Jump to content

[Επίσημο] Εφαρμογές

eLeKtriK EyE
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα!

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ πολυ μπορει καποιος να με βοηθεισει;

Εχω βαλει στο 6600 (3.42 version) 3 φορες το vision οτι και να εχω κανει δε μου ανοιγει κανενα βιντεο σε απαφη ουτε και προφιλ.

Μπορει καποιος να μου πει τι ακριβως πρεπει να κανω και τι να επιλεξω στα settingw ωστε να δουλεψει;

ευχαριστω πολυ εκ τω πρωτερον.

• Απαντήσεις 8,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος apoelistiko (29 Απρ. 2004 , 11:04)

rotas me tin apantisi dipla ?? :whistle: :p

Ποιά απάντηση?υπάρχει quicktime για series60? :p Μάλλον μπερδεύτηκες,εφαρμογή για το κινητό ζητάει :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Sfetsas (29 Απρ. 2004 , 02:31) 11:04)

Παιδες Με ποιο προγραμματακι μπορω να βλεπω τα *.3gp files στο κινητο μου???(quicktime)

Με την βιντεοσκόπηση που θα βρείς στη σελίδα της Nokia ή με το Philips Camcorder.

Μια ερώτηση απο εμένα: τι έγινε με το soundcover?Κατέβασα τη νέα σπ@σμένη έκδοση από aivanet και το keyg_n δεν λειτουργεί :( τελικά αυτή η εφαρμογή δεν θα σπ@σει ποτέ σωστά?Έχει κανείς το keyg_n που λειτουργεί?Άν ναι μπορεί να το ανεβάσει κάπου ή να το στείλει σε e-mail? :o

Ride fast

Ride hard

Ride home.

ZX6R

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MrZ (29 Απρ. 2004 , 11:19)

Ποιά απάντηση?υπάρχει quicktime για series60? :p Μάλλον μπερδεύτηκες,εφαρμογή για το κινητό ζητάει :)

k sorry (ta mperdepsa) :innocent:

grapse lathos :whistle:

Ποια version του world clock πρέπει να χρησιμοποιήσω για το νέο firmware (4XXX) ??

Στο @IV@ βρήκα την 1.71 και την 1.72 αλλά στο site της εταιρίας λέει ότι συμβατή με την έκδοση 4ΧΧΧ είναι η 1.73

Ευχαριστώ

http://www.danasoft.com/sig/jgs69.jpg

JGS

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jgs69 (29 Απρ. 2004 , 12:44)

Ποια version του world clock πρέπει να χρησιμοποιήσω για το νέο firmware (4XXX) ??

Στο @IV@ βρήκα την 1.71 και την 1.72 αλλά στο site της εταιρίας λέει ότι συμβατή με την έκδοση 4ΧΧΧ είναι η 1.73

Ευχαριστώ

Κατεβασε την 1.73 απο το επισημο site και μετα χρησιμοποιησε το k*yg*n της 1.72 για να την κανεις full. ;)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος COCOMAT (29 Απρ. 2004 , 11:08)

Καλημερα!

Εχω βαλει στο 6600 (3.42 version) 3 φορες το vision οτι και να εχω κανει δε μου ανοιγει κανενα βιντεο σε απαφη ουτε και προφιλ.

Μπορει καποιος να μου πει τι ακριβως πρεπει να κανω και τι να επιλεξω στα settingw ωστε να δουλεψει;

καποια βοηθεια ρε παιδια:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος COCOMAT (29 Απρ. 2004 , 11:08)

Καλημερα!

λειτουργει μονο στο προφιλ γενικο στα αλλα προφιλ δεν παιζουν.τις ρυθμισεις δεν τις πειραζεις.αυτο που εχει για τα προφιλ δεν εχω βρει πως λειτουργει,αλλα για να βαλεις βιντεο σε επαφη πρεπει να εισαι στο προφιλ γενικο

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος asymvivastos (28 Απρ. 2004 , 20:19)

Μπορεις να κανεις assign σε ενα contact να παιζει βιντεο οταν σε καλει.Για περισσοτερα δες ΕΔΩ .Οντως πολυ καλο φαινεται αλλα δεν το εχω βρει full. :o

στο aivanet δεν ειναι foul????

Δεν νομιζω να ειναι full.Ειναι το ιδιο *.sis αρχειο που μπορεις να κατεβασεις και απο το επισημο site.Αν το ειχαν σπασει λογικα το ονομα του αρχειου θα επρεπε να ειναι καπως σαν : Psiloc_Vision_En v. 2.0-XiMpDA.sis ;) .

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος asymvivastos (29 Απρ. 2004 , 13:55)

Δεν νομιζω να ειναι full.Ειναι το ιδιο *.sis αρχειο που μπορεις να κατεβασεις και απο το επισημο site.Αν το ειχαν σπασει λογικα το ονομα του αρχειου θα επρεπε να ειναι καπως σαν : Psiloc_Vision_En v. 2.0-XiMpDA.sis ;) .

σωστα δεν το ειχα σκεφτει αυτο ;)

Παιδιά,

έχει δουλέψει κανείς από εσάς το "Gina"??

Παρόλο που όντως φιλτράρει το sms από τον αριθμό που έχω ορίσει και δεν δείνει οπτική ειδοποίηση, μου δείνει όμως ακουστική όταν έρχεται.

Δηλ μου χτυπάει ο ήχος του μην!

Αν ξέρετε κάτι για το αν και πως μπορώ να το αποφύγω αυτό 8α το εκτιμούσα...Thanks

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος noisex (30 Απρ. 2004 , 13:48)

Παιδιά,

έχει δουλέψει κανείς από εσάς το "Gina"??

Παρόλο που όντως φιλτράρει το sms από τον αριθμό που έχω ορίσει και δεν δείνει οπτική ειδοποίηση, μου δείνει όμως ακουστική όταν έρχεται.

Δηλ μου χτυπάει ο ήχος του μην!

Αν ξέρετε κάτι για το αν και πως μπορώ να το αποφύγω αυτό 8α το εκτιμούσα...Thanks

Στο 6600 έχω δοκιμάσει και το Gina, το veto και το advanced call manager αλλά κανένα δεν λειτούργησε σωστά.

Ξέρω ότι σε μερικούς έχει λειτουργήσει το Advanced Call Manager. Δεν χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις. Αν σου κάνει, στο @iv@ υπάρχει το cr@ck του.

Καλή επιτυχία να έχεις.... εγώ απογοητεύτηκα και τα παράτησα

JGS

jgs69

Μάλλον προς απογοήτευση πάει το θέμα...Δεν έχεις άδικο.

Περισσότερο μ ενδιαφέρει να περνάνε "διακριτικά" κάποια sms και δευτερευόντως να μπλοκάρουν οι κλήσεις. Γι αυτό διάλεξα το gina:(

Wirelessly posted (Nokia6600/1.0 (3.42.1) SymbianOS/7.0s Series60/2.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό Μήνυμα από noisex

jgs69

Μάλλον προς απογοήτευση πάει το θέμα...Δεν έχεις άδικο.

Περισσότερο μ ενδιαφέρει να περνάνε "διακριτικά" κάποια sms και δευτερευόντως να μπλοκάρουν οι κλήσεις. Γι αυτό διάλεξα το gina:(

Kai se ti tha sou xrisimeysei ayto? :o

http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif

Wirelessly posted (Nokia 7650: NokiaN-Gage/1.0 (4.03) SymbianOS/6.1 Series60/0.9 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Ma giati fagwthikate na mhn pairnete sms? Kleiste to kinhto!

technoholic maniac reviewer

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hackfree ( 1 Μάι. 2004 , 15:09)

Wirelessly posted (Nokia 7650: NokiaN-Gage/1.0 (4.03) SymbianOS/6.1 Series60/0.9 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Ma giati fagwthikate na mhn pairnete sms? Kleiste to kinhto!

Δεν θέλουν να αναβάλλουν την λήψη τους.

Θέλουν να την ακυρώσουν. :)

Wirelessly posted (Nokia N-gage: NokiaN-Gage/1.0 (4.03) SymbianOS/6.1 Series60/0.9 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Kapoia stigmi eixa vrei ena app pou itan akrivws to idio me to Blacklist mono pou afto itan gia minimata.Douleve gamata ma meta tin anavathmisi pou ekana sto kinito mou den ksanapekse giati ekeipe ena arxeio ki etsi to esvisa.An to ksana vrw tha sas dwsw to link.

no sig...

δοκιμασμενο extension του zipman σε 7650 για αποστολη αρχειων

απο το C:\ drive

->εγκατασταση του extension στο drive του zipman(c: 7650, e:3650)

(χρησιμοποιηση: ανοιγμα zipman->add file-> memory card)

αμα δουλεψει και σε 6600 εκδοσης 4, τοτε η αναβαθμιση

θα αξιζει τα λεφτα της

zipman.extension.cdrive.jojo.zip

:lock:

twitter.com/jojoGPS

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Totos ( 1 Μάι. 2004 , 15:21)

Wirelessly posted (Nokia N-gage: NokiaN-Gage/1.0 (4.03) SymbianOS/6.1 Series60/0.9 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Kapoia stigmi eixa vrei ena app pou itan akrivws to idio me to Blacklist mono pou afto itan gia minimata.Douleve gamata ma meta tin anavathmisi pou ekana sto kinito mou den ksanapekse giati ekeipe ena arxeio ki etsi to esvisa.An to ksana vrw tha sas dwsw to link.

Αυτό είναι ενδιαφέρον. Μακάρι να το βρείς και λειτουργεί με το firmware 4XXX ! :rolleyes:

JGS

Wirelessly posted (Nokia 7650: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Egw simera esteila sto kinito mou ena mnm enw eixa energopoiimeno to gina,kai telika oute irthe,oute fanike sta filters.Sto allo kinito i anafora leei "Ekremmei":)

Paidia exei paiksei kaneis to Ashen?To epeksa sto n-gage kai itan korifeo!An kai den mou aresoun tetoioi tupoi paixnidiwn,to paixnidi einai korifeo,idiws an sinithiseis ton xeirismo giati ta first person exoun kapoia diskolia.

Pantos apo grafika skizei!

Vevea ekana lathos threat,berdeuontas to sigekrimeno me tou N-gage alla mikro to kako :rolleyes:

mia erwthsh: Yparxei efarmogh pou na dimiourgei arxio backup gia ta minimata stin mmc i stin mnimi

tou kinitou,kai meta na parexei dinatotita epanaforas tous?

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ALR ( 2 Μάι. 2004 , 11:22)

mia erwthsh: Yparxei efarmogh pou na dimiourgei arxio backup gia ta minimata stin mmc i stin mnimi

tou kinitou,kai meta na parexei dinatotita epanaforas tous?

Όχι, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Μόνο το msg saver και το storer αλλά αποθηκεύουν τα μηνύματα σε ένα txt. :)

Sas exw pei to cr@ck gia to zipman2.20? Thelete na to mathete?

technoholic maniac reviewer

Ε αμα ξερεις κατι και βεβαια θελουμε να μαθουμε... :whistle:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...