Jump to content

POS ALLAZEI TO USERNAME???

Guest kcop1300
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια θελω να αλλαξω το username μου. Στις ρυθμίσεις όμως δε βρήκα τίποτα παρα μονο αλλαγη password....

Δεν ειχα πολυ χρονο να το ψαξω, αλλα με μια γρηγορη ματια που εριξα δε βρηκα τιποτα....

Πως μπορω να τον αλλαξω λοιπον??? :wacko: :wacko: :wacko:

Ατύχησες..δεν γίνεται με κανέναν τρόπο.Αν δεν υπάρχει σοβαρότατος λόγος μείνει με αυτό που έχεις,αλλιώς σβήσε αυτό το account και κάνε νέα εγγραφή. :)

Wirelessly posted (:!:!Wireless Power!:!:: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Nai opos eipan ta paidia de ginete diaforetika tha to eixame katantisei chatroom

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

Δεν το γράψαμε για να επαναλαμβανώμαστε, αλλα για να δεί πως πολλοί το λένε και να πιστέψει, διοτι όσο ποιό πολλές γνώμες, τόσο καλύτερα και ποιό έγκυρα.

Guest kcop1300

ΟΚ το πιασα... :)

Παντως μια καλη ιδεα θα ηταν να υπαρχει μια τετοια επιλογη και απλως να φαινεται στην υπογραφη ποιο ηταν το προηγουμενο username...

Απλα μια ιδεα.... :)

Ευχαριστω παντως

Μιας και έχω κι εγώ forum (:p) κάτι τέτοιο πρέπει να γίνεται αλλά μόνο απο το Control panel του admin... Οπότε... :whistle:

* Ο χώρος ενοικιάζεται *

ναι τη ωραία ιδέα θα ταν να αλλάζαμε όλοι κάθε μέρα nick... δεν θα μπλεκόμαστε καθόλου :whistle:

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Θα μπορούσε να υπάρχει όριο, δηλαδή να μη μπορείς να αλλάξεις όνομα αν δεν περάσει πχ ένας χρόνος.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ή θα μπορούσε κάπως να φαίνεται το προηγούμενο (και φυσικά μόνο σε σοβαρές περιπτώσεις κι οχι συνέχεια)

* Ο χώρος ενοικιάζεται *

Δηλαδή άμα είχε πολλά posts θα τον πείραζε να αρχίσει από την αρχή; :confused: Τι μανία είναι αυτή με τα posts; Λες και γίνεσαι ειδήμονας αν έχεις χιλιάδες... :rolleyes: Έχω δει posts εδώ της μιας γραμμής (ναί, και δικά μου, αλλά τουλάχιστον δεν τα κάνω για να αυξήσω τον counter) που δεν προσφέρουν και πολλά. Αλλά αυτό είναι συζήτηση για άλλο thread, sorry... :o :whistle:

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★