουλειά (ίσος να χρειάζεται να το ξαναδώ αυτό το θέμα) Υπάρχει το θεματάκι με την κάμερα (δεν κάνει autofocus ) ο εκκωφαντικός ήχος διορθώνεται με CAB file .γενικά να μην πολυλογώ υπάρχει η δυνατότητα να αλλάξεις πράγματα μέσω cab και μέσω Advance configuration tool εύκολα και γρήγορα. έτσι προς το παρόν με αυτά που έχουμε ως τώρα σαν δεδομένα ΔΕΝ προτείνω την NAND έκδοση με τίποτα σε σχέση με την XBmod. Διαβάστε είναι εύκολα όλα στην εγκατάσταση , υπάρχει και 2ος επεξηγηματικός οδηγός στο XDA Forum όλα είναι αναλυτικά όλα αλλάζουν και βασικό όλα μπορεί να προστεθούν που την καθιστά χρηστική χωρίς το κουραστικό ανελέητο φλασάρισμα εξ' αρχής όταν βγαίνει κάτι καινούργιο. Φαντάζομαι πολλά μικρο προβληματάκια θα λυθούν από τους Developers σύντομα και θα γίνει ακόμα καλύτερη . Και έτσι όπως είναι όμως μπορεί κάποιος να την βάλει και να λειτουργήσει άφοβα τη συσκευή του. --- υπ όψιν ότι εκεί που καταλήγει από τις συζητήσεις που διαβάζω το θέμα με την μπαταρία είναι εκτός της ρομ και η Κάρτα να μην είναι κλάση 2 αλλά κλάση4. Η τεχνολογίες αλλάζουν και φαντάζομαι είναι η τελευταία ευκαιρία του λέοντα να ζήσει για λίγο ακόμα το φανταστικό αυτό κινητό που μας έχει βγάλει ασπροπρόσωπους όσους το απόκτησαν. Τα επόμενα τέρατα με 2-4 πυρήνες που έρχονται θα αλλάξουν εκ νέου το τοπίο . οπότε να μην είμαστε αχάριστοι που είμαστε ακόμα μέσα στο παιχνίδι !!! Αυτά τα λίγα και συγνώμη αν σας κούρασα. Παράθεση Goodbye Nexus --Welcome Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 Θα συμφωνήσω σε όσα γράφεις.Αν κάποιος πάει στα wp7 με προοπτική να μείνει σε αυτά και όχι απλά να τα δοκιμάσει,καλό είναι να προτιμήσει την διαδικασία με την upgradeable rom. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts