paok85 Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Στο δικο μου δεν διαβαζει την καρτα των 8gb ,ενω την 2 κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ijojoba Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Άλλο κινητό ή υπολογιστής την διαβάζει την κάρτα; Μήπως θέλει format? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok85 Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 O υπολογιστής την διαβάζει, την έκανα διαμόρφωση, αλλά βγάζει το ίδιο μήνυμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ijojoba Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Από τον υπολογιστή την έκανες format? Από το κινητό δοκίμασες να τη διαμορφώσεις; Εγώ πάντως έχω μια 16gb πάνω και δεν έχει θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok85 Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Από το κινητό, δεν την κάνει, δεν θυμάμαι τώρα τι μήνυμα λάθους βγάζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skakaliantis Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Θέλει προσοχή να κάνεις διαμόρφωση σε fat16 ή fat32 μάλλον εκεί είναι το πρόβλημα... σε ext2 έχει δοκιμάσει κανείς? Παράθεση s.k. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok85 Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 το κανω σε fat 32 ,με δεξι κλικ--> διαμορφώση,μηπως ξερετε κανενα εργαλειο για διαμορφωση για να το κανω απο εκει,το κινητό παντως δεν την φορμαρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skakaliantis Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 1ος Τρόπος, κατεβάζεις απο εδώ https://www.sdcard.org/downloads/formatter_3/ πατώντας αριστερά στην στήλη windows ή mac αντίστοιχα, μετά οτι συμφωνείς στους όρους χρήσης, εγκαθιστάς και κάνεις δουλειά. 2ος Τρόπος, βλέπεις στο youtube πώς κάνεις format απο γραμμή εντολών. (format sd card command prompt) https://www.youtube.com/ Παράθεση s.k. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok85 Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Δεν κατάφερα τίποτα, το θέμα είναι στην κάρτα κάτι έγινε πάνω στο update,, έβαλα άλλη οχτάρα και δούλεψε κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thmls Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Ρε παιδια τωρα με την ice πως μπορουμε να δημιουργησουμε φακελο στην αρχικη οθονη για να εχω καποιες εφαρμογες εκει μεσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ijojoba Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Παίρνεις μια εφαρμογή και την σέρνεις πάνω σε μια άλλη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng3239 Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Καλημέρα. Μετά την ICS κάθε φορά που συνδέω το κινητό στον υπολογιστή ως εξωτερικό δίσκο (μαζική αποθήκευση ) μου αλλάζει όλους τους ήχους και μου τους γυρνάει σε αυτούς της αρχικής εγκατάστασης. Έχει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα; Υπάρχει τρόπος να περάσω το φάκελο audio στη μνήμη του τηλεφώνου ; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok85 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Σε εμένα κάνει το ίδιο σε κάθε επανεκκίνηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fothek Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 θελω να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων στο p970.ειναι απαραιτητο να γινει και διαγραφη της καρτας sd για εφαρμογες τις οποιες εχω μεταφερει εκει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ijojoba Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητο να γίνει format της κάρτας sd, αλλά δεν θα βλάψει. Αν το λες για να κρατήσεις τις εφαρμογές δεν νομίζω ότι θα παίξει έτσι, θα πρέπει να τις κάνεις back-up και restore αν θες να κρατήσεις settings κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fothek Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 μετα την τελευταια αναβαθμιση του firefox πριν μερικες μερες μολις ανοιξει κλεινει αμεσως σε lg p970.υπαρχει λυση σε αυτο το προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng3239 Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 μετα την τελευταια αναβαθμιση του firefox πριν μερικες μερες μολις ανοιξει κλεινει αμεσως σε lg p970.υπαρχει λυση σε αυτο το προβλημα? Αν το κάνεις απεγκατάσταση και εγκατάσταση ξανά συνήθως διορθώνεται το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fothek Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 το εχω κανει αρκετες φορες αυτο και εχω κανει και επανεκινηση του τηλεφωνου αλλα τιποτα.το προβλημα ειναι οτι τον χρησιμοποιω και σαν βασικο browser. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanass Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Τωρα με την ics οταν ειμαι σε καποια εφαρμογη και παταω το (σπιτακι home) για επανελθει στην αρχικη οθονη καθηστερουν να εμφανιστουν τα εικονιδια συμβαινει και σε καποιον αλλο αυτο η μονο σε εμενα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ijojoba Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Και σε μένα το ίδιο κάνει, όχι πάντα, αλλά αρκετές φορές. Επίσης έχει ένα θέμα με το bluetooth, και κάποιες φορές παρά το ότι είναι συνδεδεμένο δεν στέλνει ήχο στο bluetooth και δεν μεταφέρει τη φωνή από το μικρόφωνό του. Τέλος, αν δεν το κάνω restart κάθε μέρα τότε σε κάποια φάση χάνει την κάρτα sd και θέλει επανεκίνηση για να την ξαναδιαβάσει... Νομίζω δεν την πολυπαλεύει πλέον πολύ το κινητό... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanass Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Και σε μένα το ίδιο κάνει, όχι πάντα, αλλά αρκετές φορές. Επίσης έχει ένα θέμα με το bluetooth, και κάποιες φορές παρά το ότι είναι συνδεδεμένο δεν στέλνει ήχο στο bluetooth και δεν μεταφέρει τη φωνή από το μικρόφωνό του. Τέλος, αν δεν το κάνω restart κάθε μέρα τότε σε κάποια φάση χάνει την κάρτα sd και θέλει επανεκίνηση για να την ξαναδιαβάσει... Νομίζω δεν την πολυπαλεύει πλέον πολύ το κινητό... :( Ας ελπισουμε οτι θα βγαλουν κανα update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIESPI Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Eπειδή απο πολλούς κατόχους ΟΒ αναφέρεται ώς πρόβλημα η ευαισθησία του δέκτη GPS και η χρήση του θα ήθελα να μεταφέρω την προσωπική μου εμπειρία χρήσης.Με την stock rom της LG και μάλιστα την πρώτη, και χρήση με το navigation software NDrive και IGO το κλείδωμα των δορυφόρων αργούσε ακόμα και με το fix.Πρακτικά δεν λειτουργούσε όπως θα το ήθελα ,γρήγορα και με καλή ακρίβεια.Πειραματίστηκα με αρκετές rom και κατέληξα σε αυτή:rom zeus v7 06 gb 2 3 4 v20s v6 4 gb 2 3 4 v20o/v20n by huexxx .Όσον αφορά την χρήση του Gps με εξέπληξε.Ταχύτητα lock σε 2-3 sec.Ακρίβεια αξιοθαύμαστη ειδικά με το Sygic.Lock πολύ γρήγορο ακόμα και για πεζή πλοήγηση.Για όποιον η χρήση του ΟΒ είναι απαραίτητη και σαν συσκευή πλοήγησης αυτή η rom είναι μονόδρομος.Επιπλέον απεγκατέστησα τον Holo launcher και τον SONY xperia launcher που δημιουργούσαν force close. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTINTI Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Κάτοχος του τηλεφώνου περίπου δύο χρόνια(εντός εγγύησης), το πήγα στο service για πρόβλημα στο σήμα (δεν ήταν σταθερό και κάποιες φορές δεν είχε και καθόλου σήμα) και επί της ευκαιρίας του επισήμανα το πρόβλημα του gps ότι δεν πιάνει με τίποτα. Αυτό έγινε την Πέμπτη 28/03/13 ώρα παράδοσης 13:00. Το αποτέλεσμα ήταν να με πάρουν την Παρασκευή 29/03/13 στις 09:30 το πρωί να μουν ότι το τηλέφωνο είναι έτοιμο και μπορώ να παραλάβω. Ενθουσιάστηκα για την άμεση επίλυση του προβλήματος, αλλά το ποιο εντυπωσιακό είναι ότι πέραν του κορυφαίου σήματος που έχω τώρα, πλέον λειτουργεί και το GPS και μάλιστα κλειδώνει μόλις σε λίγα δευτερόλεπτα (περίπου 10-15 sec). Μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις το service. Μπράβο.!!!! Υ.Σ Σημειωτέο μου πρότειναν να το παραλάβουν και να μου το επιστρέψουν, αλλά εγώ δεν θέλησα για ταχύτερη διεκπεραίωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mg_12 Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 καλησπερα παιδια.καινουργιος στον κοσμο των android κ θα ηθελα μια βοηθεια...αγορασα σημερα το κινητο κ το παιδι του ειχε περασει ενα λογισμικο zeus.θελω να του βαλω την επισημη εκδοση.μπορει να μου πει καποιος τον τροπο;;;ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iakovoso Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Καλησπέρα παιδίά, έπειτα απο την αναβάθμιση σε 4.0.4 χάθηκε η επιλογή για την αφαίρεση Κόκκινων Ματιών απο την κάμερα! έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα!? στην εργοστασιακή έκδοση υπήρχε εκεί που είναι το Φλας. Είχε μια ακόμα επιλογή δηλαδή! κάποιος γνωρίζει κάτι απο το θέμα η μπορεί να ελένξει εαν την έχει σαν επιλογή!?? επίσης δεν λειτουργεί και η διόρθωση απο το Αλμπουμ φωτογραφιών / Επεξεργασία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts