Tsaglis Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Ναι, γενικά. Μου είπαν ότι κατανοούν τη δυσαρέσκειά μου, αλλά εργάζονται για τη βέλτιστη εμπειρία ICS. Μπούρδες. Οι modders έχουν κάνει θαυμάσια δουλειά εδώ και μήνες. Έχε χάρη που τρώω κόλλημα με τις μανίσιες ROM. Πάντως για JB δε με βλέπω. Τι θα γίνει με το flash; To flash το εγκατέλειψε η adobe, όχι η google. Πάντως στο JB-Xoom μου το flash παίζει μια χαρά.:D Ποιά μαμά rom και αρχαιολογίες! Αν δοκιμάσεις 30 δευτερόλεπτα την JB θα χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο που δεν την είχες βάλει νωρίτερα. Ειδικά από HC η διαφορά είναι χαώδης. Δεν κάνω πλάκα. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 υπαρχει καλωδιο micro usb σε mini usb για να μπορουμε να συνδεουμε φορητο σκληρο δισκο στο tablet ???? Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfortis Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Ψαξε στο ebay για OTG usb cable Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Δηλαδη ειναι μονο θεμα καλωδιου? Οτι συνδεσουμε (USB stick, HDD) θα τα δει κανονικα χωρις προβληματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 εγω περιμενω την νεα εκδοση και μετα θα εκτιμησω για ρουτ και ξεκλειδωμα..... Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malmsteen Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 (edited) εγω περιμενω την νεα εκδοση και μετα θα εκτιμησω για ρουτ και ξεκλειδωμα..... κι'εγώ αυτό θα κάνω. ας έρθει με το καλό η καινούργια έκδοση να δούμε αν είναι καλή και μετά θα ψάξω να δω πως γίνεται και το root. παίδες να σας ρωτήσω κάτι. επειδή αύριο θα πάω διακοπές και δεν έτυχε να το δοκιμάσω ξανά. θα πάω σε camping που δεν έχει wifi μπορώ να βάλω στην ταμπλέτα την κάρτα sim του κινητού μου και έτσι απλά θα χρησιμοποιήσω τα δεδομένα της σύνδεσης μου? τόσο απλό είναι ή πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση πρώτα? Edited August 1, 2012 by athanaso77 Συνένωση μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Γιατί δεν παίρνεις ένα prepaid πακέτο ίντερνετ που είναι μια πιο...ορθόδοξη λύση? Θα μείνει και η SIM στη θέση της για τις κλήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 παίδες να σας ρωτήσω κάτι. επειδή αύριο θα πάω διακοπές και δεν έτυχε να το δοκιμάσω ξανά. θα πάω σε camping που δεν έχει wifi μπορώ να βάλω στην ταμπλέτα την κάρτα sim του κινητού μου και έτσι απλά θα χρησιμοποιήσω τα δεδομένα της σύνδεσης μου? τόσο απλό είναι ή πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση πρώτα? Μπορείς να το κάνεις αυτό, κανένα πρόβλημα. Ετσι δοκιμάζω το xoom μου στις διάφορες rom αν δουλεύει το 3G. Μπορείς επίσης αν θές να δώσεις internet από το κινητό σου μέσω wifi, αν το κινητό υποστηρίζει το tethering. (αν βέβαια έχεις πρόσβαση σε φορτιστή στο καμπινγκ, γιατί θα το ξεζουμίσει. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malmsteen Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. όσον αφορά για τις prepaid λύσεις που μου πρότεινες. ναι καλό αλλά τελευταία στιγμή το αποφάσισα και δεν προλαβαίνω τώρα. σε μία ώρα φεύγω... χαχαχα άσε που έχω αρκετά mb στη sim του κινητού και έχει και δώρο mb από την cosmote για τον αυγουστο:D ρεύμα θα έχω. το tethering δεν ξέρω πως γίνεται. το ακούω πρώτη φορά να σου πω την αλήθεια! το galaxy s2 έχω. φαντάζομαι θα το κάνει... όπως και να ΄χει σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. καλό καλοκαίρι σας εύχομαι. φεύγωωωωωω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonorman1 Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 (edited) adb remount adb push su /system/bin/su adb shell chmod 4755 /system/bin/su adb shell ln -s /system/bin/su /system/xbin/su To xoom έχει γίνει root. μπαίνεις android market και κατεβάζεις Superuser και rom manager. Εαν κάποια εντολή δεν δουλέψει τσεκάρετε ότι ο εντοπισμός σφαλμάτων USB είναι ενεργοποιημενος στο σημείο adb ln -s έχεις κενό ανάμεσα στο ln -s γιατί δεν μου δέχεται αυτή την εντολή? ευχαριστώ... Edited August 4, 2012 by sonorman1 βοήθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelisp7406 Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 παιδια εγω αγορασα ενα xoom 3g+wifi μεταχειρισμενο και το παλικαρι ειχε περασει μεσα την 4.0.4 eos stable release 2 γραφει.Για να βαλω την j.b της ιδιας ομαδας (eos) και να μην εχω προβληματα ειναι μεγαλη διαδικασια? γιατι πιστευω οτι ειναι ηδη root και εχουν γινει τα καταλληλα σταδια αφου εχει περαστει αλλη rom απο την μαμα οποτε δεν νομιζω να εχει και αλλα σταδια για να περασω την jb. ειναι ευκολο? αν μπορει καποιος ας μου απαντησει,ειναι το πρωτο tablet μου και γενικα δεν εχω ασχοληθει ποτε ξανα με tablet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CptBill Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 woohooooo! downloading update και εδω!! λετε να παρουμε και jelly bean επισημα? :p Παράθεση - Αυτονόμηση θέρμανσης με αντλία θερμότητας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Μπράβο παιδιά! Τώρα θα χαρείτε πραγματικά το καινούργιο σας tablet! Ανεβάστε κι ένα screenshot από το about tablet menu να δούμε baseband, kernel& build numbers, έτσι για το καλό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonorman1 Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Re paidia sas egine to updare giati se mena kollaei se ena simio k m bgazei to antropaki tou android me ena thavmastiko mesa k kanei reboot bgazontas minima update failed....kamia voithia.? Sorry gia ta greeklis den exw ellinika... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pulsar Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 και όμως είναι αλήθεια :pκατεβάζω και εγώ τωρα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΚΩΣΤΑΣ http://www.vstrom.gr/forum/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonorman1 Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Paidia sas egatastathike kanonika? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CptBill Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 ναι κανονικοτατα. Η honeycomb ηταν ενα κακογουστο αστειο. Πλεον το xoom απλα πεταει. Παράθεση - Αυτονόμηση θέρμανσης με αντλία θερμότητας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Άντε επιτέλους! Και εγώ την κατεβάζω τώρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malmsteen Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 τι βγήκε επιτέλους η αναβάθμιση!! να ρωτήσω κάτι. με την αναβάθμιση χάθηκαν τα αρχεία που είχατε περασμένα στη μνήμη της ταμπλέτας? γιατί έχω αρκετά και είναι κρίμα να χαθούν (και βαριέμαι να τα μεταφέρω... χαχαχα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 Δε χάνεται τίποτα. Πλάκα πλάκα ποιες οι βασικές διαφορές της ICS σε σχέση με τη Honeycomb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malmsteen Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 Δε χάνεται τίποτα. Πλάκα πλάκα ποιες οι βασικές διαφορές της ICS σε σχέση με τη Honeycomb? α ωραία. ξεκινάω κι'εγώ την αναβάθμιση! σ'ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 Αναβαθμιζω κ γω! Ωραια αισθηση:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 Δυσκολευομαι να βρω πληκτρολογιο που να εχει την αισθηση του ipad και να ειναι ταχιστο στην αποκριση. Καμια ιδεα? Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonorman1 Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 Είναι τρελό ρε παιδιά...είμαι ο πρώτος που έγραψε για το updateκαι ο μόνος που δεν του γίνεται εγκατάσταση....υπάρχει περίπτωση όταν προσπάθησα να του κάνω root(που εν τέλει δεν μπόρεσα) να έκανα κάτι και να μην μπορεί να το εγκαταστήσει?? ξέρει κάποιος πως μπορώ να το γυρίσω εντελώς στην αρχική του κατάσταση? ευχαριστώ κ να χαρείτε το παγωτό.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 (edited) @ sonorman: Αυτό σημαίνει ότι με κάποιο τρόπο έχει πειραχτεί, το πιθανότερο να λείπει κάποιο system file, στους προσπάθειες που λες ότι είχες κάνει για root.Μου έχει συμβεί ακριβώς το ίδιο επειδή είχα ξηλώσει στο nexus S το pre-installed think free mobile office. Η παραμικρή δηλαδή τροποποίηση στο firmware δεν επιτρέπει στην αναβάθμιση να προχωρήσει... Η λύση είναι να περάσεις official Honeycomb factory image από εδώ http://developer.motorola.com/products/software/?utm_campaign=xoomsoftware&utm_medium=motorolacom&utm_source=supportforums&utm_term=unlockboard (που προϋποθέτει ολική απώλεια δεδομένων) και μετά η αναβάθμιση θα προχωρήσει κανονικά Edited August 6, 2012 by dbal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts