Jump to content

[Tablet] Motorola XOOM

zafos90
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμένα εμφανίζεται σαν εξωτερική συσκευή με τους δύο δίσκους (εσωτερική μνήμη και εξωτερική micro sd)

Αλλά μπορείς και μέσω wifi πχ με το wifi file explorer, για να μην συνδέεις καλώδια.

μπα δεν μου βγάζει εμένα...

και δεν έχω wifi... το pc μου είναι απ'το μουσείο... χαχαχαχα

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παρτε mac να ξενοιασετε...ολα πανε ρολοι, απλα κατεβασα το android file transfer

Στα windows λογικα ειναι θεμα drivers...δεν το εχω κοιταξει, μπες στο support της μοτορολα

Οσο για το ασυρματο πληκτρολογιο, δεν το εχω αγορασει. Χρησιμοποιησα ομως το wireless keyboard & magic mouse απο το iMac και ολα δουλεουν σουπερ

Μάλλον οφείλετε στον πάροχο, και μένα το κάνει καμιά φορά στο φορητό.

Δεν ξερω, εβαλα παντως τον τελευταιο opera και οχι μονο το μηνυμα αυτο δεν ξαναειδα, αλλα βρηκα την υγεια μου! Και ετσι θα μεινω μεχρι να ερθει η ICS, οπως ειχα κανει και στο κινητο...

Btw, ποσο αθλιος μπορει να ειναι ο stock της honeycomb! Lags παντου, ακομα και στην πληκτρολογηση, δεν δουλευει ο συγχρονισμος των bookmarks, redraws στο scrolling, τραγικα αργος... :X

Απορω πως ειχα ξεχαστει τοσο καιρο... :O

Sony logo.gif

πρεπει να χεις και win media player 11 νομιζω

νομίζεις... :p

τον 9 έχω...

χαχαχα

το θέμα είναι πως το δοκιμάζω ξανά και ξανά και τίποτα δεν γίνεται.

ανοίγει ένα παράθυρο που έχει το εξής όνομα: Ο Υπολογιστής μου\MZ601

και δεν μ'αφήνει να κάνω τίποτα...

λες να θέλει τίποτα drivers?

και ναι τελικά συνδέθηκε!!!:D

απλά το άφησα 5 λεπτά περίπου συνδεμένο και τελικά το διάβασε σαν εξωτερικό σκληρό. όλα καλά...

εντωμεταξύ πήρα και μια θήκη από σιλικόνη και δεν εφαρμόζει πολύ καλά... έπρεπε να ήταν πιο σφιχτή και να εφαρμόζει καλύτερα...

αν κάποιος έχει πάρει κάποια θήκη και είναι ευχαριστημένος ας την ποστάρει

και ναι τελικά συνδέθηκε!!!:D

απλά το άφησα 5 λεπτά περίπου συνδεμένο και τελικά το διάβασε σαν εξωτερικό σκληρό. όλα καλά...

εντωμεταξύ πήρα και μια θήκη από σιλικόνη και δεν εφαρμόζει πολύ καλά... έπρεπε να ήταν πιο σφιχτή και να εφαρμόζει καλύτερα...

αν κάποιος έχει πάρει κάποια θήκη και είναι ευχαριστημένος ας την ποστάρει

Την original εχω κ εφαρμοζει τελεια.

Ενώ έχω κλείσει τις ενημερώσεις και από τις ρυθμίσεις και από το play, συνεχίζουν να μου έρχονται για να κατεβάσει παιχνίδια και μου βγάζει και μόνο του συντομευσεις για κατέβασμα....

Φοραω την EOS

LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002

καλησπέρα το αγόρασα σήμερα και μετά από λίγο παίδεμα συνδέθηκα στο ιντερνέτ

με βονταφον cu ερωτήσεις

υπάρχει τρόπος να βάλω vibver

ενώ λαμβάνω sms δεν μπορώ να στείλω ?? τι κάνω

ευχαριστώ

ξερουμε ποτε θα βγει επισημα η αναβαθμιση σε ICS? η stock εκδοση της honeycomb ειναι το λιγοτερο τραγικη :(

Εγώ την EOS που πέρασα αρκετά εύκολα, μπορώ να πώ ότι την συστήνω ανεπιφύλακτα!

καλημερα παιδια .. επειδη ειμαι νεος στο ξουμ εχω μια απορια..

εαν παρω http://www.skroutz.gr/s/388607/Trust-Wireless-Keyboard-with-Stand-for-iPad.html το εξης dock, το ταμπλετ θα το διαβαζει λετε ?

και μια δευτερη απορια .. με το ICS τι παιζει ? εχετε καμια καλη custom rom που να αξιζει ? γιατι η αναμονη ειναι λιγο καπως ..

.

καλημερα παιδια .. επειδη ειμαι νεος στο ξουμ εχω μια απορια..

εαν παρω http://www.skroutz.gr/s/388607/Trust-Wireless-Keyboard-with-Stand-for-iPad.html το εξης dock, το ταμπλετ θα το διαβαζει λετε ?

και μια δευτερη απορια .. με το ICS τι παιζει ? εχετε καμια καλη custom rom που να αξιζει ? γιατι η αναμονη ειναι λιγο καπως ..

Για το keyboard δεν ξέρω.

Για rom η EOS που έχω είναι άψογη (android 4.0.4)

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Παιδες γεια σας και απο μενα. Το πηρα σημερα απο το media markt και εχω να πω οτι ειναι φανταστικο. Ηθελα να παρω το samsung galaxy tab 10.1 αλλα ειδα οτι εχει πιο πολλα καλα το xoom και δεν το μετανοιωσα καθολου. Διαβασα ολες τις σελιδες προσεκτικα και ειμαι και root. Σας ευχαριστω ολους για τις πολυ χρησιμες πληροφοριες.:D

κι ακόμα δεν είδες τίποτα - πέρασε του την ics αν δεν το έχεις κάνει ακόμα και θα πάθεις!!!!

καμιά σχέση το πρίν με το μετά - άλλη ταμπλέτα γίνεται!!!

Το πήρα και εγω πριν ενα μηνα και πραγματικά ανάσανα. Περασα και την ICS EOS και η ROM πετάει.

Ολα καλα λοιπον WiFi / 3g αλλά κατι μου λειπει

USB Etherenet Wired Internet Lan Connection για Motorola XOOM

Εχει δοκιμάσει κανεις τιποτα...

Ευχαριστω

Καλησπέρα σε όλους. Αγόρασα κι εγώ το Xoom 3G για την σύζυγο και μάλλον πρέπει να ξεκινήσω το thread απο την αρχή για να αντλησω πληροφορίες για το root και την εγκατάσταση άλλης rom. Αγόρασα κι ένα OTG καλώδιο για USB host και περιμένω πότε θα μου το αφήσει για καναδυο μέρες να του βγάλω τα ματάκια :D

Κάθε βοήθεια για την αρχή θα ήταν ευπρόσδεκτη.

Nexus 4 > Stock for a little moment

Το πήρα και εγω πριν ενα μηνα και πραγματικά ανάσανα. Περασα και την ICS EOS και η ROM πετάει.

Ολα καλα λοιπον WiFi / 3g αλλά κατι μου λειπει

USB Etherenet Wired Internet Lan Connection για Motorola XOOM

Εχει δοκιμάσει κανεις τιποτα...

Ευχαριστω

Έτσι όμως δεν θα χάσει στην ουσία αυτό που είναι? μια φορητή συσκευή?

Έτσι όμως δεν θα χάσει στην ουσία αυτό που είναι? μια φορητή συσκευή?

Δεν διαφωνω αλλά επειδη ταξιδευω συχνα στο εξωτερικο και μερικα ξενοδοχεια δεν εχουν WiFi στα δωματια ειναι κριμα να κουβαλω και το Laptop η να χρησιμοποιω το 3G που ειναι πανάκριβο με roaming

Δεν διαφωνω αλλά επειδη ταξιδευω συχνα στο εξωτερικο και μερικα ξενοδοχεια δεν εχουν WiFi στα δωματια ειναι κριμα να κουβαλω και το Laptop η να χρησιμοποιω το 3G που ειναι πανάκριβο με roaming

Λογικά αυτά τα 2 μαζί θα δουλέψουν μια χαρά!

http://www.skroutz.gr/c/585/kalodia-dedomenwn.html?from=catspan&keyphrase=usb+otg

http://www.skroutz.gr/c/699/metatropeis-adaptors.html?from=catspan&keyphrase=usb+ethernet

Ευχαριστω , αλλά δεν ξερω κατα ποσο το λειτουργικο θα αναγνωρίση το USB earthnet adapter.