Tsaglis Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Βασικα ηταν ο λογος που εδωσα το αλλο μου tab για να παρω το xoom..Το 3G και η sd slot...Οποτε οταν βγει ολοκληρωμενη JB θα την βαλω..Κατι αλλο:το xoom δεν κανει κλησεις;Ειτε με ακουστικα ειτε με ανοιχτη ακροαση;Το 3G ειναι μονο για συνδεση στο ιντερνετ; Δεν κάνει κλήσεις. Το μόνο που μπορεί να γίνει (δεν το έχω δοκιμάσει) είναι κάποιο χάκεμα για να στέλνει μηνύματα sms. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 από "κλήσεις" μόνο voip γίνονται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atomant Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Βγήκε και η EOS JB (4.1.1) 3G Everest http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1777987 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1q Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 καλησπερα παιδια την περασα προχτεσ....πολυ ασταθες και πηγα να κατεβασω καποιες εφαρμογες και δεν τις επαιζε....δοκιμαστε και εσεις ....σημερα ξαναπερασα την EOS 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 καλησπερα παιδια την περασα προχτεσ....πολυ ασταθες και πηγα να κατεβασω καποιες εφαρμογες και δεν τις επαιζε....δοκιμαστε και εσεις ....σημερα ξαναπερασα την EOS 2 Παραξενο αυτο που λες.Την εχω απο εχθες και δουλευει μια χαρα..Ουτε κολληματα (οχι οτι ειχα τετοια με την eos ics) ουτε καθυστερησεις.Και νομιζω πως ειναι και λιγο καλυτερη η αυτονομια του..Εκανες wipe και restore πριν την περασεις;Το λεω γιατι εγω την πατησα ετσι και δεν εμπαινε καν... Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfortis Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 (edited) το JB είναι smoooooooth!!! λίγα bug, όχι τίποτα σοβαρό... ειναι μια χαρά για καθημερινή χρήση. εγώ το πέρασα απο πάνω και παίζει μια χαρά πάντως. Edited July 18, 2012 by sfortis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Αστέρι η νέα Rom. Το Google now δουλεύει κανονικά. Μόνο το 3Τζι δε δοκίμασα ακόμα αλλά λένε ότι δεν έχει θέμα. Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfortis Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 μια χαρά είναι το 3G. Το quick toggle δεν δουλεύει μόνο, από τα EOS quick settings. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1q Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Παραξενο αυτο που λες.Την εχω απο εχθες και δουλευει μια χαρα..Ουτε κολληματα (οχι οτι ειχα τετοια με την eos ics) ουτε καθυστερησεις.Και νομιζω πως ειναι και λιγο καλυτερη η αυτονομια του..Εκανες wipe και restore πριν την περασεις;Το λεω γιατι εγω την πατησα ετσι και δεν εμπαινε καν... Καλησπερα...εκανα τα παντα...αλλα μου κολαγε πολυ ...θα ξαναδοκιμασω και θα δω....λες να μην εκανα? :blink: ιδωμεν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Το XOOM θέλει ξεκλείδωμα του bootloader και root. Το πρώτο για να μπορείς να εκκινείς σε recovery mode και το δεύτερο για να έχεις δικαιώματα super user (σαν administrator σε windows) στη συσκευή. Σπασμένες εφαρμογές μπορείς να βάζεις και χωρίς root αλλά (α) είναι παράνομο (β) γενικά οι εφαρμογές είναι φτηνές οπότε καλό είναι να στηρίζουμε τους developers και (γ) είναι αρκετά επικίνδυνο να είναι φορτωμένες με malware=θέλει πολύ προσοχή. Οδηγίες: λίγο πιο πριν είχα δώσει link για το ξεκλείδωμα του bootloader. Τo root το έκανα με οδηγίες από εδώ Έτσι μου "κάτσανε" καλά και χωρίς πολλά πολλά. Bricked αν γίνει το πετάς. Μου λές όμως που και πότε για να έρθω να το μαζέψω! :lol::lol::lol: Δύσκολα θα γίνει, και πολύ δύσκολα θα βρεθεί σε θέσει να μην επανέρχεται. (δεν έχω ακούσει κανένα να του συμβεί αυτό) Στην χειρότερη περίπτωση, το πας στο σερβις, και στο επαναφέρουν (με κόστος, καθώς δεν το καλύπτει η εγγύηση). εαν κανω ξεκλείδωμα του bootloader και root το motorola xoom 3g που εχω ..εκτος απο την εγγυηση θα χασω και την δυνατοτητα του 3g? Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Αν κάνεις απλά ξεκλείδωμα και ρουτ όχι θα δουλεύει. Η μόνη περίπτωση να μη σου δουλεύει μετά, είναι αν περάσεις κάποια custom ρομ με προβληματικό 3Τζι. Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evo481 Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 jelly bean έως ποιο nightly βάλατα και είναι σταθερό? διαβάζω για μερικές αστάθειες στο xda Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 jelly bean έως ποιο nightly βάλατα και είναι σταθερό? διαβάζω για μερικές αστάθειες στο xda Πάει σχετικά καλά, δεν αντιμετωπίζω κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα. ειμαι στην 88JB Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Εγώ είμαι με το πρώτο που έβγαλαν σε jelly bean και επειδή δεν έχω κάποιο πρόβλημα θα περιμένω να βγει σε κάποια φάση η final. Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wizad Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Παιδιά είχα ένα XOOM αμερικάνικο και το πουλησα πριν 6 μηνες σε ενα φίλο.Αυτός αλλαξε μοτιβο σε καποια φαση και μετα τις διακοπές που γυρισε ,το ξεχασε και του κλειδωσε μετα απο αρκετες προσπάθειες...τα πηγε τοσο καλά που δεν θυμαται ουτε τον κωδικο απο το email....τι να κανω για να τον βοηθήσω? Παράθεση ...Εχω προβλημα και ξερω πως το ξερω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 24, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Παιδιά είχα ένα XOOM αμερικάνικο και το πουλησα πριν 6 μηνες σε ενα φίλο.Αυτός αλλαξε μοτιβο σε καποια φαση και μετα τις διακοπές που γυρισε ,το ξεχασε και του κλειδωσε μετα απο αρκετες προσπάθειες...τα πηγε τοσο καλά που δεν θυμαται ουτε τον κωδικο απο το email....τι να κανω για να τον βοηθήσω? Hard reset... https://motorola-global-en-uk.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/64061/~/motorola-xoom---master-reset-%2F-factory-data-reset Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Έτσι φιλολογικά, η επίσημη αναβάθμιση σε 4.0.4 (η ευρωπαϊκή όχι η ισπανική) έχει έρθει σε κανέναν η ακόμα να αρχίσει το rollout? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petya Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Από τη Motorola Greece μου είπαν Αύγουστο η επίσημη αναβάθμιση σε ICS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Από τη Motorola Greece μου είπαν Αύγουστο η επίσημη αναβάθμιση σε ICS. Αύγουστο,γενικά....??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 εαν κανω ξεκλείδωμα του bootloader και root το motorola xoom 3g που εχω ..εκτος απο την εγγυηση θα χασω και την δυνατοτητα του 3g? Ποιεςειναι οι καλυτερες μεθοδοι για unlocked bootloader & root? ?? Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfortis Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Καλα...οσο η motorola πεδευεται να βγαλει ics, η team eos εχει ενα πολυ σταθερο JB release που το απολαμβανω εδω και λιγες μερες:D τοσο smooth xoom δεν εχετε ξαναδει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Καλα...οσο η motorola πεδευεται να βγαλει ics, η team eos εχει ενα πολυ σταθερο JB release που το απολαμβανω εδω και λιγες μερες:D τοσο smooth xoom δεν εχετε ξαναδει! link please...πως το εβαλες? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samniotis Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 εγώ που έχω EOS 1 μπορώ να περάσω την jb χωρίς να χάσω κάτι απο τα προγράμματα και τις ρυθμίσεις ή θέλει reset και μετά restore με titanium? Παράθεση LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 (edited) link please...πως το εβαλες? κανε μια βόλτα στο XDA και θα το βρεις. Γράφω απο το Xoom/tapatalk και θα βαλω το σύνδεσμο πιο μετά. Edit είναι στην υπογραφή μου! Edited July 27, 2012 by Tsaglis Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petya Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Ναι, γενικά. Μου είπαν ότι κατανοούν τη δυσαρέσκειά μου, αλλά εργάζονται για τη βέλτιστη εμπειρία ICS. Μπούρδες. Οι modders έχουν κάνει θαυμάσια δουλειά εδώ και μήνες. Έχε χάρη που τρώω κόλλημα με τις μανίσιες ROM. Πάντως για JB δε με βλέπω. Τι θα γίνει με το flash; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts