gorillaz_gr Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Έχω την έκδοση 4.0.4 στο κινητό και θέλω να του κάνω root ώστε να περάσω το CyanogenMod. Ωστόσο, δεν βρήκα καμία έγκυρη πηγή με αναλυτικά βήματα για το πως θα το κάνω. Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε;! δηλαδή διάβασες και το 1ο ποστ ?!?! :ninja::ninja::ninja: Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekoz Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Κάποιος που να κλεινει 3 χρονια με το μαραφετι αυτο ;; :lol: 3 χρονια και 3 μηνες ... το κινητο λειτουργει αψογα! Το μοναδικο που κρατησα τοσο πολυ, ισως και λιιιιιιιγο παραπανω, ειναι το k800i. Αισθανομαι καπως! :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ijojoba Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Το έχω κι εγώ 3 χρόνια, απλά εδώ και 1,5 χρόνο είναι σαν δεύτερο, μιας και από ένα σημείο και μετά δεν με κάλυπτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillaz_gr Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Κάποιος που να κλεινει 3 χρονια με το μαραφετι αυτο ;; :lol: 3 χρονια και 3 μηνες ... το κινητο λειτουργει αψογα! Το μοναδικο που κρατησα τοσο πολυ, ισως και λιιιιιιιγο παραπανω, ειναι το k800i. Αισθανομαι καπως! :confused: μπορεί και το Νο 2 καλύτερο κινητό που έχει περάσει ποτέ από τα χέρια μου. Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gas21 Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Το αγαπησα πολυ αυτο το κινητο.Δυστυχως ξεκολλησε το "βυσμα", που δεχεται την ταινια του power on ,απο τη μητρικη και δε μπορεσα να το φτιαξω οποτε το αφησα.Το 'χα ξαναπαθει εντος εγγυησης αλλα το ψευτοκολλησαν.. Παράθεση LG Optimus Black P970 (RIP) ----->LG G2 :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekoz Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Ωρα να μπει στο χρονοντουλαπο. 4 χρονια. Μιλαμε για τρελο abuse... απο -5 μεχρι +40 βαθμους θερμοκρασιες χρησης ... φουλ υγρασια, παραλια, αμμος κτλ. Θηκη ΠΟΤΕ δεν μπηκε. Απειρες πτωσεις που στην μικροτερη απ'οσες επιβιωσε αντιστοιχα κινητα full "Γυαλινα" σημερινης "εποχης" θα ειχαν γινει κομφετι. 1) αθλιο gps 2) μετρια αυτονομια 3) αδυναμο ακουστικο κλησεων Αυτα ηταν τα μοναδικα που με ενοχλησαν. Performance wise ... ξεπερασμενο ετσι κι αλλιως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts