jojo Δημ. November 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον johner Ποιές πόλεις έχεις; Εγώ έχω μόνο την Σεβίλλη! Υπάρχουν στον yuppo κι'άλλες αλλά δεν μπορώ να τις κατεβάσω λόγω bandwidth! :( o yuppo τις πηρε απο μενα και για 2 μερες μου ανεβαζε το bandwidth στα υψη. οι πολλεις που εχω βρισκονται μεσα στους φακελους που βλεπεις :lock: twitter.com/jojoGPS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. November 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον jojo o yuppo τις πηρε απο μενα και για 2 μερες μου ανεβαζε το bandwidth στα υψη. οι πολλεις που εχω βρισκονται μεσα στους φακελους που βλεπεις Όλες οι πόλεις σου είναι στο clipboard! Δεν μπορώ να ανοίξω τους φακέλους σου! :( Νομίζω το πρωί κατέβασα απο εσένα την Νέα Υόρκη! Δεν είμαι και σίγουρος! :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jojo Δημ. November 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2003 ειναι στο clipboard και γιαυτο και κατεβαινουν μερικα αρχεια. τη ΝΥ την εχω, βαζω κ μερικα αλλα σε λιγο :lock: twitter.com/jojoGPS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2003 παιδια υπαρχει κανενα site με themes για το 6600? :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasmax Δημ. November 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2003 Wirelessly posted (Nokia6600/1.0 (3.42.1) SymbianOS/7.0s Series60/2.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Pos tha katebaso sto kinito mou tis efarmoges Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasmax Δημ. November 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2003 Wirelessly posted (Nokia6600/1.0 (3.42.1) SymbianOS/7.0s Series60/2.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό μήνυμα από τον/την lagoudakis παιδια υπαρχει κανενα site με themes για το 6600? :) Auto psaxno kai ego Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Silmur Δημ. November 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2003 Re paidia iparhei kana programma gia na wlepo full video? Ohi mono me to pvplayer ala na wlepoume full kai .rm arheia. Episis kserei kaneis sostes rithmiseis gia pvauthor giati piga na kano ena videaki kai to...g&^%$6 http://www.danasoft.com/sig-gre.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anipsios1 Δημ. November 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον iliasmax Wirelessly posted (Nokia6600/1.0 (3.42.1) SymbianOS/7.0s Series60/2.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Pos tha katebaso sto kinito mou tis efarmoges Πρεπει να αγορασεις bluetooth ή υπέρυθρες για το pc http://x2.putfile.com/3/6717061370.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. November 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2003 Παιδια πολλα γκρουπακι κλεινουν και καποιοι εμαθαν τι γινεται. Παντως καλο ειναι να εξηγησει η ας γραψει καποιος φιλος που μπορουμε πλεον να αναζητησουμε υλικο εκτος απο τα γνωστα. Εμεις παντως βαλαμε sto freegr.gr με ιστοσελιδες πυο υπαρχει μπολικο υλικο.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Splint Δημ. November 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2003 καλη...μερα παιδιά.μηπως μπορει κανεις να μου πει πως στελνουμε αρχεια midi και app απο το pc στο κινητο;;;εχω το 7650(αν παιζει ρολο) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. November 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Splint καλη...μερα παιδιά.μηπως μπορει κανεις να μου πει πως στελνουμε αρχεια midi και app απο το pc στο κινητο;;;εχω το 7650(αν παιζει ρολο) Kάνεις δεξί κλικ στο αρχείο που θέλεις και πατάς αποστολή προς Bluetooth ή IR, ανάλογα τι έχεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran Δημ. November 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον lagoudakis παιδια υπαρχει κανενα site με themes για το 6600? :) To μόνο theme που υπάρχει είναι το Climber το οποίο κατεβάζεις από το site της Nokia μέσω wap. Η Nokia δεν έχει διαθέσει κανένα εργαλείο ή πληροφορία για την κατασκευή themes, πιθανώς σκοπεύει να τα εκμεταλλευτεί εμπορικά! :worry: http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif Nokia Series 60 forum moderator (Ret.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksssk Δημ. November 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2003 To μόνο theme που υπάρχει είναι το Climber το οποίο κατεβάζεις από το site της Nokia μέσω wap. Η Nokia δεν έχει διαθέσει κανένα εργαλείο ή πληροφορία για την κατασκευή themes, πιθανώς σκοπεύει να τα εκμεταλλευτεί εμπορικά! Να το εκμεταλλευτει εμπορικα για λιγο παντως γιατι δεν το βλεπω να μενουμε πολυ καιρο χωρις themes... :D Konstantinos http://briefcase.pathfinder.gr/download/kostas_kostas/21443/337474/0/GR-FLAG.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marlboro_guy Δημ. November 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2003 Παράκληση.Μπορεί κάποιος να μου στείλει τον dοris 1.18 σπασμένο,γιατί δεν τον βρίσκω πουθενά;jsmith9@fastmail.gr.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakkes Δημ. November 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2003 exi kanis to repligo v 1.2??? sto 7650forever exi palioteri ekdosi tin v1.00 nomizo opios kseri kati ..... euxaristo!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellenicsun Δημ. November 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2003 Xαρτες για το citymaps? Ευχαριστω:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον petran To μόνο theme που υπάρχει είναι το Climber το οποίο κατεβάζεις από το site της Nokia μέσω wap. Η Nokia δεν έχει διαθέσει κανένα εργαλείο ή πληροφορία για την κατασκευή themes, πιθανώς σκοπεύει να τα εκμεταλλευτεί εμπορικά! :worry: ευχαριστω φιλε ;) αν και μακαρι να μην γινει αυτο :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. November 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον hellenicsun Xαρτες για το citymaps? Ευχαριστω:) Εγώ έχω ανεβάσει μερικούς εδώ ! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον johner Εγώ έχω ανεβάσει μερικούς εδώ ! :) για ελλαδα λες να δουμε τιποτα??? ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. November 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον lagoudakis για ελλαδα λες να δουμε τιποτα??? ;) Υποστηρίζονται πόλεις των εξής χωρών: Austria, Belgium, Denmark, France, Germany, Great Britain, Italy, Luxembourg, Norway, Portugal, The Netherlands, Spain, Sweden and Switzerland. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellenicsun Δημ. November 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2003 Καποιο προγραμμα με ελληνικους χαρτες?Δεν εκανα τον κοπο να κοιταξω αφου δεν εχει...Βασικα μολις εφαγε και σουτ το προγραμμα.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον johner Υποστηρίζονται πόλεις των εξής χωρών: Austria, Belgium, Denmark, France, Germany, Great Britain, Italy, Luxembourg, Norway, Portugal, The Netherlands, Spain, Sweden and Switzerland. το ειδα δυστυχως!!!εμας στο...κλασιμο ε? :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. November 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2003 Για το screensaver που πρεπει να βαλω τα gifakia για να μπορεσει να τα εντοπισει? http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. November 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον sxetikos_asxetos Για το screensaver που πρεπει να βαλω τα gifakia για να μπορεσει να τα εντοπισει? kaνονικα στις εικονες αν τωρα θελεις να κινουνται πρεπει να βαλεις και το AniViewer νομιζω Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rastamat Δημ. November 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2003 Να σας ζαλίσω; Έχει κάποιος το quickword; Αυτό που έχω είναι trial Γεια χαρά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts