aptaliko Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Πάντως το IMEI μοναδικό πια δεν είναι. Οι κινέζοι μπορούν να βγάλουν και 100 συσκευές με το ίδιο ΙΜΕΙ. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkorigin Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 ξερει κανεις καποια εφαρμογη ή να εχει χρησιμοποιησει σαν to mspy ,cerberus,stealthgenie,spymobile? μια εφαρμογη spy δηλαδη , να μπαινει στοκινητο χωρις να φαινεται και να μπορεις οποτε θελεις να ακους απο το μικροφωνο μεσω wifi ή mobile internet? σχεδον ολα τα antitheft εχουν location find kai το πολυ πολυ να τραβας φωτογραφιες αλλα σχεδον κανενα δεν σε αφηνει να ακους απο μικροφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frantzas Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 γεια σας εχω μια απορια σχετικα με το cerberus .πως ανοιγουμε το wifi και το gps με εντολη απο sms?δεν υπαρχει τετοια επιλογη στην λιστα γνωριζει κανεις πως γινεται ?ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 γεια σας εχω μια απορια σχετικα με το cerberus .πως ανοιγουμε το wifi και το gps με εντολη απο sms?δεν υπαρχει τετοια επιλογη στην λιστα γνωριζει κανεις πως γινεται ?ευχαριστω Θα πας στο site του Cerberus και θα διαβάσεις το help. Έχει εκεί όλες τις sms εντολές. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Αν δε κάνω λάθος, δεν αλλάζει σε όλα τα κινητά, παρά μόνο σε κάποια κινέζικα. Κάνω λάθος; Μόνο στις συσκευές με Mediatek αλλάζει το imei, και μάλιστα πανεύκολα για όποιον γνωρίζει. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frantzas Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 το διαβασα φιλε αλλα δεν μπορω να καταλαβω.διαβασα και αυτο https://www.cerberusapp.com/help-el.php αλλα βλεπω στις επιλογες που εχει την εντολη cerberus password enablewifι.μπορει να μου καποιος πως γινετε η διαδικασια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_1386 Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Είναι πολύ απλό.Γράφεις στο sms CERBERUS μετά τον κωδικό που χρεισιμοποιείς για να μπεις στο cerberus και στο τέλος την εντολή που θες.Πχ CERBERUS ΚΩΔΙΚΟΣ ENABLEDATA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 το διαβασα φιλε αλλα δεν μπορω να καταλαβω.διαβασα και αυτο https://www.cerberusapp.com/help-el.php αλλα βλεπω στις επιλογες που εχει την εντολη cerberus password enablewifι.μπορει να μου καποιος πως γινετε η διαδικασια? Φτιάχνεις user & pasw στο τηλ. το ίδιο και ΕΔΩ και όλα τα ελέγχεις απο το PC.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frantzas Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 εχω κατεβασει αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lsdroid.cerberus&hl=el εκανα λογαριασμο οκ ελενχο το τηλ μου απο την σελιδα.υπαρχει και αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lsdroid.cerberus.client&hl=el αυτο ειναι για εντολες μεσω μηνυματων? η μονο το πρωτο πρεπει να εχω και η εντολες μεσω μηνυματων στελνονται και αυτες απο εκει? ο τροπος αποστολης εντολης μηνυματος ειναι ετσι δηλαδη https://imageshack.com/i/idiQ8qAUp και μετα https://imageshack.com/i/iqZjpOpRp . ?? ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 εχω κατεβασει αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lsdroid.cerberus&hl=el εκανα λογαριασμο οκ ελενχο το τηλ μου απο την σελιδα.υπαρχει και αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lsdroid.cerberus.client&hl=el αυτο ειναι για εντολες μεσω μηνυματων? η μονο το πρωτο πρεπει να εχω και η εντολες μεσω μηνυματων στελνονται και αυτες απο εκει? ο τροπος αποστολης εντολης μηνυματος ειναι ετσι δηλαδη https://imageshack.com/i/idiQ8qAUp και μετα https://imageshack.com/i/iqZjpOpRp . ?? ευχαριστω. Το πρώτο ''Αντικλεπτικό Cerberus'' και είσαι o.k. κανε και στο κινητό της ρυθμίσεις<< μετά απο 2 φορές ανεπιτυχής κοδ. να τραβάει photo να έχει άσπρο φόντο ;) και δώσε τρία τηλ. αριθμούς (αδελφού φίλου) αν αλλαχτεί η κάρτα sim να σου έρθει ο κωδικός της καινούργιας κάρτας ΣΤΑ 3 ΤΗΛ. που θα γράψεις......;) κρύψε και το widget απο το τηλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frantzas Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 (edited) οκ φιλε μου σε ευχαριστω πολυ,στις φωτοφραφιες που δειχνω πως στελνεται η εντολη με sms ειναι σωστος ο τροπος?Δηλαδη εκει που λεει : ΕΝΤΟΛΗ --->ΕΠΙΛΕΓΩ---> ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΡΑΠΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ SMS----> ΒΑΖΩ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ --->ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΓΡΑΦΩ ΜΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΠΧ cerberus ΚΩΔΙΚΟΣ ΜΟΥ enablewifi ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ? Αμα ειναι ετσι κατι δεν γινεται σωστα .ενω εχω κλειστο το wifi απο το κινητο στελνω την εντολη cerberus ΚΩΔΙΚΟΣ ΜΟΥ enablewifi και δεν γινεται τιποτα δεν ανοιγει το wifi στο κινητο και στην σελιδα του cerberus λεει Πρόβλημα στην επικοινωνία με τη συσκευή σας.μετα αμα ανοιξω εγω το wifi απο το κινητο μου στην σελιδα cerberus γραφει Συσκευή συνδεδεμένη και στο κινητο μου ερχεται ενα μηνυμα που το διαβαζω κανονικα σαν απλο sms και γραφει το νουμερο του κινητου που εγραψα στην εντολη και το μηνυμα enablewifi εκτελεστηκε.δεν μπορω να καταλαβω τι κανω λαθος Edited October 5, 2014 by frantzas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 (edited) οκ φιλε μου σε ευχαριστω πολυ,στις φωτοφραφιες που δειχνω πως στελνεται η εντολη με sms ειναι σωστος ο τροπος?Δηλαδη εκει που λεει : ΕΝΤΟΛΗ --->ΕΠΙΛΕΓΩ---> ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΡΑΠΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ SMS----> ΒΑΖΩ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ --->ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΓΡΑΦΩ ΜΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΠΧ cerberus ΚΩΔΙΚΟΣ ΜΟΥ enablewifi ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ? Αμα ειναι ετσι κατι δεν γινεται σωστα .ενω εχω κλειστο το wifi απο το κινητο στελνω την εντολη cerberus ΚΩΔΙΚΟΣ ΜΟΥ enablewifi και δεν γινεται τιποτα δεν ανοιγει το wifi στο κινητο και στην σελιδα του cerberus λεει Πρόβλημα στην επικοινωνία με τη συσκευή σας.μετα αμα ανοιξω εγω το wifi απο το κινητο μου στην σελιδα cerberus γραφει Συσκευή συνδεδεμένη και στο κινητο μου ερχεται ενα μηνυμα που το διαβαζω κανονικα σαν απλο sms και γραφει το νουμερο του κινητου που εγραψα στην εντολη και το μηνυμα enablewifi εκτελεστηκε.δεν μπορω να καταλαβω τι κανω λαθος Έχεις ενεργοποιησει το cerberus στο τηλ. πρέπει να έχεις κάνει root..!!! και στης ρυθμίσεις να είναι διαχειριστής της συσκευής. http://s6.postimg.org/8le2gozap/Screenshot_2014_10_05_13_27_32.png image hosting site over 5mbhttp://s6.postimg.org/6uv1f7hrl/Screenshot_2014_10_05_13_31_14.png temporary image hosting Edited October 5, 2014 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frantzas Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 φιλε root δεν εχω κανει το τηλ ειναι καινουριο και δεν μπορω θα χασω την εγγυηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Το Cerberus έκανε αναβάθμιση στην έκδοση 2.5.1 και το ανακάλυψα κατά λάθος όταν πήγα στο site. Σε εσάς έβγαλε καμία ενημέρωση αναβάθμισης; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 (edited) Το Cerberus έκανε αναβάθμιση στην έκδοση 2.5.1 και το ανακάλυψα κατά λάθος όταν πήγα στο site. Σε εσάς έβγαλε καμία ενημέρωση αναβάθμισης; Όχι μόνο δεν βλέπω αναβάθμιση, αλλά δεν το έχω καν στην συσκευή! Edit. Μέσα από την εφαρμογή βλέπω πως έχω την 2.5.1!!! Πως γίνεται αυτό; Edited October 11, 2014 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Εδώ είναι η έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Το Cerberus έκανε αναβάθμιση στην έκδοση 2.5.1 και το ανακάλυψα κατά λάθος όταν πήγα στο site. Σε εσάς έβγαλε καμία ενημέρωση αναβάθμισης; Όχι μόνο δεν βλέπω αναβάθμιση, αλλά δεν το έχω καν στην συσκευή! Edit. Μέσα από την εφαρμογή βλέπω πως έχω την 2.5.1!!! Πως γίνεται αυτό; Παίρνει μόνο του της αναβαθμίσεις....;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Προφανώς σε όσους έχουν την στάνταρ έκδοση κάνει και κανονικά αναβάθμιση. Ξέχασα ότι εγώ έχω περάσει χερατα στο /system το disguised apk. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Eχω το εξης θεμα: Εχω δοκιμασει αρκετα προγραμματα τα οποια μπλοκαρουν κλησεις και μηνυματα...! Σε ολα ομως και ενω μπλοκαρουν κανονικα τις κλησεις που εχω ορισει να μπλοκαρουν, στην status bar μου εμφανιζεται το εικονιδιο της αναπατητης (π.χ απο αποκρυψη). Παρατηρησα οτι οταν με καλουν (δοκιμασα απο της γυναικας μου) δεν ακουγεται το μηνυμα (οτι ο αριθμος που καλεσατε ειναι κατειλημμενος) αμεσως, αλλα μετα απο 1 δευτερολεπτο και αφου πρωτα εχει ακουστει ενα τουυυυτ (σαν να καλει κανονικα αλλα ακουγεται 1 φορα), και ετσι το τηλεφωνο το λαμβανει σαν αναπαντητη. Παιζει να ειναι θεμα τηλεφωνου? Και υπαρχει κατι να κανω? Διοτι στης γυναικας μου και σε αλλα δικα μου παλιοτερα κινητα δεν το εκανε. Επισης στην eset που τους το ειπα μου απαντησαν αυτο: Hello, Please try to uninstall and install again ESET to see if the problem is resolved. Also, please open the Phone app, and go to Settings and check for options regarding the Rejection of calls (option to retain calls, or mark them as Missed) If you cannot find any settings about this please go to the main menu and tap the Menu key and go to Customer support > customer support > fill in details and make sure that the Log file option is enabled. Εψαξα και στις ρυθμισεις αυτο που μου ειπαν αλλα δεν βρηκα κατι:mad:. Και εν τω μεταξυ ενα προγραμμα (Alert.me) που μου υπενθυμιζει (ανα τοσα λεπτα) για τις κλησεις,μηνυματα που εχω δεχτει και δεν τα εχω δει, κουδουναει συνεχεια λογω της αναπαντητης (απο αποκρυψη)... παρολο που την εχει μπλοκαρει το eset. Και οταν παω στο ιστορικο των κλησεων η αναπαντητη δεν υπαρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Πρώτα πρώτα κακώς έμπλεξες με eset. Δοκίμασες να αλλάξεις τις ρυθμίσεις που σου είπαν; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Πρώτα πρώτα κακώς έμπλεξες με eset. Δοκίμασες να αλλάξεις τις ρυθμίσεις που σου είπαν; Το eset μου το χάρισαν οποτε και γι'αυτο το εβαλα! Εν τω μεταξυ μιλώντας τηλεφωνικά με το support Ελλάδας Κύπρου μου ειπε ενας τεχνικός οτι αυτές οι ρυθμίσεις υπάρχουν στο δικο του τηλ samsung, αλλά στο δικό μου δεν υπάρχουν! Δοκιμασα παρα πολλά προγραμματα και ολα κάνουν το ίδιο... οπότε μάλλον ειναι θεμα συσκευής! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Καλησπέρα. εχω το keepass στο pc. Ποια είναι η αντίστοιχη σε android; Θέλω να την βάλω για να έχω κωδικούς μαζί μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axen Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Καλησπέρα. εχω το keepass στο pc. Ποια είναι η αντίστοιχη σε android; Θέλω να την βάλω για να έχω κωδικούς μαζί μου. keepassdroid Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Καλησπέρα. εχω το keepass στο pc. Ποια είναι η αντίστοιχη σε android; Θέλω να την βάλω για να έχω κωδικούς μαζί μου. Το keepass2android είναι καλύτερο λόγω του quick unlock Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Το keepass2android είναι καλύτερο λόγω του quick unlock Δεν χρειάζεται να κάνεις δηλαδή copy paste ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts