Jump to content

[Επίσημο] Εφαρμογές

eLeKtriK EyE
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 8,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Απο λιγο ψαξιμο που εκανα, βρηκα το Ulead M style σε trial ομως :(

Ξερει κανεις κανενα crack;

Αν βρειτε κατι postαρετε... ;)

παιδια εχει βρει κανεις εφαρμογη της προκοπης για τις κλησεις να εμφανιζει ολοκληρη φωτο?αν υπαρχει βεβαια... εγω μια FSCALLER που κυκλοφορει δεν καταφερα να την χρησιμοποιησω...

"What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow

ΚΩΣΤΑΣ

Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell

Αρχικό Μήνυμα από τον argi_7

den mas les poy to brikes se trial na to dokimasoyme kai meta blepoyme

Την Trial εκδοση του Ulead M-style μπορειτε να την βρειτε ΕΔΩ :)

Αρχικό Μήνυμα από τον DrGus

παιδια εχει βρει κανεις εφαρμογη της προκοπης για τις κλησεις να εμφανιζει ολοκληρη φωτο?αν υπαρχει βεβαια... εγω μια FSCALLER που κυκλοφορει δεν καταφερα να την χρησιμοποιησω...

Yparxei to callerID, kapws etsi legetai, alliws as me diorthwsie kapoios, to opoio akougetai oti einai arketa kalitero..An to exei kapoios (cracked) as kanei kanena post na doume :)

Αρχικό Μήνυμα από τον thanoskkk

isws to kalytero forum gia series 60 kai oxi mono.

http://forum.mediaplace.nl/

AAAAaaaaaa, se parakalw, to kalitero forum einai to http://www.myphone.gr , telia k paula!!! :D :p

Τι πρόβλημα έχεις ακριβώς; :confused:

Φίλε μου το Fs Caller είναι τέλειο πρόγραμμα.Ειδικά η τελετεύαι έκδοση.Εσύ τι πρόβλημα έχεις με αυτό το πρόγραμμα????????

Οσον αφορα αυτα τα προγραμματα υπαρχει το FSCaller (κατα τη γνωμη μου το καλυτερο) και το PhotoID( που δεν εχει βρεθει ακομα το crack του ! )...

Στην τελευταια εκδοση του FScaller υπαρχει μια διαφορα απο το 1ο !

Η εικονα ΔΕΝ πρεπει να ειναι επισημασμενη ως μικρογραφια αλλα ανοιγοντας το ονομα απο τις επαφες καντε δεξια το joypad και αποθηκευστε την εκει... Ακομα, για να βγαινει γρηγορα και να μην "κολλαει" καμια φορα και ο ηχος κλησης πρεπει να την κανετε resize σε μικροτερη αναλυση...

Νά 'χαμε και λίγη μνήμη για να φορτώσουμε τα παιχνίδια... (άντε να βγει το 6600) :(

Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε

Παιδια καλημερα,

εχω το BlackList 1.01 και παρ'ολο που στο site της Symbianware λεει οτι το τηλ. δεν χτυπαει οταν ερχεται ενα call που γινεται reject,

αυτο συνεχιζει και κανει ενα μικρο ηχο πριν προλαβει να το κανει reject.

Το εχει παρατηρησει και κανενας αλλος αυτο ??

Υπαρχει προγραμα για το 3650 που να μπορουμε να στελνουμε flash sms και τα αλλα που δεν αποθηκευονται στην καρτα (class-0 νομιζω) ;;;

Αρχικό Μήνυμα από τον objectref

Παιδια καλημερα,

εχω το BlackList 1.01 και παρ'ολο που στο site της Symbianware λεει οτι το τηλ. δεν χτυπαει οταν ερχεται ενα call που γινεται reject,

αυτο συνεχιζει και κανει ενα μικρο ηχο πριν προλαβει να το κανει reject.

Το εχει παρατηρησει και κανενας αλλος αυτο ??

Πράγματι αυτό συμβαίνει γιατί αργεί να ανταποκριθεί το κινητό!

Αρχικό Μήνυμα από τον johner

Τι πρόβλημα έχεις ακριβώς; :confused:

εχμμ δεν καταφερα να βρω τον τροπο να το χρησιμοποιησω... αν μπορουσε κανεις να μου "δωσει τα φωτα του" στο συγκεκριμενο προγραμματακι?θα του ημουν υποχρεος!μετα την εγκατασταση τι?ευχαριστω εκ των προτερων!φιλικα παντα!

"What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow

ΚΩΣΤΑΣ

μπορει καποιος να μου πει ποια ακριβως ειναι η τελευταια εκδοση του συγκεκριμενου προγραμματος?ευχαριστω!

ΚΩΣΤΑΣ

μπορει καποιος να μου πει ποια ακριβως ειναι η τελευταια εκδοση του συγκεκριμενου προγραμματος?ευχαριστω!

η V.2.00 :)
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

εχμμ δεν καταφερα να βρω τον τροπο να το χρησιμοποιησω... αν μπορουσε κανεις να μου "δωσει τα φωτα του" στο συγκεκριμενο προγραμματακι?θα του ημουν υποχρεος!μετα την εγκατασταση τι?ευχαριστω εκ των προτερων!φιλικα παντα!

βαλε στις επαφες κανοντας δεξι κλικ μεγαλη εικονα τις διαστασεις θα τις δεις σε αλλα post εγω βαζω 200*147 αν δεν εχεις καποιο προγραμμα στον υπολογιστη απλα βαλε μια φωτο που εβγαλες με την καμερα του τηλ πηγαινε τωρα στο FSC και και κανε την επιλογη active ...on αυτα για αρχη
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

Η εικονα ΔΕΝ πρεπει να ειναι επισημασμενη ως μικρογραφια αλλα ανοιγοντας το ονομα απο τις επαφες καντε δεξια το joypad και αποθηκευστε την εκει... Ακομα, για να βγαινει γρηγορα και να μην "κολλαει" καμια φορα και ο ηχος κλησης πρεπει να την κανετε resize σε μικροτερη αναλυση...

:)

φιλε τασο κ xagios ευχαριστω!τωρα κιολας λεω να το βαλω να δω αν τα καταφερω!

ΚΩΣΤΑΣ

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...