predatorGR Δημ. October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 δηλαδη για να ηχογραφει καλυτερα να εχω το κινητο με την οθονη προς τα κατω και με την υποδοχη του ρευματος στραμμενη προς τον ομιλητη? για την επεξεργασια των wav τι μου προτεινετε? http://briefcase.pathfinder.gr/download/predatorGR/21242/260346/0/prdtlogo_small.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 δηλαδη για να ηχογραφει καλυτερα να εχω το κινητο με την οθονη προς τα κατω και με την υποδοχη του ρευματος στραμμενη προς τον ομιλητη? για την επεξεργασια των wav τι μου προτεινετε? δε νομιζω οτι εχει σχεση πως θα το εχεις απο τη στιγμη που ο ομιλητης θα ειναι σε αποσταση καποιων μετρων, αρκει να μη σκεπαζεται το μικροφωνο. το μικροφωνο ειναι η μικροτερη τρυπουλα που βλεπεις εκει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelar Δημ. October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 Καλημέρα σε όλους σας, είμαι νέος κάτοχος του Nokia 6600 και θα ήθελα να σας ρωτήσω αν έχει κανείς το CallRecorder ή κατι παρόμοιο σε freeware edition you got mail ! Όταν κουραστείς να κάθεσαι, σήκω. Όταν κουραστείς να στέκεσαι, τρέξε. Όταν κουραστείς να τρέχεις, σταμάτα...... στο κάτω-κάτω, σκάσε και κολύμπα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 Πρεπει να γινεις μελος για να μπορεις να κατεβασεις Ευχαριστώ φίλε αλλά είμαι μέλος εδώ και πολλούς μήνες.Βέβαια μετά από ένα φορμάτ στον υπολογιστή,μου παρουσίασε κάποια προβλήματα όταν πήγα να μπώ στο iphone αλλά δεν νομίζω να έχει σχέση.Θα το ξανακοιτάξω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
predatorGR Δημ. October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 παιδια γιατι το power dictaphone οταν ηχογραφω μεγαλης διαρκειας κλιπακια κλεινει? πεταγεται παραθυρο πως τερματιστηκε η εφαρμογη! ειναι νορμαλ αυτο? http://briefcase.pathfinder.gr/download/predatorGR/21242/260346/0/prdtlogo_small.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tweaked Mind Δημ. October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 Οταν λες μαγαλα????εχεις επιλεξει να τα απο8ηκευει στην εξωτερικη? How long? Not long, 'cause what you reap is what you sow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_ilidan_ Δημ. October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 Psaxnw ena programma gia to 6600 pou exw me to opoio na mporw na orisw kapoia wra kai ekeini tin wra akrivws na stelnei ena sms pou tha exw apothikeysi sto kinito.Einai poly epigon...an mporei kapoios as me apantisei twra kai min me parapempsete se allo thema...As apantisei kapoios PLEASE!! _ILiDAN_ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 SMS timer :) Με λίγο ψάξιμο θα το βρείς εύκολα. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_ilidan_ Δημ. October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 Leitourgei kanonika?To exeis dokimasei?Min to steilei pio nwris kai psaxnomai... _ILiDAN_ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
surprise Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 Παιδιά ξέρει κανείς που υπάρχει το SMStimer full; Έβαλα μια έκδοση γύρω στα 16kb και είναι demo. Επίσης πως μπορώ να απεγκαταστήσω μια εφαρμογή που δε θέλω πια; Σόρρυ αν κάπου υπάρχει απάντηση αλλά το thread είναι 38τόσες σελίδες :O [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
predatorGR Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 ναι στην mmc τα αποθηκευει. μεγαλα εννοω πανω απο μισαωρο. μετα κλεινει και πρεπει να ξανα πατησω το hotkey για να αρχισει. http://briefcase.pathfinder.gr/download/predatorGR/21242/260346/0/prdtlogo_small.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 Καλησπερα.Βρηκα στι irc το παρακατω app και το εγκατεστησα να δω τι ειναι.Crystal Greek,Greek on symbian....παρολο που δεν εβγαλα ακρη τι κανει,οταν προσπαθω remove μεσω του app manager πεταει error -21 και δε φευγει.Στο Ε\system\apps εχουν δημιουργηθει οι φακελοι: 1)Crystal_Greek 2)CrystalGRRemover(εχει μεσα 2 αρχεια που δε κανουν τιποτε. Τι ειναι αυτο? Πως να το βγαλω?(να κανω delete τους φακελους με τον seleq?O app manager λεει οτι μου τρωει γυρω στα 500kb μνημη ,ενω οι φακελοι στον seleq δειχνουν μικροτεροι.Που αλλου μπορει να εχει χωθει αυτο? Πεστε βρε παιδια!!!! Ευχαριστω!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 Καλησπερα.Βρηκα στι irc το παρακατω app και το εγκατεστησα να δω τι ειναι.Crystal Greek,Greek on symbian....παρολο που δεν εβγαλα ακρη τι κανει,οταν προσπαθω remove μεσω του app manager πεταει error -21 και δε φευγει.Στο Ε\system\apps εχουν δημιουργηθει οι φακελοι: 1)Crystal_Greek 2)CrystalGRRemover(εχει μεσα 2 αρχεια που δε κανουν τιποτε. Τι ειναι αυτο? Πως να το βγαλω?(να κανω delete τους φακελους με τον seleq?O app manager λεει οτι μου τρωει γυρω στα 500kb μνημη ,ενω οι φακελοι στον seleq δειχνουν μικροτεροι.Που αλλου μπορει να εχει χωθει αυτο? Πεστε βρε παιδια!!!! Ευχαριστω!! μαλλον ειναι localization για να γραφεις ελληνικα σε αλλης γλωσσας κινητο. προφανως τρεχει στο background, δες τα processes ή threads που τρεχουν με το Fexplorer, taskspy, appman και κλεισ'τα. μετα διεγραψε τα απο το app manager. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 Leitourgei kanonika?To exeis dokimasei?Min to steilei pio nwris kai psaxnomai... Λειτουργεί κανονικότατα.Έχω την ν1.1 και είναι 13,7kb. Παιδιά ξέρει κανείς που υπάρχει το SMStimer full; Έβαλα μια έκδοση γύρω στα 16kb και είναι demo. Επίσης πως μπορώ να απεγκαταστήσω μια εφαρμογή που δε θέλω πια; Σόρρυ αν κάπου υπάρχει απάντηση αλλά το thread είναι 38τόσες σελίδες :O Στο http://www.iphone-forum.org/ θα το βρείς full. Για να κάνεις απεγκατάσταση μια εφαρμογή πάς εργαλεία/διαχείρηση εφαρμογών. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LuckyStriker Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 Παιδιά ξέρει κανείς που υπάρχει το SMStimer full; Έβαλα μια έκδοση γύρω στα 16kb και είναι demo. Επίσης πως μπορώ να απεγκαταστήσω μια εφαρμογή που δε θέλω πια; Σόρρυ αν κάπου υπάρχει απάντηση αλλά το thread είναι 38τόσες σελίδες :O an 8es dokimase kai SMSplan kani tin idia doulia ala ine poli kalitero ( gnmi mou). kai 2 8a ta vris sto Iphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. October 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2005 Κανένα νέο; Tnx... απο που το κατεβασες; δεν ειχε κλειδι μεσα; μηπως δεν εχεις κανει καλα ρυθμισεις; γιατι πρεπει να θελει internet settings και οχι wap. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. October 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2005 απο που το κατεβασες; δεν ειχε κλειδι μεσα; μηπως δεν εχεις κανει καλα ρυθμισεις; γιατι πρεπει να θελει internet settings και οχι wap. Υπάρχει τρόπος να μου στείλεις την version σου στο neo_com_3@hotmail.com; Ευχαριστώ... P.S.: Το κλειδί μου είναι ..... Valid μεν, αλλά δεν κάνει update... [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
velekatsioula Δημ. October 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2005 καλησπερα.μπορει καποιος να μου πως μπορω να τρεξω εφαρμογες java στο pc; :baby: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos1 Δημ. October 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2005 καλησπερα.μπορει καποιος να μου πως μπορω να τρεξω εφαρμογες java στο pc; Με αυτο το προγραμμα, μπορεις (Java Emulator) http://www.danasoft.com/sig-gre.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
velekatsioula Δημ. October 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2005 υπαρχει καποιο site που μπορω να το βρω; :baby: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostsour Δημ. October 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2005 Ρε παιδιά υπάρχει εφαρμογή που να σου υπολογίζει το κόστος κλήσεων? Κάποιος το ρώτησε στο θέμα του Ν70 και μου έκανε εντύπωση. http://www.userbars.com/ub1976008.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tweaked Mind Δημ. October 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2005 Με αυτο το προγραμμα, μπορεις (Java Emulator) δοκιμασε το google & 8α το βρεις ;) How long? Not long, 'cause what you reap is what you sow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
velekatsioula Δημ. October 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2005 κατεβασα το midp2.exe παω να το τρεξω αλλα δεν γινεται τιποτα.εχετε καμια ιδεα; :baby: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ARIS15 Δημ. October 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2005 paidia exo to cam corder kai otan grafo kolaei synexeia sta 45,43 sec,kapu ekei giro.mipos kserete ti ftaiei;thanks Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zio10 Δημ. October 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2005 Παιδιά επειδή δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με smartphone αλλά σκέφτομαι να πάρω το n70, θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει εφαρμογή που να μεγαλώνει την ανάλυση του βίντεο, να φτάσει πχ τα 640χ480 του 6280. ..κάτι μαγικό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts