nickvog Δημ. November 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος delis7 (16 Νοέ. 2004 , 03:35) distixos den ginete :( Κάπου διάβασα ότι στο 3230 θα μπορεί κανείς να αντιστοιχίζει εφαρμογές στις τέσσερις διευθύνσεις του joystick :D MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. November 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nickvog (16 Νοέ. 2004 , 21:22) Κάπου διάβασα ότι στο 3230 θα μπορεί κανείς να αντιστοιχίζει εφαρμογές στις τέσσερις διευθύνσεις του joystick :D Δεν ξερω αν θα μπορει να το κανει αυτο το 3230 αλλα σιγουρα το 6630 θα μπορει.Ειχε αναφερθει και στο thread του 6630 μαζι με 2-3 νεες καινοτομιες οι οποιες ειναι πιθανον να ενσωματωθουν και σε αλλα κινητα με Symbian OS v 8.0s. ;) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. November 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος asymvivastos (16 Νοέ. 2004 , 21:35) Δεν ξερω αν θα μπορει να το κανει αυτο το 3230 αλλα σιγουρα το 6630 θα μπορει.Ειχε αναφερθει και στο thread του 6630 μαζι με 2-3 νεες καινοτομιες οι οποιες ειναι πιθανον να ενσωματωθουν και σε αλλα κινητα με Symbian OS v 8.0s. ;) λογικα θα γινεται και στο 3230 http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Markoulis Δημ. November 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2004 Παιδία γεια σας, Ξεκίνησα να διαβάζω από εχθές μία μία τις σελίδες μέχρι την 114 αλλά δεν άντεξα παραπάνω. Έχω το NOKIA 6600 και τα παρακάτω προβλήματα: 1) Το Handycar μου βγάζει σφάλμα εγκατάστασης (-1) σε ότι έκδοση κι αν έχω προσπαθήσει να το κατεβάσω. Έχω ακούσει ότι υπάρχει αντίστοιχο που λέγεται Power car. To έχει κανείς? 2) Από που μπορώ να κατεβάσω full to agille lie detector. Ξέρω ότι είναι μάπα και ότι και να σφυρίξεις εμφανίζει ότις λες ψέμματα αλλά το θέλω. 3) Το agille Messenger δείχνει ότι πάει να συνδεθεί με το yahoo ας πούμε αλλά ως εκεί. Το άφησα ένα τέταρτο και ακόμα προσπαθούσε. Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων 224 εφαρμογές σε Nokia 6600 v. 4.09 έως 8/8/2008. Από 9/8/2008 ΝΟΚΙΑ Ε90 user και από 1/7/2010 ΝΟΚΙΑ Ν97 user http://briefcase.pathfinder.gr/download/spimark/40085/482174/0/Streetracing1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bergyr Δημ. November 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2004 World mate υπάρχει για το 7610?Το έχει κανένας με το κ$#%$ να το στείλει εδώ:krokees1@hotmail.com "Όποιος ελεύθερα συλλογάται,συλλογάται καλά."Ρήγας Φεραίος" http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9674.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Markoulis Δημ. November 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2004 Και κάτι ακόμα που ξέχασα πριν. Ενώ έχω το power point, δεν μπορώ να ανοίξω τα αρχεία όταν τα στέλνω στο κινητό μου. Ξαναευχαριστώ εκ των προτέρων 224 εφαρμογές σε Nokia 6600 v. 4.09 έως 8/8/2008. Από 9/8/2008 ΝΟΚΙΑ Ε90 user και από 1/7/2010 ΝΟΚΙΑ Ν97 user http://briefcase.pathfinder.gr/download/spimark/40085/482174/0/Streetracing1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qns Δημ. November 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2004 μηπως υπαρχει καμια εφαρμογή που ενω το τηλεφωνο ειναι στο αθορυβο, να ορισεις ένα νουμερο το οποιο οταν σε καλεσει να χτυπησει κανονικα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
architect_duth Δημ. November 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος qns (17 Νοέ. 2004 , 12:37) μηπως υπαρχει καμια εφαρμογή που ενω το τηλεφωνο ειναι στο αθορυβο, να ορισεις ένα νουμερο το οποιο οταν σε καλεσει να χτυπησει κανονικα? Πολύ ενδιαφέρον αυτό φίλε μου και ειλικρινά δεν το είχα σκεφτεί πιο πριν :o .....Χμμ, αν έβαζες το προφίλ στο "κανονικό" και απλά όριζες να έχεις "Ειδοποίηση" για ένα μόνο συγκεκριμένο group από τις "επαφές" στο οποίο θα είχες μόνο το τηλ που σε ενδιέφερε? Δοκίμασέ το και πες μας :cool: ...μία μέρα, ο Κινέζος Αυτοκράτορας διέταξε τον πρώτο ζωγράφο της αυλής να σβήσει τον καταρράκτη από μία τοιχογραφία του παλατιού, γιατί ο θόρυβος του νερού τον εμπόδιζε να κοιμηθεί... Regis Debray: Vie et Mort de l' Image Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
architect_duth Δημ. November 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Markoulis (17 Νοέ. 2004 , 12:07) Και κάτι ακόμα που ξέχασα πριν. Ενώ έχω το power point, δεν μπορώ να ανοίξω τα αρχεία όταν τα στέλνω στο κινητό μου. Ξαναευχαριστώ εκ των προτέρων Φίλε δοκίμασε να τα αποθηκεύσεις κάπου στην "έκθεση" με έναν file manager και άνοιξέ τα μέσα από την εφαρμογή power point κάνοντας "browse". ...μία μέρα, ο Κινέζος Αυτοκράτορας διέταξε τον πρώτο ζωγράφο της αυλής να σβήσει τον καταρράκτη από μία τοιχογραφία του παλατιού, γιατί ο θόρυβος του νερού τον εμπόδιζε να κοιμηθεί... Regis Debray: Vie et Mort de l' Image Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Markoulis (17 Νοέ. 2004 , 12:07) Και κάτι ακόμα που ξέχασα πριν. Ενώ έχω το power point, δεν μπορώ να ανοίξω τα αρχεία όταν τα στέλνω στο κινητό μου. Ξαναευχαριστώ εκ των προτέρων Μπορεις να χρησιμοποιησεις το http://www.myphone.gr/forum/image/edit.gif εαν θες να προσθεσεις κατι στο μυνημα σου ;) [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Markoulis Δημ. November 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2004 φίλε, architect_duth Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά δεν έπιασε. Από μήνυμα που το στέλνω με bluetooth το βγάζει άγνωστη μορφή αρχείου σε αντίθεση με το excel και το word που τα ανοίγει αμέσως. To έβαλα στην έκθεση με το Epocware, αλλά στην οθόνη του κινητού δεν το βρίσκω ούτε εγώ ούτε το power point του κινητού. Κάνω κάτι λάθως? Ευχαριστώ και πάλι 224 εφαρμογές σε Nokia 6600 v. 4.09 έως 8/8/2008. Από 9/8/2008 ΝΟΚΙΑ Ε90 user και από 1/7/2010 ΝΟΚΙΑ Ν97 user http://briefcase.pathfinder.gr/download/spimark/40085/482174/0/Streetracing1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. November 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Markoulis (17 Νοέ. 2004 , 15:52) φίλε, architect_duth Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά δεν έπιασε. Από μήνυμα που το στέλνω με bluetooth το βγάζει άγνωστη μορφή αρχείου σε αντίθεση με το excel και το word που τα ανοίγει αμέσως. To έβαλα στην έκθεση με το Epocware, αλλά στην οθόνη του κινητού δεν το βρίσκω ούτε εγώ ούτε το power point του κινητού. Κάνω κάτι λάθως? Ευχαριστώ και πάλι Φιλε μου λογικα κατα την εγκατασταση θα πρεπει να σου δημιουργηθηκε ενας φακελος με ονομα Unfiled στο E:\.Λοιπον βαλτα εκει τα *.ppt και πρεπει να στα ανοιξει.Εγω εκει τα εχω.Υποψιν οτι μεσα απο την εκθεση τα αρχεια δεν θα μπορεις να τα δεις παρα μονο με καποιον file manager (fexplorer,smartfileman). :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. November 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nitsa (17 Νοέ. 2004 , 19:03) Παιδιά καλησπέρα, τι εφαρμογή χρειάζομαι και που το βρίσκω, για viewer word/excel για το 6600? ntsh@acn.gr Με το Quick Office Premier θα καλυφθεις σιγουρα.Περιεχει Word,Excel και PowerPoint με τα οποια δεν μπορεις μονο να τα ανοιξεις αλλα και να τα κανεις edit. :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktmracing Δημ. November 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2004 file mou auto to quick office premier mipos to exeis spasmeno?mporeis na mou to steileis?mail:kyriakos_houlis@yahoo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LuckyStriker Δημ. November 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2004 pedia ta text arxia pou ftiaxno me notes pou apo8ikevode??!?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodgeor Δημ. November 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2004 paidia kamia diefthinsi gia efarmoges gian 6600 kai poy iparxei afto gia word kai excel???? theodoros Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LuckyStriker Δημ. November 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος teodgeor (17 Νοέ. 2004 , 20:18) paidia kamia diefthinsi gia efarmoges gian 6600 kai poy iparxei afto gia word kai excel???? http://www.aivanet.com legete quick office Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. November 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2004 Στο 3 group της υπογραφής μου θα βρείτε το quickoffice premier:) Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LuckyStriker Δημ. November 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2004 TomeRaider for Symbian 5 (EPOC OS) Now you can carry an entire encyclopaedia on your Psion device. Dictionaries, movie and travel guides, novels, classics, reference works, religious texts and more are all a short download away. TomeRaider for Symbian OS allows you to read any TomeRaider file from your handheld device. TomeRaider allows you to cram a library of FREE e-texts onto your handheld so you have access to foreign and English language dictionaries, thesauruses, wine guides, movie guides, religious and philosophical works and even your own text. There are thousands of TomeRaider files all available for FREE download. pou mporw na to vrw full?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_10 Δημ. November 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος LuckyStriker (17 Νοέ. 2004 , 22:45) TomeRaider for Symbian 5 (EPOC OS) . . . . Δεν υπαρχει για τα series 60...Μονο για PPC,Palm,series 80 και UIQ. Ετσι και αλλιως θα ηταν αχρηστο και να υπηρχε αφου σε μια οθονουλα 2,2 ιντζων δεν θα καταφερνες ουτε μια σελιδα να δεις. :o Nexus 4 & iPad mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LuckyStriker Δημ. November 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2004 kapio pdb reader gia s60 iparxi toulaxiston?? i esto kapios converter? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. November 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος LuckyStriker (17 Νοέ. 2004 , 21:11) kapio pdb reader gia s60 iparxi toulaxiston?? i esto kapios converter? qreader 1.51 ====> irc ;) MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
architect_duth Δημ. November 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2004 Μήπως έχει πέσει στα μάτια κανενός ή ακόμα καλύτερα στα χέρια κανενός χάρτης της Θεσσαλονίκης για το ROUTER 66 ??? :( ...μία μέρα, ο Κινέζος Αυτοκράτορας διέταξε τον πρώτο ζωγράφο της αυλής να σβήσει τον καταρράκτη από μία τοιχογραφία του παλατιού, γιατί ο θόρυβος του νερού τον εμπόδιζε να κοιμηθεί... Regis Debray: Vie et Mort de l' Image Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. November 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος architect_duth (18 Νοέ. 2004 , 00:28) Μήπως έχει πέσει στα μάτια κανενός ή ακόμα καλύτερα στα χέρια κανενός χάρτης της Θεσσαλονίκης για το ROUTER 66 ??? :( Aν έπεφτε στα μάτια μας θα ήταν εύκολο να πέσει και στα χέρια μας, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει τίποτα για Series 60. :o Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. November 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2004 Παιδιά,έχω στην έκθεση μόνο 40mb αλλά κάνει γύρω στα 10 δευτερόλεπτα να ανοιξει τους φακέλους(εχω καρτα 512mb 16x).Εβαλα το rescoviewer αλλά εμφανιζει μόνο τις είκονες.Υπάρχει καποιο αλο πρόγραμμα που να ανοιγει γρήγορα τους φακέλους αλλα να δειχνει και τα βίντεο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts