Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 - Windows Phone 7 Development

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Aπό ότι φαίνεται γίνεται με την εφαρμογή wm device center που έχει ήδη πάνω η ρομ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=23064872#post23064872

το δοκίμασα σε xp και δε δούλεψε.Μάλλον θέλει το wmdc και φυσικά τα 7αρια για να δουλέψει

• Απαντήσεις 700
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ακόμη δεν έχω καταφέρει να στείλω cab αλλά ξαφνικά δεν μπορώ να εγκαταστήσω ούτε xap μέσω του hfs, ενώ πριν το έκανα κανονικά.

edit: Με μια επανεκκίνηση φαίνεται πως εγκαθιστώ κανονικά xap.

Ο opera 10 δεν γυρνάει σε landscape;

Edited by cb600f

Aπό ότι βλέπω δε γυρνάει σε landscape και δεν έχει και pinch to zoom.Γενικά το μόνο καλό που βλέπω σε σχέση με τον i.e. ειναι ότι σε αφήνει να κατεβάσεις και αρχεία που δεν υποστηρίζουν τα wp7 και δε σε αφήνει ο internet explorer να τα κατεβάσεις

Aπό ότι βλέπω δε γυρνάει σε landscape και δεν έχει και pinch to zoom.Γενικά το μόνο καλό που βλέπω σε σχέση με τον i.e. ειναι ότι σε αφήνει να κατεβάσεις και αρχεία που δεν υποστηρίζουν τα wp7 και δε σε αφήνει ο internet explorer να τα κατεβάσεις

Με τον i.e. πάλι δεν μπορώ να ορίσω μια σελίδα σαν κεντρική και κάθε φορά πρέπει να πατάω δέκα φορές το back ή αν βγω με το home κάθε φορά βλέπω αυτό που είχα πριν. Κάθε φορά που πρέπει να πατάω κάποιο hardware πλήκτρο μου έρχεται πολύ...κάπως.

Κατάφερα όμως και έτρεξα παιχνίδια χωρίς πρόβλημα που στο Android μου τα εμφάνιζε σαν μη συμβατά.

Θα περιμένω τον cottula με τον νέο magloader αλλιώς τα wp για καθημερινή χρήση απλά δεν κάνουν για μένα.

Ναι όντως κάτι παιχνίδια που στο android θέλουν galaxy s2 για να παίξουν σωστά,στα wp7 παίζουν κανονικά στο 2,5 ετών hw του hd2 μας.Σε αυτό η ms έκανε φοβερή δουλειά.Για το back έχεις δίκιο.Χρησιμοποιείται πολύ περισσότερο και από το android.Γιαυτό και εγώ το άλλαξα στο menu/windows key.Ναι ειναι κάπως όλη η φάση σε σχέση με το android αλλά μου αρέσει αυτός ο "αέρας" του λειτουργικού και ότι ειναι κάτι διαφορετικό σε σχέση με το android.Αν θα αλλάξει κάτι στον τρόπο λειτουργίας θα γίνει με τα wp8 και όχι με τον magldr 2. Softkeys στυλ android ειναι αδύνατο να υπάρξουν τουλάχιστον για τώρα,γιατί νομίζω ότι τα wp7 δεν επιτρέπουν σε μια εφαρμογή να λειτουργεί συνεχώς στο προσκήνιο και "πάνω" από τις άλλες όπως π.χ. το button savior στο android που ειναι πάντα ένα επιπεδο πάνω από τις άλλες εφαρμογές

Ναι όντως κάτι παιχνίδια που στο android θέλουν galaxy s2 για να παίξουν σωστά,στα wp7 παίζουν κανονικά στο 2,5 ετών hw του hd2 μας.Σε αυτό η ms έκανε φοβερή δουλειά.Για το back έχεις δίκιο.Χρησιμοποιείται πολύ περισσότερο και από το android.Γιαυτό και εγώ το άλλαξα στο menu/windows key.Ναι ειναι κάπως όλη η φάση σε σχέση με το android αλλά μου αρέσει αυτός ο "αέρας" του λειτουργικού και ότι ειναι κάτι διαφορετικό σε σχέση με το android.Αν θα αλλάξει κάτι στον τρόπο λειτουργίας θα γίνει με τα wp8 και όχι με τον magldr 2. Softkeys στυλ android ειναι αδύνατο να υπάρξουν τουλάχιστον για τώρα,γιατί νομίζω ότι τα wp7 δεν επιτρέπουν σε μια εφαρμογή να λειτουργεί συνεχώς στο προσκήνιο και "πάνω" από τις άλλες όπως π.χ. το button savior στο android που ειναι πάντα ένα επιπεδο πάνω από τις άλλες εφαρμογές

Και στην συγκεκριμένη ρομ (tiger v.5) έπαιζε αέρα το pes 2012 και η μπαταρία τα πήγαινε εξαιρετικά.

O i.e. ήταν κατά πολύ πιο άργος από τον χειρότερο Android browser. Όπως επίσης και η ποιότητα της κάμερας ήταν χειρότερη από cm7 , γιατί σε σχέση με sense rom είναι και οι δύο αρκετά πίσω.

Έχει άλλο αέρα συμφωνώ και η απόκριση της οθόνης είναι αλλού. Νομίζω όμως πως δεν θα φτάσει πότε το επίπεδο των cm7 (όπως άλλωστε και αντίστοιχα οι ics).

Το πιο ενδιαφέρον πράγμα που μπορεί να συμβεί πλέον στο hd2 είναι o magldr 2.0 και για αυτό ανέφερα τον cotulla.

Δοκίμασε να μπεις με τον i.e. εδώ στο φόρουμ και να γράψεις ένα μεγάλο μήνυμα και κάνε το ίδιο και με το android.Και μετά πες μου σε ποιον από τους 2,το έκανες με μεγαλύτερη ευκολία.Η κάμερα γράφει με άνεση video σε σχέση με το android.Eπίσης γενικά η πληκτρολόγηση κειμένου ειναι εκπληκτική.Πολύ καλύτερη και από το s2.Δηλαδή σε κάτι τέτοιες λεπτομέρειες πιστεύω ότι τα wp7 ξεπερνάν το android

To πιο ενδιαφέρον πράγμα που μπορεί να συμβεί στο hd2 ειναι να πάρει και τα wp8 και την jeally bean.

απο το στομα σου και στου θεου το αυτί, εχω τοσα κινητα και ειναι το μονο που θελω πραγματικα να το κρατησω για τετοια περιπτωση αλλαγες ρομ κλπ.
History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc...

Δοκίμασε να μπεις με τον i.e. εδώ στο φόρουμ και να γράψεις ένα μεγάλο μήνυμα και κάνε το ίδιο και με το android.Και μετά πες μου σε ποιον από τους 2,το έκανες με μεγαλύτερη ευκολία.Η κάμερα γράφει με άνεση video σε σχέση με το android.Eπίσης γενικά η πληκτρολόγηση κειμένου ειναι εκπληκτική.Πολύ καλύτερη και από το s2.Δηλαδή σε κάτι τέτοιες λεπτομέρειες πιστεύω ότι τα wp7 ξεπερνάν το android

To πιο ενδιαφέρον πράγμα που μπορεί να συμβεί στο hd2 ειναι να πάρει και τα wp8 και την jeally bean.

Αναγνωρίζω την δυσκολία σύνταξης κειμένου σε φόρουμ στο Android από οποιονδήποτε περιηγητή τουλάχιστον σε landscape γιατί σε portait γίνεται λίγο καλύτερο, αλλά και πάλι νομίζω ότι το browsing στο Android είναι σαφώς ανώτερο.

Αυτό το μήνυμα το έγραψα από τον dolphin hd και μου πήρε περίπου ένα δεκάλεπτο ή τέταρτο :-P

Το γεγονός και μόνο ότι το android υποστηρίζει και flash player το κάνει ανώτερο από άποψη ποσότητας περιεχομένου που μπορεις να προβάλλεις στην συσκευή σου.Ομως αν κάποιον δεν τον ενδιαφέρει το flash πιστεύω ότι τα wp7 προσφέρουν πολύ καλή εμπειρία.

Το γεγονός και μόνο ότι το android υποστηρίζει και flash player το κάνει ανώτερο από άποψη ποσότητας περιεχομένου που μπορεις να προβάλλεις στην συσκευή σου.Ομως αν κάποιον δεν τον ενδιαφέρει το flash πιστεύω ότι τα wp7 προσφέρουν πολύ καλή εμπειρία.

Αν έχεις χρόνο πρόσθεσε στην υπογραφή σου και τον τρόπο που μπορούμε να έχουμε wp στην nand και android στην κάρτα.

Νομίζω θα μας βοηθούσε αρκετά :up:

Edited by cb600f

Οδηγός για την εγκατάσταση των wp7 στο hd2 υπάρχει ήδη από τον colossus_r http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=311023 απλά θέλει μια ανανέωση στην ρομ που προτείνει μιας και η green mango ειναι ήδη παλιά και προσθήκη για το πως περνάμε cabs

Οδηγός για την εγκατάσταση των wp7 στο hd2 υπάρχει ήδη από τον colossus_r http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=311023 απλά θέλει μια ανανέωση στην ρομ που προτείνει μιας και η green mango ειναι ήδη παλιά και προσθήκη για το πως περνάμε cabs

Εντάξει με την εγκατάσταση wp7 αλλά με το android ics απο την κάρτα τι γίνεται;

Έχω την ρομ tiger v 5.0. Έστειλα το DEV_EXTRAPART_5G.cab σε μια κάρτα που έχω 8g. Θέλω να περάσω την NexusHD2-ICS-CM9-SD_v1.5.

Edited by cb600f

Αφού περαστεί το cab θα πας στις ρυθμίσεις και θα κάνεις reset phone.Μετά το πρώτο μπουτάρισμα πας πάλι στις ρυθμίσεις και επιβεβαιώνεις ότι πλέον βλέπεις λιγότερο χώρο.Επειτα κλεινεις το τηλ,βάζεις την κάρτα στο pc και βλέπεις αν σου εμφανίζει ένα fat32 partition με τα gb που επέλεξες.Αντιγράφεις εκεί την ρομ που θες και είσαι έτοιμος.

Μήπως τα 5g που έδωσα είναι πολλά; Βλέπω διαθέσιμα περίπου 2.27g για τα wp.

Τώρα με κάποιον file explorer απο τα windows θα μπορώ να βλέπω και το fat32 κομμάτι της κάρτας και το αντίστροφο;

Με τον file browser που έχει η ρομ μπορείς να βλέπεις το φάκελο "storage card" το οποίο ειναι το fat32 κομμάτι.Το αντίστροφο δηλαδή να βλέπεις τα wp7 μέσω του android δε γίνεται.Οπως άλλωστε δε γίνεται να βλέπεις την εσωτερική μνήμη του android μέσα απο τα wp7.Τα wp δεν ξεχωρίζουν όπως στο android εσωτερική και εξωτερική μνήμη και βλέπουν όλο το χώρο ως ενιαίο.

Οσο είσαι στα wp7 αν θες να στείλεις αρχεια από το pc με usb καλώδιο ως αφαιρούμενο δίσκο,μπορεις να βάλεις την εφαρμογή usb storage enabler http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=304405 απο το νούμερο 17

τα αρχεία πανε στο my documents\zune\content\ σε υποφάκελο με όνομα ένα 4ψηφιο νούμερο.μπορείς να στείλεις και xap αρχεία αλλά μετατρέπει το όνομα σε χχχ.z οπότε πρέπει να αλλάξεις την κατάληξη σε απο .z σε xap και θα εγκατασταθεί κανονικά

Edited by bbbb

Σε ποιά μορφή πρέπει να είναι το αρχείο που περνάω στην κάρτα; Μετά τρέχει απο την επιλογή 2.Boot AD SD;

Οκ το έκανα 10 servises -> ad dir -> ics (o φάκελος που εκανα unzip την ρομ) -> 2.boot ad

Edited by cb600f

Μέσα σε όλα αυτά νομίζω πως δεν έχω recovery :X .Μπορώ να περάσω τώρα; Έχω σχεδόν τελειώσει με την ics και αρχίζω να πειράζω τα wp :!:

Φυσικά και δεν έχεις recovery.Αφού χρειάζεται μόνο για την εγκατάσταση nand android και τώρα εσύ έχεις wp7 nand.Αν χρειαστεί να βάλεις android,θα πας magldr--->usb flasher και θα φλασάρεις το recovery.Οσο έχεις wp7 δεν μπορεις να βάλεις recovery.Εγώ έχω στo fat32 της sd τον clk 1.5 μετονομασμένο σε leoimg.nbh οπότε αν θελήσω κάποια στιγμή nand android με power + volume down μπαίνω στον bootloader,φλασάρω clk 1.5 και είμαι έτοιμος για flash της ρομ.Bέβαια θα έχω στην κάρτα χωρητικότητα μείον τα gb των wp7 αλλά οκ.

Υπάρχει τρόπος να ''κλέινει'' ο i.e. με το back και όταν τον ανοίγω πάλι να βλέπω μια σελίδα που έχω ορίσει εγώ όπως π.χ. google ή bing;

Μήπως με κλείσιμο με το μικρό x απο τις ''καρτέλες''; Όταν επιλέγεις αναζήτηση είναι σαν να είσαι ήδη στο Bing;

Υπάρχει dialer με Ελληνικό τ9;

Τι γίνεται στην περίπτωση που υπάρχει ενημέρωση για κάποια εφαρμογή που έχουμε περασμένη; Πως το μαθαίνουμε αυτό ;

Edited by cb600f

Για να ανοίγει ο i.e. στην σελίδα που θες,μπες στην σελίδα αυτή και μετά από τις 3 τελείες επέλεξε καρφίτσωμα στην έναρξη και θα σου βγάλει ένα tile στην κεντρική οθόνη με την σελίδα αυτή και θα μπαίνεις από εκεί.Πράγματι δεν κλείνει τελείως ο i.e. αλλά από τις καρτέλλες με το μικρό χ μπορείς να κλείνεις όποια δεν θες.

Dialer με τ9 δεν έψαξα αν υπάρχει αλλά δε νομίζω κιόλας να υπάρχει.

Oσες εφαρμογές και να βάλεις το smooth και η ωραία κύλιση συνέχιζουν να υπάρχουν.

Ενώ έχω windows live ID προσπαθώ να τον περάσω στο τηλέφωνο αλλά αυτό δεν γίνεται.

Το πέρασμα αυτού του ID είναι διαφορετικό από τον κωδικό ενεργοποίησης ή είναι το ίδιο πράγμα;

Μόλις πήρα κωδικό ενεργοποίησης απο την ms μέσω live chat. Η διαδικασία κράτησε περίπου 3 λεπτά :D

Edited by cb600f