Jump to content

[Tablet] Motorola XOOM

zafos90
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο δικό μου τπτ ακόμη :(

Τελικά το γερμανικό έχει έκδοση μόνο για Γερμανία... Flashαρα την ευρωπαϊκή και μου ήρθε το update και πλέον έχω και παντού ελληνικά, χωρίς το Morelocale 2 :w00t::dance:

Δυστυχώς έχασα τα δεδομένα μου από μέσα αλλά μικρό το κακό!

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Την 4.0 θα την πάρει?

Σίγουρα. Απλά αναλόγως αν θα βγει και άλλο GED (Google Experience Device) tablet, ίσως να καθυστερήσει λίγο όπως έγινε με το nexus one όταν βγήκε το gingerbread και το nexus s.

Edit: Ήδη ακούγεται ως πιθανή ημερομηνία το τέλος Οκτωβρίου για το release της 4.

Έχω το 3g από Expansys. Πήρε την 3.1 και η microSD δουλεύει μια χαρά. Για ελληνικό πληκτρολόγιο έβαλα Smart Keyboard, αν και δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος την δουλειά την κάνει. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με το ταμπλετάκι. Ξέρει κανείς αν η διαδικασία για ρουτ έχει αλλάξει ή παραμένει η ίδια;

. Ξέρει κανείς αν η διαδικασία για ρουτ έχει αλλάξει ή παραμένει η ίδια;

Καλη ερώτηση...Ενδιαφέρει αμεσα αν υπάρχει κανένας οδηγός θα εξηπηρετουσε...ευχαριστω

Sent from my MZ601

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Καλη ερώτηση...Ενδιαφέρει αμεσα αν υπάρχει κανένας οδηγός θα εξηπηρετουσε...ευχαριστω

Sent from my MZ601

Υπάρχει αυτός : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1049901

Δεν έχω όμως το 3g για να τον δοκιμάσω. Με προσοχή όπως πάντα.

Υπάρχει αυτός : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1049901

Δεν έχω όμως το 3g για να τον δοκιμάσω. Με προσοχή όπως πάντα.

Το δικούς μου ειναι το ελληνικό...3g+wifi...ελπίζω οτι με παίρνει να δοκιμάσω???

Sent from my MZ601

Το δικούς μου ειναι το ελληνικό...3g+wifi...ελπίζω οτι με παίρνει να δοκιμάσω???

Sent from my MZ601

Αν το δοκιμάσεις πόσταρε για να ξέρουμε αν γίνεται. :)

Καλησπερα παιδια.

Οντας κατοχος του ipad σκεφτομαι να δοκιμασω και το xoom.

2-3 ερωτησουλες.

1)παιζει τα παντα απο flash?για παραδειγμα αγωνες απ το fromsport.com μπορει καποιος να δει στο xoom?

2)απο εφαρμογες εχουν βγει πολλες συμβατες στο market?

3)σε σχεση με το ipad εκτος του θεματος των εφαρμογων που πιστευετε οτι μεινεκτει?

Ευχαριστω

Καλησπερα παιδια.

2-3 ερωτησουλες.

1)παιζει τα παντα απο flash?για παραδειγμα αγωνες απ το fromsport.com μπορει καποιος να δει στο xoom?

3)σε σχεση με το ipad εκτος του θεματος των εφαρμογων που πιστευετε οτι μεινεκτει?

Ευχαριστω

1. Ως τώρα δεν έχω αντιμετωπίσει θέμα. Είχα καταφέρει να δω και έναν ολόκληρο αγώνα F1 από το vipstand.

2. Αρκετές πλέον, αλλά ούτε καν κοντά στο ipad. Προσωπικά αυτές που χρειάζομαι υπάρχουν (έστω και αν δεν είναι honeycomb native ακόμα, πχ andftp).

3. Σε σχέση με το ipad2 υστερεί στην ποιότητα της οθόνης και είναι πιο παχύ όπως επίσης και πιο βαρύ.

• Administrators
Καλησπερα παιδια.

2-3 ερωτησουλες.

Ευχαριστω

Για τέτοια θέματα συζητάμε αποκλειστικά εδώ... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=34

Modpic.gif

Εχει δοκιμασει κανενας να συνδεσει απο usb κανενα πληκτρολογιο/ποντικι?

Ώς τώρα έχω συνδέσει μέσω usb: πληκτρολόγιο, ποντίκι, usb sticks, σκληρούς δίσκους, ψηφιακές κάμερες, το HTC Desire και από ότι διαβάζω στο xda αν έχεις custom kernel τότε μπορείς να συνδέσεις και EthernetOverUSB dongle.

Επίσης το xoom είναι και adb host, δηλαδή όταν συνδέεις άλλες android συσκευές, αν έχεις root το xoom και ένα terminal πρόγραμμα, τότε μπορείς να τις ελέγχεις μέσω adb commands.

Να υποθέσω ότι είσαι rooted???

Sent from my Nexus S using Tapatalk

Ναι είμαι rooted. Κατά τη γνώμη μου χωρίς root χάνεις πολύ από τη χρησιμότητα του Xoom.

Βέβαια βοηθάει ότι έχω το us wifi only μοντέλο οπότε και η διαδικασία είναι ευκολότερη, και ούτως ή άλλως δεν έχω και εγγύηση.

Ρε παιδιά καλησπέρα.... επειδή δεν είμαι σίγουρος αν κάνω κάτι λάθος και να επιβεβαιώσω αν έχει τύχει σε κάποιον απο σας...

Μόλις την έβγαλα απο το κουτί μου ήρθε OTA μνμ οτι έχω update πάτησα ok, έσβησε και έχει περάσει πάνω απο μια ώρα και δεν ανάβει... :(

Έχει τύχει σε κάποιον άλλο???

Ρε παιδιά καλησπέρα.... επειδή δεν είμαι σίγουρος αν κάνω κάτι λάθος και να επιβεβαιώσω αν έχει τύχει σε κάποιον απο σας...

Μόλις την έβγαλα απο το κουτί μου ήρθε OTA μνμ οτι έχω update πάτησα ok, έσβησε και έχει περάσει πάνω απο μια ώρα και δεν ανάβει... :(

Έχει τύχει σε κάποιον άλλο???

Μου ετυχε...πατα παρατεταμενα το volumu up και το power...

Sent from my Desire HD

Μου ετυχε...πατα παρατεταμενα το volumu up και το power...

Sent from my Desire HD

Αυτό δεν το βάζει σε recovery mode ?..

UPDATE : Διάβασα οτι κάνει hard reset.. θα το δοκιμάσω :-)

UPDATE 2: Τελικά δεν άναβε και επειδή το είχα με τα πλαστικά μου το άλλαξε η motorola Hellas :-) καλά να είναι τα παιδιά

Ευχαριστώ !

Edited by qosmio

Αυτό δεν το βάζει σε recovery mode ?..

UPDATE : Διάβασα οτι κάνει hard reset.. θα το δοκιμάσω :-)

UPDATE 2: Τελικά δεν άναβε και επειδή το είχα με τα πλαστικά μου το άλλαξε η motorola Hellas :-) καλά να είναι τα παιδιά

Ευχαριστώ !

Από που ήταν αγορασμένη η συσκευή?

Expansys Αγγλίας.

Σε ευχαριστώ... Αν θες κάνε μια hardcore χρήση να μας πεις εντυπώσεις.. Ταχύτητα , browsing , μπαταρία ,lag...