camoranesi Δημ. August 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2005 Παιδια το Handy photosafe που μπορώ να το βρώ για το 6680? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimlou Δημ. August 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2005 Πρώτα πας στον πίνακα περιεχομένων και μετά εδώ.... http://briefcase.pathfinder.gr/download/dimlou/22620/265402/0/logo_aekfanclub.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. August 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2005 [New] Zensis PhotoRite Viewer for S60 http://shop.my-symbian.com/include/pictures/637964/rv_big.gif PhotoRite Viewer by Zensis is a fast and smooth image viewer for Series 60 phones. Main features include: * More thumbnails - browse from 3, 9, 16, 25, to 64 photos per screen * Thumbnail loads at background - start navigating with no delay * Supports Animated gif, gif, bmp, jpeg, mbm format * Set as wallpaper with smart cropping * Copy, Move, Delete, Rename, New Folder * Order images by date, name, size * Zoom in and out opened photos in maximum viewing area * One-Click Autofix * Full screen browsing & viewing * Send pictures via MMS, Email, Bluetooth, Infrared * Photo rotation, resizing * Full screen slide show * Select multiple files for delete / send / slide show * Free extra tools: Torch, Mirror and calendar. http://my-symbian.com/7650/applications/applications.php?fldAuto=1356&faq=4 [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tweaked Mind Δημ. August 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2005 arketa grhgoros o filos mas nervus opws pada.....sta gnwsta magazia 8a vreite to programma dwrean pada ;) How long? Not long, 'cause what you reap is what you sow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. August 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2005 Παιδια το Handy photosafe που μπορώ να το βρώ για το 6680?Μπορεις να το κατεβασεις απο το group μου,κοιτα την υπογραφή μου ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michailgem Δημ. August 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2005 paidia thelw na ftiaksw avi arxeia apo DVD kai na paizw me to smartmovie h me to DVD player alla den briskw converter.pou mporw na brw?Efaga to i-phone alla den ebgala akri.Euxaristw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tweaked Mind Δημ. August 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2005 paidia thelw na ftiaksw avi arxeia apo DVD kai na paizw me to smartmovie h me to DVD player alla den briskw converter.pou mporw na brw?Efaga to i-phone alla den ebgala akri.Euxaristw gia koita to doom9.org afto einai katalhlo gia dvd<->avi How long? Not long, 'cause what you reap is what you sow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michailgem Δημ. August 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2005 auto pou thelw einai na ftiaxnw avi arxeia akribws gia na ta paizei to smartmovie.den paizei ola ta avi.Mono sygkekrimenhs analusis kai hxou. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flareman Δημ. August 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2005 auto pou thelw einai na ftiaxnw avi arxeia akribws gia na ta paizei to smartmovie.den paizei ola ta avi.Mono sygkekrimenhs analusis kai hxou. Στο #mobizone ή στο #aivanet πιστεύω να βρεις κάτι που να σε βολέψει... Βασικά αυτό που θες είναι τον SmartMovie Converter (ψάξε στο IRC για SmartMovie και κοίτα στα αποτελέσματα της αναζήτησης), καθώς και το XviD codec (τόσο για το κινητο, όσο και για το PC - το τελευταίο για το encoding). Για τσέκα και αν δε βγάλεις άκρη πάλι εδώ είμαστε :) Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. August 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2005 Παιδιά το mobiluck 3.5 cr...d στην ελληνική γλώσσα το έχει κανείς?Αν ναι email me στο filippos_19@hotmail.com Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meres Δημ. August 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2005 paidia thelw na ftiaksw avi arxeia apo DVD kai na paizw me to smartmovie h me to DVD player alla den briskw converter.pou mporw na brw?Efaga to i-phone alla den ebgala akri.Euxaristw File kalitera na postareis edw: Video Converters & Players: Ποιον από όλους Vasika prepei na metatrepseis to dvd se avi i mpeg. Iparxoun polloi tropoi gia na to kaneis, alla exei mpela.. Dokimase to "DVD to mobile" http://www.softpedia.com/get/Internet/Telephony-SMS-GSM/DVD-to-Mobile-Nokia-Edition.shtml Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotlid Δημ. August 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2005 Geia sas paidia Mipos yparxei kamia efarmogi gia to 3230 san to active desktop tou 6680? Kati se one2go alla pio efxristo bb pin 2564C061 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tweaked Mind Δημ. August 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2005 to aneferes monos su...einai to active desktop&an den boreis na to vreis pm to email su How long? Not long, 'cause what you reap is what you sow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2005 Γεια σας παιδια. τι γεινετε με το mumsms εχω δοκιμαση το 4.02 το 4.05 και το 4.15 αλλα μετα απο καπιες φορες που μπενω μεσα μου ζηταει καταχωριση αγορας βαζο καπιο τυχεο αριθμο μου δουλεβει για αλο τοσο με μετα πρεπει να κσανακανο τα ιδια και παει λεγοντας. Υπαρχει καπιος τροπος που να κανω το μονιτορ ανηχτο και να μηνη ετσι για παντα; http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panayiotis Δημ. August 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2005 Γεια σας παιδια. τι γεινετε με το mumsms εχω δοκιμαση το 4.02 το 4.05 και το 4.15 αλλα μετα απο καπιες φορες που μπενω μεσα μου ζηταει καταχωριση αγορας βαζο καπιο τυχεο αριθμο μου δουλεβει για αλο τοσο με μετα πρεπει να κσανακανο τα ιδια και παει λεγοντας. Υπαρχει καπιος τροπος που να κανω το μονιτορ ανηχτο και να μηνη ετσι για παντα; Φιλαρακο στειλε μου το email σου να στο στειλω!Χρειαζεσαι full version! Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2005 Φιλαρακο στειλε μου το email σου να στο στειλω!Χρειαζεσαι full version! ευχαριστο το πηρα http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ORi0N Δημ. August 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2005 Γεια σας παιδια. τι γεινετε με το mumsms εχω δοκιμαση το 4.02 το 4.05 και το 4.15 αλλα μετα απο καπιες φορες που μπενω μεσα μου ζηταει καταχωριση αγορας βαζο καπιο τυχεο αριθμο μου δουλεβει για αλο τοσο με μετα πρεπει να κσανακανο τα ιδια και παει λεγοντας. Υπαρχει καπιος τροπος που να κανω το μονιτορ ανηχτο και να μηνη ετσι για παντα; Εγκατέστησε αυτό το αρχείο μαζί με το MumSMS 4.15 και θα είσαι εντάξει.... :cool: Posted by: =(ORioN)= Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. August 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2005 ORi0N συμφωνα με τους Ο.Π.Χ. απαγορευεται η επισυναψη απο patches,cr@cks,κτλ. :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ORi0N Δημ. August 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2005 ORi0N συμφωνα με τους Ο.Π.Χ. απαγορευεται η επισυναψη απο patches,cr@cks,κτλ. :) SorryZzz, DuDeS!!! Λάθος μου... :D Posted by: =(ORioN)= Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 Καλημέρα παιδια... Ψάχνω μια εφαρμογή σαν την Today του SX1 ώστε να μπορώ να βλέπω ταυτόχρονα τις υποχρεώσεις της ημέρας και τις σημειώσεις του ημερολογίου μαζί. Επίσης τι κάνει η εφαρμογή Active today και τι η Active desktop? Ευχαριστώ... [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimlou Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 Δες για την active today .... ;) :cool: http://briefcase.pathfinder.gr/download/dimlou/22620/265402/0/logo_aekfanclub.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alejandro Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 Θέλω για το 7610 μου ένα πρόγραμμα με το οποίο να μπορώ να καταγράφω τις συνομιλίες μου. Έχω βρεί το Spy Talk και το Call Recorder, και τα δύο όμως απαιτούν registration. Μπορεί κανείς να βοηθήσει;; :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ORi0N Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 Θέλω για το 7610 μου ένα πρόγραμμα με το οποίο να μπορώ να καταγράφω τις συνομιλίες μου. Έχω βρεί το Spy Talk και το Call Recorder, και τα δύο όμως απαιτούν registration. Μπορεί κανείς να βοηθήσει;; :shifty: Δώσε μου email για να σου στείλω ***** για το Call Recorder... Εγώ πάντως σου προτείνω το eRecorder της Psiloc (θα σου το στείλω και αυτό)... :cool: Posted by: =(ORioN)= Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tweaked Mind Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 egw pali callrecorder pshfizw giati me exei volepsei tamala.....idika otan exeis 512ara ;) psiloc apo makria&agaphmenoi giati polla provlhmata postarun ta paidia sin oti teleftaies ekdoseis ute kata dianian spasmenes :O How long? Not long, 'cause what you reap is what you sow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 Δες για την active today .... ;) :cool: Exei kaneis kamia ekdosh tou Active Today pou na douleyei sto 6630 PLZ ?? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts