Jump to content

[Επίσημο] Εφαρμογές

eLeKtriK EyE
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 8,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από τον john74

kati allo ta rar files pos ta kano egkatastasei sto kinito moy??

Τα .rar τα ανοίγεις με το πρόγραμμα winrar! Συνήθως έχουν κάποιο .sis μέσα! :)

Παιδιά ξέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε σπασμένο το quick office premier (http://www.my-symbian.com)

που περιλαμβάνει το γνωστό μας Word kai Excel σε lite μορφή για λειτουργικo symbian? Με ενδιαφέρει κυρίως το excel για να υπολογίζω εξισώσεις.

Οποιος ξέρει , ας με βοηθήσει.

:)

Ευχαριστώ

http://www.orestiadaNews.com

-------

παλαιότερα κινητά: Motorola StarTac 85, Motorola v3688, Nokia 5110, Nokia 8210, ,Siemens S25, Samsung s100, Nokia 8310, Panasonic GD87, Nokia 6600,sony ericsson w800i,sony ericsson K800i, samsung i900 omnia,Htc Desire

Αρχικό Μήνυμα από τον john74

to slove ed to ehei kaneis krakarismeno??i to wayfinder???

Tha to vreis to crack sto AIVAnet
6942610386.png

παιδια, να σας προλαβω λιγο... δεν εχω το quick office σπασμενο, απλα ειναι μερικες εφαρμογες για word, excel κτλ, εφαρμογες τις οποιες εχουν και χρησιμοποιουν αρκετα ατομα στο φορουμ

Λοιπον, οπως αναφερω στο email, ελπιζω να σας χρησιμευσουν εξισου, αν οχι ας περιμενουμε το quick office ελπιζοντας να μην αργησει! ;)

εμενα παντως και αυτες οι εφαρμογες μου χρησιμευσαν (thanx στον "γρηγορο" φιλο) :)

Όταν κουραστείς να κάθεσαι, σήκω.

Όταν κουραστείς να στέκεσαι, τρέξε.

Όταν κουραστείς να τρέχεις, σταμάτα...... στο κάτω-κάτω, σκάσε και κολύμπα

Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό μήνυμα από τον/την nonono

Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia3650/1.0 (4.13) SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Me emena ti tha gini?Tha mou pi kanis kanena wap site gia na vro to WiSend?

Ti kanei to Wisend??? :confused:

Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia3650/1.0 (4.13) SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό μήνυμα από τον/την mitsos

Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό μήνυμα από τον/την nonono

Me emena ti tha gini?Tha mou pi kanis kanena wap site gia na vro to WiSend?

Ti kanei to Wisend??? :confused:

An thelis na stilis ena app xriazese to WiSend allios tha stali san simiosi.

Αρχικό Μήνυμα από τον stelar

παιδια, να σας προλαβω λιγο... δεν εχω το quick office σπασμενο, απλα ειναι μερικες εφαρμογες για word, excel κτλ, εφαρμογες τις οποιες εχουν και χρησιμοποιουν αρκετα ατομα στο φορουμ

Λοιπον, οπως αναφερω στο email, ελπιζω να σας χρησιμευσουν εξισου, αν οχι ας περιμενουμε το quick office ελπιζοντας να μην αργησει! ;)

εμενα παντως και αυτες οι εφαρμογες μου χρησιμευσαν (thanx στον "γρηγορο" φιλο) :)

Μήπως μπορείς να μου στείλεις και εμένα αυτές τις εφαρμογές?

jim_bou@ebox.gr

Υπάρχει τρόπος να βλέπουμε αρχεία powerpoint στο 6600?

Πέρασαν...panasonic g500,sony z1,motorola startac,ericsson 768,nokia 3210,sony z5,siemens sl45i,sonyericsson t68i,nokia 7210,panasonic gd87,sonyericsson p800,orange spv,nokia 6600,qtek 8080,sonyericsson t610,samsung sgh-i530,qtek 8010,qtek s100,treo 650,motorola mpx220,nokia n70,qtek 8310,qtek s200,ubiquio 401,htc TyTN, htc p3300, apple iphone 2G, iphone 3G, iphone 3GS, iphone 4, Motorola Droid Razr, HTC One X, Samsung S3, S4, Sony Z1, 1+1, Note4 ...... :p

Αρχικό Μήνυμα από τον lakkes

Me to im plus v4 tha gini tipota?Tha bgi i 5 ekdosi ki ante pali apo tin arxi!Johner oute esi tipota?To dokimases katholou san programa?

Μπορείς να δώσεις ένα link σε παρακαλώ έστω και με το trial!

2 ερωτησεις: Το system tools υποστιριζει αποστολη μεσω BT? προσπαθω να στειλω τον φακελο mail στο pc μου και δεν το στελνει. Εχει βρει κανεις το Extended log 1.0? Το εχει φορτωσει κανεις σε 6600? Εμενα μου μενει στο αρχικο scan.. Thanx.
.. Και ειπε ποτέ σου μην κοιτάς τον άλλο μες τα μάτια, γιατι καθρέφτης γίνεσαι και όλοι σε σπαν κομμάτια ..

Αρχικό Μήνυμα από τον symplektis

2 ερωτησεις: Το system tools υποστιριζει αποστολη μεσω BT? προσπαθω να στειλω τον φακελο mail στο pc μου και δεν το στελνει. Εχει βρει κανεις το Extended log 1.0? Το εχει φορτωσει κανεις σε 6600? Εμενα μου μενει στο αρχικο scan.. Thanx.

To system tools δεν κάνει αυτό που λες!

Αυτό που ζητάς γίνεται με το SeleQ!

To extender log δεν δουλεύει πολύ καλά! Πάντα είχε προβλήματα!

Μήπως λέω μήπως θα ήταν καλύτερα να γράφαμε για τις εφαρμογές του 6600 στο ξεχωριστό thread που υπάρχει γιατί δεν είναι όλες οι εφαρμογές συμβατές με τα series60 γενικώς ?

Το λέω αυτό γιατί εγώ σαν νεος κάτοχος του 6600 πρέπει να ψάξω σε 35+ σελίδες για να βρω συμβατές εφαρμογές...

Texas

Αρχικό Μήνυμα από τον johner

To system tools δεν κάνει αυτό που λες!

Αυτό που ζητάς γίνεται με το SeleQ!

To extender log δεν δουλεύει πολύ καλά! Πάντα είχε προβλήματα!

Sorry το εγραψα πολυ συνοπτικα.. Να το γραψω λιγο καλυτερα: Το system tools στο flight mode υποστηριζει την λειτουργια bt? Γιατι προσπαθω να στειλω μεσω bt απο το seleq ενα φακελο και δεν ανοιγει καν το πλαισιο επιλογης.. Αφου το extended log δεν δουλευει καλα κανενα αλλο προγραμμα που να κανει την ιδια δουλεια? Το Dashfly Minutes κολλαει κατα την εκκινηση.

.. Και ειπε ποτέ σου μην κοιτάς τον άλλο μες τα μάτια, γιατι καθρέφτης γίνεσαι και όλοι σε σπαν κομμάτια ..

Sorry το εγραψα πολυ συνοπτικα.. Να το γραψω λιγο καλυτερα: Το system tools στο flight mode υποστηριζει την λειτουργια bt? Γιατι προσπαθω να στειλω μεσω bt απο το seleq ενα φακελο και δεν ανοιγει καν το πλαισιο επιλογης.. Αφου το extended log δεν δουλευει καλα κανενα αλλο προγραμμα που να κανει την ιδια δουλεια? Το Dashfly Minutes κολλαει κατα την εκκινηση.

Στο flight mode το BT δεν λειτουργεί καθόλου!

Έχεις δοκιμάσει την έκδοση 2.1 του Dashfly minutes;

Ναι.. Αυτη ειναι που μου κολλαει κατα την εκκινηση. Ασε που το extended log μου φαινοταν πολυ πιο πληρες.. Κριμα που δεν λειτουργει.

Ναι.. Αυτη ειναι που μου κολλαει κατα την εκκινηση. Ασε που το extended log μου φαινοταν πολυ πιο πληρες.. Κριμα που δεν λειτουργει.

Δεν υπάρχει κάποιο ανάλογο πρόγραμμα!

Το extended log τι πρόβλημα σου εμφανίζει;

Αρχικό Μήνυμα από τον dras

se pio ipokatalogo prepi na valo to roms tou ngage gia na to anagnorisi o emulator

sto root directory tis mmc E: ;) ;)

enjoy :cool:

Γεναίος δεν είναι αυτός που δεν φοβάται τίποτα,αλλα αυτός που αντιμετωπίζει τους φόβους του...

Greece Photos

http://img.uptime-project.net/img/5/73420.png

Για το tombraider ποιό αρχείο θα πρέπει να αντιγράψουμε?Αυτό που κατέβασα είναι πολλά αρχεία.Λογικά ένα μόνο χρειάζομαι,έτσι?
Πέρασαν...panasonic g500,sony z1,motorola startac,ericsson 768,nokia 3210,sony z5,siemens sl45i,sonyericsson t68i,nokia 7210,panasonic gd87,sonyericsson p800,orange spv,nokia 6600,qtek 8080,sonyericsson t610,samsung sgh-i530,qtek 8010,qtek s100,treo 650,motorola mpx220,nokia n70,qtek 8310,qtek s200,ubiquio 401,htc TyTN, htc p3300, apple iphone 2G, iphone 3G, iphone 3GS, iphone 4, Motorola Droid Razr, HTC One X, Samsung S3, S4, Sony Z1, 1+1, Note4 ...... :p

Αρχικό Μήνυμα από τον jimbou

Για το tombraider ποιό αρχείο θα πρέπει να αντιγράψουμε?Αυτό που κατέβασα είναι πολλά αρχεία.Λογικά ένα μόνο χρειάζομαι,έτσι?

an katalaba kala den katebases to arxio *.blz?? :worry:

ara prepi na valis olon ton fakelo [tombraider ] pou katevases sto [E:\system\apps ] :) :)

auti ti doulia tha ekane o emulator an eixes katevasi to arxio me katalixi .blz

anyway enjoy :up:

Γεναίος δεν είναι αυτός που δεν φοβάται τίποτα,αλλα αυτός που αντιμετωπίζει τους φόβους του...

Greece Photos

http://img.uptime-project.net/img/5/73420.png

Αρχικό Μήνυμα από τον jimbou

Thanx stelar!

no problem jimbou

για τους μουσικους φιλους, χρησιμοποιω εδω και καιρο εναν κουρντιστη κιθαρας για τα series 60, ειναι καταπληκτικος και ακριβης.

τι αλλο θελετε???? τωρα το series 60 σας κουρδιζει και εγχορδα!!

:happy: :D

Όταν κουραστείς να κάθεσαι, σήκω.

Όταν κουραστείς να στέκεσαι, τρέξε.

Όταν κουραστείς να τρέχεις, σταμάτα...... στο κάτω-κάτω, σκάσε και κολύμπα

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...