Jump to content

[Επίσημο] Εφαρμογές

eLeKtriK EyE
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από τον johner

Ποιές πόλεις έχεις;

Εγώ έχω μόνο την Σεβίλλη! Υπάρχουν στον yuppo κι'άλλες αλλά δεν μπορώ να τις κατεβάσω λόγω bandwidth! :(

o yuppo τις πηρε απο μενα και για 2 μερες μου ανεβαζε το

bandwidth στα υψη. οι πολλεις που εχω βρισκονται μεσα στους

φακελους που βλεπεις

:lock:

twitter.com/jojoGPS

• Απαντήσεις 8,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από τον jojo

o yuppo τις πηρε απο μενα και για 2 μερες μου ανεβαζε το

bandwidth στα υψη. οι πολλεις που εχω βρισκονται μεσα στους

φακελους που βλεπεις

Όλες οι πόλεις σου είναι στο clipboard! Δεν μπορώ να ανοίξω τους φακέλους σου! :(

Νομίζω το πρωί κατέβασα απο εσένα την Νέα Υόρκη! Δεν είμαι και σίγουρος! :worry:

Wirelessly posted (Nokia6600/1.0 (3.42.1) SymbianOS/7.0s Series60/2.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό μήνυμα από τον/την lagoudakis

παιδια υπαρχει κανενα site με themes για το 6600? :)

Auto psaxno kai ego

Re paidia iparhei kana programma gia na wlepo full video? Ohi mono me to pvplayer ala na wlepoume full kai .rm arheia. Episis kserei kaneis sostes rithmiseis gia pvauthor giati piga na kano ena videaki kai to...g&^%$6
http://www.danasoft.com/sig-gre.jpg

Αρχικό Μήνυμα από τον iliasmax

Wirelessly posted (Nokia6600/1.0 (3.42.1) SymbianOS/7.0s Series60/2.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0)

Pos tha katebaso sto kinito mou tis efarmoges

Πρεπει να αγορασεις bluetooth ή υπέρυθρες για το pc

http://x2.putfile.com/3/6717061370.gif

Παιδια πολλα γκρουπακι κλεινουν και καποιοι εμαθαν τι γινεται. Παντως καλο ειναι να εξηγησει η ας γραψει καποιος φιλος που μπορουμε πλεον να αναζητησουμε υλικο εκτος απο τα γνωστα. Εμεις παντως βαλαμε sto freegr.gr με ιστοσελιδες πυο υπαρχει μπολικο υλικο..

Αρχικό Μήνυμα από τον Splint

καλη...μερα παιδιά.μηπως μπορει κανεις να μου πει πως στελνουμε αρχεια midi και app απο το pc στο κινητο;;;εχω το 7650(αν παιζει ρολο)

Kάνεις δεξί κλικ στο αρχείο που θέλεις και πατάς αποστολή προς Bluetooth ή IR, ανάλογα τι έχεις!

Αρχικό Μήνυμα από τον lagoudakis

παιδια υπαρχει κανενα site με themes για το 6600? :)

To μόνο theme που υπάρχει είναι το Climber το οποίο κατεβάζεις από το site της Nokia μέσω wap. Η Nokia δεν έχει διαθέσει κανένα εργαλείο ή πληροφορία για την κατασκευή themes, πιθανώς σκοπεύει να τα εκμεταλλευτεί εμπορικά! :worry:

http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif

Nokia Series 60 forum moderator (Ret.)

To μόνο theme που υπάρχει είναι το Climber το οποίο κατεβάζεις από το site της Nokia μέσω wap. Η Nokia δεν έχει διαθέσει κανένα εργαλείο ή πληροφορία για την κατασκευή themes, πιθανώς σκοπεύει να τα εκμεταλλευτεί εμπορικά!

Να το εκμεταλλευτει εμπορικα για λιγο παντως γιατι δεν το βλεπω να μενουμε πολυ καιρο χωρις themes... :D

Konstantinos

http://briefcase.pathfinder.gr/download/kostas_kostas/21443/337474/0/GR-FLAG.gif

Παράκληση.Μπορεί κάποιος να μου στείλει τον dοris 1.18 σπασμένο,γιατί δεν τον βρίσκω πουθενά;jsmith9@fastmail.gr.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Guest lagoudakis
Αρχικό Μήνυμα από τον petran

To μόνο theme που υπάρχει είναι το Climber το οποίο κατεβάζεις από το site της Nokia μέσω wap. Η Nokia δεν έχει διαθέσει κανένα εργαλείο ή πληροφορία για την κατασκευή themes, πιθανώς σκοπεύει να τα εκμεταλλευτεί εμπορικά! :worry:

ευχαριστω φιλε ;) αν και μακαρι να μην γινει αυτο :)

Αρχικό Μήνυμα από τον lagoudakis

για ελλαδα λες να δουμε τιποτα??? ;)

Υποστηρίζονται πόλεις των εξής χωρών: Austria, Belgium, Denmark, France, Germany, Great Britain, Italy, Luxembourg, Norway, Portugal, The Netherlands, Spain, Sweden and Switzerland.

Καποιο προγραμμα με ελληνικους χαρτες?Δεν εκανα τον κοπο να κοιταξω αφου δεν εχει...Βασικα μολις εφαγε και σουτ το προγραμμα..

Guest lagoudakis
Αρχικό Μήνυμα από τον johner

Υποστηρίζονται πόλεις των εξής χωρών: Austria, Belgium, Denmark, France, Germany, Great Britain, Italy, Luxembourg, Norway, Portugal, The Netherlands, Spain, Sweden and Switzerland.

το ειδα δυστυχως!!!εμας στο...κλασιμο ε? :p

Για το screensaver που πρεπει να βαλω τα gifakia για να μπορεσει να τα εντοπισει?

Αρχικό Μήνυμα από τον sxetikos_asxetos

Για το screensaver που πρεπει να βαλω τα gifakia για να μπορεσει να τα εντοπισει?

kaνονικα στις εικονες αν τωρα θελεις να κινουνται πρεπει να βαλεις και το AniViewer νομιζω
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...