kary Δημ. April 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2005 Πιστευω οτι σαν repligo converter θα τον βρεις.Ειναι καπου στα 5Mb. dystyxws den exw vrei pouthena ton repligo converter.oute sto #mobizone oute sto #mediaplace to vriskei.de kserw pou allou na psaksw! :( kamia kalh protash?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forest Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 kalhspera, Vrhka ena Dvd Player k to foresa sto n-gage... (8a mas trellanete teleiws..?) 8elei DivX h XviD,80-200 kbps,video kai 20 kbps 16 khz mono,audio Psaxnw ena kalo converter...(to kalytero vasika..)an ginetai na pairnw ena dvd(3ekleidwto),na to metatrepw s mia a3iologh poiothta,h na ry8mizw to mege8os ths tainias k na prosarmozei thn poiothta,gia na thn vazw sthn 512, na einai dokimasmeno ktl..Gia XviD milame panta,akousa oti exei kalytero sygxronismo hxou.. :p Sigoura 8a exoun rwthsei k alloi,an yparxei sxetiko post opoudhpote enhmerwste me,einai ola ta lefta olh h fash... :D A!H8ela na rwthsw pws ginetai n'alla3w thn leitourgia tou koumpiou me thn nota(gia anaparagwgh mousikhs) gia n'anoigei to MP3Go...? eyxaristw ;) Για να κατεβάσετε όλες τις τελευταίες εφαρμογές Symbian,Uiq,Palm,Pocket-Pc,Java και N-Gage Games : Άν έχετε mIRC,απο εδώ!:cool: Άν δεν έχετε mIRC,κατεβάστε ευκολότερα απ'το MOBiZONE mIRC Script!!(927 ΚΒ;)) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 kalhspera, Vrhka ena Dvd Player k to foresa sto n-gage... (8a mas trellanete teleiws..?) 8elei DivX h XviD,80-200 kbps,video kai 20 kbps 16 khz mono,audio Psaxnw ena kalo converter...(to kalytero vasika..)an ginetai na pairnw ena dvd(3ekleidwto),na to metatrepw s mia a3iologh poiothta,h na ry8mizw to mege8os ths tainias k na prosarmozei thn poiothta,gia na thn vazw sthn 512, na einai dokimasmeno ktl..Gia XviD milame panta,akousa oti exei kalytero sygxronismo hxou.. :p Sigoura 8a exoun rwthsei k alloi,an yparxei sxetiko post opoudhpote enhmerwste me,einai ola ta lefta olh h fash... :D A!H8ela na rwthsw pws ginetai n'alla3w thn leitourgia tou koumpiou me thn nota(gia anaparagwgh mousikhs) gia n'anoigei to MP3Go...? eyxaristw ;) Γεια σου φιλε μου ριξε μια ματια στο θεμα : [Επισημο] Video Converters & Players: Ποιον από όλους; οπου οπως λες εχουν απαντηθει τα ερωτηματα σου. ;) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 Και επισης αυτα τα Softkeys δεν μπορεις να τα αλλαξεις... :) http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 Βασικα το σπασιμο ειναι οτι τελειωνει η μπαταρια πριν τελειωσει η ταινια :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2005 [New] Symbian Commander for Series 60 http://www.unteh.com/products/sc/images/base.jpg Symbian Commander by Unteh is a directory browsing and file management utility that provides a flexible, powerful and convenient way to work with files and directories on Symbian smartphones. It uses a well-known "Norton Commander"-like two panel user interface. By using full screen space of the smartphone it provides an intuitive user interface to the operating system, aiming to be a useful tool for users with any level of experience. http://www.unteh.com/products/sc/ [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. April 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2005 Wirelessly posted (Nokia7610/2.0 (4.0437.4) SymbianOS/7.0s Series60/2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Paidia epeidh exw meinei xwris pc an mporei kapoios na mou steilei ta ir remote,screen saver kai to profimail gia to 6600.Am mporeitai steilte ta aziparista giati 8a ta katebasw sto kinhto...To mail mou einai g2p@mycosmos.gr euxaristw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrb Δημ. April 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2005 Τον NetFront v3.1 s60 τον εχει δοκιμασει κανεις? Ειναι καλυτερος απο αυτον που εχει ηδη το 6630? Σε σχεση με τον Opera? Μπορει καποιος να μας πει την γνωμη του? :) B L U E in G R E E N :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bells Δημ. April 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2005 καλησπερα σας απο που μπορω να κατεβασω το UnMakesis στο irc δεν το βρεισκω [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. April 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2005 καλησπερα σας απο που μπορω να κατεβασω το UnMakesis στο irc δεν το βρεισκω Γιατί δεν μπαίνεις ΕΔΩ να το κατεβάσεις! να γλυτώσεις και τα πολλά! Απλά κάνε ενα register μόνο (τσάμπα φυσικά) ! ;) ...*απ'ότι είδα υπάρχει και στα download του myphone! Κοίτα και εκεί!!! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrb Δημ. April 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2005 Ειχα διαβασει για ενα προγραμμα που σου επιτρεπει να δεις ενα αρχειο .sis στο pc χωρις να χρειαζεται να το εγκαταστησεις στο κινητο? Κατι σαν emulator φανταζομαι. :O Υπαρχει οντως κατι τετοιο? Εχει κανεις κανενα link? :) B L U E in G R E E N :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. April 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2005 Ειχα διαβασει για ενα προγραμμα που σου επιτρεπει να δεις ενα αρχειο .sis στο pc χωρις να χρειαζεται να το εγκαταστησεις στο κινητο? Κατι σαν emulator φανταζομαι. :O Υπαρχει οντως κατι τετοιο? Εχει κανεις κανενα link? :) Series 60 SDK for Symbian OS,for C++ "The Series 60 Developer Platform device emulator allows applications to be run and tested without a device." http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bells Δημ. April 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2005 Γιατί δεν μπαίνεις ΕΔΩ να το κατεβάσεις! να γλυτώσεις και τα πολλά! Απλά κάνε ενα register μόνο (τσάμπα φυσικά) ! ;) ...*απ'ότι είδα υπάρχει και στα download του myphone! Κοίτα και εκεί!!! :cool: ευχαριστω hasiotis [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. April 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2005 Ρε παιδια, υπαρχει καμια εφαρμογη που να backupαρει τα μηνυματα για να τα κρατησω μετα απο format? αν πεταξω ολο το System/Mail και το ξαναβαλω μετα , θα εχω προβληματα? απαντηστε το συντομοτερο , βιαζομαι να φορματαρω :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2005 παιδια εχω το 6680,του εβαλα το oppman για να του αλλαξω λογοτυπο και δουλεψε κανονικα μετα ομως μου εβγαλε παλι το λογοτυπο δικτυου κι απο κεινη τη στιγμη δε μπορω να το ξαναβαλω,τι φταιει -------------------- Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2005 Ρε παιδια, υπαρχει καμια εφαρμογη που να backupαρει τα μηνυματα για να τα κρατησω μετα απο format? αν πεταξω ολο το System/Mail και το ξαναβαλω μετα , θα εχω προβληματα? απαντηστε το συντομοτερο , βιαζομαι να φορματαρω :wacko: δε θα εχεις προβλημα, το εχω κανει κι εγω, τα βλεπει κανονικα μετα ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p98021 Δημ. April 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2005 Γειά σας. Έχω ΝΟΚΙΑ 6600 και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Μόλις πάω να μπω σε εφαρμογές-παιχνίδια μου πετάει μήνυμα λάθους : ”AppArcServerThread” και όταν πάω να διαγράψω μία εφαρμογή – παιχνίδι μου πετάει μήνυμα λάθους: “ChildInstaller”. Και στις δύο περιπτώσεις μετά δεν εμφανίζονται οι τίτλοι των εφαρμογών. Μπορεί κανείς να με βοηθήσει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. April 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2005 Γειά σας. Έχω ΝΟΚΙΑ 6600 και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Μόλις πάω να μπω σε εφαρμογές-παιχνίδια μου πετάει μήνυμα λάθους : ”AppArcServerThread” και όταν πάω να διαγράψω μία εφαρμογή – παιχνίδι μου πετάει μήνυμα λάθους: “ChildInstaller”. Και στις δύο περιπτώσεις μετά δεν εμφανίζονται οι τίτλοι των εφαρμογών. Μπορεί κανείς να με βοηθήσει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :( Γεια σου φιλε μου.Το προβλημα αυτο δημιουργηθηκε απο καποια εφαρμογη που εβαλες.Εχεις βαλει καποια java;;Αν ναι δοκιμασε να την απεγκαταστησεις και δες αν το κανει ακομα. Αν δεν σταματησει τοτε βγαλε μια μια τις εφαρμογες που εβαλες τελευταια να δεις πια δημιουργει το προβλημα. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. April 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2005 Γειά σας. Έχω ΝΟΚΙΑ 6600 και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Μόλις πάω να μπω σε εφαρμογές-παιχνίδια μου πετάει μήνυμα λάθους : ”AppArcServerThread” και όταν πάω να διαγράψω μία εφαρμογή – παιχνίδι μου πετάει μήνυμα λάθους: “ChildInstaller”. Και στις δύο περιπτώσεις μετά δεν εμφανίζονται οι τίτλοι των εφαρμογών. Μπορεί κανείς να με βοηθήσει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :( 'Ελα φίλε, αφου σου βγάζει τέτοιο μήνυμα όταν πας να διαγράψεις απο την 'διαχείρηση' κάποια εφαρμογή-game, τότε ένα σου μένει να κάνεις.. βαλε κάποιον system explorer(seleQ ,FExplorer -κάνε μια ερευνα στο forum να δεις πως να τα βρεις) και μετά πάς στα C:\system\apps\**** και E:\system\apps\**** και οπου **** σβήνεις ένα ένα αυτά που έβαλες τελευταία! Το πιο πιθανό έιναι καποια Cr@ckαρισμένη εφαρμογή - GAME! (να κάνεις και restart όταν βγάζεις κάτι) Μετά απο την 'διαχείρηση' , φαντάζομαι δεν θα έχεις πρόβλημα να σβήσεις ότι εχει μεινει! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2005 μα λεει οτι δε μπορει να μπει στις εφαρμογες, αν μπορει να μπει σε καποιον file manager ενταξει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrb Δημ. April 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2005 pedia me to aivanet ti ginete??? toso kero kai den anigei :( Εχει κλεισει! :cry: Κανε ενα search εδω και μαλλον κατι θα βρεις! ;) B L U E in G R E E N :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuNiOr Δημ. April 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2005 pedia me to aivanet ti ginete??? toso kero kai den anigei :( giati den caxneis sto irc ? tha breis sigura ta panta! :) diavase afto an den xereis :) Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. April 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2005 geia sas paidia?mhpws yparxei kapoio application me eortologio gia series60?thanx Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. April 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2005 Δυστυχως οχι φιλε μου. Ειναι πολλοι αυτοι που θα ηθελαν κατι τετοιο, μεσα σε αυτους και εγω... :O http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. April 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2005 Υπάρχει ένας κουραστικός τρόπος.Απλά γράφεις κάθε γιορτή στην αντίστοιχη ημερομηνία.Αυτό έχω κάνει εγώ.Βέβαια με τις κινητές γιορτές δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts