bbbb Δημ. October 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2003 Ok sou to esteila.Den ksero an exei anafer8ei alla sto camera fx gia na apo8ikeysoume mia hdh travigmeni photo me zoom kai alla efe,meta tin efarmogi tou efe patame mesa to joystick. [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. October 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2003 Οντως αυτη η εκδοση CameraFX δεν ανοιγει οταν ειναι εγκατεστημενη στην MMC !!! :confused: Τι μπορει να συμβαινει; bbbb, δεν εχω καποια αλλη version να σου στειλω γιατι δεν χρησιμοποιω τετοια προγραμματα και δεν τα αποθηκευω καθολου στο σκληρο δισκο ! Μπορεις να βρεις ομως καποιες αλλες version που γινονται cracked με ενα .app file... Μια τετοια version μου δουλεψε ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bazexa Δημ. October 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2003 ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΒΗΣΩ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΝΟΥ. ΝΟΚΙΑ 3650 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. October 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον bazexa ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΒΗΣΩ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΝΟΥ. ΝΟΚΙΑ 3650 Μπορείς να σβήσεις κάποιον φάκελο μόνο όταν είναι άδειος! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον sadiagraxa Οντως αυτη η εκδοση CameraFX δεν ανοιγει οταν ειναι εγκατεστημενη στην MMC !!! :confused: Τι μπορει να συμβαινει; bbbb, δεν εχω καποια αλλη version να σου στειλω γιατι δεν χρησιμοποιω τετοια προγραμματα και δεν τα αποθηκευω καθολου στο σκληρο δισκο ! Μπορεις να βρεις ομως καποιες αλλες version που γινονται cracked με ενα .app file... Μια τετοια version μου δουλεψε ! ok Σε ευχαριστώ για την βοήθεια σου. :) [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bazexa Δημ. October 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2003 otan einai gematos ti ginetai Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TsOk Δημ. October 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2003 Gia sas.... iparxi kana crack gia to Extended Profiles? i an ginte na mou to stili kapios sto mail? :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2003 Φίλοι μου, πώς κρακαρω τον webviewer; ελπίζω να υπάρχει τρόπος... :( Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Alexkass Φίλοι μου, πώς κρακαρω τον webviewer; ελπίζω να υπάρχει τρόπος... :( Πας στον φάκελο του προγράμματος και βρίσκεις το αρχείο rms.db.Mετά πηγαίνεις στα properties του αρχείου και το κάνεις read only.Δυστυχώς μετά από αυτό δεν δουλεύουν τα bookmarks :worry: αλλά δεν έχεις τον περιορισμό των 10σελίδων/μέρα.Επίσης μόλις περάσουν 10 μέρες θα σου λέει ότι έληξε η έκδοσή σου αλλά αν την σβήσεις και την ξαναβάλεις όλα οκ :rolleyes: [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον bbbb Πας στον φάκελο του προγράμματος και βρίσκεις το αρχείο rms.db.Mετά πηγαίνεις στα properties του αρχείου και το κάνεις read only.Δυστυχώς μετά από αυτό δεν δουλεύουν τα bookmarks :worry: αλλά δεν έχεις τον περιορισμό των 10σελίδων/μέρα.Επίσης μόλις περάσουν 10 μέρες θα σου λέει ότι έληξε η έκδοσή σου αλλά αν την σβήσεις και την ξαναβάλεις όλα οκ :rolleyes: ευχαριστώ πολύ φίλε μου!!!! :o :D :rolleyes: αλλά θα δουλεύει το history, σωστά? :) Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bazexa Δημ. October 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2003 ΕΧΩ ΤΟ ΝΟΚΙΑ 3650. ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΩ ΦΑΚΕΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. October 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον bazexa ΕΧΩ ΤΟ ΝΟΚΙΑ 3650. ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΩ ΦΑΚΕΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ Νομίζω ότι σου απάντησα σε άλλο φόρουμ εχθές :confused: Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. October 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2003 διεγραψε τα αρχεια μεσα απο το φακελο και μετα διεγραψε και το φακελο η διεγραψε το κατευθιαν με το seleq http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. October 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2003 Αλεξη το history στο webviwer δεν θα υπαρχει νομιαζω αλαλ μερικες φορες κανες read only και το αρχειο συστεμ για να δουλευει σωστα.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2003 παιδιά ο webviewer είναι για το φόρουμ και μόνο. φορτώνει πολύ γρήγορα. ο όπερα είναι όταν θες και εικόνες και άλλα παράθυρα κλπ κλπ... :) έτσι έχω καταλάβει ως τώρα. Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. October 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2003 ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΕΧΩ ΜΙΑ ΙΣΩΣ ΧΑΖΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΗ ΤΩΝ ONE DAY AND MORE V 1.15 ΚΑΙ IMAGE PLUS V 1.00 ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΜΕ ΡΩΤΑΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΙΑΝΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΑ 850 KB!!!!!ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ?ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΝΗΜΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ.ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ 3 MB ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ?ΜΕ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗ 'Η ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ? :worry: http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον asymvivastos ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΕΧΩ ΜΙΑ ΙΣΩΣ ΧΑΖΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΗ ΤΩΝ ONE DAY AND MORE V 1.15 ΚΑΙ IMAGE PLUS V 1.00 ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΜΕ ΡΩΤΑΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΙΑΝΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΑ 850 KB!!!!!ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ?ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΝΗΜΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ.ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ 3 MB ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ?ΜΕ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗ 'Η ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ? :worry: αυτό που γνωρίζω και μπορώ να σου πω έιναι ότι η εσωτερική μνήμη δεν μπορέι να αλλάξει-αναβαθμιστεί... :o Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. October 13, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2003 Βγήκε ο Heresy Composer από την WildPalm. Δείτε το εδώ: http://www.myphone.gr/software/pafiledb.php?action=file&id=221 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2003 Asymvivastos- einai palies ekdoseis gia to 7650 kai etsi den anagnorizoun tin mmc kata tin egatastasi.Boreis na katevaseis apo h**p://www.geocities.com/bikedriver2001/imageplus12.zip tin 1.2version pou vlepei tin mmc. [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meres Δημ. October 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον johner Εδώ Alex! :) Re pedia to Agile Messenger den to dinei free i etairia? An oxi, ti diafora exei ap to aplo?? Kai kapoia simeiosi..nomizw oti xrewnetai kapws parapanw to gprs se sxesi me ta alla 2 messngers pou eixa dokimasei (Tipic kai IM+) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. October 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον meres Re pedia to Agile Messenger den to dinei free i etairia? An oxi, ti diafora exei ap to aplo?? Kai kapoia simeiosi..nomizw oti xrewnetai kapws parapanw to gprs se sxesi me ta alla 2 messngers pou eixa dokimasei (Tipic kai IM+) Ίσως να "καταναλώνει" περισσότερα kb αλλά δεν χρεώνεται και παραπάνω! :o Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meres Δημ. October 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον johner Ίσως να "καταναλώνει" περισσότερα kb αλλά δεν χρεώνεται και παραπάνω! :o Den kserw an den to ethesa sosta..Ennow px oti an antalakseis 4 minimata mesw agile me ena filo sou, k ta idia 4 me ton idio filo sou me to TipicME, nomizw oti ta dedomena pou metakinontai sto agile einai perissotera (simfwna me to metriti gprs tou kinitou kai oxi auton pou exoun ta programmata) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. October 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον meres Den kserw an den to ethesa sosta..Ennow px oti an antalakseis 4 minimata mesw agile me ena filo sou, k ta idia 4 me ton idio filo sou me to TipicME, nomizw oti ta dedomena pou metakinontai sto agile einai perissotera (simfwna me to metriti gprs tou kinitou kai oxi auton pou exoun ta programmata) Ναι, αυτό κατάλαβα και εγώ! ;) Αυτό που λες συμβαίνει! Λογικό είναι, δεν μπορούν όλα τα προγράμματα να στέλνουν τον ίδιο όγκο δεδομένων! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2003 Γιάννη ο agile είναι καλύτερος? αν ναι στείλε τον σπασμένο αν μπορείς και θέλεις φυσικά στο alexkass@myphone.gr σε ευχαριστώ πολύ :) Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. October 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Alexkass Γιάννη ο agile είναι καλύτερος? αν ναι στείλε τον σπασμένο αν μπορείς και θέλεις φυσικά στο alexkass@myphone.gr σε ευχαριστώ πολύ :) Για να σκεφτώ.... :whistle: Μμμ, καλά θα σου το στείλω! :p Απο αυτούς που έχω δοκιμάσει νομίζω πως ο Agile είναι ο καλύτερος! Παλιά χρησιμοποιούσα έναν καλύτερο αλλά δεν θυμάμαι ποιός ήταν! :music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts