Guest kcop1300 Δημοσιεύτηκε March 20, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 20, 2004 Παιδια θελω να αλλαξω το username μου. Στις ρυθμίσεις όμως δε βρήκα τίποτα παρα μονο αλλαγη password.... Δεν ειχα πολυ χρονο να το ψαξω, αλλα με μια γρηγορη ματια που εριξα δε βρηκα τιποτα.... Πως μπορω να τον αλλαξω λοιπον??? :wacko: :wacko: :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. March 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2004 Ατύχησες..δεν γίνεται με κανέναν τρόπο.Αν δεν υπάρχει σοβαρότατος λόγος μείνει με αυτό που έχεις,αλλιώς σβήσε αυτό το account και κάνε νέα εγγραφή. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. March 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2004 Ξέχνα το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. March 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2004 Ναι δυστυχώς δε γίνεται κάτι τέτοιο φίλε μου... :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. March 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2004 Wirelessly posted (:!:!Wireless Power!:!:: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Nai opos eipan ta paidia de ginete diaforetika tha to eixame katantisei chatroom Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. March 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2004 Εντάξει boyz πιστεύω να το κατάλαβε ο άνθρωπος! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. March 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2004 Δεν το γράψαμε για να επαναλαμβανώμαστε, αλλα για να δεί πως πολλοί το λένε και να πιστέψει, διοτι όσο ποιό πολλές γνώμες, τόσο καλύτερα και ποιό έγκυρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest kcop1300 Δημ. March 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2004 ΟΚ το πιασα... :) Παντως μια καλη ιδεα θα ηταν να υπαρχει μια τετοια επιλογη και απλως να φαινεται στην υπογραφη ποιο ηταν το προηγουμενο username... Απλα μια ιδεα.... :) Ευχαριστω παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cyberbob Δημ. March 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2004 Μιας και έχω κι εγώ forum (:p) κάτι τέτοιο πρέπει να γίνεται αλλά μόνο απο το Control panel του admin... Οπότε... :whistle: Παράθεση * Ο χώρος ενοικιάζεται * Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. March 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2004 ναι τη ωραία ιδέα θα ταν να αλλάζαμε όλοι κάθε μέρα nick... δεν θα μπλεκόμαστε καθόλου :whistle: Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. March 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2004 Άμα αλλάζαμε νικ ρε παιδιά θα γινόταν χαμός. Καλά είμαστε και έτσι πιστεύω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. March 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2004 Θα μπορούσε να υπάρχει όριο, δηλαδή να μη μπορείς να αλλάξεις όνομα αν δεν περάσει πχ ένας χρόνος. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cyberbob Δημ. March 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2004 ή θα μπορούσε κάπως να φαίνεται το προηγούμενο (και φυσικά μόνο σε σοβαρές περιπτώσεις κι οχι συνέχεια) Παράθεση * Ο χώρος ενοικιάζεται * Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. March 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2004 etsi ki alliws den exei polla posts (14), mporei na 3anakanei eggrafi. Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. March 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2004 Δηλαδή άμα είχε πολλά posts θα τον πείραζε να αρχίσει από την αρχή; :confused: Τι μανία είναι αυτή με τα posts; Λες και γίνεσαι ειδήμονας αν έχεις χιλιάδες... :rolleyes: Έχω δει posts εδώ της μιας γραμμής (ναί, και δικά μου, αλλά τουλάχιστον δεν τα κάνω για να αυξήσω τον counter) που δεν προσφέρουν και πολλά. Αλλά αυτό είναι συζήτηση για άλλο thread, sorry... :o :whistle: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts