Jump to content

[Επίσημο] Εφαρμογές

eLeKtriK EyE
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hackfree ( 2 Μάι. 2004 , 12:30)

Wirelessly posted (Nokia 7650: NokiaN-Gage/1.0 (4.03) SymbianOS/6.1 Series60/0.9 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Loipon to cr@ck tou zipman2.20 (by hackfree;) ) afou kanete install to zipman2.20 tha deite oti einai trial gia 3 hmeres.Molis paei sth 1 mera,pate c:\system\shareddata\ brhte to txt 101f76a7.Ini kai diagrapste to! Tha ksanaginei trial gia alles 3 hmeres! (kai meta pali molis paei sth 1hmera,h idia diadikasia)

File Hackfree,sto eBible GR poio arxeio prepei na diagrapso i na kano read only gia na to kano full,exeis ipospsin sou?

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

• Απαντήσεις 8,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ALR ( 7 Μάι. 2004 , 15:30)

Sto aivanet brika to Soundercover se mia nea ekdosh.Mporei kapoios na pei an douleuei i oxi?tin exei dokimasei kaneis?

τουλαχιστον στο 3650 που δοκιμασα δεν τρεχει.τωρα στο 6600 θα δοκιμασω και θα σας πω

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jojo ( 7 Μάι. 2004 , 16:32)

kalutera mi katebazeis kaivouries, ama douleuouv oi palies!

dwse mas to link, anyway

Ennoousa sto #aivanet Sto Mirc.Ti ennoeis "douleuoun oi palies" ?

Egw den brika kapoia pou na douleuei..

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Παιδιά να ρωτήσω υπάρχει κανένα πρόγραμμα για το 6600 που να τραβάει απεριόριστο Βίντεο και αν υπάρχει και μπορείτε στείλτε το εδώ

Παιδια μηπως ξερει κανεις που μπορω να βρω το E Profiles 2.02Pro full version γιατι αυτο που κατεβασα απτο Aivanet μου εληξε και παρολο που περναω και το ****** παλι μου λεει οτι εχει ληξει. Καμια ιδεα?
[sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fanish1 ( 8 Μάι. 2004 , 10:14)

Παιδιά να ρωτήσω υπάρχει κανένα πρόγραμμα για το 6600 που να τραβάει απεριόριστο Βίντεο και αν υπάρχει και μπορείτε στείλτε το εδώ

Δυστυχως φιλε fanish1 οτι υπαρχει μεχρι στιγμης ειναι χαλια ποιοτητα

Τim video recorder αν εχεις την παλιοτερη εκδοση software,

ΕΤΙ Camcoder αν εχεις την 4.09.1

Και τα δυο θα τα βρεις στο aivanet

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jojo ( 8 Μάι. 2004 , 03:37)

Nomisa a*vanet.com, suvn8ws ta kanalia sto irc ta sumbolizoume me #

to keyg*n gia tin demo ekdosi de sou doulepse diladi?

Jojo kai ta sites simvolizontai me http://www mprosta :p

Telos pantwn,oxi den tin dokimasa akoma,kai gia auto rotisa mipws tin Exei dokimasei kaneis apo dw gia na pei tin empeiria tou :)

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

8a mporouses va eisai pio sugkekrimevos sto ti 8eleis,

gia poia ekdosi milas kai va min stelnoume astoxa posts suvexeia

edw mesa!! Hdn milame apo x8es gia auto kai dev exw katalabei

gia poio soundercover milas!

to key gen douleuei apsoga(ap oso 3erw) apo blizzard kai dev uparxei

logos va psaxveis parapavw

:lock:

twitter.com/jojoGPS

παιδια μηπως μπορειτε να μου πειτε που μπορω να βρω το προγραμμα Photographer χωρισ να ζηταει κωδικο για να δουλεψει?ευχαριστω!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος spirosgate4 ( 8 Μάι. 2004 , 15:35)

παιδια μηπως μπορειτε να μου πειτε που μπορω να βρω το προγραμμα Photographer χωρισ να ζηταει κωδικο για να δουλεψει?ευχαριστω!

Στο aivanet θα το βρεις. Αφου κανεις install θα αντικαταστησεις

1 αρχειο app με αυτο που θα εχεις ηδη κατεβασει χρησιμοποιοντας

καποιον file manager.

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος spirosgate4 ( 8 Μάι. 2004 , 15:35)

υπαρχει περιπτωση να ζηταει κωδικο και να πατησεις ενα νουμερο π.χ και να το δεκτει τουλαχιστον στην εκδοση του φοτογκραφερ σε εμενα ετσι εγινε

Ποια έκδοση τοy phjotographer έχεις;;; :confused: Οι παλαιότερες δεν ζητάνε κωδικό,στην νέα πρεπει να περάσει;ς το κρακ χειροκίνητα όπως είπε και ο nervous :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mitsos ( 8 Μάι. 2004 , 20:19)

Ποια έκδοση τοy phjotographer έχεις;;; :confused: Οι παλαιότερες δεν ζητάνε κωδικό,στην νέα πρεπει να περάσει;ς το κρακ χειροκίνητα όπως είπε και ο nervous :)

στο 3650 το ειχα παθει και ειχα 2.02 και παταγα τυχεο κωδικι και τον δεχοταν

Wirelessly posted (Nokia 7650: NokiaN-Gage/1.0 (4.03) SymbianOS/6.1 Series60/0.9 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Ekana site sto yahoo groups.Epiksefthte to! Www.Groups.Yahoo.Com/group/hackfree2004 exw kanei upload good stuff! ;)

technoholic maniac reviewer

Όλα τα καινούρια προγράμματα που έχουν ανεβεί στο αιβανέτ όπως τα Expense Report, bartender, fast food finder, nutridata δεν μπορώ να τα εγκαταστήσω με τίποτα. Ξεκινάει η διαδικασία εγκατάστασης αλλά μου βγάζει μήνυμα πλήρης μνήμη διαγράψτε δεδομένα. Αυτό συμβαίνει και στο n-Gage και στο 3650 ενώ στο πρώτο έχει ελεύθερη μνήμη τηλεφώνου 1300Kb και στο 3650 1100Kb. Τι φταίει, μήπως οι εφαρμογές μπορούν μόνο να εγκαταστηθούν στο 6600;

Ε κι εσύ τα έστειλες όλα μαζί;!;!;! :p

Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει, ίσως κατα το extract να πιάνει η καθεμία περισσότερο από 1300Kb..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δοκίμασες να τα εγκαταστήσεις στο δικό σου κινητό και τα εγκατέστησε κανονικά; Δεν τα έστειλα όλα μαζί. Τα είχα αποθηκευμένα στην κάρτα μνήμης και τα άνοιξα με έναν εξπλόρερ. Αλλά τζίφος σε όλα. Τι μπορεί να φταίει; Αν ελευθερώσω μνήμη τηλεφώνου, θα γίνει δουλεία;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirrorofsorrow (11 Μάι. 2004 , 01:56)

Δοκίμασες να τα εγκαταστήσεις στο δικό σου κινητό και τα εγκατέστησε κανονικά; Δεν τα έστειλα όλα μαζί. Τα είχα αποθηκευμένα στην κάρτα μνήμης και τα άνοιξα με έναν εξπλόρερ. Αλλά τζίφος σε όλα. Τι μπορεί να φταίει; Αν ελευθερώσω μνήμη τηλεφώνου, θα γίνει δουλεία;

Εγω εχω εγκαταστησει μια χαρα τα bartender,expencereport και blackjack.Εχω γυρω στα 4Mb ελευθερα στην μνημη τηλεφωνου.Μαλλον τα 1300 και 1100 Kb αντιστοιχα δεν ειναι αρκετα. :o

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Τώρα μόλις δοκίμασα το Units 6.0 και το εγκατέστησε κανονικά.(Έχω 2000 Κb ελεύθερα στην μνήμη του τηλ) Btw, καλό προγραμματάκι!

Υπόψιν πρέπει να έχεις εγκατεστημένο το appforge booster.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...