Jump to content

[Επίσημο] Εφαρμογές

eLeKtriK EyE
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 8,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος xultimatex ( 1 Νοέ. 2004 , 14:45)

Re paidia ginete na antigrapseis mia efarmogi apo ena kn se allo? Ginete na tin trkseis an pas sto .app alla pos ginete na mpei sintomeusi sto menu?

Οχι δεν γινεται να αντιγραψεις μια εφαρμογη,θα πρεπει να εχεις το *.sis στα μηνυματα κρατημενο ή σε καποιον αλλο φακελο και να το στειλεις στο αλλο κινητο που θες.Οταν λες συντομευση στο μενου εννοεις να μπει στην μεταβαση?Αν εννοεις αυτο τοτε μπορεις να το κανεις με το AppMan.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Οχι, το παιδι εννοει να υπαρχει κανονικα το εικονιδιο της εφαρμογης στο μενου... :o

Αυτο για να γινει πρεπει να αντιγραψεις ολα τα αρχεια που διασκορπιζει η εφαρμογη και οχι μονο τον φακελο που βρηκες στο e:\system\apps. ;)

http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif

Αδέλφια κάτι...κουφό μου συmβαίνει με το UltraMP3. Καταρχήν είχα την έκδοση 1,02, και αποφάσισα να την αναβαθμίσω. Δοκίμασα τόσο την 1,22 όσο και την 1,32 αλλά δεν μου έπαιζε καμμία (cra*** είχαν κανονικά). Προσπάθησα να επαναφέρω την 1,02 αλλά πάλι τίποτα! ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ μου έγραφε το εξής περίεργο μήνυμα = Η Εφαρμογή Sound Streaming έκλεισε!. Tι να κάνω για να παίξει οποιαδήποτε έκδοση του ULTRAMP3??? Δεκτή κάθε βοήθεια φυσικά...

θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποια εφαρμογη που να κλειδωνει ολοκληρους φακελους πχ με φωτογραιες. δεν εννοω το photosafe γιατι εκει πρεπει να μεταφερεισ τις φωτογραφιεσ στο φακελο του. απλα,οσο απλο ειναι να κλειδωνει ολοκληρο το φακελο και οχι ενα-ενα τα αρχεια του. επιμενω γιατι το scrypto που καποιος μου προτεινε κλειδωνει ενα, ενα τα αρχεια του φακελου. ελπιζω να μην κουρασα.ευχαριστω
To Know the Cause Of Things!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tonisatis ( 1 Νοέ. 2004 , 16:26)

Αδέλφια κάτι...κουφό μου συmβαίνει με το UltraMP3. Καταρχήν είχα την έκδοση 1,02, και αποφάσισα να την αναβαθμίσω. Δοκίμασα τόσο την 1,22 όσο και την 1,32 αλλά δεν μου έπαιζε καμμία (cra*** είχαν κανονικά). Προσπάθησα να επαναφέρω την 1,02 αλλά πάλι τίποτα! ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ μου έγραφε το εξής περίεργο μήνυμα = Η Εφαρμογή Sound Streaming έκλεισε!. Tι να κάνω για να παίξει οποιαδήποτε έκδοση του ULTRAMP3??? Δεκτή κάθε βοήθεια φυσικά...

Θα πρότεινα να απεγκαταστήσεις την εφαρμογή πλήρως (ρίξε και μια ματιά στα e:\system\apps και c:\system\apps με το SELEQ ή άλλο file manager για τυχόν υπολείμματα του προγράμματος και διέγραψέ τα πχ. αν υπάρχει ακόμη κανένας φάκελος με το όνομα UltraMP3 ή σχετικά αρχεία στο root directory του c )

Έπειτα πέρασε στο κινητό την τελευταία έκδοση του UltraMP3, που δεν εμφανίζει το πρόβλημα που αναφέρεις (η πρώτη που είχε κυκλοφορήσει δυστυχώς έβγαζε το μήνυμα λάθους που περιγράφεις). Καλή προσπάθεια :)

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος xsiv74 ( 1 Νοέ. 2004 , 17:18)

θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποια εφαρμογη που να κλειδωνει ολοκληρους φακελους πχ με φωτογραιες. δεν εννοω το photosafe γιατι εκει πρεπει να μεταφερεισ τις φωτογραφιεσ στο φακελο του. απλα,οσο απλο ειναι να κλειδωνει ολοκληρο το φακελο και οχι ενα-ενα τα αρχεια του. επιμενω γιατι το scrypto που καποιος μου προτεινε κλειδωνει ενα, ενα τα αρχεια του φακελου. ελπιζω να μην κουρασα.ευχαριστω

Υπάρχει και το mediasafe που αν δεν κάνω λάθος κάνει αυτό που ζητάς (για ολόκληρο φάκελο) αλλά... ακόμη και η πλέον πρόσφατη έκδοση που δηλώνει στο όνομά της "fullyworking in 6600" δυστυχώς πάλι ξεχνάει τον κωδικό που έχεις ήδη δώσει οπότε και πάλι άχρηστη....

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

Vrika se mia dieuthinsi mia java efarmogi pou legontan CyberBog... ki elege oti einai phone unlocker. Ap'oti eida, dia legeis to modelo vazeis ti IMEI kai sou vgazei ena code! Ti akrivos ksekleidonei autos o kodikos?
The best preparation for tomorrow... is doing your best today!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος xultimatex ( 1 Νοέ. 2004 , 14:45)

Re paidia ginete na antigrapseis mia efarmogi apo ena kn se allo? Ginete na tin trkseis an pas sto .app alla pos ginete na mpei sintomeusi sto menu?

1o

Vasika ginete kai den ginete..

merikes efarmoges exoun arxia ektos apo tn fakelo e:/system/apps/appname

kai se alous folders px:libs

ales efarmoges pali exoun ola ta arxia sto

e:/system/apps/appname

opote stelnodas ola ta arxia sto kinito kai andigrafodas ta sto

e:/system/apps/appname

to 2o kinitou i efarmogi trexi kanonika..

to exw dokimasi me to efile manager , exploding arena kai to darts

ke i efarmoges trexan mia xara..

2o

den xriazete na ftia3is shotcut gia to .app

afou molis valis ta arxia ston folder to ikonodio tis efarmogis emfanizete mono to sto menu.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nervous (31 Οκτ. 2004 , 00:46)

[New] CallRecorder for Series 60

http://www.smartappz.de/

Οποιος ενδιαφερεται ,κυκλοφορησε ξερετε που ;)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος xultimatex ( 1 Νοέ. 2004 , 21:07)

Vrika se mia dieuthinsi mia java efarmogi pou legontan CyberBog... ki elege oti einai phone unlocker. Ap'oti eida, dia legeis to modelo vazeis ti IMEI kai sou vgazei ena code! Ti akrivos ksekleidonei autos o kodikos?

Se kapoies xores (px. Agglia) ta tilefona einai "kleidomena" stous providers oste na mporeis na valeis mono kartoula tou sigekrimenou diktiou, px. mono Orange i T-Mobile... kseklidonontas to mporeis na xrisimopoieiseis opoia karta thes, koinos an agorases to tilefono apo ellada mallon den tha sou xreiastei pote afto to kseklidotiri :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jois21 ( 2 Νοέ. 2004 , 02:53)

Ξερετε αν υπαρχει κανας browser για i-mode;

Οχι δεν υπαρχει κατι και δεν νομιζω να υπαρξει κιολας.

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

File Nickvog eyxaristo gia tin apantisi soy. Tha dokimaso kai tha soy po. Parepiptontos omos ofeilo na po oti to problima ayto dimioyrgithike otan me to card reader metefera ola ta sound files moy stin karta (e) apo to ©. Mexri tote epaize kanonika to Ultra MP3. Meta ksekinise to problima. Alla logo xoroy den mporoysa na ta exo stin mnimi toy kinitoy ta arxeia, gia ayto ta metefera. Apo tote kai epeita den epaize o player...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jois21 ( 2 Νοέ. 2004 , 02:53)

Ξερετε αν υπαρχει κανας browser για i-mode;

Διαβασε το FAQ :: i-mode: The Intelligent / Internet Mode! του MSK

και συγκεκριμενα το Μπορώ να έχω πρόσβαση στο i-mode με άλλες μη συμβατές συσκευές; και θα σου λυθουν οποιες αποριες. :)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nervous ( 2 Νοέ. 2004 , 11:55)

Διαβασε το FAQ :: i-mode: The Intelligent / Internet Mode! του MSK

και συγκεκριμενα το Μπορώ να έχω πρόσβαση στο i-mode με άλλες μη συμβατές συσκευές; και θα σου λυθουν οποιες αποριες. :)

Αν και το χα ξαναδιαβασει...... :D

Με το NetFront δηλαδη θα μπαινω κανονικα; Το χει δοκιμασει κανεις; :worry:

Η κοσμοτε δεν εχει 1 μηνα δωρεαν για καθε νεα ενεργοποιηση; :whistle:

█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jois21 ( 2 Νοέ. 2004 , 14:19)

Αν και το χα ξαναδιαβασει...... :D

Με το NetFront δηλαδη θα μπαινω κανονικα; Το χει δοκιμασει κανεις; :worry:

Η κοσμοτε δεν εχει 1 μηνα δωρεαν για καθε νεα ενεργοποιηση; :whistle:

Διαβασε το post του MsK για να δεις τι δεν θα φαινεται με τον NetFront σε ενα i-mode site.

psaxno kapoia efarmogi

pou na mporis na anoigeis kapio keimeno doc

kai na mporis na kaneis search gia lekseis se afto

oste na se pigenei apeutheias sto simeio

iparxei tpt?

http://www.mourmour.gr/upload/iphone_court.thumbnail.jpg I-phone FTW

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος s2000 ( 2 Νοέ. 2004 , 14:36)

psaxno kapoia efarmogi

pou na mporis na anoigeis kapio keimeno doc

kai na mporis na kaneis search gia lekseis se afto

oste na se pigenei apeutheias sto simeio

iparxei tpt?

Με το QuickWord του QuickOffice Premier μπορεις να ψαξεις μεσα ενα εγγραφο *.doc.

Επειδη μου χει σπασει πραγματικα τα νευρα......

Χρειαζομαι τα φωτα σας σχετικα με την εγκατασταση του SlovoED.

Οσο κ αν προσπαθησα δεν τα καταφερα!

Σε ποιο σημειο εχεις κολλησει tax_opari91?

re mages exw ena provlimataki.exw 3650.thelw na perasw ton til.katalogo apo ti mnimi toukinitou stin sim.den finetai auto manisia,mono 1-1 tis epafes.mipws xerete kana prgrm pou na to kanei?giati egw den exw vrei tpt.thanx...

..τα σκεπάσματα είναι κρύα

κοιταζόμαστε βουβά

ό,τι απέμεινε απ' την ευτυχία

ξεψυχάει στα σκοτεινά..

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fantomXxXx ( 2 Νοέ. 2004 , 16:17)

re mages exw ena provlimataki.exw 3650.thelw na perasw ton til.katalogo apo ti mnimi toukinitou stin sim.den finetai auto manisia,mono 1-1 tis epafes.mipws xerete kana prgrm pou na to kanei?giati egw den exw vrei tpt.thanx...

Δεν νομιζω υπαρχει προγραμμα που να κανει αυτο που θες.Δεν εχει το μενου πουθενα καμμια επιλογη για επιλογη ολων στις επαφες?

Δυστυχώς παρά τις προσπάθειές μου, δεν μπόρεσα να λειτουργήσω καμία έκδοση του Ultra MP3. Μάλιστα ενώ μου κάνει ανίχνευση και βρίσκει τα τραγούδια που έχω στην κάρτα μνήμης, αρνείται να τα παίξει. Πατώντας το πλήκτρο PLAY μου βγάζει το μήνυμα "η εφαρμογή έκλεισε". Να ψάξω αλλού να βρω την αιτία? Μήπως επειδή είναι εγκατεστειμένη στην κάρτα μνήμης και όχι στο τηλέφωνο να φταίει αυτό? Μήπως επειδή τα ΜΡ3 τα έχω σε δικό μου φάκελλο αρχειοθετημένα και όχι μέσα στο Sound-Digital της μάνας του? Τι μπορεί να φταίει??? Όχι τίποτα άλλο, αλλά στην συνέχεια όποιο άλλο πρόγραμμα ΜΡ3 και αν φορτώσω μου βγάζει το μήνυμα η εφαρμογή έκλεισε... Έμεινα χωρίς player στα καλά καθούμενα.... Please help me... Ευχαριστώ.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος xsiv74 ( 1 Νοέ. 2004 , 17:18)

Το smartcypto ειναι αυτο που ζητας! ;)

http://mobile-review.com/forum2/customavatars/avatar7425_3.gif

All in all a must buy for every Nokia lover and for others too! UI is brilliant, MP Cam is good, the phone has got Stereo output, Great 65K TFT Screen (display) it has got everything that you would need in a phone! I must say 6630 is going to be one of my favorites!

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...