sakissalonika Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Όχι ρε φιλαράκι, δεν είπα αυτό. Αυτά τα δύο δεν έχουν μεταξύ τους κάποια σχέση "αν γίνει αυτό, τότε συμβαίνει αυτό". Το encryption είναι για να μη μπορεί κάποιος να διαβάσει τη συσκευή σου, αν είναι κλειδωμένη. Το δαχτυλικό αποτύπωμα είναι ο τρόπος ξεκλειδώματος (είτε η συσκευή σου είναι encrypted, είτε όχι). Νομίζω το ίδιο λέμε αν κατάλαβα καλά. Εννοώ ότι αν επιλέξω να είναι encrypted η συσκευή, μπορώ να την ξεκλειδώνω με δακτυλικό αποτύπωμα αντί του κωδικού τύπου μακρυνάρι που έπρεπε να έχω στο Note 3. Έτσι δεν είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Νομίζω το ίδιο λέμε αν κατάλαβα καλά. Εννοώ ότι αν επιλέξω να είναι encrypted η συσκευή, μπορώ να την ξεκλειδώνω με δακτυλικό αποτύπωμα αντί του κωδικού τύπου μακρυνάρι που έπρεπε να έχω στο Note 3. Έτσι δεν είναι; Με τη μοναδική επιφύλαξη ότι δεν έχω δουλέψει το Note 4, σου απαντώ ξανά. Αν επιλέξεις να είναι encrypted η συσκευή, μπορείς να την ξεκλειδώνεις, ή με password, ή με δαχτυλικό αποτύπωμα. Το ίδιο και αν δεν είναι encrypted, απλά εκεί προστίθονται οι επιλογές του pin, μοτίβου, και smart lock. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Black_Drag0n Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Στο Ηράκλειο Κρήτης, προχθές το βράδυ, μου έπεσε καταλάθος από το ποδήλατο το κινητό μου (Samsung Gallaxy Note 3 Neo μαύρο), το οποίο ήταν ανοιχτό, χωρίς να το πάρω είδηση. Επιστρέφοντας το δρόμο δεν το βρήκα. Όταν το καλούσα ήταν κλειστό. Άνοιξε για μισή ώρα, αλλά δεν το σήκωνε κανείς. Μετά ήταν πάλι κλειστό. Χθες το μεσημέρι μπήκα με το account μου στον Android Device Manager και πάτησα lock. Είχα και δεύτερο account - το ίδιο έκανα και με εκείνο. Χθες το απόγευμα ήρθε ειδοποίηση στο κινητό μιας φίλης μου ότι το κινητό μου είχε ανοίξει και μπορεί να πάρει τηλέφωνο. Το είδε μετά από 12 λεπτά, αλλά όταν πήρε είναι πάλι κλειστό. Αν η ειδοποίηση ήταν σωστή, σημαίνει πως ο ευρετής του κινητού δεν είχε αλλάξει ακόμη κάρτα sim. Άρα μάλλον δε θα είχε μπει ακόμη ούτε στο ίντερνετ. Πιθανόν να μην ξέρει πως. Πιθανόν να του ξεφορτήστηκε κιόλας. Αυτό που μου κάνει εντύπωση, ειναι ότι συνεχώς στο Andoid Device Manager λέει (και απ' τα δυο accounts): SM-N7505 Location unavailable Last online November 29, 2015 Ενώ τελευταία φορά που μπήκα ίντερνετ ήταν προχθές το πρωί. Άρα έπρεπε να λέει December 1, 2015. Γιατί, όμως, δε γράφει τη σωστή ημερομηνία; Έχω στεναχωρηθεί αφάνταστα περισσότερο για τα δεδομένα, παρά για το κινητό. Έστειλα και δυο sms στον ευρετή ότι θα πάρει αμοιβή μεγαλύτερη της αξίας του κινητού αν το επιστρέψει, αλλα που να με πιστέψει ότι δε θα του φέρω την αστυνομία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Λυπάμαι για αυτο που έπαθες. Νομίζω πρέπει να είχες κλείσει το location γιαυτο βγάζει την ημερομηνία αυτή και αν δεν είχες βάλει την εφαρμογή της Google που σου δείχνει που ειναι η συσκευή δεν θα το βρεις. Αν είχες ενεργοποιήσει μέσα απο το λογαριασμό της Samsung κατι θα μπορέσεις να δεις αλλα δύσκολο. Στο android μια κλεμμένη συσκευή δυστυχώς μετα απο μια επαναφορά δουλεύει κανονικά. Όλα ειναι θέμα φιλότιμο αυτού που το βρήκε να σε ενημερώσει. Μια και δεν ειναι κλοπή. Αλλα μάλλον δεν έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Black_Drag0n Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 (edited) Στο λογαριασμό της samsung έχω ξεχάσει τι στοιχεία είχα βάλει πριν τόσο καιρό και δε μπορώ να μπω. Αλλά έχω το IMEI - δε θα έπρεπε να μπορούσε να γίνει κάτι μ' αυτό; Αφού είναι μοναδικό. To Android Device Manager νόμιζα ότι δείχνει την τελευταία μέρα που είμουν online, αλλά τελικά δείχνει την τελευταία μέρα που ήταν ανοιχτό το lοcation. Δεν ήξερα καν πως υπάρχει εφαρμογή που σου δείχνει που είναι η συσκευή. Αλλά και να την είχα βάλει, από τη στιγμή που δεν ήταν ανοιχτό το location, ούτε το ίντερνετ, πάλι δε θα μπορούσε να γίνει κάτι, έτσι δεν είναι; Ευχαριστώ για την απάντηση, πάντως. Edited December 3, 2015 by Black_Drag0n Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 ΜΑ ΠΩς το ανοιγε και το εκλεινε αφου δεν ειχε τον κωδικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Black_Drag0n Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 ΜΑ ΠΩς το ανοιγε και το εκλεινε αφου δεν ειχε τον κωδικο? Δεν το είχα κλειδωμένο. Σκεφτόμουν, χωρίς να το έχω πολυψάξει, ότι αν το χάσω και το βρει κάποιος, αν είναι κλειδωμένο δε θα μπορεί να επικοινωνίσει μαζί μου ακόμη και να θέλει, ενώ αν είναι ξεκλείδωτο μπορεί και να μου απαντήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Δεν το είχα κλειδωμένο. Σκεφτόμουν, χωρίς να το έχω πολυψάξει, ότι αν το χάσω και το βρει κάποιος, αν είναι κλειδωμένο δε θα μπορεί να επικοινωνίσει μαζί μου ακόμη και να θέλει, ενώ αν είναι ξεκλείδωτο μπορεί και να μου απαντήσει. Όταν το χάσεις το παίρνεις απόφαση οτι χάθηκε, οι ελπίδες είναι μια στο εκατομμύριο και είναι θέμα φιλότιμου όπως είπα πριν. λάθος που δεν είχες κωδικό και μπορεί ο κάθε τυχαίος να δει τι είχες μέσα, αν και στα κινητά με κάρτα μνήμης παλι βλέπει τις φωτο κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Black_Drag0n Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Έτσι όπως ακούω τα πράγματα, δεν υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις για να διασφαλίσεις το κινητό σου σε περίπτωση που το χάσεις και να βρεις το δίκιο σου. Το ΙΜΕΙ, που είναι μοναδικό, γιατί δε συνδέεται μέσω οποιασδήποτε κάρτας sim βάλει κάποιος, έτσι ώστε όταν αλλάζει sim να ζητά το IMEI; Αυτό ήταν μια πολύ άσχημη εμπειρία και δε θέλω να ξαναπάρω κινητό. Θα βάλλω σταθερό και θα έχω τον σταθερό υπολογιστή μου (για τον οποίο θα πάρω άλλον ένα σκληρό για backup εκτός των δυο που ήδη έχω). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 (edited) Δεν ήξερα καν πως υπάρχει εφαρμογή που σου δείχνει που είναι η συσκευή. Αλλά και να την είχα βάλει, από τη στιγμή που δεν ήταν ανοιχτό το location, ούτε το ίντερνετ, πάλι δε θα μπορούσε να γίνει κάτι, έτσι δεν είναι; Ευχαριστώ για την απάντηση, πάντως.Δεν είναι έτσι. Με αυτές τις εφαρμογές μπορείς στέλνοντας sms στο κινητό σου να ενεργοποιήσεις και το wifi και το gps και γενικά να έχεις σχεδόν απόλυτο έλεγχο (κλείδωμα, ξεκλείδωμα, ανάγνωση μηνυμάτων, κλήσεων και χρήση κάμερας που αν τραβήξεις φωτό από την μπροστινή κατά πάσα πιθανότητα θα δεις τη φάτσα του κλέφτη). Ή αν αλλάξει κάρτα σιμ ο κλέφτης εσένα σου έρχεται σε εμαιλ ο αριθμός της νέας κάρτας σιμ που έβαλε! Δες εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.androidlost Remotely control your Android phone from the http://www.androidlost.com or by SMS. Features: * read sent and received SMS messages * wipe phone * lock phone * erase SD card * locate by GPS or network * start alarm with flashing screen * send SMS from web page * message popup * forward calls * phone status: battery, imei, etc. * remote SMS alarm * remote SMS lock and unlock * remote SMS erase SD card * remote SMS wipe phone * remote SMS APN control * start/stop GPS * start/stop WIFI * hide from launcher * email when SIM card is changed * get call list * take picture with front camera * take picture with rear camera * make your phone speak with text-to-speech * SMS message command * SMS speak command * lock timeout * restore settings on boot * record sound from microphone * start and stop data connection from SMS * start and stop WIFI connection from SMS * content browser prototype Edited December 3, 2015 by letom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Black_Drag0n Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Δεν είναι έτσι. Με αυτές τις εφαρμογές μπορείς στέλνοντας sms στο κινητό σου να ενεργοποιήσεις και το wifi και το gps και γενικά να έχεις σχεδόν απόλυτο έλεγχο (κλείδωμα, ξεκλείδωμα, ανάγνωση μηνυμάτων, κλήσεων και χρήση κάμερας που αν τραβήξεις φωτό από την μπροστινή κατά πάσα πιθανότητα θα δεις τη φάτσα του κλέφτη). Ή αν αλλάξει κάρτα σιμ ο κλέφτης εσένα σου έρχεται σε εμαιλ ο αριθμός της νέας κάρτας σιμ που έβαλε! Δες εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.androidlost Remotely control your Android phone from the http://www.androidlost.com or by SMS. Features: * read sent and received SMS messages * wipe phone * lock phone * erase SD card * locate by GPS or network * start alarm with flashing screen * send SMS from web page * message popup * forward calls * phone status: battery, imei, etc. * remote SMS alarm * remote SMS lock and unlock * remote SMS erase SD card * remote SMS wipe phone * remote SMS APN control * start/stop GPS * start/stop WIFI * hide from launcher * email when SIM card is changed * get call list * take picture with front camera * take picture with rear camera * make your phone speak with text-to-speech * SMS message command * SMS speak command * lock timeout * restore settings on boot * record sound from microphone * start and stop data connection from SMS * start and stop WIFI connection from SMS * content browser prototype Το πρόγραμμα αυτό λειτουργεί πάντα, ακόμη κι αν έχω σβήσει το KNOX και έχω κάνει root; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Το πρόγραμμα αυτό λειτουργεί πάντα, ακόμη κι αν έχω σβήσει το KNOX και έχω κάνει root;Το ρουτ γιατί να δημιουργεί πρόβλημα? Ίσα ίσα που με ρουτ μπορείς να κάνεις την εφαρμογή και system app και να μην χαθεί σε περίπτωση που κάνει factory reset ο κλέφτης. Το ΚΝΟΧ δεν ξέρω τι είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Δεν το είχα κλειδωμένο. Σκεφτόμουν, χωρίς να το έχω πολυψάξει, ότι αν το χάσω και το βρει κάποιος, αν είναι κλειδωμένο δε θα μπορεί να επικοινωνίσει μαζί μου ακόμη και να θέλει, ενώ αν είναι ξεκλείδωτο μπορεί και να μου απαντήσει. Για όσους σκέφτονται έτσι, γιατί κι εγώ το σκέφτηκα, υπάρχει λύση την οποία έχω εφαρμόσει. Τα περισσότερα κινητά έχουν μια επιλογή κάτι σαν "Στοιχεία κατόχου" τα οποία φαίνονται στην αρχική (κλειδωμένη) οθόνη. Εκεί έχω βάλει το όνομά μου ένα νούμερο επικοινωνίας. Δεν είναι όλοι κλέφτες. Εγώ πιστεύω ότι η πλειονότητα αν μπορέσει να επικοινωνήσει, θα το κάνει. Έχω επιστρέψει δύο κινητά ψάχνοντας τον κάτοχο και τρόπους επικοινωνίας. Ένα iPhpne που είχε ξεχαστεί σε καφετέρια και ένα Nokia που είχε πέσει από αυτοκίνητο! Ναι! Στροφή σε κυκλικό κόμβο: η συσκευή ήταν στο ταμπλό και έφυγε από το πλαϊνό τζάμι! Κι όμως επέζησε. :lol: Παράθεση Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost21 Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Για το CM Security Antivirus και για το Clean Master τι γνώμη έχεται;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Για το CM Security Antivirus και για το Clean Master τι γνώμη έχεται;; απο τα καλυτερα ,μαζι με τον cm browser εισαι κομπλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost21 Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 (edited) Ποιά εφαρμογή προτείνεται για adblocker;; Edited January 5, 2016 by kost21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Για το CM Security Antivirus και για το Clean Master τι γνώμη έχεται;; Μακριά και από τα δύο. Δεν τα χρειάζεσαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Ποιά εφαρμογή προτείνεται για adblocker;; Εγώ έχω καιρό το adway και κάνει καλή δουλειά... Μέχρι στιγμής δεν είδα διαφήμιση ούτε μέσα στα παιχνίδια... Αλλά θέλει ροοτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost21 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Μακριά και από τα δύο. Δεν τα χρειάζεσαι Tι εννοείς;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Tι εννοείς;; Antivirus δεν χρειάζεσαι. Θα βάζεις εφαρμογές μόνο από το play store και δεν θα έχεις πρόβλημα. Επίσης δεν χρειάζεσαι clean Master. Επιβαρύνεις το κινητό περισσότερο με τέτοιες εφαρμογές. Εγώ δεν έχω καμία από αυτές και το κινητό μου πάει σφαίρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Μονο κακο κάνουν τα Antivirus σε κινητα οπου εγκαθιστανται μονο εφαρμογές απο το playstore. Και το χειροτερο ειναι ότι πολύς κόσμος με οτι επχειρηματα και να τους το δείχνεις αυτο, δε πειθονται με τιποτα. Τωρα για phishing σελίδες αμα δε ξέρει κανείς να προστατευτει ας εγκαταστησει απλα ενα browser πιο επικεντρωμενο σε τετοια προστασια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Μονο κακο κάνουν τα Antivirus σε κινητα οπου εγκαθιστανται μονο εφαρμογές απο το playstore. Και το χειροτερο ειναι ότι πολύς κόσμος με οτι επχειρηματα και να τους το δείχνεις αυτο, δε πειθονται με τιποτα. Τωρα για phishing σελίδες αμα δε ξέρει κανείς να προστατευτει ας εγκαταστησει απλα ενα browser πιο επικεντρωμενο σε τετοια προστασια. είναι η τρέλα που νομίζουν θα έχουν "καθαρή" συσκευή και τα πολλά θετικά σχόλια που βλέπουν όπως : από την ημέρα που το έβαλα η συσκευή μου πετάει - φυσάει - δεν laggari Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Εγώ έχω το avira και δεν μου δημιουργεί κανένα θέμα , σαν να μην υπάρχει ,δεν καταλαβαίνω καμία επιβάρυνση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost21 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 (edited) Για adblocker τι γνώμη έχεται;; Edited January 6, 2016 by kost21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Μου κάνει εντύπωση που βλέπω ότι το Clean Master το έχουν εγκατεστημένο παρά πολλοί και μάλιστα άτομα που δεν ασχολούνται και πολύ με τεχνολογία. Προφανώς κάποιος γνωστός τους είπε πέρασε το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts